keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Hullujen Päivien parhaat kosmetiikkatarjoukset, kevät 2013

Huhuu, Hullut Päivät ovat taas Stockmannnilla sunnuntaihin 14.4.2013 asti.

Valitsin teille suosikkituotteitani Hullujen Päivien kosmetiikkatarjonnasta. Ne eivät ole siis tuotteita, joita olisin itse ostamassa koska minulla on ne jo, mutta siis sellaisia joita suosittelisin lämpimästi.






Shiseido on reippaasti laittanut alennukseen kaksi lempituotettani.

Perfect Refining Foundation Brush -meikkivoidesivellin on sarjansa Rolls Royce, ja maailmanmenestys. Ehdottomasti paras koskaan kokeilemistani meikkivoidesiveltimistä. Tekee täydellistä, airbrushattua jälkeä ja on pienen kokonsa vuoksi kätevä käyttää. 

Shiseidon meikkivoidesiveltimen hinta Hulluilla Päivillä on 24,90 euroa.

Eyelash Curler -ripsientaivuttajat ovat varmaan toiseksi parhaat maailman parhaiden Shu Uemuroiden jälkeen. Niillä saa kauniit, kestävät taivutukset ripsiä pahemmin vaurioittamatta.

Ripsentaivuttajien hinta on 16,90 euroa.

Molemmat tuotteet tulevat myyntiin tänään keskiviikkona 10.4.2013. 






Käsivoiteitahan tarvitsee aina, ja nyt saa huippukäsirasvoja Hulluilta Päiviltä edullisesti.

L'Occitane Shea Hand Cream -käsivoide on ylellisen kermainen ja kosteuttava. Saman sarjan jalkavoide on mikäli mahdollista vieläkin parempi. 

Molempien hinta on Hulluilla Päivillä 17,90 euroa (150 ml), kun se on normaalisti 22 euroa.

Toinen erinomainen kosteuttaja on Body Shopin Hemp Hand Cream -käsivoide. Tästä on kyllä annettava tuoksuvaroitus: se haisee voimakkaasti hampulle. 

Body Shopin hamppukäsivoiteen hinta on 9,90 euroa (100 ml).

Kaikki voiteet sopivat minusta parhaiten yökäyttöön ja tulevat myyntiin keskiviikkona.  

Minua kiinnostaisi kokeilla kolmatta käsivoidetta, eli lauantaina myyntiin tulevaa Burt's Bees Honey & Grapeseed -käsivoidetta (9,90 euroa, 73,50 g). Kuulostaa vain niin ihanalta!






Perjantaina myyntiin tulee suosikkiparfyymini: Lanvin L'Eclat d'Arpege. Huumaava, makea kukkaistuoksu. Olen käyttänyt sitä lähes päivittäin vuodesta 2007 eli nyt 6 vuotta, ja vieläkin rakastan sitä.

Hinta on 28,90 euroa, 30 ml.






Sitten ihan mahtava huipputarjous, eli Tangle Teezer Salon Elite -hiusharja. Jopa Stockmannin kuvasto tituleeraa sitä ihmeharjaksi.

Tämän käytön aloittamisen jälkeen hiusteni kunto on parantunut selvästi, ja hiusten harjaaminen on nykyään nautinto.

Tämä sämpylännäköinen kaveri tulee myyntiin lauantaina ja hinta on 10,90 euroa. Missään en ole aiemmin nähnyt sitä noin edullisesti.  


Muita yleisön suosikkeja ovat varmaan Sensain 38 -mascaran tuplapakkaus 31,90 euroa. Kaupan päälle paketissa näyttäisi olevan myös minikoot Sensain loistavasta kaksoispuhdistuksesta. Myyntiin keskiviikkona. 

Torstaina myyntiin tulee Clarinsin pidetty Gentle Care Roll On -deodorantti hintaan 15,90 euroa. 

Kumpikaan näistä tuotteista ei ole oma suosikkini, mutta niiden suosio on kiistämätön.






Hullujen Päivien pitäisi olla varma merkki siitä, että kevät on kaupungissa. Tosin Helsingissä sataa tällä hetkellä lunta.

