sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kosmetiikkatapahtumia ja alennusmyyntiostoksia

Blogiani pidempään seuranneet ovat ehkä huomanneet, että pidän kovasti kaikenlaisista kosmetiikkatapahtumista. Erityisesti tavaratalojen - Stockmannin ja Sokoksen - kauneustapahtumat ovat mieleeni.

Kosmetiikkatapahtuma on nytkin käynnissä Stockmannilla, 31.5.-23.6.2013 vietetään nimittäin Auringon alle -tapahtumaa.

Mielestäni Stockmannin tämän kevään perinteinen kauneustapahtuma jäi välistä, ja tällä kertaa sen korvasi tämä Auringon alle -kesätapahtuma.







Yleensä olen ollut kiinnostunut myös näistä Stockmannin kauneustapahtumien mainosesitteiden meikeistä, mutta tässä meikissä ei ollut mielestäni ainakaan näin kaukaa katsottuna mitään ihmeellistä. 

Stockmannin nettisivuilla oli kuitenkin ohjeet meikin tekemiseen, ja ne luettuani kiinnostuin enemmän. 

Meikkivoiteeksi meikkiin kehoitetaan valitsemaan ohut meikkivoide, esim. kevyt CC-voide. Omasta mielestäni Lumenen CC on ihan loistava.

Aurinkopuuteria käytetään varjostuksiin runsaasti, ja silmät rajataan Stockan ohjeen mukaan säkenöivällä sävyllä, esimerkiksi vihreällä, ja samansävyistä luomiväriä levitetään myös liikkuvalle luomelle. Huulilla on vain kevyt, kosteuttava huulikiilto.

Aina aiemmin olen mutissut täällä siitä, että Stocka ei ole eritellyt millä tuotteilla kansikuvan meikki on tehty. Olen usein ihastunut mainoslehtisen kuvan silmämeikkiin tai huulipunaan ja pettynyt, kun en ole tiennyt mitä tuotteita niihin on käytetty.

Nyt oli parannusta luvassa, sillä Stocka ilmoitti ensimmäistä kertaa nettisivuillaan millä tuotteilla meikin voi esimerkiksi tehdä. Edelleen siinä oli tuo sana esimerkiksi, eli satavarmaa ei ole, että juuri niitä tuotteita on käytetty, eikä se tietysti kuvausmeikissä ole aina mahdollistakaan. Mutta selvä parannus kuitenkin aiempaan! 

Tämän kansikuvameikin osalta on listattu mm. Lumenen CC, Clarins Splendours Summer Bronzing Compact -aurinkopuuteri sekä Dior Addict Ultra Gloss -huulikiilto. Kiitos Stockmann!

Auringon alle -tapahtumassa ei kai ole meikkauksia tai muuta erityistä ohjelmaa, vaan enimmäkseen vain tarjouksia kanta-asiakkaille. Kaupan päälle suuremmista ostoksista voi eri merkeiltä saada esim. meikkilaukun.   

Esim. Essien kynsilakoista on kiva tarjous, - 20 % kaikista lukuun ottamatta kausisävyjä. Essien kynsilakkojen normaalihinta on 15,90 euroa, ja nyt siis 12,50 euroa, joka alkaa olla jo aika kohtuullista näin hyvistä kynsilakoista.  







Koska Auringon alle -tapahtuma jatkuu juhannukseen saakka, olisin luullut että Stockmann aloittaa kosmetiikka-alensa vasta juhannuksen jälkeen.

Hämmästykseni olikin suuri kun alen käynnistymisestä alkoi näkyä merkkejä jo torstaina 13.6.2013. Näin kun alepöytiä silloin täyteltiin, ja perjantaina 14.6. ale oli jo täysillä päällä.

Stockmann aloitti reippaasti heti - 40 %:n alennuksilla ja siirsi melkein kaikki selektiivisen kosmetiikan ihanat kevätkokoelmat aleeseen. 

So can you blame me, ostin melkoisen kasan Chanelia ja Guerlainia, kun satuin olemaan aivan tuoreeltaan apajilla. 

Ce n'est pas mauvais, c'est Chanel et Guerlain! 






Ihanat Kanelit taidekuvassa.

Chaneleja alennuksella, kuka voi vastustaa?






Kaksi asiaa kiinnitti huomioni Chanelin alennuspydässä heti: kirkkaan pinkki poskipuna ja kirkas korallipinkki kynsilakka. 





