perjantai 16. elokuuta 2013

Giorgio Armanin uuden Si-tuoksun lanseeraus

Giorgio Armanin uusi Si-tuoksu tuli Suomeen tyylillä. 

Tai tarkemmin ottaen se tuli Hirvihaaran kartanoon Mäntsälään, jonne L'Oreal meidät kuljetti salaisena päämääränä tuoksun lanseerausjuhliin.






Osallistuin ensimmäistä kertaa tällaiseen suureelliseen parfyymin lanseeraustilaisuuteen.

Sanonpa vaan, että kiireisen uranaisen pitkä työpäivä ei jatkunut huonosti, kun vastassa oli illalla tällaiset hurmaavat herrasmiehet. 






Meidät pakattiin Helsingin keskustassa bussiin, destination unknown. 

Mutta sekään ei haitannut, kun matkaeväinä oli luksusta: Moet & Chandon Rosé Impérial. 







Illan teema oli selvästi vaaleanpunainen unelma.

Matkaseura minulla oli mitä parhainta, Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonia.

Huomatkaa nuo Giorgio Armani -nauhat laseissa: details, details!







Hämmästys oli melkoinen kun saavuimme noin tunnin ajelun jälkeen upeasti laitettuun Hirvihaaran kartanoon anno 1918.

Sonia kyllä arveli jossakin vaiheessa matkaa, että ajelu olisikin vain huijausta ja palaisimme  Helsingin keskustaan johonkin ravintolaan. Huhu nimittäin kertoi, että Yves Saint Laurentin uutuusparfyymi Manifesto lanseerattiin keväällä Kämpissä, omg.






Hirvihaaran kartano tarjosi parastaan.

Vuonna 1918 rakennettuun kartanoon on lisätty lasinen paviljonki, jossa oli minusta jotakin hyvin samaa italialaista tunnelmaa kuin Roomassa Musei Capitolinin katolla sijaitsevassa ravintolassa.

Varsin sopiva paikka Giorgio Armanin uusimman luomuksen julkistamiselle siis.






Ohjelmassa oli hyvää ruokaa (Hirvihaaran kartanolla on Chaine des Rotisseurs eli Paistinkääntäjien -kilvet), italialaista punaviiniä ja kaunista, tunnelmallista musiikkia. 






Illan päätähti oli kuitenkin australialainen näyttelijä Cate Blanchett, joka tervehti meitä videotervehdyksen muodossa.  






Cate Blanchett on minusta yksi kauneimmista naisista jonka tiedän. Minusta hän oli erinomainen valinta esim. Taru sormusten herrasta -elokuvan eteerisen haltiakuningattaren Galadrielin - Lady of Light - rooliin.  

Cate Blanchettin kasvot eivät ole aiemmin niin paljon mainoksissa näkyneet, ja sanotaankin että hän suostui Giorgio Armanin uuden tuoksun kasvoiksi ystävyydestä ja kunnioituksesta maestroa kohtaan. Cate Blanchett käyttää myös punaisella matolla usein Armanin yksinkertaisia, minimalistisia iltapukuja. 






Mutta sitten se varsinainen tuoksun lanseeraus. 

Komeat miestarjoilijat - la bella Italia! - jakoivat meille Giorgio Armanin silkkinauhoja, joihin oli suihkuteltu tuoksua.

Ensimmäinen vaikutelma uudesta Si:sta (si, si, capiche?) oli hedelmäinen, makea ja lämmin. Kuin Italian loppukesä. 






Si sisältää ensituoksussa mustaherukkaa. Sydäntuoksu on freesia (kuvassa) ja kartanonruusu (hence, Hirvihaaran kartano?). Pohjatuoksussa on patsulia, ambraa, metsää ja mielestäni paljon vaniljaa.

Silkkinauhasta nuuskittuna tuoksu oli huumaavan hedelmäinen. Mietimme, että niihin oli varmaan ehtinyt jo kehittyä sydäntuoksu, sillä ensituoksu oli raikkaampi ja metsäisempi. Ei kestänyt kuitenkaan kauan kun tuoksu lämpeni iholla loppukesän kypsään hedelmätarhaan. Pohjatuoksun vaniljasta pidin myös kovasti. Patsulia yleensä inhoan, mutta sitä oli tuoksussa varmaan vain häivähdys, sillä se ei yhtään häirinnyt.

