torstai 25. huhtikuuta 2013

Ihanat ostokseni Bernerin kosmetiikan ystävämyynnistä

Kosmetiikan maahantuoja Berner teki meille kosmetiikan ystäville ystävän teon, ja piti eilen ja toissapäivänä 23.-24.4.2013 ystävämyyntiä alusvaateliike Patrician tiloissa Helsingin Unioninkadulla. Kosmetiikasta luvattiin jopa - 50 %:n alennuksia ja alusvaatteistakin sai samalla kerralla - 15 % alennusta.






Minä olin tietenkin kärppänä paikalla heti kun mahdollista, eli puolenpäivän aikaan tiistaina 23.4.2013. 

Tungos ei ollut silloin mikään valtava, mutta kyllä siellä kuhinaa oli! Tämä oli kuulemma toinen kerta kun ystävämyynti pidettiin Patrician liikkeessä. Tosi hyvä idea minusta, synergiaetuja kosmetiikan ja alusvaatteiden välillä on varmaan puolin ja toisin.

Ja tässä on sitten saalini. Olin etukäteen kiinnostunut erityisesti Clarinsin ja Sally Hansenin tuotteista, ja niitä myös ostin. 






Sally Hansen Nail Shine Miracle -päällyslakka on minusta loistava tuote.

Sen luvataan lisäävän kynsilakan kiiltoa ja kestoa jopa 10 päivää. 

Nail Shine Miracle ei ole mikään pikakuivattaja, mutta silti sen kuivuminen ei mielestäni kestä kynsilakan päällä kovin kauan. Olen tehnyt niin, että lakkaan ensin värilakan, annan sen kuivahtaa hetken ja lakkaan siihen päälle sitten Nail Shine Miraclella. Ihan hyvin on toiminut, vaikka Nail Shine Miracle neuvotaan oikeastaan levittämään vasta kuivan kynsilakan päälle. En vain jaksa odotella!

Nail Shine Miracle parantaa kyllä mielestäni kynsilakan kestoa, mutta ei nyt sentään ihan 10 päivään asti. Ehkä muutaman päivän sillä saa lisää käyttöikää, mikä sekin on kyllä minun mittakaavassani paljon.

Nail Shine Miraclen ehdoton hyvä puoli on minusta myös se, että se ei tuoksu kovin voimakkaalle. Se ei sisällä esim. myrkyllistä tolueenia kuten muuten loistava pikakuivattaja Seche Vite.   

Nail Shine Miraclen normaalihinta on 13,90 euroa. Nyt näitä beibejä sai 5 euroa kappaleelta tai kolme 10 eurolla. Minä otin tietenkin 3, sen verran hyvä päällyslakka tämä on. Alennus 76 %!






Ystävämyynnissä oli tarjolla myös Clarinsin ihonhoitotuotteita.

Arvoin pitkään kosteuttavan HydraQuench -sarjan ja yli kolmekymppisten (check!) iholle sopivan Multi-Active Day Early Wrinkle Correction -sarjan välillä. En kuitenkaan halua käyttää liian tehokkaita anti-aging voiteita liian aikaisin kun ei minulla mitään ryppyjäkään ole, joten päädyin lopulta HydraQuench Lotioniin. Se on kevyt, meikkivoiteen alle sopiva voide, jossa on suojakerroin 15. Ohjeiden mukaan se sopii erityisesti normaalille tai sekaiholle (omani on kuiva) tai kuumaan ilmanalaan. Vaikuttaa siis hyvältä kesäksi kaupunkikäyttöön.

HydraQuench Lotion -voiteen normaalihinta on 55,70 euroa (50 ml). Nyt se maksoi 15 euroa. Haluatteko siis kuulla kuinka iso alennus tässä on? Se on 73 %!   





Sitten vielä kaikista ihanista ihanimmat ostokset. 

