perjantai 5. huhtikuuta 2013

Muotiperjantai; Hugo Boss Shopping Night

Lanseeraan täällä Pumpulipupussa uuden sarjan, nimittäin Muotiperjantait. Jatkossa perjantaisin piipahdetaan silloin tällöin muodin maailmassa, joka on kosmetiikan lisäksi toinen intohimoni. 

Kosmetiikka saattaa kyllä silti liittyä jollakin tavalla näihin muotipainotteisiinkin juttuihin kuten tähänkin, mutta merkitsen jutut silti tuolla Muotiperjantai-tunnuksella, jotta ne joita ei kiinnosta muu kuin ihana kosmetiikka, voivat helposti ohittaa ne.  






Ensimmäiseksi vierailemme Olivia-lehden järjestämässä Hugo Boss Storen Shopping Nightissa Helsingissä. 

Näistä Shopping Nighteista on selvästi tullut Suomessakin suosittuja. Tämä on jo kolmas, jossa kävin lyhyen ajan sisällä, edelliset olivat Tommy Hilfigerillä ja Ajattaressa. 

Ideana on siis, että liike suljetaan muilta asiakkailta, tarjotaan jotakin cocktail-tyyppistä syötävää ja juotavaa, pidetään mahdollisesti muotinäytös ja annetaan esim. - 20 %:n alennus illan aikana ostetuista vaatteista. Niin nytkin.

Hugo Boss Store sijaitsee Helsingissä Erottajan ja Etelä-Esplanadin kulmassa. Siellä on myynnissä sekä naisten että miesten mallistot.






Yksi kevään väreistä on ehdottomasti vihreä. Sitä oli saatavana miehille tässä kirkkaassa sävyssä, ja naisille vähän vaaleampana. 

Samaa kirkasta vihreää oli myös Amsterdamin Boss Storen ikkunassa. 

Myös väri-imperiumi Pantone valitsi emeraldinvihreän vuoden 2013 väriksi. 







Boss tekee laadukkaita, enimmäkseen business-pukeutumiseen sopivia vaatteita.

Miestenkään virallisemman pukeutumisen ei enää tarvitse olla tylsää ja konservatiivisen sinistä, harmaata ja mustaa, kuten tämä Boss-liikkeen myyjän asu todistaa.

Värikkäät housut, kengät tai vaikkapa vain sukat voivat olla tapa tuoda väriä pukeutumiseen, vaikka yläosa olisikin muodollisempi. Yksi ilmiö pukumiesten keskuudessa ovatkin tällä hetkellä iloisen värikkäät sukat, kuten Happy Socks.

Minun silmääni ainakin tämä vapaampi mutta silti huoliteltu pukeutumistyyli ilahduttaa! 






Helsingin Hugo Boss Store on tyylikkäästi ja ylellisesti sisustettu, mikä tekee asioimisesta siellä miellyttävää.

Erityisesti alakerta, jossa miesten puvut ovat, antaa eksklusiivisen tunteen. 






Tarjolla Bossin ostosillassa oli punaviiniä ja tummaa suklaata. Hyvin keksitty, terveellinen ja herkullinen yhdistelmä!

Olimme ostosillassa Herra Pumpulipupun ja parhaan ystäväni kanssa. 

Herra Pumpulipupu olisi ollut kiinnostunut sukista, alusvaatteista tai miesten tuoksuista. Hän käyttää mieluiten Bossin deodorantteja ja tuoksuja. Hänen suosikkinsa on Boss Soul, jonka saatavuus mm. lentokentillä on jostakin syystä heikko. 

Boss tekee jonkin verran myös naisten tuoksuja. Minun lempparini niistä on Boss Orange Woman, jossa on omenaa, appelsiinia, valkoisia kukkia, vaniljaa ja santelia.

Mitään näistä ei ollut kuitenkaan valitettavasti saatavilla Boss Storessa. Alusvaatteet oli myyty jouluna loppuun, ja tuoksuja Boss Storessa ei kuulemma kannata pitää. Ne kiertävät liian hitaasti, sillä harva tulee myymälään ostamaan vain tuoksua. Itse ajattelisin kuitenkin, että tuoksu voisi olla myös helppo napata mukaan vaateostosten ohessa.  