Luulen, että Giorgio Armanin tuoksu on ollut ensin, ja sitten sen kasvoksi on valittu Cate Blanchett. Si on mielestäni nimittäin hyvin italialainen. Cate Blanchettin eteeriseen kauneuteen liittäisin mielessäni ennemmin ehkä jonkun viileän vesituoksun.

Si on aika helppo ja monelle sopiva tuoksu, ehkä kuitenkin enemmän vähän täti kuin suoranaisesti nuorekas. Myy varmaan hyvin, kuten saman talon aiemmatkin lanseeraukset Yves Saint Laurent Manifesto ja Lancome La Vie Est Belle. 

Si EdP:n hinta on 65 euroa, 30 ml ja 89 euroa, 50 ml.







Si:n lanseeraustilaisuus oli aivan ihanaa hemmottelua, ja ajattelin etukäteen, että kunnianosoituksena uutta tuoksua kohtaan olisin mielelläni pukeutunut Armaniin, jos minulla olisi herran muotiluomus ollut. 

Mutta ei hätää, meikkiharrastajaltahan löytyy Armania aina kaapista, eli Giorgio Armanin voidemaiset Eyes To Kill -luomivärit, Luminous Silk -meikkivoide ja Fluid Sheer -valovoide.

Niissä on pelkistetyn yksinkertaiset pakkaukset, aivan kuin Si-tuoksussakin Giorgio Armanin tyyliin.






Tässä meikkini juhliin, joka oli sattumalta aivan päivän teemavärissä vaaleanpunaisessa (okei, myönnän että katsoin vaaleanpunaisesta kutsusta ehkä vähän tulevaa sävymaailmaa).

Käytin Giorgio Armanin voidemaista vaaleanpunaista Eyes To Kill -luomiväriä sävyssä 7.

Giorgio Armanin meikkejä saa Helsingin ja Oulun Stockmannilta ja Tampereen Sokokselta. 

Si-tuoksu kaupoissa ensi viikolla eli 34/2013.


J.K. Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonian juttuun Si:n lanseerauksesta pääset tästä.

13 kommenttia:

  1. Aivan ihanan ja rentouttavan näköinen tapahtuma! Kaikki on kyllä ajateltu viimeisen päälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä superluksusta sateiseen maanantai-iltaan. Ihanasti järjestetty, suuren luokan uuden tuoksun lanseerausjuhla, jossa oli kuitenkin intiimi ja mukava tunnelma. Hyvä L'Oreal! :)

      Poista
  2. Hihii, kiitoksia seurasta! :) Oli kiva ilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, oli tosi mukavaa! :)

      Lisäsin muuten linkin tuonne tekstin loppuun myös sun blogijuttuun kun huomasin että olit myös kirjoittanut tästä.

      Toivottavasti päästäisiin vielä joskus uudelleenkiin vastaavaan tapahtumaan! :)

      Poista
  3. Näyttipä jo kuvien perusteella ihanalta tapahtumalta! Hirvihaaran kartano on kyllä kaunis paikka, onneksi syntymäpaikkakunnassani on edes jotain mistä olla ylpeä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi ihanaa! :)

      En ollut oikein tiennyt koko Hirvihaaran olemassaolosta ja bussissa jo arvuuteltiin kovasti että mihinhän ollaan menossa. Itse veikkasin Porvoota, kun oltiin kuitenkin vähän sillä suunnalla. Epäusko alkoi vallata kun lähestyttiin Mäntsälää, että mitähän siellä voi olla. :)

      Hirvihaara oli tosi hieno paikka, hyvä sekoitus uutta ja vanhaa. Erityisesti tykkäsin tuosta uudesta lasipaviljongista jossa Giorgio Armanin tilaisuus pidettiin. Olisi myös erinomainen paikka hääjuhlille! :)

      Poista
  4. Cate Blanchett on minustakin tooooodella kaunis ja suosikikseni hän nousikin viimeistään Taru Sormusten Herrasta - trilogian jälkeen. :) Tilaisuus näyttää kuvissakin niin upealta, että varmasti oli ihan mahtavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen aina pitänyt Cate Blanchettia aivan täydellisen kauniina, sellaisella ihanalla, iättömällä ja keijumaisella tavalla. Siksi hän oli mielestäni niin loistava valinta myös Galadrieliksi, en tiedä ketään joka olisi voinut olla parempi haltijakuningattaren rooliin! Ihana! :)