Ystävämyynnissä oli Clarinsin luomiväripaletteja, puutereita ja aurinkopuutereita hintaan 10 euroa. Siis kyllä, luitte oikein, 10 euroa.

Valitsin niistä tämän viime joulun 2012 Odyssey-kokoelman Eye Quartet Mineral Palette -luomiväripaletin. 

Juhlakokoelmana Odyssey -kokoelman tuotteiden koristelukin oli vähän special. Niiden kultaisissa kansissa oli kaiverrettuna tämä hieno, Antiikin Kreikasta vaikutteita saanut kuvio. Sama kuvio oli myös Odyssey Face Palette -puuterin pinnalla kultaisena kohokuviona. Sekin oli alennuksessa 10 euroa, kun oikea hinta oli aikoinaan 71,45 euroa. Alennus? - 86 %.   






Odyssey-luomiväripaletti on lämpimän ruskeasävyinen.

Siinä on kanelinruskea, tummanruskea, hiekkainen beige ja upea kultainen luomiväri. Clarinsin mukaan niitä voi käyttää yksittäin tai sekoittaa toisiinsa. Luomivärejä voi käyttää sekä kuivana että kosteana. 

Berner oli järjestänyt ystävämyyntinsä sillä tavalla hyvin, että paikalla oli koko ajan riittävästi avuliasta henkilökuntaa neuvomassa asiakkaita. Minulle suositeltiin tätä Odyssey-luomiväripalettia heti, varmaan koska sen lämpimät sävyt sopivat niin hyvin punaruskeisiin hiuksiini. 

Odyssey-kokoelman inspiraationa ovat olleet kreikkalaisten jumaltarujen jumalattaret. Odysseyn mainoskuvassa luomiväripaletilla tehty meikki oli yhdistetty täyteläisen ruskeanpunaisiin huuliin ja Ukrainan Yulia Tymoshenko -lettiin, joka kiertää kehyksenä koko pään. Klassisen kaunista ja rauhallisen harmonista!

Clarins antaa myös vinkkejä luomiväripaletilla tehtävään silmämeikkiin:

Juhlava silmämeikki

Kullanhohtoista kuparinsävyä levitetään liikkuvalle luomelle, minkä jälkeen silmäluomen ulkonurkka ja alaripsien juuri tummennetaan tummanruskealla luomivärillä. Luomivako varjostetaan harmaanruskealla luomivärisävyllä ja rajat häivytetään sormella. Lopuksi kulmakarvojen alle levitetään aavistus vaaleanbeigeä luomiväriä.

Tumma silmämeikki

Harmaanruskeaa luomiväriä levitetään liikkuvalle luomelle, väri häivytetään kohti kulmaluuta. Luomen ulkonurkka ja alaripsien juuri tummennetaan tummanruskealla luomivärillä. Vaaleanbeige luomivärisävy kulmaluun alla kirkastaa katseen.


Ihanalla Sensaisti-blogin Marilla on myös tämä sama Odyssey-luomiväripaletti. Hänen sillä tekemiinsä meikkeihin pääset tästä linkistä. Kiinnostavaa on, että Marikin totesi osin sormet parhaaksi tavaksi levittää Odyssey-paletin luomivärejä, aivan kuin tuossa Clarinsin ohjeessakin neuvotaan. Ehkä minunkin on siis rohkaistuttava kokeilemaan, vaikka yleensä pidän tiukasti kiinni siveltimistä. 

Odyssey-luomiväripaletin hinta oli joulun aikaan noin 50,60 euroa, ja nyt tosiaan 10 euroa. Alennus - 80 %!

Vaikka en tarvitsisi yhtään luomiväriä lisää, tähän hintaan en voinut tätä lämpimän ruskeaa luomiväripalettia vastustaa. Ruskeita luomivärejähän tarvitsee elämässä aina, vähän kuin mustaa laukkua ja sateenvarjoa.






Ostin samalla 10 euron alennushinnalla vielä toisenkin luomiväripaletin.