Koska ostosilta oli Olivia-lehden järjestämä, sai goodie bagissa tietenkin sen.

Ystäväni, joka on asunut useita vuosia poissa Suomesta eikä ole lukenut pitkään aikaan suomalaisia naistenlehtiä, kehui kovasti Oliviaa.

Muukin goodie bagin sisältö oli minusta hyvin oivallettu. Saimme Perlana Black -pyykinpesuainetta mustille pyykeille. Todella tarpeellista!






Toinen tuote goodie bagissa oli tämä Urtekramin luonnonkosmetiikan Nordic Birch Hand Cream -käsivoide.

En ole aiemmin kokeillut tanskalaisen Urtekramin tuotteita, mutta sitä on kyllä moni minulle kehunut. Urtekram on Kööpenhaminasta 1970-luvun alussa kivijalkakaupasta alkunsa saanut ekotuotemerkki. 

Urtekramin Nordic Birch Hand Cream sisältää kosteuttavaa sheavoita, iltahelokki- ja manteliöljyä sekä glyseeriniä ja jojobaöljyä.

Käsivoide on täyteläisyytensä puolesta siinä rajalla voiko sitä käyttää päivällä, vai sopiiko se vain yökäyttöön. Aluksi kädet jäävät tosi rasvaisiksi eikä niillä voi koskea mihinkään, ennen kuin voide imeytyy yhtäkkiä melko täydellisesti hyvin kuivaan ihooni.

Nordic Birch Hand Cream tuoksuu miedosti koivulle. Kosteutusteho on ihan hyvä, kuten luonnonkosmetiikan käsivoiteilla yleensäkin.  

Inci eli aineosaluettelo on seuraava:

Aqua, butyrospermum parkii butter, prunus amygdalus dulcis oil, betula alba leaf extract, glycerin, polyglyceryl-3 dicitrate/stearate, glyceryl stearate se, cetyl alcohol, oenothera biennis oil, zea mays starch, lysolecithin, glyceryl caprylate, zinc ricinoleate, simmondsia chinensis seed oil, bentonite, xanthan gum, citric acid, perfum, citral, citronellol, limonene, linalool, geraniol, magnolia officinalis bark extract, tocopherol, beta-sitosterol, squalene.

Hyvin toimiva peruskäsivoide! 

Urtekramia saa ainakin Stockmannilta ja Prismoista. 

4 kommenttia:

  1. Tuleeko muotiperjantaipostauksia joka perjantai vai aina silloin tällöin perjantaisin? Mä tykkään kyllä lukea sun kirjotuksia myös muodista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, huomasit aivan oikein mun varaukselliset sanamuodot, eli ainakin silloin tällöin. Eli täytyy katsoa miten innostun. Ensi perjantaiksi on ainakin jo aihe valmiina. :)

      Muodista on minusta kuvien puolesta vaikeampi kirjoittaa kuin kosmetiikasta. Eli sitä lähinnä murehdin, mistä saan kuvia, joten siitä varmaan ainakin riippuu paljon.

      Ihanaa kuulla että kiinnostaa, kun itsestäni on kivaa kirjoittaa myös siitä. :)

      Poista
  2. Minäkin toivotan muotiperjantait ja muodin tervetulleeksi blogiisi. Minusta muoti ja kosmetiikka sopivat mainiosti yhteen, kauniita asioita molemmat! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, tosi kivaa kuulla! :)

      Sinä oletkin onnistunut blogissasi yhdistämään luontevasti molemmat aiheet. Minä olen kirjoittanut niin pitkään melkein puhtaasti kosmetiikasta, joten siksi ajattelin että mahdolliset muotijutut menisivät kivasti oman tunnuksensa alle. :)

      Useinhan monia naisia kiinnostavat molemmat ihanat asiat, muoti ja kosmetiikka. Mutta sitten on niitä jotka tykkäävät pelkästään kosmetiikasta tai pelkästään vaatteista. Itse kuulun kyllä ensiksi mainittuun ryhmään, kuten varmasti sinäkin. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)