      Kivaa kuulla, että Giorgio Armanin lanseeraustilaisuuden tunnelma välittyy myös kuvista, koska oli niin ihana ilta. Kaikki oli aivan viimeisen päälle laitettu, pienimmistäkin detaljeista alkaen. Upeaa, olen tosi onnellinen että sain olla mukana! :)

      Poista
  5. Oli varmasti ihana tilaisuus! Itse rakastan Armanin meikkejä ja muutamaa tuoksuakin, joten olisin nauttinut täysin siemauksin tuollaisesta tapahtumasta :)

    Odotan tuoksua innolla, syksyllä haluan käyttää ihana pehmeitä ja lämpimiä vaniljaisia tuoksuja. Pidän paljon YSL:n Manifestostakin. Armanin pullo on myös tyylikäs, ehkä vähän vanhanaikainenkin.

    Vierailin Armanin ständillä viime viikolla ja esittelijä kertoi hieman myös uudesta huulipunasta, joka lanseerataan piakkoin. Syksyllä aina tulee paljon ihania kosmetiikkauutuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, jospa oisit voinut olla mukana, koska oli kyllä tosi, tosi ihanaa. Kutsutuista pääosa oli ymmärtääkseni eri lehtien kauneustoimittajia, ja muutama bloggaaja oli lisäksi mukana. Soniaa ja minua lukuunottamatta muut olivat muoti/lifestylebloggaajia.

      Pidin kyllä kovasti Giorgio Armanin uudesta tuoksusta sen hedelmäisyyden ja italialaisuuden vuoksi. Tulee kiva olo kun sitä käyttää, aivan kuin olisi Toscanan loppukesässä. Tuoksu on kuitenkin aika hienostunut ja tyylikäs, eli ehkä sitten sellainen jalostettu Toscana. :)

      Meille tuli Sonian kanssa molemmille tuoksusta mieleen YSL Manifesto ja samaa oli sanottu Fragranticassakin, eli jos pidät siitä, tykkäät todennäköisesti myös Si:sta. Kannattaa ehdottomasti tuoksuttaa kaupassa!

      Giorgio Armani oli nuorempana lempisuunnittelijani juuri tyylikkään minimalismin ja selkeälinjaisuuden vuoksi. Sama yksinkertainen tyyli näkyy mielestäni myös Giorgio Armanin meikeissä ja tuoksuissa, jotka ovat lisäksi aivan huippulaatua! :)

      Todella kivaa kuulla, että syksyksi on tulossa GA:lta vielä lisää kiinnostavia uutuuksia. Täytyy tutustua itsekin! En ole vielä nähnyt mitään syksyn meikkikokoelmia kun yritän venyttää ja nauttia kesästä mahdollisimman pitkään. Mutta niin ihanaa sitten kun taas pääsee tutustumaan niihin! :)

      Poista
  6. Anteeksi yksinkertaisuuteni, mutta miksi tälläinen hässäkkä yhden hajuveden takia. Nyt tiedän, miksi hajuvedet maksavat niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No viime kädessä varmaan juuri sen myynnin takia. On tärkeää että tuoksu profiloituu johonkin, luo mielikuvia ja ihmiset tunnistavat sen. En tiedä olisinko itsekään kirjoittanut Giorgio Armanin Si:sta niin paljon jos olisin saanut vain pelkän pullon käteeni. Nyt sen saapuminen Suomeen oli ikimuistoista. :)

      Ja hinnassahan tämä kaikki markkinointi totta kai näkyy. Mutta itse olen juuri sellainen, että ostan tuoksun osin sen luomien mielikuvien takia, en vain pelkkää merkitötä tuoksua vaikka se olisi ihan sama kuin kalliimpi merkkituoksu (esim. Chanel vs. Lidl). Kukin tavallaan! :)

      Poista
    2. Kiitos muuten kiinnostavasta kommentista! Mukavaa, että joku uskaltaa ajatella toisinkin. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)