sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Leona Lewis -meikit ja ruusuntuoksua Body Shopista

Pupu-blogina minun on tietenkin juhlittava sitä, että EU kielsi vihdoin maaliskuussa kosmetiikan eläinkokeet.

The Body Shop, joka on tunnettu eläinkokeita vastustavasta linjastaan, iloitsi myös suloisella "Happy Bunny" -julisteella ikkunassaan. Siinä luki: "Puput riemuitsevat. Niin mekin.".

Body Shop juhlisti eläinkokeiden loppumista myös julkistamalla erikoiskokoelman Leona Lewis Cruelty Free -meikkejä.

Leona Lewisistä en tiennyt etukäteen muuta kuin että hän on kaunis tummaihoinen laulajatar. Hän on kuulemma voittanut brittiläisen kykyjenetsintäohjelman X Factorin vuonna 2006. Hän on myös tunnettu eläinystävällisyydestään, kasvissyöjä ja vastustaa turkiksia. Erinomainen keulakuva Body Shopille siis!






Leona Lewis Cruelty Free -meikkikokoelma julkistettiin Helsingin Forumin Body Shopissa keskiviikkona 24.4.2013. 

Kokoelmaan kuuluu 4 huulikiiltoa, 2 Shimmer Palette -korostuspalettia ja pieni kabuki-tyyppinen poskipunasivellin.    

Minulle kerrottiin, että huulikiilloista 2 on tosi pigmenttisiä, paljon pigmenttisempiä kuin Body Shopin muut huulikiillot. Ne ovat Deerlicious Fuchsia ja Deerlicious Bronze. Varsinkin Fuchsia on ollut tosi suosittu, se näkyy kokoelman mainoskuvassakin Leona Lewisin huulilla.

Mainoskuvan meikistä voi muutenkin ottaa inspiraatiota vaikka vappumeikkiin. Siinä on silmämeikissä sisäkulmassa käytetty lämmintä persikkaa ja lopulla silmäluomella pinkkiä kulmakarvoihin asti. Värit on häivytetty pehmeästi, auringonlaskunomaisesti yhteen. Silmänrajaus on voimakas ja kissamainen. Huulet ovat samaa vaaleanpunaista sävyä kuin pinkki luomivärikin.

Leona Lewisin silmämeikissä on käytetty Body Shopin uusia Colour Crush -luomivärejä. Oranssi on varmaan 115 Be My Clementine ja pinkki 310 Berry Cheeky. Molemmat ovat helmiäisiä, mutta Colour Crush -luomiväreistä löytyy myös harvinaisempaa mattakoostumusta. 

Colour Crush -luomivärien hinta on 11,60 euroa, mutta nyt ne ovat kanta-asiakastarjouksessa vielä vappuun asti - 20 % eli 9,20 euroa.     







Leona Lewis -kokoelmaan kuuluu lisäksi Shimmer Palette -korostuspaletteja kahdessa sävyssä: kylmän vaaleanpunainen Oh Deer! Blush ja lämpimän kultainen Oh Deer! Bronze.

Korostusten levittämiseen voi käyttää kokoelman kukanmuotoista, pinkkiä pientä poskipunasivellintä.

Leona Lewis -kokoelman tuotteet on koristeltu hirven kuvalla ja kukkasilla. Aluksi ihmettelin eläinvalintaa, mutta sitten kuulin että se johtuu siitä, että Body Shop oli ensimmäisiä merkkejä, joka käytti parfyymeissaan synteettistä myskiä hirvistä otetun sijaan.

Leona Lewis -kokoelman meikit ovat suloisia tuotteita hyvän asian puolesta! 

Huulikiiltojen hinta on 12,50 euroa, korostuspalettien 24,50 euroa ja poskipunasiveltimen 18,50 euroa. Leona Lewis -kokoelmaa saa Suomessa vain Helsingin Forumin Body Shopista ja se on limited edition. 






Olen viime aikoina ihastunut myös kovasti erääseen Body Shopin tuotteeseen, eli kuvassa oikealla näkyvään Wild Rose Caring Hand Wash -käsienpesuaineeseen. 

Olen saanut sen ystävältäni joululahjaksi. Aluksi pidin tällaista hienoa erikoisliikkeestä ostettua käsienpesuainetta vähän turhana ylellisyytenä, kunnes testasin sitä.

Wild Rose -käsienpesuaine on voidemaista, ja kosteuttavan tuntuista. Silti se pesee kädet puhtaaksi. 

Tuoksu on keskellä talveakin kesän mieleen tuova hurmaava ruusu. Yleensä en edes pidä kovinkaan paljon ruusuntuoksusta, mutta Body Shopin ruusu ei ole sellainen vanhanaikainen ja tukahduttava, vaan luonnollinen ja raikas.

