torstai 27. kesäkuuta 2013

Make Up For Ever kesä 2013 Aqua Summer -kokoelma

Näillä helteillä on ilo esitellä ranskalaisen Make Up For Everin tämän kesän 2013 meikkikokoelma: Aqua Summer.






Make Up For Everin Aqua-sarjan meikit ovat vedenkestäviä. 

Aqua-meikit lanseerattiin alunperin vuonna 2006 ja ne testataan tositoimissa Las Vegasin Cirque du Soleil O -vesishowssa.

Tämän kesän I love Aqua -look on ihanan hehkuvan raikas. Todella kauniit vaaleanvihreän, liilan ja turkoosin sävyt silmämeikissä ja koralliset huulet. Tuossa kuvassa voi aivan tuntea auringon lämmön!






Make Up For Everin Aqua-lookin esittelytilaisuudessa MUFE:n meikkitaiteilija Julius Sepponen teki Aqua-meikin tälle suloiselle aasialaiselle mallille. 






Silmissä on vaaleanvihreää luomiväriä ja turkoosit ylärajaukset, ja huulilla nätti vaaleanpunainen huulipuna.

Simppeli, mutta kuitenkin tosi raikas ja viehättävä meikki. Aivan ihana!






Aqua Summer -kesäkokoelmaan kuuluu vedenkestäviä Aqua rajauskyniä, luomivärejä, huulipunia ja huultenrajauskyniä. 

Aqua-tuotteiden kanssa ei tarvitse meikkiä paljon rannalla korjailla, sillä ne ovat ammattilaistasoa. 






Aqua Eyes -rajauskyniä on Aqua Summer -kokoelmassa kaksi: turkoosi ja matta ruskea, joka ilmestyi alunperin kevään 2012 La Boheme -kokoelmassa  (28,25 e).

Aqua Cream -voidemaisia luomivärejä löytyy vaaleanvihreä, turkoosi ja liila (37,95 e).

Aqua Lip -huultenrajauskyniä on kaksi: vaaleanpunainen ja granaattiomenan punainen (28,25 e)

Aqua Rouge -huulipunia ilmestyi kokoelmassa 5 uutta kirkasta väriä (38,15 e).  

Limited edition näistä on ainoastaan vihreä rajauskynä 53 Pearly Green Lagon, loput jäävät MUFE:n vakiovalikoimaan.






Tässä ovat Aqua Rouge -huulipunat swatchattuna kädelleni eli räväkkä oranssi 17 Bright Orange, vaaleampi korallinen oranssi 18 Coral, pinkki 20 Baby Pink, vadelmanpunainen 16 Fuchsia ja granaattiomenan punainen 19 Pomegranate Pink.

Ihastuin aluksi eniten tuohon toiseen ylhäältä, persikkaiseen koralliin 18 Coral.

Käydessäni eilen Make Up For Everilla Kalliossa, myyjä kuitenkin sanoi rehellisesti sen olevan todella kirkas huulilla, melkein neonoranssi. Se olisi ehkä itselleni a bit too much, parempi varmaan esim. vain bilekäyttöön. Niinpä myyjä suositteli minulle tuota toista alhaaltapäin, eli vadelmaista fuksiaa 16 Fuchsia. En ollut ajatellut ostaa niin tummaa ja voimakasta huulipunaa, joten jäin vielä miettimään.

Pidän kovasti Aqua Rouge -huulipunista, sillä ne ovat todella kestäviä ja sikäli helppoja. Riittää että huulimeikin tekee kerran kunnolla, niin se pysyy vaikka kuinka kauan. 

Aqua Rouge -huulipunien toisessa päässä on väri ja toisessa kirkas geelimäinen neste, joka  tuo kosteutta huulipunaan ja parantaa sen kestoa.

Ammattimeikkaajat käyttävät Aqua-tuotteita erilaisissa käyttötarkoituksissa kuten häämeikissä ja kuvausmeikissä, joiden pitäisi kestää. Ne sopivat myös uima-altaaseen, sillä ne eivät liukene veteen. Kuulin huhuja, että MUFE:n Aqua-meikkejä käytettiin mm. Splash! -uimahyppykilpailussa tv:ssä. Ainakin Martina Aitolehdellä oli kilpailussa upeita, näyttäviä meikkejä.  

Tällä viikolla 24.-29.6.2013 Make Up For Everin liikkeessä Kalliossa on vielä tarjous, jossa Aqua Summer -kesäkokoelman Aqua Eyes -rajauskynän tai Aqua Cream -luomivärin ostaja saa kaupan päälle matkakokoisen vedenkestävän ripsivärin. Kesäkokoelman Aqua Rouge -huulipunan ostaja saa matkakokoisen Sens' Eyes -meikinpoistajan, joka poistaa vedenkestävän silmä- ja huulimeikin.    

