tiistai 2. huhtikuuta 2013

OPI Mariah Carey -kynsilakat

OPIn uusi kynsilakkakokoelma on omistettu laulajatar, supertähti Mariah Careylle. 

Mielestäni OPIn edellinen James Bond Skyfall -kokoelma oli aivan fantastisen hieno (juttuni siitä täällä). Nyt OPI jatkaa samaa hyvää vauhtia Mariah Careylla. 






Mariah Carey -kokoelmaan kuuluu 8 kynsilakkaa. Ne on jaettu neljään Studio-sävyyn ja neljään Stage-sävyyn. 

Näyttävät Stage-sävyt ovat OPIn uutta Liquid Sand -koostumusta. Liquid Sand -kynsilakat kuivuvat mattaiseksi, hiekan näköisiksi glittereiksi. Niiden päällä ei ole tarkoitus käyttää päällyslakkaa, vähän kuin mattalakkojenkaan, vaan pinta saa jäädä hiekkaiseksi. Aika moni vierasti Liquid Sandien karheaa koostumusta etukäteen, mutta nyt kehuja on kuulunut.

Mariah Carey Stage Shades Liquid Sand -kynsilakkoihin kuuluvat sininen Get Your Number, violetti Can't Let Go, pinkinpunainen (mukana tähtiä!) The Impossible ja mustanpunainen Stay the Night.

Kynsilakkojen nimet ovat Mariah Careyn lauluja, ja ymmärsin niin että hän olisi itse osallistunut sävyjen valintaan.





Hillitympiä Mariah Carey Studio Shadeja on myös neljä: nudenvaaleanpunainen A Butterfly Moment, kuparinen Sprung, vaaleanpunainen, isoja glitterhiutaleita sisältävä Pink Yet Lavender, ja viininpunaisenvioletti Anti-Bleak.   

Kuvassa näkyy kaksi ensimmäistä, A Butterfly Moment ja Sprung, jotka sain OPIlta testattavakseni.

Niiden pehmeät, naiselliset ja lämpimät värit ovat niin Mariah Careya! 

Kokoelman mainoskuvassa Mariah Careylla itsellään on kynsissään studio-sävyistä varmaan violetti Anti-Bleak.

Aluksi ihmettelin kokoelman aihetta, eli miksi juuri Mariah Carey ja miksi juuri nyt OPI? En  uskonut että kids of today edes tietävät kuka on Mariah Carey. Hienoa kyllä, että yli 40-vuotias hehkeä nainen voidaan valita kynsilakkakokoelman teemaksi!

Selitys Mariah Carey -kokoelmalle on kuitenkin varmaan hänen American Idol -tuomaruutensa. Toinen American Idol -tuomari Nicki Minaj sai oman OPI-kokoelmansa viime vuonna. 

Itse olen kasvanut teininä 1990-luvulla Mariah Careyn musiikin ympäröimänä. Vuonna 1994 varmaan kaikki tytöt saivat hänen kuuluisan joululevynsä Merry Christmas joululahjaksi.

Ihailin myös aina Mariah Careyn hehkuvaa, ruskettunutta ihoa ja valtavaa, runsasta kiharapilveä. Kiharat sai permanentilla, mutta itseruskettavia ei silloin oikein tunnettu, joten kultainen rusketus jäi vain haaveeksi. Vasta jälkeenpäin luin jostakin, että Mariah Careyn isä on tummaihoinen, joka osaltaan varmasti selittää hänen lämpimänruskean ihonsa.  

Vaikka nämä Mariah Carey -kynsilakat varmaan näyttäisivätkin upeimmilta kauniin kullanruskeaa ihoa vasten (hei, kaikkihan näyttää silloin hyvältä!), sopivat ne mielestäni kivasti yhteen myös minun vaaleamman ihoni kanssa.






A Butterfly Moment -kynsilakkaan suorastaan rakastuin. Se on aavistuksen vaaleanpunainen, aavistuksen persikkainen nude kultaisella shimmerillä. 

A Butterfly Moment levittyi suorastaan mallikelpoisesti ja kesti kynsissäni erinomaisesti.

Niin kaunis kynsilakka, joka sopii joka paikkaan, mutta ei ole kuitenkaan tylsä. 

Vähän kuin Mariah Carey: kiltti naapurintyttö, jolla on kuitenkin niin erikoislaatuinen ääni, että se yltää 5 oktaaviin. 

