maanantai 9. syyskuuta 2013

Marjaisia sävyjä meikissä

Syyskuu, ja olen innostunut sinisistä, viininpunaisista ja violeteista sävyistä meikissä.Ahkerassa käytössä ovat olleet nämä kaksi luomiväripalettia, eli Estee Lauderin viime syksyn 2012 fantastisen upean Violet Underground -kokoelman nimipaletti Violet Underground ja Diorin legendaarinen vihreiden silmien paletti Stylish Move. 

Huulimeikissä olen myös käyttänyt viininpunaisen marjaisia sävyjä kuten MACin Party Linea. Kynsissä on ollut OPIn Diva of Geneva. 


Viininpunainen meikki sopii hyvin myös punaiseen tukkaani.

Tämä meikki on tehty Estee Lauderin Violet Undergroundin punaisilla sävyillä, mutta yhtä hyvin siinä voisi olla Diorin Stylish Movea.

Tuota Stylish Movea suosittelisin muuten epävarmemmallekin punaisella meikkaavalle, sillä se on aivan pomminvarma häivyttyjä. Sävyt ovat niin harmoniassa, että sille ei tarvitse häivytyssivellintä kuin näyttää, lopputulos on varmasti aina kaunis. Sopii kiireaamuihinkin, vaikka on viininpunainen!Ja uskoisitteko, että tämäkin silmämeikki on tehty samalla EL Violet Underground -paletilla.

Paletti on siis todella monikäyttöinen: sillä saa punaisia, sinisiä ja ruskeita meikkejä.

Myös Maitokahvi sokerilla -blogin ihana kiireinen aamumeikkailija Eiko on nyt innostunut Violet Underground -paletista. Hänen sillä tekemiinsä meikkeihin pääset tästä (pinkki) ja tästä (sininen).  


OPIn Swiss -kokoelman Diva of Geneva syksyltä 2010 on aika diiva myös kynsissä. Kaunis viininpunainen, violettia shimmeriä heijastava kynsilakka, mutta vähän hankala levittää. Mutta kuten kaikille suurille diivoille, sillekin voi antaa anteeksi hankaluudet matkan varrella, sillä lopputulos on so fabulous!

14 kommenttia:

 1. Aivan upeita tummia meikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kehut tuntuvat erityisen hyviltä kun ne tulevat kaltaiseltasi mestarimeikkaajalta! :)

   Tuo Estee Lauderin Violet Underground -paletti on kyllä upea, harmi kun se oli vain viime syksyn kausilook. Mutta täksi syksyksikin Estee Lauderilta pitäisi olla tulossa kiinnostavia metalleja. :)

   Poista
 2. Voi miten kauniita syviä sävyjä! Ne varmasti sopivat punaisten hiuksiesi kanssa upeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :)

   Vaikka syksyn tulo ei olekaan yhtään odotettu asia, ainoa hyvä puoli jonka siitä keksin ovat nämä kauniit viininpunaiset, violetit ja siniset sävyt. Jotakin lohdutusta sentään! :)

   Poista
 3. Rohkeat sävyt, hienoa! Kynnetkin oikein komeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! :)

   Aivan turhaan minusta monet arastelevat punaista silmämeikissä, parhaimmillaan se on tosi upea. Guccinkin näytöksissä nähtiin tänä syksynä viininpunaisia silmämeikkejä. Pitää vain käyttää jotakin muuta väriä kuten mustaa punaisen lisäksi, niin johan näyttää hienolta! :)

   OPI Diva of Geneva on kyllä kaunis syyslakka, viininpunaista ja violettia hohtoa. :)

   Poista
 4. Viininpunaiset on kyllä kuin tehty sua varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru, minustakin ne ovat aivan ihania. Varmaan ainoa hyvä puoli jonka löydän tästä saapuvasta syksystä. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :)

   Tuo Estee Lauderin metallinen Violet Underground -paletti on kyllä aivan upea, ja Diorin Stylish Move on taas todella onnistunut yhdistelmä vihreille silmille. Eli loistavia tuotteita molemmat! :)

   Poista
 6. Oih, hieno meikki <3. Ja kiitokset myös linkittämisestä :) Violet Underground ei ole mulle täysain ongelmaton, mutta sitä on taas hivenen helpompi lähestyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi anteeksi, minulta on jäänyt kommenttisi huomaamatta!

   Kiitos paljon kehuista, pidin myös tosi paljon sinun Violet Underground -meikeistäsi. On se vain upea luomiväripaletti! Ensimmäinen kerta oli minullakin sen kanssa vaikea, kun en oikein ymmärtänyt miten värit kannattaisi yhdistää ja miten ne oikein käyttäytyvät. Mutta muutaman kerran jälkeen se helpottui hirveästi, ja nyt olen vasta oikein kunnolla tajunnut paletin monikäyttöisyyden ja nerokkuuden. Ihan mahtava! :)

   Poista
 7. Voi miten kauniita! Mä olen puolestani aivan ihastunut violettiin tänä syksynä - pian varmasti siirryn myös upeaan luumunpunaiseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! :)

   Violetti on kyllä ihana väri syksyisin, samoin luumunpunainen ja viininpunainen. Nyt kun syksyiset päivät ovat todella alkaneet olen itsekin aivan innostunut näistä kaikista lämpimistä punaisista, sinisistä ja sinipunaisista. Ihania värejä! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)