Käsienpesuaine on myös hyvin riittoisaa, sillä se on nyt ollut kahden hengen taloutemme käytössä jo useampia kuukausia. Se on tehnyt käsienpesuhetkestä miellyttävän elämyksen, kun kädet eivät pesusta kuivu, ja käsienpesun jälkeen voi vielä haistaa ilmasta ihanan ruusun.

Katselin käsienpesuaineen inciä, ja sieltä en oikein löytänyt selitystä, miksi käsienpesuaine ei kuivata käsiäni kuten normaalisti:

Aqua, Brassica Campestris Seed Oil, Sodium Trideceth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Sodium Lauroamphoacetate, Parfum, Citric Acid, Phenoxyethanol, Bertholletia Excelsa Seed Oil, Methyl Gluceth-20, Sodium Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Mel, Rosa Damascena Flower Water, Cyanopsis Tetragonoloba Gum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Rosa Canina Fruit Oil, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Ascorbic Acid, CI 17200.


Parfyymi on listassa aika ylhäällä, ja minulle on opetettu että yleensä sen jälkeen tulevia ainesosia on tuotteessa hyvin vähän. Vasta parfyymin jälkeen löytyvät pullon etiketissä mainostetut kosteuttavat parapähkinäöljy, ruusuvesi ja ruusuöljy. Mutta ihan sama, kun tuote kerran toimii!  

Aion ehdottomasti ostaa seuraavaksikin käsisaippuaksi tällaista Body Shopin Hand Washia. Niitä on ymmärtääkseni saatavana myös mantelina ja hamppuna (sen tuoksu, yök). Luulen, että hinta on n. 10 euroa (250 ml), mutta minusta tämä arjen luksus on todellakin sen arvoista!   

Lisäys 18.5.2013: Body Shopista saamani tiedon mukaan mitään näistä voidemaisista nestesaippuoista ei enää myydä ainakaan Suomessa. Kausituotteena valikoimassa saattaa joskus olla voidemainen kookos. Todella harmi, miksi näin hyvä tuote on lopetettu? Ehkä ihmiset eivät vain osanneet mennä Body Shopiin ostamaan käsisaippuaa!






Olin kuitenkin alunperin ennen Leona Lewis -meikkeihin törmäämistä menossa Body Shopiin ostamaan uutta Body Mist -vartalotuoksua vanhan, vihdoin loppuneen granaattiomenani tilalle, johon olen jo totaalisen kyllästynyt.

Tuoksutin kaikki ihanat mangot ja muut hedelmät läpi, mutta yhtä suosikkia ylitse muiden ei vain löytynyt. Body Shopilla on Body Misteja nykyään aika paljon, varmaan 10 erilaista. 

Lopuksi myyjä kehoitti minua tuoksuttamaan vielä uutta Atlas Mountain Rose -ruusuntuoksua. Olin ennakkoluuloinen, sillä hei: ruusu. Pidin siitä kuitenkin heti, se oli moderni ja kevyt, naisellinen kukkaistuoksu. 

Atlas Mountain Rose kuuluu uuteen Fragrance Mist -sarjaan, jossa on vähän sekoitettu eri tuoksuaineita, sen sijaan että ne tuoksuisivat puhtaasti vain esimerkiksi kookokselle tai vaniljalle kuten Body Mistit. Muita linjan tuoksuja ovat esim. Madagascan Vanilla ja Japanese Cherry Blossom. Tuoksuja on yhteensä 5, ja niitä saa myös EdT:nä. Fragrance Mistien hinta on 15,20 euroa (100 ml) ja EdT:eiden 23,50 euroa.

Against all odds valitsin siis uudeksi vartalotuoksukseni Atlas Mountain Rosen. Nyt olen aivan ihastunut siihen, sillä se saa minut heti ajattelemaan kesää ja kukkasia kun vain tuoksutan sitä vähänkin!

12 kommenttia:

  1. Ooo, rakastan Leona Lewisia, täytynee tsekata tämä kokoelma! :) Täydellistä ruusun tuoksua on vaikea löytää, mutta tuo kyseinen tuote kuulosti juuri sellaiselta mitä olen etsinyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva! :) Minulle Leona Lewis ei ole kuin nimeltä ja ulkonäöltä tuttu, mutta kiva meikkikokoelma, ja vielä tosi hyvän asian puolesta! :)

      Kannattaa tosiaan tuoksuttaa nuo Body Shopin ruusut, minusta ne eivät olleet yhtään vanhanaikaisia, tätimäisiä tai tunkkaisia kuten ruusut joskus, vaan raikkaita ja moderneja! :)

      Poista
  2. Oh Deer, totta tosiaan, ompa ihanan näköinen korostuspuuteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Minä luulin että luin ensin väärin, kun kaikkien noiden huulikiiltojen nimet olivat Deerlicious, mutta sitten kun näin koristelun ja kuulin myski-tarinan, it all makes sense. :)

      Swatchailin korostuspuutereita, ja niissä oli aika nätti hohto ja valo, varsinkin tuossa vaaleanpunaisessa. Sitä voi kuulemma mm. sekoittaa tavalliseen poskipunaan tuomaan siihen vähän hohtoa ja kimallusta. :)

      Poista
  3. Hei Pupu, ois kiva nähdä pitkästä aikaa! Menetkö luonnonkosmetiikkamessuille kumpana päivänä?