A Butterfly Momentin nimi tulee varmaan Mariah Careyn levystä Butterfly vuodelta 1997. Sen kannessa Mariah Careylla oli vähän kynsilakan kanssa samansävyinen beige asu. 

Vaaleanpunaisen kimaltava Pink Yet Lavender -glitterkynsilakka näyttäisi varmaan kivalta kerrostettuna A Butterfly Momentin päälle. Pink Yet Lavenderin nimi tulee ilmeisesti Mariah Careyn Shake It Off -kappaleen videosta, jossa hän kävelee sen nimisen kaupan ohi.






Sprung on hohtavan kuparinen kynsilakka. Se heijastaa kauniisti vaaleanpunaista ja kultaa tietyssä valossa. Taas hyvin mariahcareymainen sävy!

Sprung ei levittynyt aivan yhtä nätisti kuin A Butterfly Moment. Lakkaaminen olisi ollut ehkä helpompaa jos olisin laittanut jonkun värilakan alle. Nyt jouduin laittamaan Sprungia kolme kerrosta, jotta sain tasaisen pinnan. Ihanan hehkuvan metallinen lopputulos kyllä oli!






Jos huulipunan voi valita hiusten sävyn mukaan, niin ehkä kynsilakankin voi. 

Sprung nimittäin sopi täydellisesti punaisten hiusteni väriin, upea efekti!


OPI:n Mariah Carey -kynsilakkoja saa ainakin Sokokselta. Tosin täältä Helsingistä taas suosituimmat sävyt kuten Pink Yet Lavender olivat jossakin välissä jo lopussakin, mutta toivottavasti niitä saisi taas. 

OPIn kynsilakkojen hinta on 17,60 euroa.

Mariah Carey -kokoelman ilmestymisen jälkeen OPI on ehtinyt jo tiedottaa yhdistävänsä seuraavaksi Bondit ja uuden Liquid Sand -koostumuksensa. USA:ssa on juuri julkaistu 6 kynsilakan Bond-tyttökokoelma Bond Girls, jossa kynsilakat on nimetty kuuluisimpien Bond-tyttöjen mukaan. Siinä on mm. valkoista, vaaleanpunaista ja kultaista Liquid Sandia!

14 kommenttia:

  1. Ihan nättejä lakkoja!

    Mariahin piirteistäkin minusta näkee, ettei ole täysin "valkoinen", jos noin voi sanoa. Mieleeni on jäänyt joku varhainen tv-esiintyminen, jossa Mariah näytti niin säteilevältä ja onnelliselta laulaessaan, mutta sittemmin on minusta vaikuttanut vain teennäiseltä (enkä ole koskaan pitänyt musiikistaan). Yllätyin kuitenkin äskettäin, kun oli niin hyvä ja aidon oloinen sivuosassa sosiaalityöntekijänä elokuvassa Precious.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin. :) Minusta Mariah Carey oli tosi kiva idea kynsilakkakokoelmalle, ja mukavaa kun lakat ovat vielä aika paljon Mariah Careyn tyylisiäkin. :)

      Minä en sitä Mariahin tummuutta silloin teininä tajunnut. Himoitsin vain sitä samanlaista kullanhohtavaa ruskeaa ihoa ja niitä kiharoita. Olin varmaan vähän hölmö. :)

      Mariahillahan oli tosi tiukka imago kilttinä naapurintyttönä, ja oli varmaan aika tuotteistettu. Hän on kyllä kokenut kaikenlaista vaikeasta avioliitosta lähtien, joten varmaan se on ajoittain näkynyt myös hänen olemuksessaan. Nyt hän vaikuttaa kuitenkin olevan ihan tyytyväinen ja hyvä niin. :)

      Itsekään en koskaan kokenut Mariah Careyn musiikkia aivan omimmakseni, vaikka hänellä tosi kaunis ääni onkin ja nätin pehmeää musiikkia.