Ehdin kuitenkin tehdä ensimmäiset todella keväiset kynnet. Käytössä IsaDoran ihana 734 Marzipan -kynsilakka viime kevään Pearls of Passion -kokoelmasta.

Hehkeä vihreä sävy, mutta ikävä kyllä koostumukseltaan hankala levittää. 







Ehdin myös kuvata teille myös kevään ensimmäiset arat krookukset ennen kuin lumisade alkoi. Kyllä se kevät kuitenkin sieltä varmaan pian tulee... 

16 kommenttia:

  1. Lähdin tänään ihan vaan käymään yliopistolla syömässä, kunnes eksyin tänne blogiisi ruokalassa. Kotimatkalla pyöränsarvessa keikkui keltainen kassi ja siellä Shiseidon ripsentaivuttimet. Niin paljon niistä on kuulunut kehuja, että pakkohan oli käydä kotiuttamassa yhdet. Ensikokeilulla tuntuvat kyllä tosi hyviltä, ensimmäistä kertaa saa koko ripsirivistön kerralla käherrettyä. Että kiitoksia vinkistä! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana tarina. :)

      Olen itsekin pitänyt Shiseidon ripsentaivuttimista kovasti. Olen metsästänyt vuosia Shu Uemuran maailmankuuluja ripsientaivuttimia, mutta niiden saatavuus on vain kerta kaikkiaan Euroopassa valitettavan heikko. Niinpä minäkin tyydyin lopulta toiseksi parhaaseen eli Shiseidoihin, ja olen kyllä ollut todella tyytyväinen. En ole koskaan itse kokeillut Shu Uemuroita, mutta niin hyviltä Shiseidotkin tuntuvat, että en tiedä mikä nissä voisi olla vielä parempaa. Kivaa kuulla että sinäkin tykkäsit! :)

      Poista
  2. Mä kotiutin nuo ripsetaivuttajat jo viime kerralla :)
    Tällä kertaa kotiin lähti tuo sivellin <3
    Juuri tällaisten herkkujen takia sielä kannattaa käydä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En meinannut uskoa kun näin että Shiseidolta oli Hulluilla Päivillä nimenomaan laitettu alennukseen nuo kaksi huipputuotetta ja vetonaulaa. Toivottavasti kaikki Suomen naiset jotka tarvitsevat ripsentaivuttimia ja meikkivoidesivellintä ja asuvat Stockmannin lähellä huomaisivat nyt tämän! :)

      Tosi kiva että ostit sen meikkivoidesiveltimen, toivottavasti olet tyytyväinen. Minusta se on aivan mahtava, sata kertaa parempi kuin esim. MAC:in meikkivoidesiveltimeni. Ainoastaan sen puhdistus on tuskaa, siihen en ole keksinyt oikein mitään hyvää keinoa muuta kuin että jos sitä pesee usein, niin meikkivoide ei ehdi varastoitua sen uumeniin, josta sitä ei tahdo saada millään pois. Hyviä meikkailuhetkiä! :)

      Poista
  3. Mä oon vähän miettinyt, että hakisi pois toisen Tangle Teezerin kun saa hyvään hintaan ja mielelläni omistaisin harjoja kaksi kappaletta (voi sitten rauhassa hukata toisen). Luulin sen kuitenkin olevan tarjouksessa vasta sunnuntaina, joten kiitos pitääkin mennä jo lauantaina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea ostaa toinenkin! Minäkin voisin hankkia toisen Tangle Teezerin vaikka kesähuvilalle tai töihin. Minulla on tavallisen Tangle Teezerin lisäksi matkakoko, mutta se ei vain ole ihan yhtä hyvä kuin original. Samoin niitä voisi nyt ostaa vaikka lahjaksi ystäville. Joillekin olen Tangle Teezereita jo hankkinutkin, mutta nyt loputkin voisivat saada oman ihmeharjan edullisesti. :)