Minulla on siis vielä lauantaihin asti aikaa miettiä, että minkä huulipunan valitsisin. Toisaalta nuo luomiväritkin ovat aika ihania...


Dior kesä 2013 Bird of Paradise -kokoelma
Make Up Store kesä 2013 Blossom ja Nomad -kokoelmat
Viva la Diva kesä 2013 Miami Heat -kokoelma
Estee Lauder kesä 2013 Bronze Goddess -kokoelma
Yves Saint Laurent kesä 2013 Saharienne Heat -kokoelma


10 kommenttia:

  1. Mulla on ollut MUFE kokoelmakuva jo jonkinaikaa blogikansiossa inspiraatiokuvana. Jotain siihen sopivaa olen ajatellut vääntää omista meikeistäni.

    Joten tämä on tosi kaunis kokoelma, mutta en hanki itse siitä mitään sovellan niitä jotka mulla jo on.

    Näiden sinun esittelyjen myötä kiinnostus MUFEen on kyllä noussut ja se on vähän valitettavaakin, sillä en pääse tutustumaan merkkiin koskaan livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin että olet ottanut MUFE:n Aqua Summer -kuvan inspiraatiokuvaksesi, aion tehdä saman! :)

      Minulla on vähän samantyyppisiä vaaleanvihreää ja vaaleanliilaa IsaDoran kevään 2011 Fanciful-kokoelman luomiväreissä, joten ajattelin kokeilla saisiko niillä vastaavaa silmämeikkiä aikaiseksi kuin mainoskuvassa. Ne ovat kyllä helmiäisiä ja kevyempiä kuin Aqua Creamit, joten noin tarkkarajaista värien erottelua ei ehkä saa. Mutta samaa fiilistä kyllä!

      MUFE:n mainoskuvat ovat muutenkin aina aivan upeita. Vanhoja kuvia on liikkeessä esillä kehystettyinä, ja ihailen niissä olevia meikkejä aina siellä käydessäni. Kyllä huippuammattilaiset osaavat!

      Myös tuosta MUFE:n meikkitaiteilija Julius Sepposen Aqua Summer -tuotteilla tekemästä meikistä on tosi helppo ottaa mallia ja inspiroiduinkin siitä kovin. Sain Make Up Storelta keväällä vähän vastaavan turkoosinvihreän rajauskynän, ja sitä ajattelin kokeilla juuri noin yhdistettynä vaaleanvihreään luomiväriin ja vaaleanpunaiseen huulipunaan.

      MUFE on kyllä upea! Tuotteet ovat todella laadukkaita ja niillä voi tehdä vaikka mitä, ovathan ne ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja. Olen itsekin tosi innostunut siitä! Pärjäisin loppuelämäni varmaan MUFE:n meikeillä, vielä jos oppisin loihtimaan niillä samanlaisia taideteoksia kuin ammattilaiset.

      MUFE:n liikkeeseen Helsinkiin kannattaa kyllä tehdä vaikka kesälomamatka jos vain mahdollista. Siellä on tosi asiantuntevat myyjät, jotka osaavat neuvoa tuotteiden kanssa. Arvostan myös tosi paljon sitä, että sanovat suoraan jos joku ei sovi tai on vaikea käyttää, eivätkä vain yritä tyrkyttää sitä vain myynnin vuoksi. Se on sitä ammattilaisuutta!

      Tosin juuri nyt MUFE:n talossa on käynnissä putkiremontti, joten tilat ovat vähän suppeammat kuin yleensä, mutta toisaalta siellä on myös hyviä remonttitarjouksia! :)

      Poista
  2. Voi että, nuo huulipunat näyttävät aivan mahtavilta! Mun on kyllä pakko ostaa sellainen tai parikin, juuri tuon pysyvyyden takia :)

    Toivottaavasti Tampereellekin saataisiin MUFE:n jälleenmyyntipiste, niin pääsisi itsekin swatchailemaan. Kiitos kuitenkin sulle näistä esittelypostauksista, nämä on ihan hurjan hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin ihastunut Aqua Rougeihin nimenomaan pysyvyyden vuoksi. On tosi helppoa kun riittää että meikin tekee huolella aamulla, niin voi luottaa siihen että se pysyy koko päivän menossa mukana ilman että sitä tarvitsee paljonkaan korjailla. Kiireisinä työpäivinä tosi hyviä!