      Mariah Careytahan on kyllä kehuttu näyttelijänä, joten varmaan se näkyi tuossa elokuvassakin. :)

      Poista
  2. Ihania, ihania <3. Perhoslakkaa oon hypistellyt jo monet kerrat ja miettinyt, et tuo on tilattava, kun ei raaski kivijalkakaupasta muka ostaa :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä OPI on vaan aina OPI. Tuossa perhoslakassa on tosi hyvä laatu ja kaunis sävy. Laadukas lakka kaikenkaikkiaan, oikein ihastuin. En olisi uskonut, kun nudet ovat välillä minusta tylsiä, mutta tämä on kyllä something else. Tosi tyylikäs ja nätti! :)

      Poista
  3. Jouduin tilaamaan Stay the Nightin heti, kun sain tietää sen olemassaolosta, menin ihan sekaisin siitä enkä ollut pysyä pöksyissäni sitä odottaessani - ensimmäisen kokeilun jälkeen on lakka kuitenkin jäänyt vähän unohduksiin. Ei se ollutkaan ihan niin erityinen, kun olin odottanut. Täytyypä nyt kuitenkin kaivaa se uudelleen esiin, ehkä uudelleenlämpeän sille vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Stay the Night ei oikein kuulunut omiin suosikkeihini, sillä näytti minusta jotenkin vähän synkeältä. Minusta moni on kuvannut sitä hyvin, että kuin kuivunutta laavaa. Tiettyyn tyyliin se varmasti kuitenkin sopii ja voi näyttää uskomattoman hienolta. Synkkyyttä ja kimallusta samassa paketissa. :)

      Ehkä kannattaa kokeilla vielä uudelleen, sillä minäkin olen lämmennyt vasta vähän hitaammin tuolle kupariselle Sprungille. Se on osoittanut vasta pidemmässä käytössä erinomaisen laatunsa. :)

      Jonkun noista uusista Bond Girl Liquid Sandeista aion varmaan myös hankkia, jos niitä vaan saa jostakin. Valkoinen tai kultainen hiekkalakka kuulostaa minusta aika upealta. :)

      Poista
  4. Voi kääk, nyt aloin taas himoita tuota A Butterfly Momentia! Sprungin hankinkin silloin heti kun nämä näin myynnissä, mutta en jossain pihiyskohtauksessa muita kokoelman lakkoja. Pink Yet Lavenderkin olisi ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. A Butterfly Moment on kyllä aika ihana. :) Ja siinä mielessä aika hyödyllinen hankinta, että sille tulee varmasti käyttöä, kun on niin tyylikäs ja moneen tilaisuuteen sopiva kynsilakka. Minä vaan aloin nyt himoita siihen päälle sitä Pink Yet Lavenderia, kun näin sen yhdistelmän jossakin kynsiblogissa ja näytti aivan mielettömän hyvältä. Pitää sitten varmaan hankkia sekin. :)

      Sprung näytti minusta ensin vain tavalliselta, metalliselta glitteriltä, mutta nyt olen käytössä ihastunut siihenkin kovasti. Näyttää erilaiselta eri valoissa, ja on jotenkin tosi laadukas ja pehmeä. Kyllä OPI osaa, ei siitä päästä mihinkään, nämä ovat vain laadukkaita ja tyylikäitä lakkoja! :)

      Poista
  5. omnom tuota perhoslakkaa! paha vain että itse olen niin pihi etten viitsi kynsilakasta noin paljoa maksaa :) mutta ihana sävy kuitenkin, täytyy pitää mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä nätti! Mutta varmasti edullisemminkin löytyy kauniita kynsilakkoja, OPI:t ovat Suomessa niin hirveän kalliita. Tässä tapauksessa kyllä laadun myös huomaa: levittyvyys, kesto ja kiilto olivat erinomaiset. Joskus sitä joutuu valitettavasti myös maksamaan turhasta, mutta onneksi ei tässä tapauksessa: :)

      Ihanaa kun kaikki ovat alkaneet kutsua sitä perhoslakaksi. :)

      Poista
  6. Itselläni on tuo Butterfly Moment se on kertakaikkisen upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, hauskaa kuulla että olet samaa mieltä! Suoraan päältäpäin sitä ei välttämättä uskoisi, kun nudet voivat joskus näyttää vähän tylsiltä, mutta käytössä on ihana. Siinä on jotakin vähän enemmän kuin vain tavallisessa, neutraalissa nude-kynsilakassa. :)

      Poista
  7. Hei saako tätä sarjaa jo Suomesta ? Oon itse kova MC -fani ja noi glitter hiekkapintaset lakat kiehtois kovasti :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi kyllä saada. ainakin täällä Helsingissä Mariah Carey -kokoelma on ollut myynnissä Sokoksella. Stockmannilla ei valitettavasti ole, vaan siellä on OPI:n toinen kevätkokoelma Euro Centrale. Toivottavasti löytäisit! :)

      Mariah Carey on kyllä aika ihana, juuri tänään taas ihailin häntä American Idolissa. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)