tiistai 17. syyskuuta 2013

IsaDora syksy 2013 Color Chock -kokoelma

Syksyn meikkikokoelmien esittely täällä Pumpulipupussa alkaa perinteisesti IsaDoralla, joka on aina trendien huipulla samoin kuin toinenkin ruotsalainen talo H&M.


IsaDoran syksyn 2013 meikkikokoelma on nimeltään Color Chock.

Se sisältää ruskean, vihreän ja pronssin sävyjä silmille ja kirkkaita fuksiaa, punaista ja korallia huulille. 

Inspiraationa ovat IsaDoran mukaan Hollywoodin filmikaunottaret.  

IsaDoran vakiomallilla Candicella on tässä lookin mukaisesti klassinen ruskea silmämeikki ja kiiltävät fuksianpunaiset huulet. Erityisesti kynnet ovat mielestäni tyylikkäät, niissä on syksyn kokoelmasta 773 Loden Green -kynsilakka.

Iho meikataan IsaDoran mukaan virheettömän ja samettimaisen näköiseksi, ja poskipunaa käytetään vain aavistus. 

Tosi kaunis, klassinen look.Hitiksi vaikuttaa Color Chock -kokoelmasta nousseen jo 5 luomivärin paletti 62 Highlands. 

Siinä on mattaisia ja kimaltavia vihreän ja ruskean sävyjä. Luomivärejä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Hinta on 24,10 euroa.

IsaDoralta ilmestyi samantyyppisiä kimaltavia ruskean sävyjä myös syksyllä 2012 63 Brown Patina ja jouluna 2012 68 Lynx -nelikoissa, joten en itse toivonut tämän syksyn Highlandsia testiin, vaikka IsaDoralta muuta sainkin. Pelkän nimenkin takia olisin kyllä voinut ostaa paletin. Oh the Scottish Highlands, voiko ihanampaa mielikuvaa olla syksyksi! Koko kokoelman olisi mielestäni voinut hyvin rakentaa skotlantilaisen teeman ympärille. 
Highlands yhdistyisi kauniisti esimerkiksi tähän Lip Chock -huulilakkaan, joka on IsaDoralta uudentyyppinen tuote syksyn kokoelmassa. 

Lip Chockit ovat huulipunan, huulikiillon ja huulilakan yhdistelmiä, jotka ainakin kaupassa vakuuttivat minut pigmenttisyydellään. Niitä on saatavissa 5 eri sävyssä: 48 Chic Coral, 50 Diva Pink, 52 Foxy Fuchsia, 54 Cabaret Red ja 56 Vintage Wine. Hinta on 13,90 euroa ja ne ovat myynnissä syksyn ajan.Pidän kovasti IsaDoran huulipunista ja kynsilakoista, joten toivoin Color Chock -kokoelmasta testiin vain kahta tuotetta: Perfect Matt Lipstickia sävyssä 06 Deco Rose (13,30 euroa) ja kynsilakkaa sävyssä 772 Purple Reign (7,95 euroa).

Minua viehätti niiden yhdistelmä violettiin menevää punaista. Huulipunan väri on lähellä syklaamia, ja kynsilakka on tummempi ja violetimpi. 

Jollain IsaDoralla oli silmää meikeille, sillä sain testiin toivomieni tuotteiden lisäksi toisen syyskokoelman uutuuden, Waterproof Gel Eyelinerin sävyssä 07 Midnight Navy. Mikä poimisikaan kauniimmin sinisen sävyn huulipunasta ja kynsilakasta kuin sininen eyeliner.

IsaDoralla ei tietääkseni ole ollut aiemmin valikoimassaan geelieyelinereita. Eyelinereista 01 Black ja 02 Dark Brown jäävät IsaDoran vakiovalikoimaan, kun Midnight Navy ja violetinpunainen 05 Aubergine ovat kausisävyjä. 

Waterproof Gel Eyelinereiden suositushinta on 18,60 euroa. Tämän takia minä rakastan kausikokoelmia, sillä parhaimmillaan niistä voi inspiroitua!

Tämä Deco Rose -huulipuna tulee näyttämään niin hyvältä sinisen utuisen eyelinerin ja violetinpunaisen kynsilakan kanssa. En malta odottaa että pääsen toteuttamaan meikkiä jonakin syysaamuna. Eleganttia! Muuten IsaDoran kausikokoelmien parhaimmistoa ovat mielestäni usein kynsilakat. 