Se on Clarinsin viime kesän 2012 Enchanted -kokoelmasta. Siinäkin on kannessa tuollainen samantyyppinen kaiverrettu kukkakuvio kuin Odysseyksessa. Kaunista, kaunista viimeistä yksityiskohtaa myöten!

Enchanted-paletin luomivärien pinta on myös koristeltu kuvioinnein. 






Clarins Enchanted-luomiväripaletissa on neljä tavallista luomiväriä ja tummanruskea rajausväri.

Ihastuin tähän palettiin jo silloin kun se kesällä julkaistiin, mainoskuvan hienon meikin takia.

Clarins ei toivottavasti pahastu vaikka lainaan heidän vanhaa meikkikuvaansa tähän, sillä minun on vain pakko näyttää tämä inspiroiva meikki teille:




Silmän yläluomen meikissä on käytetty paletin lämpimiä kullan ja ruskeita sävyjä, mutta alarajaus on kauniin violetti. Aivan ihana meikki, joka tulee sopimaan loistavasti vihreisiin silmiini!

Clarinsin Enchanted-kokoelman teemana oli vähän yllättäen Voyage to the heart of India.  Tarkemmin ottaen värien inspiraationa oli intialainen värien juhla Holi, jossa värejä roiskitaan kirjaimellisesti ympäriinsä ja käytetään symboleina: vihreää harmonian, punaista ilon ja rakkauden, oranssia optimismin ja sinistä elinvoiman, kuten Clarins ilmoittaa. En kyllä ihan ymmärrä miten tämä Holi-juhla asiaan liittyy, sillä meikkikokoelmassa ei mielestäni ollut esim. mitään vihreää tai sinistä. Tietysti tuo voimakas violetti silmämeikissä on vähän Holin henkeen. 

Enchanted-luomiväripaletin pigmentti vaikutti vähäisemmältä kuin tuon Odyssey-kokoelman luomiväripaletin. Se onkin sikäli ymmärettävää, että toinen on tarkoitettu sisävaloihin talvella, ja toinen kesään, jolloin usein kaivataankin kevyempää meikkiä. 

Bernerin ystävämyynnissä oli myös muutama kappale Enchanted-kokoelman Bronzing Duo -aurinkopuutereita ja jännittäviä geelimäisiä huulipunia. Minä ostin nyt kuitenkin vain nämä luomiväripaletit.


Kaikki nämä ihanuudet siis in total 45 euroa. Vähän ehkä säälittää jos joku kunnon kansalainen osti jo ajallaan esim. nuo luomiväripaletit täyteen hintaan, mutta onneksi luulen että ne ovat kyllä ihan sen arvoisia niinkin!

16 kommenttia:

  1. Voi ei! En kestä... Kympillä nuo Clarinsin ihanuudet :) Siellä Helsingissä on kyllä mielettömiä mahdollisuuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika huikean halvat hinnat! Näin edullisia eivät luomiväripaletit ole olleet edes L'Orealin kuuluisissa ystävämyynneissä - olin itsekin positiivisesti yllättynyt! :)

      Helsingissä on kyllä tosi hyvä tarjonta. Toki tänne tapahtumaviidakkoon voi myös moni kiva tapahtuma hukkua ja jäädä huomaamatta, mutta ainakaan ei voi valittaa ettei tilaisuuksia olisi. Mutta sitähän kivemmalta ne sitten tuntuvat jos tulee vähän kauempaakin käymään. :)

      Poista
  2. Tuo Odyssey-paletti on kyllä ihana, minä hankin sen jo ennen joulua, mutta sentään jonkun alesetelin voimin. :-) Ja tänään juuri innostuin sillä taas meikkaamaan. Tuo oikean yläkulman kulta etenkin on minusta parasta levittää sormin, ja täytyy kokeilla sormia myös muihin paletin väreihin. Ehdin eilen käväistä iltapäivällä tuolla ystiksessä, valikoima oli kyllä jo paljon pienempi eikä esim. noita Sally Hansenin päällyslakkoja enää ollut, muuten olisin kyllä ostanut. Mutta kyllähän sieltä sentään jotain tarttui mukaan, pari Clarinsin nestemäistä poskipunaa ja Gatineaun seerumi + kosteudvoide -setti, joten kiitos vielä vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odyssey on kyllä upea! Kiva että sait siitä edes vähän alennusta, mutta melkein minä olisin ollut valmis maksamaan siitä jopa täyden hinnan, niin hieno se on.

