lauantai 22. kesäkuuta 2013

Après-juhannus: mikä auttaa?

Tämä on kaikille teille, jotka ette viettäneet juhannusta kaupungissa ja olette vähän extra-TLC:n tarpeessa. 

Myös Team Pumpulipupu pakkasi tavaransa ja siirtyi juhannukseksi purjeveneelle ja mökille keskelle villiä luontoa. Itse en todellakaan ole mikään reippailija tai eräretkeilijä, joten tein sen vain parisuhteen takia. 






Juhannuksen parhaita hetkiä.

Minulla on kesälukemisena Lauren Conradin kirja Beauty, josta saatte tarkemman arvion kun saan sen loppuun. 






Juhannuksen pahimpia hetkiä.

Heräät vesisateeseen, ja edessä olisi meikkaus pimeässä ja kosteassa purjeveneessä.

Empiiristen kokeilujen perusteella voin suositella kasvojen puhdistukseen Ahavan Time To Clear All In One Toning Cleanseria. Sen kanssa ei tarvita ollenkaan vettä, on tehokas ja sopii herkällekin Iholle. 

Meikkipohjaksi extreme-olosuhteisiin on paras BB- tai CC-voide, jossa on kosteusvoide, aurinkorasva ja meikkivoide samassa (tässä käytössä Lumenen loistava CC).

Ja a little bit of Dior & Chanel just makes you feel better. Kirkas pinkki poskipuna (minulla Chanel Ultra Rose) ja aniliininpinkki huulipuna, ja paljon muuta ei onneksi tarvitakaan. 






Ihanin on kuitenkin se hetki kun eräseikkailun ja ulkoilmaelämän jälkeen saavutaan kotiin ja pääsee suihkuun!

Ihoa ei kuitenkaan kannata kuoria, jos se on vähänkään altistunut auringolle kuten minulla tänä juhannuksena. Sen sijaan kannattaa valita suihkugeeliksi joku ihanantuoksuinen herkku: oma lempparini on Lushin hedelmäkarkintuoksuinen Snow Fairy.

Auringon ja tuulen jälkeen iho kaipaa kosteutusta, joten rauhoittava After Sun ja hemmotteleva, herkullisentuoksuinen vartalovoide on hyvä. Itselläni käytössä Hawaiian Tropic After Sun ja virolaisen Joikin luonnonkosmetiikan vuohenmaito-sheavartalovoide, joka tuoksuu hurmaavalle vaniljalle.

Sama kuin vartalolle pätee kasvoihin, eli ei kuorintaa auringon jälkeen vaan kosteutusta. Kosteuttava naamio tekee rasittuneelle iholle hyvää. Itse laitoin Clarnisin HydraQuench Cream Mask naamiota.






Chances are että et ole myöskään juhannuksen aikana syönyt kovin terveellisesti ja juonut riittävästi (vettä!), joten superfoodsmoothie ja vesi tekee hyvää. 


Tein tämän trooppisen smoothieversion ananaksesta, mangosta, banaanista, maitorahkasta, Maca-jauheesta, mehiläisten siitepölystä ja hamppuöljystä. 






Aion viimeistellä vielä vaikutukset olemalla huomenna reipas tyttö ja menemällä aamulla joogaan ja sieltä Uimastadionille uimaan. 
   





Feeling fresh like a flower taas!

6 kommenttia:

  1. Hassua lukea, kuinka toinen kärsii :D Itse olen ollut pienestä pitäen joka kesä purjeveneellä. Usein oltiin kuukausi putkeen + kaikki viikonloput. Tänä kesänä pakota poikaystäväni sinne 5 päiväksi :D
    Ehkä juuri tuon takia käytän aina kasvojen puhdistukseen sellaista ainetta, että vettä ei tarvita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä on tosi vaikea selittää miksi ei tykkää sellaisille joka rakastaa purjehdusta ja on tottunut siihen lapsesta asti. Kuten Herra Pumpulipupulle. :) Inhoan vain sitä kun ei ole suihkua tai sähköä niin paljon. Aurinkoisina päivinä se vielä menee, mutta kuten tiedämme niitä on lopulta Suomenkin kesässä aika harvoin. Mutta ymmärrän kyllä hyvin sen vauhdin riemun ja ulkonaolon ihanuuden, mutta it's just not for me, ainakaan kovin isoissa annoksissa. :)

      Onneksi on keksitty meikinpuhdistusaineita, joiden kanssa ei tarvita vettä. Helpottavat tosi paljon ainakin alkeellisissa olosuhteissa, ja ovat tietysti nopeita arjessa muutenkin. Tuo Ahava on ainakin ihan loistava, tehokas ja kosteuttava. :)

      Poista
  2. Hahaa, mulla on aika samat fiilikset! ;) Meidän kaikki pojat (=mies, lapsi ja koira) rakastavat mökkeilyä ja alkeellisia oloja, joten munkin on kärsittävä. Väitän, että ulkovessa on kidutusta. Ja peseytyminen vatisysteemillä. Ja ne miljoonat hyttyset. Nyt olen takaisin kotona, ja aion tehdä kunnon kasvohoidon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että joku muukin ajattelee samalla tavalla! Olen samaa mieltä ulkovessasta, suihkuttomuudesta, sähköttömyydestä jne. En tajua miksi kaikki haluavat vapaaehtoisesti mennä sellaisiin olosuhteisiin kun muutakin olisi tarjolla. Toki luonnonkauneus, hiljaisuus ym on mukavaa, mutta silti!

      Olen niin onnellinen että pääsin kotiin sieltä, juhlin varmaan 20 min suihkulla. Ihanaa, nautitaan! :)

      Poista
  3. Haha... Mäkin olen kaikki lapsuuteni kesät viettänyt vanhempien purjeveneessä, myöskin noita kuukauden putkia + muut lyhyemmät reissut. Toisin kuin Hannele tuossa ylhäällä, mä oon jo pienenä vihannut joka hetkeä, ja olen niin traumatisoitunut, etten ole aikuisiällä kuin pari kertaa astunut purjeveneeseen. :D Mun veli on kuitenkin taas ihan purjehtija!

    Mutta joo, hyi yäk veneet ja mökit ja metsät ja muut alkeelliset olot, mä olin onnekseni juhannuksen turvallisesti töissä. :) Blogeja lukien, hups...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lohdullista kuulla, että purjehtiva lapsuus ei tarkoita sitä, että siitä nauttisi aikuisenakin! :) Ymmärrän hyvin että et halua enää veneelle. Minullakin tökkii eniten se hygieniapuoli ja myös liikunnan harrastamisen vaikeus, kun ei ole suihkua jossa voisi esim. juoksulenkin jälkeen käydä.

      Toista olisi purjehdus esim. Karibialla, mutta Suomessa on niin usein kesälläkin kylmä ja sataa, että vähän vaikeata purjehdus on. Mutta toiset pitävät siitä kovasti, ja ymmärrän hyvin että purjeveneellä unohtuvat arkihuolet, näkee luonnonkauniita paikkoja, saa olla ulkona jne, eli hyviäkin puolia on paljon.

      Mutta ei voi mitään, mielummin minäkin viettäisin vaikka kaupunkijuhannusta. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)