keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

ACO:n kesäuutuudet ja Inglotin kynsilakat

Apteekkikosmetiikan merkki ACO Pharma kutsui lehdistöä ja bloggaajia tutustumaan tuoteuutuuksiinsa aurinkoisena kevätpäivänä. 






Minulle tuli tilaisuudesta mieleen kesäjuhlat, sillä aurinko paistoi niin lämpimästi ja superkivaa oli. 






Tilaisuus pidettiin Helsingissä ravintola Le Bonkin kattoterassilla. 

Pidin Le Bonkista kovasti, ja aion mennä sinne toisenkin kerran nyt kesän aikana vaikka työpäivän jälkeen drinkille. Tuli aivan Los Angeles -fiilis auringossa kuohujuoman kanssa. 

Le Bonkin sisustuksen on suunnitellut Bonk Business -mielikuvitusyrityksenkin luonut taiteilija Alvar Gullichsen.






Alunperin ruotsalainen ACO tekee monipuolisesti apteekkikosmetiikkaa ja lääkkeitä.

More fun on kuitenkin tämä ACO:n Natuvive-sarja, johon olin jo ennen tätä tilaisuutta ihastunut. Sitäkin saa kyllä vain apteekista. Natuvive on tehnyt tylsästä ja pakollisesta apteekissa käymisestä ilon!

Natuvivessa yhdistyvät luonnolliset raaka-aineet, ihanat tuoksut ja houkutteleva ulkonäkö.

Sarjassa on 6 linjaa: Almond eli Manteli, Sea Buckthorn eli Tyrni, Papaya, Avocado & Shea, Pink Grapefruit ja Acai-marja. 

Tässä on vihreitä Avocado & Shea ja oransseja Papaya -tuotteita. 

Aiempi suosikkini Natuvive-sarjasta oli Granaattiomena, mutta se on kuulemma lakkautettu noin 2 vuotta sitten. Tosi harmi!






Nyt pääsin kuitenkin tutustumaan näihin Papaya ja Avocado & Sheavoi -linjoihin.

Papaya on herkullisen tuoksuinen, ihoa pehmentävä sarja.

Avocado & Sheavoi on taas vähän ravitsevampi ja kosteuttavampi.

Tässä on molemmista suihkugeelit ja vartalovoiteet, jotka sain testattavakseni. 






Aiemmin olen jo käyttänyt Natuviven Papaya-käsivoidetta, jonka tuoksuun olen rakastunut.

Apteekissa markkinointi aikoinaan onnistui, sillä näitä Papaya-käsivoiteita oli muutama vuosi sitten talvella laitettu reseptitiskille asiakkaiden testattavaksi. Siinä oli hyvin lääketilausta odotellessa aikaa rasvata kädet, ja minä nappasinkin tämän kokemuksen perusteella ostoksiini mukaan n. 7 euroa maksaneen Papaya-käsivoiteen (60 ml). 

Papaya-käsivoide sisältää sheavoita ja papaija- ja Canola-öljyä sekä kosteuttavaa glyserolia. Itse pidän siitä eniten päiväkäytössä, sillä se imeytyy suhteellisen nopeasti ja tuoksuu ihanan trooppiselle.

Uutuus on nyt Avocado & Shea -käsivoide. Siinä on muuten samoja aineita kuin Papayassa, mutta se sisältää papaijaöljyn sijaan luomuavokadoöljyä. Tuoksukin on vähän neutraalimpi ja raikkaampi kuin hedelmäisen makeassa papaijassa.     

Papaya sopii kuivalle iholle ja Avocado-Shea erittäin kuivalle ja kuivalle iholle. 

ACO:n tilaisuudessa oli mahdollisuus saada käsihieronta jommallakummalla käsivoiteella. Valitsin Avocadon, sillä siitä minulla ei ollut ennestään kokemusta. Yllättävän nopeasti se imeytyi käsiin, vaikka oli aika paksua ja ravitsevaa. Sopii varmaan myös talvikäyttöön! 






ACO on varmaan ainoa apteekkikosmetiikan merkki, joka tekee kausituoksuja.

ACO:lta tulee kausituotteet kaksi kertaa vuodessa: jouluna ja kesäksi.