      Hauska sattuma, että juuri tänään teit taas meikin sillä! Minä en ole vielä kokeillut kunnolla, mutta olettaisin että sen pronssisen ruskeat ja kullansävyt sopivat myös kesään ja varsinkin ruskettuneeseen ihoon. :) Kiitos vielä myös levitysvinkeistä, minunkin on pakko koittaa sormin tuputella ainakin tuota kultaa, vaikka inhoankin sormilla meikkausta. :)

      Kivaa kuulla myös kokemuksistasi ystävämyynnistä! Näköjään tiistaina on ehdottomasti ollut paras tarjonta. Itsekin piipahdin siellä vielä uudelleen keskiviikkona, mutta silloin ei ollut valitettavasti ainakaan huulipunista enää jäljellä kivoja sävyjä, ainoastaan ruskeita. Mukavaa että löysit kuitenkin jotakin! Nestemäiset poskipunat ovat varmasti varsinkin kesäksi kivoja. Gatineau on merkkinä itselleni tuttu vain nimeltä, mutta kuulostaa hyvältä! :)

      Poista
  3. Voi pupunen! Sinnehän minäkin sitten suuntasin. Menin ihan täysin sekaisin, oli niin edullista. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauska kuulla että tästä oli hyötyä, kiva! :) Samaa sekoamista oli kyllä ilmassa täälläkin. Olin ajatellut ostaa vain korkeintaan Sally Hansenin päällyslakkoja tai pikakuivattajia jos näkisin, mutta suunnitelmat meni vähän uusiksi kun huomasin ne Clarinsin 10 euron luomiväripaletit ja ihonhoidon alennusprosentit. Voi meitä! :)

      Poista
  4. Ai vitsi noi luomivärit on namuja! Luomivärit on nykyään niin ihanan näköisiä, ettei niitä raaskisi käyttää lainkaan. Tosin mulla on ripsienpidennysten myötä jäänyt silmämeikit kokonaan, en ole varmaan taas kuukauteen käyttänyt luomiväriä, ripsariakaan en jaksa laittaa alaripsiin enää, saati mitään rajauksia. Helppoa, mutta vähän on ikävä meikkaamista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nehän on! :) Luoja tietää kyllä, että minä en tarvitsisi YHTÄÄN uutta luomiväriä, mutta I couldn't help myself kun näin ne Clarinsin hinnat. Eli nyt ollaan taas kahden uuden luomiväripaletin onnellinen omistaja entisen sadan lisäksi. :)

      Kiinnostavaa kuulla, että ripsenpidennykset voivat vaikuttaa myös niin, että meikkaamista kaipaa. Kun suurin osahan on varmaan vain helpottuneita siitä, että meikata ei tarvitse. Hyvä itsekin muistaa jos taas joskus ripsenpidennysten perään haikailen. Kun käytettävien luomivärisävyjen valinta ja sävyttäminen vaatteisiin ja huulipunaan on itselleni aina yksi aamun kohokohdista! :)

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Olisin kans halunnut paikalle, mutta laiskuus iski raahautua sinne asti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aika huikea ystävämyynti, varmaan paras missä olen ikinä ollut. Alennuksissa ei täällä säästelty, ja itse tuotteetkin olivat tosi kiinnostavia ja kivoja. :)