Chanel Joues Contraste Powder Blush 74 Ultra Rose kuuluu ymmärtääkseni vakiovalikoimaan, joten en tiedä miksi se oli alessa. Alessa oli myös sen sisko, punertava 79 Rouge.

Ultra Rosen kaltaiset raikkaat, kirkkaat pinkit sopivat usein hyvin vaalealle iholleni ja keväiseen värimaailmaani. 

Olen harkinnut jo pitkään Diorin kirkkaan pinkiltä näyttävän Rosy Glow -poskipunan ostamista, mutta olin pettynyt kun luin jostakin, että se ei ole yhtään niin voimakas iholla, vaan sen on nimenomaan tarkoitus mukautua ihon väriin.

Chanelin Ultra Rose ei tee sellaisia ikäviä temppuja, vaan what you see is what you get. Ostin siis sen. Sen oikea hinta oli 48,90 euroa, mutta alennuksen kanssa 27,50 euroa.   






Toinen värikäs ihanuus, johon ihastuin heti Chanelin tiskillä oli 571 Fracas -kynsilakka tämän kevään 2013 Printemps Précieux de Chanel -kokoelmasta. Neutraalinsävyinen, herkkä kokoelma ei ensin vedonnut minuun niin paljon, mutta nyt kesän edettyä olen alkanut lämmetä nudelle, kevyelle silmämeikille ja vaaleanpunaisille huulille ja kynsille. 

Chanelin kynsilakkojen normaalihinta on huikea 29,50 euroa, mutta nyt alesta tämän Fracasin sai 16,70 eurolla. Kallista edelleen, mutta kun se on niin ihanan kesäinen.

Toinen ostamani kynsilakka ei sitten ollutkaan yhtään kesäinen, ja sen nimikin on Every Month Is Oktoberfest. Kyseessä on OPI OPI:n Germany Collectionista syksyltä 2012. 

Muut OPI:n Saksa-kokoelman kynsilakat eivät minua niin kiinnostaneet, mutta tätä Every Month Is Oktoberfestia muistan ihailleeni jo kokoelman ilmestyessä. Nyt kun se tuli alessa vastaan hintaan 10,10 euroa en voinut vastustaa (normaalihinta on 17,20 euroa). Rakastan syksyisin tällaisia lämpimän tummia ja kimaltavia vampy-kynsilakkoja!  

OPI:lta oli Germany Collectionin lisäksi alessa muutamia joulun James Bond Skyfall -kynsilakkoja.  






Yksi kevään 2013 lempparimeikkikokoelmistani oli Guerlainin kevään kokoelma (Pumpulipupun esittely täällä). 

Harkitsin jo silloin ostavani kokoelman vihreän luomiväripaletin Coup de Foudre, koska se oli niin ainutlaatuinen kevätkokoelmassa. Ihastelin myös kokoelman huulipunia.

Nyt Stockmann oli kätevästi siirtänyt koko kokoelman aleen, joten hankin Coup de Foudren ja Rouge Automatique 600 Ballade -huulipunan mukavalla - 40 %:n alennuksella.

Guerlainin 4-luomivärin palettien normaalihinta on 62,50 euroa. Alennuksen kanssa hintaa jäi 35,90 euroa, mikä alkaa olla aika kohtuullista tästä huippulaadusta. Guerlainin huulipunat ovat minusta aivan ylikalliita, sillä niiden hinta on 39,90 euroa. Vähän hampaita kiristellen maksoin alehinnan 23,90 euroa, sillä halusin testata Guerlainin huulipunaa.    






Blonditesti tuli huulipunan kanssa heti alkuun, sillä en tajunnut yhtään, miten sen saa kotelosta ulos. 

Pelkäsin hajoittavani koko huippukalliin hökötyksen, mutta lopulta tajusin että riittää että vetää tuosta vivusta alas ja huulipuna putkahtaa päässä olevasta luukusta esiin.

Huulipuna on siis Rouge Automatique -laatua, ja supernäppärä kiireiselle naiselle. Huulipunan voi levittää nopeasti lennosta on the go yhdellä kädellä, koska korkin kanssa ei tarvitse aikaa tuhlata. Helppous korvaa vähän tuota kauheaa hintaa.

Balladen sävy on tosi kaunis, vähän oranssinen shimmerinen pinkki. Erinomainen lämpimälle iholle. Ja toki jos huulipunaa käyttää, on hauskaa jos se on ylellinen Guerlain (tai Chanel, Dior tai YSL!).