Tämän kesän uutuus on viehättävä Summer Breeze. Se tuoksuu raparperille ja vadelmalle eli yksinkertaisesti sanottuna kesälle!

Summer Breezesta on olemassa vartalonkuorinta ja vartalovoide, jotka sain testattavakseni. 






Ostin myös ennen joulua vuoden 2012 joulutuoksun vartalovoiteen (tai oikeastaan kaksi, kun se oli vain niin ihana!) Golden Delicious Apple & Vanillan. 

Olen aivan rakastunut omenan ja vaniljan tuoksuun, enkä ole varmaan ainoa, sillä Apple & Vanilla oli jo toiseen kertaan joulutuoksuna viime vuonna, niin suosittu se ensimmäisellä kierroksella oli.

ACO:n kausituoksut ovat limited edition, eli sitten kun ne loppuvat apteekista, ne loppuvat. Kannattaa siis hankkia niitä varastoonkin jos tuoksusta tykkää.

Itse toivon, että Apple & Vanilla tekisi vielä kolmannen esiintymisen ensi jouluna, niin hurmaava se mielestäni on. Toivottavasti ACO:lla lukisivat tätä, niin toiveeni menisi perille!  






Yksi harvinaisuus apteekkikosmetiikan joukossa ovat vielä itseruskettajat, joita ACO myös tekee aurinkorasvojen lisäksi.

Minulla on ennestään käytössä pelkästään kasvoille tarkoitettu, kevyesti itseruskettava ACO:n Sun Kissed Face Cream.

Nyt ACO on kuitenkin lanseerannut uutuutena herkkäihoisille suunnatun Cliniderm-merkin alla Self-Tan Colour Dial -itseruskettajan, joka sopii sekä kasvoille että vartalolle. 

Siinä on tosi kekseliäs mekanismi, jolla voiteen itseruskettavaa vaikutusta voi säätää. Purkin suuaukkoa käännetään halutun voimakkuuden saavuttamiseksi. 

Tätähän voi käyttää pitkin kesää niin, että aloittaa vaaleimmasta ja kääntää voimakkuutta vähitellen kohti tummempaa kesän edetessä.

Itseruskettajan käyttö on siitäkin suositeltavaa, että se on varmaankin terveellisempää kuin auringosta saatava rusketus. Itse ainakin turvaudun mielummin vaalean ihoni kanssa itseruskettajaan.

Odotan innolla tämän itseruskettaja-uutuuden testaamista! Tuotteen hinta on kyllä muistaakseni aika kallis, vajaat 20 euroa (200 ml). Minua myös vähän mietityttää, että mitähän lopulle voiteelle tapahtuu sitten kun haluttu tummuusaste on käytetty loppuun. Jääköhän purkkiin jompaakumpaa, tummaa tai vaaleaa itseruskettajaa?  






Mutta sitten ACO:sta Inglotin kynsilakkoihin, jotka myös olivat tilaisuudessa esittelyssä.

Niissä oli aivan upeita hehkuvia, kesäisiä sävyjä.

Suosikkejani olivat nuo etualalla näkyvät vedenväriset siniset ja turkoosit, jotka näyttivät vähän duochromeilta. Ne taitavat kuulua Inglotin sini-vihreään välimerelliseen Azure Collectioniin. 






Kuohuviinilasi näkyy taas, mutta don't you worry kids, kyseessä oli alkoholiton versio, mutta todella maistuva sellainen. 

Pohjois-Karjalalaisen KontioMehun kuohujuomia on kahdenlaisia: Herukanlehtikuohu ja Karpalokuohu. Mielestäni tämä herkku oli Herukanlehtikuohu. Se maistui aivan samalta kuin ACO:n Summer Breeze -vartalovoide tuoksui eli kuplivalta kesältä! 






Tilaisuudessa tehtiin manikyyreja, ja minulla oli vaikeuksia päättää minkä Inglotin kynsilakkauutuuksista omiin kynsiini valitsisin.

Annoin lopulta manikyristin valita, ja hän päätyi tähän kultaisen-kupariseen metallilakkaan. 

Se kuuluu Inglotin kevään 2013 Noble Collectioniin yhdessä metalliluomivärien ja geelieyelinereiden kanssa.