      Olin iloinen että tässä Aqua Summer -kokoelmassa tuli nimenomaan kirkasvärisiä Aqua Rougeja lisää, sillä vakiovalikoiman huulipunat ovat enemmän ruskeasävyisiä. Muutama vaaleanpunainen sielläkin on, mutta nämä kesävärit ovat todella kirkkaita ja raikkaita. Jopa niin kirkkaita, että myyjä joutui varoittamaan minua tuosta persikkakorallista, että se on sitten todella räväkkä huulilla, suorastaan neon. Se oli hyvä että hän sanoi siitä, sillä kädelle swatchattuna se ei ole niin voimakkaan näköinen. Nyt mietinkin sitten tuota vadelmanpunaista, se voisi olla syksylläkin aika ihana! :)

      Toivotaan että MUFE laajenisi Suomessa, koska tuotteiden ideaan kyllä kuuluu se, että ammattilainen neuvoo niiden käytössä. Senkin vuoksi olisi todella hyvä päästä kokeilemaan niitä ennen kuin ostaa.

      Voi, kiitos paljon! Ihana kuulla että nämä esittelyjutut kiinnostavat, kun itsestänikin näitä on niin kiva kirjoittaa! :)

      Poista
  3. Mun sisko osti viime kuun Ranskan reissultamme tuon sävyn 16, ja hän on kehunut sekä sävyn että koostumuksen maasta taivaisiin :) Mäkin haluan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eikä, sehän on juuri se sama sävy jota myyjä minullekin suositteli ja jota nyt harkitsen! Voi miten kivaa kuulla, että se on siskollasi toiminut myös käytössä. Kiitos paljon tiedosta!! :)

      Taitaa kyllä kuule olla niin, että tämän tytön on nyt tänään vielä tehtävä retki MUFE:lle. Olin nimittäin tosi kiinnostunut myös tuosta kaupanpäällisestä, eli Sens'Eyesin -meikinpuhdistajan matkakoosta. Minulla on se sama normaalikokoisena, ja se on tosi hyvä nimenomaan silmämeikin siistimiseen, kun sitä ei tarvitse välttämättä enää pestä vedellä pois. Riittää että pyyhkii topsipuikolla kevyesti esim. ohi menneet ripsivärit. Se on myös tosi tehokas silmämeikinpoistaja, joten olisi varmasti kätsy monitoimituote matkoillakin! :)

      Poista
    2. Niinpä! :) Siskoni ei ole todellakaan kaltaisemme meikkifriikki, mutta hän tykästyi Aqua Rougeen niin paljon, että erikseen tekstasi mulle, miten hyvä se on. Sen on pakko siis olla tosi hyvä ;) Harmittaa, etten itse ostanut sellaista Ranskasta, hinnat olivat noin 40 % halvemmat...

      Mä sain MUFEn Pariisin myymälästä monta pientä näytettä Sens`Eyesista, mutta en ole vielä ehtinyt kokeilla. Kiitos vinkistä, täytyykin heti ottaa testiin!

      Poista
    3. No sehän oli siis aivan ihana myös huulilla, eli ostin sen 16 Fuchsia tänään MUFE:lta. Juttu on tulossa. Olen kyllä ehdottomasti samaa mieltä siskosi kanssa, poikkeuksellisen kiva väri. Kannatti kysyä myyjältä suosituksia. Erinomainen valinta siskoltasi! :)

      On kyllä kiva että Ranskassa ja Sephorassa MUFE on niin paljon halvempaa. Suomen hinnathan ovat aika kalliit, mutta toisaaltahan se ymmärtää kun myynti on varmaan pienempää ja ne täytyy roudata tänne kauas Pohjolaan. :)

      Kiva että sait Sens'Eyesia testiin. Ja eikä, että kävitte siellä Pariisin MUFE:n myymälässä! Olen haaveillut sinne pääsystä, ja seuraavalla kerralla Pariisissa täytyy ehdottomasti päästä sinne.

      Olen itse pitänyt Sens'Eyesista kovasti erityisesti meikin korjailussa. Vakiosilmämeikinpuhdistajani Lancome Bi-Facil ei pysty samaan, kun se täytyy lopuksi huuhdella vedellä. :)

      Poista
  4. Mä arvasin heti nähtyäni Martinan uimahypyn, että taitaa naisella olla MUFEn Aqua-sarjalla toteutettu meikki :D Silti ihan uskomatonta, että meikki voi pysyä niin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, Päivi! Martinalla oli kyllä upeat meikit sarjassa, katsoin sitä ihan vain sen takia. Sellaisia trooppisia, värikkäitä lookeja. En silloin ajatellut, että millähän ne oli toteutettu, mutta nyt it all makes sense. Sen takia hän pystyi nousemaan altaasta aivan samannäköisenä kuin oli sinne sukeltanutkin, ja kaikki tämä vielä tv-kameroiden kirkkaisssa valoissa. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)