Ensin ajattelin että I've got enough luomivärejä, mutta sitten Stockan myyjä alkoi kivasti kuvailla miten tätä Coup de Foudrea voisi käyttää meikissä ensin rajaamalla silmät mustalla tai vihreällä, ja sitten levittämällä noita erisävyisiä vihreitä smoky eye -tyyliin alhaalta ylöspäin silmäluomelle. Vähän kuin Auringon alle -tapahtuman mainoslehtisen kansikuvameikissäkin.

Oranssia luomiväriä voi käyttää myös poskipunana, ja täysin harmonisen meikin saa laittamalla sitä sekä silmiin että poskille.

Näen itseni niin ranskalaisen chic vihreässä Guerlain -meikissä, että minun oli lopulta pakko ostaa Coup de Foudre. Joskus sitä voi maksaa vähän ekstraa siitä että inspiroituu, eikö niin tytöt!







Vielä loppuun houkutukset jatkuvat, sillä nettikauppa Candy Shop pitää huomenna maanantaina 17.6.2013 klo 15-18 alennusmyyntiä maskeerauskoulu Maker Academyn tiloissa Helsingissä (Lönnrotinkatu 9, sisäpiha). 

Alennuksessa ovat englantilaisen Jemma Kidd Make Up Schoolin meikit ja siveltimet - 40 % ja Butter Londonin kynsilakat - 50 %. 

Samassa yhteydessä on mahdollisuus tutustua Maker Academyn tiloihin ja toimintaan sekä saada ilmainen minimanikyyri Butter Londonin tuotteilla. Tarjolla on myös pientä makeaa ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan muhkea kosmetiikkapaketti.  

Ehkä nähdään siellä!

22 kommenttia:

  1. Oi mitä löytöjä, ihanaa! Mulla on huomenna kuukausittainen "palkintopäivä", eli saan ostaa itselle jotain extrakivaa. Ajattelin piipahtaa sekä Stockalla että tuolla ystiksillä. Toivottavasti nähdään siellä?! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan parasta on se, kun sattuu alennusmyynteihin juuri kun kaikki ihanuudet on vasta levitetty pöydille ja koko valikoima on vielä tarjolla. Harvoin käy näin hyvä tuuri! :)

      Miten kiva idea, että sulla on kerran kuukaudessa päivä, jolloin saat vähän tuhlailla ja hemmotella itseäsi. Minulla ei ole mitään noin suunnitelmallista, mutta silti tästä päivästä muodostui sellainen, kun ostin Ivana Helsingiltä ihanan sinisen mekon juhannusmekoksi.

      Toivottavasti löysit jotakin kivaa! Itse en hyvistä aikomuksista huolimatta valitettavasti ehtinyt Candy Shopin ystävämyyntiin kun valitsin Ivana Helsingin sen sijaan. Mutta ei harmittanut niin paljon, kun Stockan alessa oli jo onnea mukana, ja Makerissakin olen käynyt aiemmin ja nähnyt tilat. Mutta muuten olisin ehdottomasti järjestänyt aikaa, ja olisi ollut myös tosi kiva nähdä! :)

      Poista
  2. Olet tehnyt tosi kivoja löytöjä. Onnittelut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)

      Vähän epäröin, kun olen pysynyt nyt aika hyvin ruodussa ja ostanut aika vähän kosmetiikkaa viime kuukausina. Mutta kun nuo ihanat kevätkokoelmat olivat nyt alessa niin oli vaikea vastustaa.

      Estee Lauderin Pretty Naughtykin olisi ollut Stockalla alessa, mutta valitsin nyt sen sijaan tuon Guerlainin luomivärinelikon. Toisaalta haluaisin ostaa Pretty Naughtyn muistoksi siitä upeasta meikistä, jonka Estee Lauderin meikkitaiteilija Blair Patterson teki sillä keväällä minulle, ja toisaalta en haluaisi kohdata omien taitojeni vajaavaisuutta kun en saisi sillä aikaan mitään sinnepäinkään. Mutta tiedän kyllä, että sinä olet tykännyt paletista! :)

      Poista
  3. Ihania ostoksia! :)

    Hii, minä olen taas lakkailemassa Butterilla ihmisten kynsiä ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chanel ja Guerlain ovat aina vain niin ihania, ei voi mitään. :)