      Minäkin olen jo ihan sekaisin, että mitä tulee myyntiin minäkin päivänä. Katalogi on valtava, ja sitä on vähän hankala hahmottaa kun esim. kaikki kosmetiikkatuotteet eivät ole samassa kohdassa, vaan ripoteltuna sinne tänne. Mutta lauantaina on siis ainakin mentävä, koska se on Tangle Teezer -päivä. Toivottavasti ovat varanneet niitä riittävästi meille hamstraajille! :)

      Poista
  4. Hitsi, mäkin sitten käyvin hakemassa nuo ripsentaivuttimet ja siveltimen tänään. :) Ja pääasiassa sinun ja Sensaistin suositusten perusteella!! Ajattelin ostaa siveltimen ihan koulunkin takia, opiskelen siis kosmetologiksi ja edessä on myös ehostuskurssi.

    Mähän olen myös vuosia metsästänyt Shu Uemuran taivuttimia. Ainoa paikka mistä olen niitä löytänyt myynnissä, on Ebay, ja itseasiassa sain n. viikko sitten aikaiseksi tilata ne. Toivottavasti löytävät perille! Sieltä säkin voit käydä katsomassa. :) (Ei kai se haittaa, että on kahet hyvät taivuttimet, eihän... ;) )

    Ja kyllä, mäkin olisin vähän tuon original Tangle Teezerin perään... Mulla on matkakoko, mutta vähän kutkuttais tuo täysikokoinenkin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten mahtavaa kuulla! Toivottavasti olisit tyytyväinen Shiseidon tuotteisiin, omaa elämääni ne ovat helpottaneet ja sulostuttaneet kovasti. Uskoisin että ovat aika lähellä markkinoiden parhaat, ja varmasti myös kestävät ja hyödylliset ammattikäytössä. :)

      Asiakkaatkin varmaan tykkäävät Shiseidon meikkivoidesiveltimestä, sillä se tuntuu ihanan pehmoiselta kasvoilla. Omaan meikkaukseen se on ainakin hyvä kun siinä on niin lyhyt ja kätevä varsi, toivottavasti myös toistenkin! :)

      Minä en ole uskaltanut tilata Shu Uemuroita Ebaysta, kun olen kuullut tarinoita niistä jäljitelmistä. Toivottavasti sinun olisivat ainakin aidot, ja varmasti ovatkin. Kuulin myös hiljattain että englantilainen Harrods toimittaa Shu Uemuroita Suomeen. Postikulut ovat kyllä aika huimat, 20 puntaa, mutta jos olisin tiennyt tämän ennen Shiseidojen ostamista olisin kyllä tilannut. Nyt olen ajatellut että ostan Shu Uemurat jos jossakin sattumalta eteen tulee. Koska kyllä hyviä taivuttimia voi varmasti olla kahdetkin. :)

      Mutta sinultahan saamme nyt sitten kuulla ensikäden tietoa Shu Uemuroiden ja Shiseidojen eroista! Odottelen innoissani vertailutietoja! :)

      Minä aion kyllä käydä Tangle Teezer -ostoksilla lauantaina. Toivottavasti niitä olisi siellä runsaasti, jotta iltapäiväksikin riittäisi jolloin itse pääsen. Ja eri värejä! :)

      Suosittelen kyllä ehdottomasti hankkimaan myös orginal Tangle Teezerin. Harjaustuntuma on vielä parempi kuin matkakoossa, ihastut varmasti! :)

      Poista
  5. Ihanat Hullut Päivät, voi kun pääsisi! Jäi sen verran houkuttamaan tuo Shiseidon sivellin, että jostaihan se on saatava! :) Tiedätkö onko sitä myynnissä Helsinki-Vantaan lentokentällä? Entä muistatko mitä kentällä maksaa Sensain Silk Emulsionit?

    Ihania kevätpäiviä sinulle ja kiitokset super informatiivisesta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi jos et pääse Hulluille Päiville! Stockmannin verkkokaupastahan voi muuta tilata, mutta kosmetiikkaa siellä ei ikävä kyllä myydä. :(

      Mielestäni Shiseidon meikkivoidesiveltimiä ei valitettavasti ollut Helsinki-Vantaan lentokentällä. Yritin viimeksi katsoa oikein tarkasti kun mietiskelin sitä itsekin, mutta mielestäni ei ollut, harmi!