Upea kynsilakka, jolle luvattiin jopa viikon kestoa. Ei se nyt kynsissäni ihan viikkoa kestänyt kuten eivät yleensä muutkaan kynsilakat, mutta aika lähelle kuitenkin.

Inglotin kynsilakkojen hinta on 11 euroa.   






Mukaani sain kotiin testattavaksi jännittävän vihreän kynsilakan numero 983. 

Tylsää kun näillä Inglotin kynsilakoilla ei ole nimiä, mutta onneksi edes kynsilakkakokoelmilla on. Inglotin nettisivuilta katsoin, että 983 kuuluu samaan Azure-kokoelmaan kuin turkoosit kynsilakatkin.  

Lisäksi saimme testattavaksi yhdessä Miss Piggy's Pearls -blogin Sallan kanssa Inglotin AMC Lip Paintit, kun juttelimme Inglotin manikyristin kanssa niin pitkään. Minun sävyni on numero 52. 

Tutustuin ihanaiseen Miss Piggy's Pearlsin Sallaan ACO:n tilaisuudessa, niin kuin kunnon kesäpirskeissä kuuluukin tavata uusia, kiinnostavia ihmisiä. 






Tässä on vielä KontioMehun kuohuvien lisäksi toinen kesään sopiva uutuus, Danonen Vitalinea Protein -jogurttijuoma. Uutuusmakuna on mansikka-metsämansikka.

Samaa jogurttijuomaa tarjoiltiin myös muutama viikko sitten Naisten Kympillä.












Jogurttijuomat oli kivasti koristeltu tuoreilla mansikoilla. Terveellinen kesäherkku!

Proteiinijuoma sopi mukavasti tilaisuuteen myös siksi, että siellä oli tarjolla kaikkien muiden hauskuuksien lisäksi rentouttavaa Yin-joogaa. 

Voiko täydellisempiä kesäjuhlia ollakaan: aurinkoa, joogaa, käsihoitoja ja manikyyreja, herkkuja sekä kiinnostavia kosmetiikkauutuuksia!






 Tässä lakataan vielä kynsiä Inglotin mansikkajogurtin värisellä kynsilakalla!

11 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä tuo Natuvivet! Olen monesti hiplannut purkkeja apteekissa, mutten ole tullut ostaneeksi. Olen kyllä suunnitellut että ostaisin greppifani-äidilleni sen käsienhoitosetin mikä on usein ollut tarjouksessa. Se greippikäsivoide on vaan aika kevyttä. Tuo avokadovoide pitää ehdottomasti tsekata! Kiva kun mainitsit tuon Kontiomehun kuohuvan, olenkin miettinyt häihini alkoholitonta tervetuliaismaljaa, tuo kuulosti herkulta! Jälleenmyyjäkin on onneksi työpaikan vieressä :)

    siameselipstick.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Natuviveissa on kyllä kaikki kohdallaan: ulkonäkö, tuoksu ja toimivuus. Ihania tuotteita!

      Minunkin vakkariapteekissani on usein erilaisia tarjouksia Natuviveistä. Ostin sieltä tarjouksesta myös ennen joulua tuon ACO:n omena-vanilja vartalovoiteen.

      Greippejä en ole kokeillut, mutta avokadovartalovoiteen pitäisi tosiaan sopia myös erittäin kuivalle iholle. En itse käyttäisi sitä ehkä talvella jolloin käteni ovat kuivimmillaan yökäytössä, mutta kesällä se voisi sopia siihenkin. Ja papaya-käsivoiteessa on ihanaa se tuoksu! :)

      Tosi kiva jos löysit KontioMehusta alkoholittoman tarjottavan häihisi! Minun täytyy myöntää, että ensin luulin että kyseessä oli joku Le Bonkissa vartavasten tehty drinkki, niin hyvää se oli. Aion itsekin hankkia sitä seuraavan kerran kun tarvitsen alkoholitonta, mutta hyvää juhlajuotavaa. Sitä myydään ehkä minunkin lähikaupassani K Supermarketissa. Luulen tosiaan että maistamani maku oli herukanlehti, koska karpalolle se ei mielestäni maistunut. En tajunnut kysyä juhlissakaan, kun luin lehdistötiedotteesta vasta jälkikäteen, että makuja olikin kaksi erilaista. :)

      Poista
    2. Hups, siis tarkoitin tietenkin avokadokäsivoidetta, sorry! :)

      Poista
  2. Ihana kirjoitus :) Mä RAKASTAN tuota ACO Summer breezen tuoksua! Olin ihastunut siihen jo ennen tilaisuutta apteekissa käydessäni, ja mielestäni tuotteet ovat hyvän tuoksunsa lisäksi vielä tosi toimivat.