      Meinasinkin kysyä sinulta että oletkohan siellä taas, miten kivaa! Tosi harmi että en tällä kertaa päässyt, olisi varmaan ollut viimeinen mahdollisuus saada Butter London -kynnet. Toivottavasti asiakkaita riitti, tarjoukset olivat ainakin taas hyvät! :)

      Poista
  4. Mä ostin kanssa Coup de Foudren, en mä sitä olis tarvinnu, mutku se on niin nätti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinkin jo blogistasi, että sinäkin ostit sen ihanuuden. :)

      Samat oli tunnelmat täällä, en olisi tarvinnut, mutta hei: Guerlain, harvinaista vihreää, hyvä pigmentti ja suoraan aika edullinen hinta. Ja niin olemme molemmat Coup de Foudren onnellisia omistajia. Odotan jo innolla että pääsen meikkailemaan sillä! :)

      Poista
  5. Omg, siellä on alkanut alet! Ihana tuo Chanelin poskipuna, täytyy kuitenkin puolustaa Diorin Rosy Glowta, se on ihana ja todellakin uniikki, ainakin toistaiseksi, toivon, että Dior lanseraa lisää sävyjä, jos tuossa on jokin erikoinen systeemi olemassa. Mielestäni sillä saa todella hehkuvan tuloksen ja kerrostamalla juuri sellaisen kuin itse haluaa, se on juuri hyvä, ettei sävyä tarvitse säikähtää ja sitä pystyy säätelemään maun mukaan, varmasti ihastut siihen, käy testaamassa : ). Mielestäni se on yksi mahtavampia keksintöjä. Coup de Foudre on kanssa tosi kiinnostava, en tosin tiedä sopisiko nuo sävyt itselle miten, mutta se on niin kiehtovan erilainen ja jännä paletti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helsingissä alkoi kyllä nyt alet varmaan aiemmin kuin koskaan aikaisemmin. Yleensä olen tottunut odottamaan, että juhannustorstaina saattaa alkaa näkyä ensimmäisiä merkkejä alejen alkamisesta, ja yleensä Stocka on viimeisten joukossa. Tämä oli kyllä itsellenikin aikamoinen yllätys. Ehkä kevään myyntikään ei ole ollut niin ihmeellistä, kun monet kosmetiikan kausikokoelmatkin menivät suoraan aleeseen. Sokos ei ole kyllä vielä aloittanut omaa aleansa, mutta monet vaatekaupat jo ovat. :)

      Kiitos paljon että kerroit käyttökokemuksiasi Diorin Rosy Glowsta! Nytpä kiinnostuinkin siitä uudelleen, eli ei siis ehkä olekaan vain mikään hailakka, ihonsävyinen pinkki vaan oikeasti tosi hieno. Se onkin kyllä ollut tosi suosittu, ja ilmeisesti ei ollenkaan turhaan. :)

      Minustakin Guerlainin Coup de Foudre oli sen verran erikoinen ja hieno paletti kevätkokoelmaan, että kiinnostuin siitä heti. Tosi rohkeaa Guerlainilta tuoda tuollaisia vihreitä sävyjä kevääseen, mutta ehkä melkein 200 vuoden kokemuksella uskaltaa ottaa myös vähän riskejä. Tässä tapauksessa se kannatti, sillä tiedän muidenkin kiinnittäneen huomiota Coup de Foudreen nimenomaan sen erikoisen värin takia. :)

      Poista
  6. Samaan palettiin sorruin minäkin-jo viime viikolla ostin talvikokoelman paletin,ja nyt sitten tämän kevätkokoelman ihanuuden. Kuin myös tuon Chanelin poskipunan!Molemmat olivat viimeisiä,ja kiikutin aarteet välittömästi kassalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tämä ihana Guerlainin Coup de Foudre on ilmeisesti vedonnut ainutlaatuisuudellaan meihin meikkiharrastajiin. Vihreät paletit ovat muutenkin minusta aika harvinaisia, ja tämä on vielä jotenkin erityisen upea. Kokeilin jo värejä, ja tosi hienoja vihreän vivahteita!

