keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Nivea Cellular Anti-Age

Nivea, se tuttu ja turvallinen, mutta tiesittekö, että se tekee myös kunnianhimoista tuotekehitystä ihonhoidon alalla?Nivea ei siis ole pelkkiä perusvoiteita sinisissä purkeissa, vaan syksyn uutuutena siltä on ilmestynyt anti-age tuotesarja, joka perustuu ilmeisesti pitkään tutkimukseen.Sain Nivealta testattavaksi nämä elokuussa julkaistut syksyn uutuudet: Cellular Anti-Age tuotteet.  
Cellular Anti-Age sarjaan kuuluu päivävoide (ilahduttavasti suojakertoimella SPF 15!) ja yövoide. Lisäksi sarjaan kuuluu myös seerumi ja silmänympärysvoide. 

Cellular Anti-Age -tuottet on suunnattu 40+ -naisille, ja sarjassa onkin oikeastaan kaikki mitä nainen tarvitsee ihonhoidossa puhdistustuotteiden lisäksi.Cellular Anti-Age tuotteiden vaikuttavina aineina ilmoitetaan olevan hyaluronihappo, kreatiini ja magnoliankukkauute.

Tuotteiden pitäisi stimuloida ihosolujen toimintaa. Niiden pitäisi vähentää näkyvästi ryppyjä, tehdä ihosta kimmoisampi ja olla koostumukseltaan ja tuoksultaan hemmottelevia. 


Halusin käyttää tuotteita kokeeksi muutaman viikon ennen kuin katsoisin niiden inci-listaa. 

Olen tottunut ihonhoidossa ehkä vähän ylellisempiin tuotteisiin kuin mikä on mielikuvani Niveasta. Normaalisti käytän japanilaiseen ihonhoito-osaamiseen pohjaavaa Sensaita tai luonnonkosmetiikkaa. Ihoni on myös aika hyväkuntoinen, ja vaikka olen n. 35-vuotias, ikääntymisen merkkejä ei mielestäni juurikaan ole. Ainakin minua luullaan yleensä nuoremmaksi kuin mitä olen. 


Cellular Anti-Age -voiteet on pakattu purkkeihin, jotka ovat ehkä vähän laadukkaamman oloisia kuin Nivealta odottaisi. Ne ovat kuitenkin aika kevyet, eli ei lasia kuten kalliimmissa voiteissa.

Nivea on panostanut tuotekehityksessä erityisesti voiteiden tuoksuun ja tuntuun iholla. 

Tuoksu on minusta aika parfyyminen ja voimakas. Siinä pitäisi erikoista kyllä olla samanlainen rakenne kuin hajuvesissä. Ensituoksussa kukkaisuutta eli bergamottia, orvokkia ja luumua, sydäntuoksussa puuterista jasmiinia ja pionia sekä pohjatuoksuna myskiä, tonkapapua ja santelipuuta. 

Itse pidin eniten hillitymmästä sydäntuoksusta. Voimakas ensituoksu oli minusta aika tätimäinen, mutta hei, nämähän ovat anti-age -tuotteita.

Tuoksun tarpeellisuudesta en ole varma. Lancomen Hydra Zeneissa, jotka minulle tulivat näistä Niveoista vähän mieleen, tuoksu lisää minusta tuotteiden ylellisyyttä ja käytön iloa, mutta näissä Niveoissa olisi riittänyt vähempikin.  

Sen sijaan Nivean tuotekehitys on minusta onnistunut erityisesti voiteiden rakenteessa. Ne ovat miellyttävät levittää, imeytyvät helposti ja kosteuttavat hyvin. Ihosta tulee myös heti pehmeä.


Yllättävän hyvää jälkeä Cellular Anti-Aget tekivät myös ihollani, vaikka minulla ei suurempia ongelmia olekaan eikä vielä varsinaista tarvetta anti-ageing tuotteille. 