    Itseruskettavaa olen käyttänyt jo monta kertaa ja tykkään tosi paljon :) Mutta olen miettinyt ihan samaa kuin sinä, mitä sitten käy, kun toinen puoli voiteesta on käytetty? Mä olen kääntänyt tummuuden sinne lähes tummimmalle, joten lopuksi varmaan rasvailen ihan onnessani pelkällä kosteusvoiteella ;)

    Tykkään myös Lip Paintista ihan älyttömästi (haha, tykkään näistä kaikista)! :) Vitsit, siitäkin pitäisi postata kun ehtisi..

    Niin siis oikeastaan tykkäsin tilaisuudessa ja tuotteissa ihan kaikesta, aivan ihana kesän avaus. Kiitos vielä seurasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä juhlista oli kyllä niin mukavaa kirjoittaa, kun kaikki oli aivan täydellistä. Sää, ohjelma, tuotteet ja seura! Oli tosi kivaa, ihana tapahtuma! :)

      Minäkin pidän kovasti Summer Breezesta, mutta Apple & Vanilla on vain ehdoton suosikkini, vieläkin parempi. Mutta ehkä Summer Breeze sopii paremmin kuitenkin kesään. Ihanaa kun apteekkikosmetiikassakin on nykyään saatavissa näin kivoja tuotteita! :)

      Kivaa kuulla, että olet tykännyt itseruskettajasta. Minulla on toinen pullo vielä kesken, joten en ole kokeillut, mutta eiköhän kesän aikana tule käyttöä tuolle ACO:llekin. Idea on siinä tosi hyvä, koska monen pohjoismaalaisen naisen voi olla vaikea löytää tarpeeksi vaaleaa itseruskettavaa. Mutta on kyllä jännä nähdä että mitä pullolle tapahtuu kun jompikumpi puoli loppuu. :)

      Ihan superkivaa että saatiin testiin myös ne Lip Paintit. Kannatti hengailla juttelemassa Inglotista ja ihastelemassa kynsilakkoja kun saatiin samalla vähän extratietouttakin. Tykkäsin tosi paljon tuosta minulle käytetystä Noble-kokoelman kultaisesta kynsilakasta, ja ostan sen varmaan vielä itsellenkin. Myös saamani vihreä kynsilakka oli tosi hieno, erikoinen väri, johon olen nyt ehkä vähän yllättäenkin ihastunut. :)

      Kiitos samoin seurasta, oli niin kivaa että me satuttiin tapaamaan. Tunnistin heti, että olet ihan samanhenkinen. Varmaan jotain kohtaloa, sillä tykkään blogistasikin niin paljon! :)

      Poista
    2. Voi kiitos kaunis <3 Mäkin tykästyin sun blogiin heti ensivisiitillä! Ja on ihanaa, kun aina vastaat ajan kanssa kommentteihin, arvostan sitä! Jotkut bloggarit eivät vastaile kommentteihin (vaikkei niitä kymmeniä/satoja tulisikaan), ja sellainen aina tuntuu minusta vähän kurjalta. Tosin kommentteihin ajatuksella vastaaminen sopii mielestäni täysin persoonaasi, vaikutat tosi ystävälliseltä ihmiseltä, joka on aidosti kiinnostunut muista ja heidän mielipiteistään :)

      Ajatella, etten vielä pari kuukautta sitten ollut kokeillut Inglotilta kuin yhtä kynsilakkaa. Nyt omistan jo kaksi huulituotetta, kaksi kynsilakkaa ja poskipunan, ja olen supertyytyväinen kaikkiin!