      Kivaa, voinkin tulla nyt katsomaan sinulta ja Mustaa Kajalia -blogin Heidi B:ltä mallia millaisia meikkejä Coup de Foudrella voi tehdä. :)

      Olikohan se talvikokoelman paletti se Liu-yhdistelmäpaletti. Se oli kyllä hieno, kiinnostava vähän itämaistyylinen! :)

      Ja hei, vielä sama ihana Chanelin poskipunakin. Olemme selvästi päässeet poimimaan parhaat päältä, miten hauskaa! :)

      Poista
    2. Ollaan selvästi osuttu parhaille apajille! :D Ei ollut Liu se minun talvipaletti,niin kuin jo ehdit huomatakin :D

      Poista
  7. Ihanaa lukea aleostoksista kaiken tämän kiireen keskellä:). Itse käväisin myös eilen Stockmann Beautyssä ja ilahduin, kun näin tuotteita olevan jo - 40 % alennuksesta. Mukaani sillä kertaa pääsi OPI:n ihanat Every Month Is Oktoberfest ja German-icure by OPI. Todella kauniita ja odotan kerrankin alkusyksyä, jotta pääsen lakkailemaan niillä. :)

    Pari muuta mielenkiintoista tuotetta näin myös, mutta jätin ne vielä mietintään. Jos tulevat vielä vastaan, saatan sitten ostaa;).

    Ihania löytöjä teit:). Voin vain kuvitella, miten käytät tuota Guerlainin Coup de Foudrea Nizzassa:D. Ihanaa.

    Kerrothan kokemuksiasi noista kaikista tuotteista sitten, kun olet päässyt tutustumaan niihin paremmin. :)

    Ihanaa kesää ja juhannusta sinulle Pumpulipupu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kuulla sinusta, kivaa että tulit kurkkaamaan tänne kiireidenkin keskellä! Perinteiset alekeskustelut ovat taas käynnissä täällä. :)

      Stocka oli kyllä kiva kun laittoi kaikki heti suoraan - 40 %:n alennuksiin. Ei tarvitse turhaan odotella parempia prosentteja, heti pystyi ostamaan kaikki ihanat Guerlainit ja Chanelit. Sokoksen aleprosentit eivät tule tuntumaan tämän jälkeen enää miltään, kun tyypillisesti Sokos on aloittanut aina - 20 tai - 30 %.lla. :)

      Erinomaista kun hyviä Opejakin oli nyt Stockmannilla alennuksessa. Harmi että James Bond Skyfall-kokoelmaa oli vain ihan muutama kynsilakka, mutta se on varmaan myynyt niin hyvin, että aleen ei enää jäänyt paljon mitään. Näin myös sen German-icure by OPI:n, ja mietin vähän sen ja Every Month Is Oktoberfestin välillä, mutta alkuperäisestä Saksa-kokoelmasta mieleeni jäi ensisijaisesti EMIO, joten ajattelin että ensivaikutelma sai ratkaista. Ja olen tyytyväinen, Every Month Is Oktoberfest on tosi hieno, ja samoin syksy tuntuu minustakin sen ansiosta astetta mukavammalta. :)

      Minä jäin samoin vielä miettimään Estee Lauderin Pretty Naughty -kevätkokoelman luomiväripalettia. Se on aika sinisävyisen viileä pastellinen, joten ei ehkä ihan paras mahdollinen minulle, mutta Estee Lauderin meikkitaiteilija Blair Patterson teki sillä keväällä minulle niin hienon meikin, että siksi jäin vielä harkitsemaan.

      Ihana kun muistit sen Nizzan, sehän minullakin oli mielessäni noiden Chaneleiden ja Guerlainien kanssa. Coup de Foudre tulee sopimaan niin hyvin Nizzan syksyn pimeisiin, lämpimiin öihin. :)

      Laitan kyllä ehdottomasti tarkempia kokemuksia ja kuvia sitten kun olen ehtinyt paremmin kokeilemaan tuotteita.

      Kiitos ja oikein kaunista juhannusta ja hyvää kesän jatkoa sinullekin! :)

      Poista
    2. Toinen aleostokseni oli pienen harkinnan ja kommelluksen;) jälkeen Clarinsin Odyssey Eye Quartet Mineral Palette -luomiväripaletti, sävyssä Odyssey. Se on todella upea ja uskon sille olevan käyttöä.
      Itseasiassa ostin sen tämän vuoden juhlia silmällä pitäen.

      Kiitos Stockmannin alen, sai siitä - 40 %:a pois. Kävin nopeasti Sokoksen puolella ja huomasin, että ostamasi Chanelin poskipuna oli vain 20-30 %:n alessa näin aluksi.