    VastaaPoista
  4. Hei muru! No niinpä olisi! Olen menossa sunnuntai-iltapäivänä, mutta kaksi ystävääni (ei kosmetiikkabloggaajia, eli niitäkin vielä on!) on komentanut minut heille oppaaksi sinne. Olin alunperin miettinyt järjestäväni sinne "lukijamatkan" kaikille kiinnostuneille lukijoilleni, mutta ystäväni torjuivat heti idean, koska keskittymiseni heidän neuvomiseensa häiriintyisi. :) Ehkä ensi vuonna sitten!

    Toivottavasti kuitenkin törmätään messuilla, tai viimeistään ensi viikolla maanantaina Le Bonkissa, tiistaina Miira C:ssä tai lauantaina Glitterissä. Olen tulossa kaikkiin, jee. :)

    Ainakin Lazy Dynamiten Nekku oli myös menossa Luonnonkosmetiikan messuille ja Sensaistin Mari oli kiinnostunut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni no Le Bonkiin tuun, klo 16-18, ja lauantaina Glitteriin! Miira C ei onnistu kun oon silloin töissä - ja vieläpä veneilemässä, ei oikein voi ottaa vapaata osaksi päivää jos ei halua uida mukaan. :D Mutta ensi viikolla siis nähdään pariinkin kertaan, kivaa!

      Poista
    2. No kivaa, Le Bonkissa ja Glitterillä sitten nähdään, Miira C:llähän sä olet jo käynytkin. Minä sen sijaan odotan innolla että näen senkin, kun niin kivasti sitä minulle kehuit. :) Niin mahtavaa että tällaisia tapahtumia järjestetään! :)

      Ehkä tavataan myös tänään iltapäivällä Luonnonkosmetiikan messuilla ellet ollut siellä jo eilen. Odotan niitäkin ilolla, mutta vähän hirvittää, että kuinkakohan paljon siellä on tänä vuonna ihmisiä, kun ne ovat nyt niin erilaiset kuin aiempina vuosina. Ihan superkivaa joka tapauksessa!

      Poista
  5. Minä veikkaisin syyksi tuota incissa toisena olevaa rypsiöljyä, koska harvemmin nestesaippuoissa on mikään öljy noin korkealla! :) Sen lisäksi siinä taitaa olla perus SLS:a hellävaraisempia peseviä ainesosia (Sodium Trideceth Sulfate, Cocamide MEA ja Sodium Lauroamphoacetate). Sen sijaan neljäntenä oleva suola hieman kummastuttaa, mikähän sen tarkoitus on?

    Nim. Ahkerasti aineita opetteleva, mutta kovin kiinnostunut amatööri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se rypsiöljyhän se kosteuttaja tietenkin on, mitenkähän itse sivuutin sen suoraan vaikka se on tosiaan jo toisena incissä. En ole kyllä koskaan aiemmin tutkinut käsienpesuaineiden incejä, koska aiemmin ei ole vain ollut mitään syytä. :) Hienoa myös että erotat nuo pesevät ainesosat toisistaan, minä en osaa kuin yrittää välttää sitä SLS:a mikäli mahdollista. :)

      Olen ymmärtänyt että suolaa käytettäisiin sideaineena nestemäisissä tuotteissa, ja voi se tietysti olla myös miedosti kuoriva ainesosa.

      Sinähän olet jo tosi hyvä tässä, kiitos paljon! :)

      Olen iloinen, että sain tuon Body Shopin Hand Washin ystävältäni lahjaksi, koska mieleeni ei olisi kyllä ikinä tullut mennä ostamaan Body Shopista n. 10 euroa maksavaa käsienpesuainetta. Näköjään laadusta kannattaa maksaa, ehdottomasti paras koskaan kokeilemani käsisaippua! :)

      Poista
  6. Niin, ja 5 ensimmäistä raaka-ainetta ovat incissä ne kaikista merkittävimmät. ns. pääraaka-aineet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ymmärtänyt samoin, että 5-8 ensimmäistä raaka-ainetta ovat listassa ne merkittävimmät. Eli tässä Body Shopin käsisaippuassa siis rypsiöljy ja hellävaraiset pesevät ainesosat. Parfyymikin on jo seitsemäntenä listassa.

      Ovat nämä inci-listat kyllä todella mielenkiintoisia, jos näitä oppisi vähitellen lukemaan! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)