Mielestäni ihoni oli kuitenkin aavistuksen hehkuvampi ja kosteutumpi kuin normaalisti. Epäilin syyksi hyaluronihappoa ja magnoliauutetta. Pidin tuotteista yllättävän paljon. 

Niinpä minua jännitti kovasti, että miltä tuotteiden inci eli ainesosaluettelo näyttäisi. Olisivatko aktiiviaineina mainostetut hyaluronihappo, magnoliankukkauute ja kreatiini aivan viimeisenä luettelossa? Olisiko halpa mineraaliöljy ensimmäisten joukossa, olihan kyse sentään varsin edullisesta Niveasta? 


Yövoiteen inci-listassa magnoliauute on 13., kreatiini 14. ja hyaluronihappo 16. Yleensä sanotaan, että 8-10 ensimmäistä ainetta incissa ovat merkityksellisimmät. Alkupäästä löytyy kuitenkin ihan hyviä kosteuttajia ja pehmentäjiä kuten glyseriini ja cetearyl alcohol. Mielenkiintoista on myös, että ennen aktiiviaineiksi ilmoitettuja incissä on myös hyvinä kosteuttajina tunnettuja sheavoita (8.) ja macademiaöljyä (11.).

Päivävoiteessa sijoitukset ovat samaa luokkaa, mutta edellä on vielä aurinkosuoja-aineita ja silikoneja.

Seerumi lähtee myös liikkeelle silikoneilla ja glyseriinillä, mutta siitä magnoliauute löytyy jo sijalta 9., kreatiini 10. ja hyaluronihappo 12. Paikkaansa siis pitää se, että seerumissa on tehokkaampi koostumus aktiiviaineita kuin voiteissa. Mutta jos unohdetaan tämä incien tuijottaminen, niin nämä ovat oikein mukavia voiteita.

Parhaiten Nivea Cellular Anti-Aget sopivat varmasti niille, jotka eivät halua tai joilla ei ole mahdollisuutta tuhlata omaisuuksia ihonhoitoon, mutta haluavat kuitenkin tehdä jotakin. Silloin voi ostaa Nivean anti-agea. Kaikkien Cellular Anti-Age -tuotteiden hinta on n. 16,50 euroa kappaleelta. 

Sain Nivean testipaketin mukana lahjakortin kukkakauppaan, missä oli minusta samaa ihanaa ajatusta. Kukkia ei välttämättä raaskisi ostaa itselleen, mutta silti niitä on kiva saada ja niistä tulee hyvä mieli. Samaa pientä arjen hemmottelua vähällä rahalla on myös näissä Nivean Cellular Anti-Ageissa.   

4 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea näistä, olenkin miettinyt millaisia ovat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kuulla että kiinnosti! Hyvä että myös Nivea tekee tällaisia anti-age -tuotteita, ettei niitä ole saatavilla vain kalliimmissa hintaryhmissä. Minusta näillä kyllä saa rahoilleen vastinetta, oikein hyviä voiteita. Niiden kyvystä hävittää ryppyjä en tietenkään oikein osaa sanoa, mutta ainakin kosteuttavat hyvin ja tuntuvat miellyttäviltä käyttää. :)

   Poista
 2. Eivät nuokaan ihan mitään halpoja ole, vaikkakin edullisempia kuin esim. Lancome. Olipa kiva että sait kukkalahjakortin, tosi ihana idea! Itse kävin ostamassa tänään itselleni kukkakimpun, kyllä ne vaan piristävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, laskin että tälle koko paketille tulee hintaa yhteensä 63 euroa. Yleensä anti-age tuotteet ainakin selektiivisiltä merkeiltä ovat kuitenkin aivan hirveän kalliita, tuolla hinnalla ei saa varmaan edes yhtä päivävoidetta. Eli sikäli kyllä hinta on mielestäni edullinen. :)

   Minustakin kukkalahjakortti oli aivan ihana yllätys, tosi hyvin keksitty markkinointitiimiltä. Sillä voi vaikka ostaa noita magnolioita tai jotakin muita. Rakastan kukkia, joten olin tosi onnellinen. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)