      Sitä jotenkin unohtaa kevään alejen jälkeen alennusmyynnit hetkeksi, ja nyt niitä on joka paikassa. Tulee vaikeuksia kieltäytyä kaikista ihanuuksista;).

      Skyfall-kokoelman lakkoja näin muutaman. Sävyt olivat tummia. Itse ostin jo viime syksynä minikokoelman ja Spy Who Loved Me:n täysikokoisena. :)

      Minulla olisi ollut vaikeuksia valita G-ibO:n ja EMIO:n väliltä, joten otin kummatkin;).

      Poista
    3. Minullakin on se Clarinsin Odyssey! Sellainen hiekanruskeasävyinen paletti, jossa on upea lehtikulta. Ostin sen Clarinsin ystävämyynneistä muutama kuukausi sitten, ja olen tykännyt tosi paljon. Se kulta on aivan mahtava korostuksissa, tosi erikoinen ja ainutlaatuinen. Hyvä ostos siis, sillä saa tehtyä tosi hienoja meikkejä. Varmasti on käyttöä! :)

      Ai, kiva tietää että tein hyvät kaupat Chanelin poskipunan osalta! :) Viime vuonna oli mielestäni sama juttu, että Stockmann aloitti suoraan - 40 %:lla, kun Sokos avasi alen varovasti - 20 %:lla. Tuntui hassulta, kun Helsingin keskustassa samat kosmetiikat 100 m:n välein olivat aleissa ihan eri hinnoilla. Tänä vuonna tulee varmasti olemaan siis sama juttu. Viime vuonna tosin muistaakseni Sokos ehti aloittamaan alensa ensin ennen Stockaa, niin silloin se ei näyttänyt niin pahalta. Täytyy käydä tänään huvikseni kurkkaamassa joko Sokos on nyt aloittanut. :)

      Minä näin samoin niitä Skyfall-kokoelman tummia, sinertäväsävyisiä lakkoja. Ne ovat varmaan ainoat, jotka ovat jääneet enää jäljelle. Minullakin on The Spy Who Loved Me, ja se on aivan upea! Lisäksi ostamassani 3:n kynsilakan pakkauksessa oli kokoelman nimilakka tumman viininpunainen Skyfall ja kultainen Golden Eye. Skyfall on kyllä yksi OPI:n parhaista kokoelmista kautta aikojen! :)

      Poista
    4. Utelias kysyy, oliko Sokkarin ale jo alkanut, ja millä prosenteilla mentiin? ;)

      Poista
    5. Kuules, yrityksistä huolimatta en ole vieläkään ehtinyt sokokselle, joten en tiedä! Uskoisin kuitenkin että ale on jo alkanut, koska ainakin alekuvasto on jo Sokoksen nettisivuilla. Täytyy yrittää jos huomenna sunnuntaina ehtisin käydä kurkkaamassa tai viimeistään sitten maanantaina. Raportoin kyllä sitten tänne! :)

      Poista
    6. Vihdoin ehdin Sokokselle, eli ainakin nyt tiistaina 25.6.2013 selektiivisen kosmetiikan alennusprosentit olivat vähän vaihdellen - 30 %, - 40 % ja - 50%.

      Esim. Chanelit olivat - 40 %, Diorit -30, - 40 tai - 50 %.

      Aikalailla samaa tasoa siis Stockmannin kanssa. :)

      Poista
  8. Poskipunahan on värinä kaunis mutta just ei-ikinä-mulle-passaava sävy.Olen joskus yli puoli elämää sitten (reilu 20 vee siis) kokeillu jotain suht vastaavaa kuvitellen sen olleen jotain pirtsakkaa ja kivaa..kiesus mikä erehdys.No,vain yksi erehdys monista vuosien varrella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chanelin poskipuna näyttää kieltämättä aika hurjalta neonpinkiltä, ja sitä se myös tietysti onkin. Tällaiset heleät, kuulaat ja viileät sävyt sopivat minusta vain usein hyvin vaalealle pohjoismaalaiselle iholle, ainakin itselläni näyttää tosi raikkaalta. Minulle eivät sen sijaan sovi kovin hyvin murretut, rusehtavat sävyt, jotka ehkä sitten ovat sinulle parempia. Itselläni ne näyttävät helposti vähän likaisilta ja tunkkaisislta. Usein olen huomannut ystävistäni että jompikumpi käy, ja sitten ovat ne onnelliset jotka voivat käyttää kaikkia sävyjä. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)