      Harmi ettet nyt päässyt paikalle, mutta ehkä ensi vuonna sitten. Yritän onkia jostakin tiedon selville koska ystävämyynti seuraavan kerran järjestetään. :)

      Poista
  6. Voi vitsi mitkä löydöt! :) Mulla on molemmat nuo luomiväripaletit myös, tietenkin normaalihinnalla hankittuina, joten olen jopa vähän kateellinen! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No aikamoiset oli kyllä, en olisi ikina uskonut että ystävämyynnissä myydään Clarinsin tuoreita kausikokoelmia ja vielä tuohon hintaan, kun ei niitä mielestäni oikein näkynyt aleissakaan. :)

      Voi, sinä olet sitten juuri sellainen kunnon kansalainen, jonka puolesta surin. Voi nimittäin tuntua vähän kurjalta, jos on itse maksanut luomiväripaletista n. 50 euroa, ja sitten näkee sen muutaman kuukauden päästä alennuksessa 10 euroa. Mutta ei voi mitään, tällaista tämä on. Bernerin pitää varmaan päästä eroon edellisen kauden varastoistaan, jotta uusia ihanuuksia mahtuu sisään. :)

      Oli kiva, että nuo molemmat edellisten kausien luomiväripaletit olivat tarjolla tuolla ystävämyynnissä, sillä Clarinsin tämän kevään viileäsävyinen Rouge Eclat Collection ei kiinnosta minua niin paljon. Ruskea sopii minulle paremmin kuin kylmät siniset. :)

      Poista
  7. Kiitos vielä vinkistä! Lapasestahan se lähti, vaikka valikoima oli keskiviikkona puolenpäivän aikoihin paljon suppeampi. Ensi kerralla täytyy yrittää saada päivä selville jo etukäteen :) Tiedätkö, että ilmoitetaanko näistä jossain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä, ihanaa että oli hyötyä! Siellä iski kyllä aikaminen hulluus, kun näki ne hinnat ja kaikki ihanat merkit. :)

      Minäkin kävin keskiviikkona ystävämyynnissä vielä kääntymässä, mutta vaikutti siltä, että valikoima oli aika paljon parempi tiistaina. Onneksi pääsin silloinkin. Clarinsin ystävämyynnissä ei voi käydä liian montaa kertaa. :)

      Minusta tästä ystävämyynnistä oli tiedote Bernerin Upea-palvleun Facebook-sivuilla muutamaa päivää ennen. Itse huomasin tosin ensin tuon kyltin Patrician edessä, ja sitten vasta Facebook-ilmoituksen. :)

      Poista
  8. Wääääää! Mä haluan kans tuollaiseen ystävämyyntiin! Täällä meidän hoodeilla järjestettiin tässä taannoin, mutta siellä myytiin "vaan" Erisania ja Lumenea. Höh.

    Noi Clarinsin paletit ovat U P E A T!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtava ystävämyynti! Kaikki kunnia Bernerille, hyvät alennukset ja valikoima oli! :)

      Yritän ensi kerralla laittaa tietoa ystävämyynnistä vaikka vielä vähän aikaisemmin jos saan sitä vain jostakin. Niin silloin sinne voi ehtiä kauempaakin, melkeinpä kannattaa noilla alennuksilla. :)

      Erisanin ja Lumenen ystävämyyntikin kuulostaa minusta kyllä hyvältä. Täällä Helsingissä Lumenen tehtaat ovat niin kaukana, että sinne ei kovin helposti tule lähdettyä. Pitäisi mennä ehdottomasti autolla, ja muutenkin olen kuullut että ryysis on kova. :)

      Clarins tekee kyllä ihania luomivärejä! Tosin tämän kevään kokoelmasta en ole niin innostunut, sillä sinisävyinen luomiväripaletti ja tumma huulipuna eivät valitettavasti oikein inspiroi minua kevätmeikkailuihin, vaikka look tyylikäs ja hillitty onkin. Mutta nämä viime kesän ja joulun kokoelmat olivat hienot! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)