Tässä Color Chocksissa ne ovat erityisen onnistuneet. Kokoelmaan kuuluu Purple Reignin lisäksi tämä vaalea harmaanruskea 771 Little Sparrow.Kokoelman upein on kuitenkin tässä, eli vihreänruskea 773 Loden Green. 

11 kommenttia:

 1. Vihreänruskea lakka näyttää ihanalta, se on niitä rumalla tavalla kauniita lakkoja, joista yleensä pidän. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se vaikuttaa tosi hienolta, tummanruskea joka kimaltaa vähän vihreää. Käyttökokemuksista valitettavasti kuulin, että vihreä ei olisi niin näkyvä silloin kun lakka on kynsissä, mutta se onkin varmaan vaikea toteuttaa. Ajatuksena kuitenkin upea! :)

   Poista
 2. Mä niin tykkään tästä kokoelmasta! :) Olin ihan maanimyynyt kun en saanut Highlandsia käsiini, mutta onneksi ihana blogikollega pelasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta IsaDoran olisi kannattanut ehdottomasti toteuttaa koko kokoelma skotti-teemalla Highlands-luomiväripaletin ympärille, niin hieno se on. Nyt kokoelma on mielestäni ajatukseltaan vähän hajanainen, vaikka yksittäiset tuotteet ovatkin tosi kiinnostavia ja hyviä. :)

   Kiva juttu että sait Highlandsin, se onkin varmaan ollut suosittu. Helsingin Sokokseltakin se oli jossakin vaiheessa loppu, ja varmaan joistakin muistakin kaupoista. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ja piti vielä lisätä että kiitos hyvästä esittelystä.

   Poista
  2. Se on minusta tosi tyylikäs, ja niin suloinen nimikin, pikkuinen varpunen. :)

   Voi kiitos, olet niin kultainen kun aina muistat kiittää, tulee tosi hyvä mieli, kiitos! :)

   Poista
 4. Hei ihana! Kauneuden kuolemansynnit -haaste odottaa sinua blogissani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana itsellesi! Kuulostaapa jännittävältä, hui! Menen heti kurkistamaan. :)

   Poista
 5. Olipa ihana aloitus syksyn meikkikokoelmille. IsaDora osaa usein yllättää positiivisesti eikä tämäkään kokoelma ollut poikkeus. Luomiväri viisikko on hieno, mutta tällä kertaa itse ihastuin Lip Chock -huulilakkoihin. Katsoin värejä ja ne näyttivät upeilta. Mitä muuta syksyyn tarvitsisikaan kuin värejä. :)

  Syyskokoelman mainoskuvassa oleva kynsilakka näyttää kyllä hyvältä. Lisäksi on mukava huomata, että uusia viisikkoluomiväripaletteja saattaa olla jatkossakin tulossa:). Laatukin on lukemani mukaan oikein hyvä.

  Ihanaa aloittaa syksy uusiin meikkikokoelmiin tutustumalla:). Kiitos esittelystä ja mukavaa syksyn alkua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IsaDora aloitti kyllä klassisen kauniisti, tosi käyttökelpoisia meikkejä. :)

   Tykkään itse IsaDorasta kovasti, sillä se on usein ajan hermolla olematta kuitenkaan tylsä tai ennustettava, aina tulee jotakin uutta kivaa. Kyllä ruotsalaiset vain osaavat nämä hommat. :)

   Tässä kokoelmassa tosiaan sekä luomivärit että huulimeikit vaikuttavat olevan tosi onnistuneita. Itse olen tosin innostunut Make Up For Everin ammattilaistasoisista Aqua Rouge -huulimaaleista, joten siksi en ollut niin kiinnostunut näistä IsaDoran versioista, vaikka näitä toki saa jopa marketista. Hieno homma kyllä se sinänsä. :)

   Minustakin viisikot ovat parasta IsaDoraa, ja uusia ei tosiaan ole tullut pitkään aikaan. Hyvä, että IsaDora näyttää luopuneen niistä hileisistä trioista joita oli muutama vuosi sitten, nämä nelikot ja viisikot ovat paljon parempia. Samoin IsaDoran kynsilakoissa laatu on aina hyvä.

   Uudet, kiinnostavat meikkikokoelmat ovat melkein parasta syksyssä. Kiitos sinulle taas ihanasta kommentistasi ja kaunista syksyä! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)