      On kyllä petollista, että viattomalla Buranan hakumatkallakin voi kassiin "vahingossa" joutua kaikkea ihanaa kosmetiikkaa ;)

      Poista
    3. Kiitos kauniista sanoistasi Salla!

      Pidän itsekin siitä että kommentteihin vastataan, vaikka ymmärrän toki että suosituimmilla bloggareilla se ei ole millään mahdollista, koska kaikki se aika olisi pois uusien juttujen kirjoittamisesta. Mutta ei voi mitään, kyllähän siitä vähän tyly ja etäinen vaikutelma tulee. Minusta nämä kommenttilaatikossa käytävät keskustelut ja mielipiteen vaihdot ovat kuitenkin ihan parasta bloggaamisessa, yksin tätä olisi tosi tylsä kirjoittaa! :) Olen myös saanut tosi paljon hyviä neuvoja ja vinkkejä kommenttien muodossa lukijoilta, ja lisäksi on vain niin hauskaa keskustella kosmetiikasta! :)

      Minä ostin Inglotin luomivärejä jo vuosia sitten, heti kun se tuli Suomeen. Valitsin aika tummia värejä, ja törmäsin valitettavasti sellaiseen ilmiöön kuin liikaa pigmenttiä. En ollut ikinä uskonut että se olisi edes mahdollista, mutta minun meikkaustyyliini ei vain sovi jos luomiväri on liian pigmenttinen ja voimakas. Minulla on muutenkin ilmeisesti aika raskas kädenjälki ja näkyvä tapa meikata, niin lopputulos on vain liikaa. Tiedän kyllä silti että Inglotin luomivärit ovat monien suosikkeja, ja kivoja värejähän siellä on!

      Minua kiinnostaisivat Inglotilta myös ns. hengittävät kynsilakat. Minusta nämä meidän testaamamme eivät olleet niitä, mutta pitäisi mennä varmaan liikkeeseen katsomaan olisiko niitä siellä vielä. :)

      Puolalainen kosmetiikka on kyllä tosi laadukasta. Kuulin että se johtuisi siitä, että Varsovan liiton aikoina kosmetiikanvalmistus olisi keskitetty idässä puolaan, ja se osaaminen on vieläkin siellä. Luulen myös, että monien muidenkin huippumerkkien tuotteita tehdään Puolassa. :)

      Toisaalta myös ihanaa, että apteekista saa nykyään vaikka mitä kiinnostavaa kosmetiikkaa, jopa kynsilakkoja. Ennen inhosin aina mennä apteekkiin ostamaan tylsiä lääkkeitä, nyt taas menen mielelläni katsomaan mitä kaikkea uutta kivaa sinne on tullut kosmetiikan osalta! :)

      Poista
  3. Hei, pystytkö kertomaan minkä numeroinen sävy tuo kuvassa etualalla näkyvä oranssiin vivahtava Inglotin lakka on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, valitettavasti en tiedä. Se oli siis sellainen oranssinpunainen kynsilakka kultaisella shimmerillä. Harkitsin sitä omiinkin kynsiini, mutta pelkäsin että se olisi liian jouluinen, joten hylkäsin sen sillä perusteella. Hieno kynsilakka kuitenkin! :)

      Poista
  4. Kaksiosainen itseruskettaja onkin muuten hyvä idea, mä voisin hyvinkin käyttää tummempaa jaloille kuin muuten. Mun jaloissa on jotenkin säälittävän vähän pigmenttiä, siis oikeasti niin vähän etteivät itseruskettajatkaan meinaa toimia. :D

    VastaaPoista
  5. Tosi hyvä idea tuo, niin vain yhdellä purkilla pärjäisi! Kun monella on varmaan sama tarve, eli jalkoihin voi haluta vähän tummempaa sävyä kuin esim. decolteelle, niin tästähän sitä helposti saisi. :)

    Itse pidän siitä, että väriä voi yrittää säätää ihonsävyyn sopivaksi, sillä todella monelle voi olla vaikeaa löytää tarpeeksi vaaleaa tai tummaa itseruskettajaa. Monella merkillä on vain yksi sävy, ja sehän on pakko yrittää sovittaa niin että se kävisi mahdollisimman monelle. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)