      Sensain Silk Emulsionit maksavat lentokentällä Finnair Shopissa muistaakseni 54,50 euroa. Toinen tax free -ketju Duty Free Shop saattaa olla aavistuksen edullisempi, mutta itse ostan aina Finnair Shopista ihan vain tunnelman ja hyvän palvelun vuoksi. :)

      Halpalentoterminaalissa 1 ei muuten Duty Freessa myydä Sensaita, mutta sieltä voi kävellä läpi terminaali 2:seen, jossa myydään. :)

      Voi kiitos kauniista sanoistasi! Ne lämmittivät tosi paljon mieltä, kun olen nyt ollut viime aikoina jotenkin hukassa blogin kanssa. Olet ihana, oikein kaunista kevättä myös sinulle! :)

      Poista
    2. Kiitokset vastauksestasi ja hintatiedoista! Asun ulkomailla ja siksi nämä Suomen Hulluttelut jäävät aina väliin. Kuvastoa tutkin silti antaumuksella joka kerta.

      Mutta tosiaan, tämä sun blogisi ja pari muutakin vastaavaa blogia ovat olleet ihan mielettömän hyviä 'hakuteoksia' jos vaan jostain kosmetiikkatuotteesta kaipaa tietoa ja meikki- ja kosmetiikkafriikkinä näitä lukee ihan silkasta rakkaudesta lajiin :).

      Poista
  6. Heh, kävin minäkin tämän postauksen innoittamana eilen hakemassa tuon Shiseidon siveltimen. Omistan kyllä ennestään parikin Sigman vastaavaa sivellintä, mutta tuo tuntui niin suloisen pehmeältä ja on niin näppärän kokoinen, että on helppo ottaa matkallekin mukaan. Nyt se odottaa pestynä huomisaamua, että pääsen testaamaan. Niin ja Tangle Teezeriä hinkuisin minäkin, täytyy ehkä koukata lauantainakin Stockalle. :-) Ja Harrods tosiaan myy Shu Uemuraa, siellä on noita taivuttimia myös Karl Lagerfeldin versiona, olen niitä kuolannut monet kerrat: http://www.harrods.com/brand/shu-uemura?dept=5_beauty. Kun vaan keksisi muutakin tilattavaa, etteivät nuo postikulut tuntuisi niin pahalta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten hauskaa, toivottavasti tykkäät Shiseidon meikkisiveltimestä! :) Minä olen tosiaan alkanut kuljetella sitä myös matkoilla mukana, sillä en vain halua erota siitä edes matkan ajaksi. Sikäli onkin kivaa, että se on niin pieni ja näpsäkkä, ettei vie paljon tilaa. Happy testing huomenna, minä ainakin ihastuin kerrasta! :)

      Arvaapas mitä minä puolestaan ostin eilen: ne Tamariksen ihanat raitakengät punaisilla ruseteilla! Olin tulossa Kauneustrendit ja -markkinat seminaarista, ja kenkäkauppa sattui olemaan vielä viimeisiä minuutteja auki. Onneksi olit kertonut siitä että kengät tuntuivat hyviltä jalassa, sillä muuten en olisi ehkä vaivautunut edes kokeilemaan. Ja näin todellakin oli: yllättävän mukavantuntuiset jalassa korkeudestaan huolimatta. Nyt olen siis sirkus- tai pin up -kenkien onnellinen omistaja kuten sinäkin! :)

      Jos vain jaksaa, Tangle Teezerin takia kannattaa todella reissata lauantaina Stockmannille, sillä noin edullisesti sitä ei saa mielestäni edes netistä tilattua. Minä aion ainakin mennä ostoksille, ja toivoisin että siellä olisi muitakin värejä kuin pinkki, niin saisin ystäville vähän eri sävyjä. Itselleni voisin kyllä ostaa toisen pinkinkin esim. töihin. :)

      Minäkin ihailin niitä Karl Lagerfedin taivuttimia Harrodsilla, kiitos vielä suorasta linkistä. Jos asiassa yhdistyy Karl Lagerfeld, Shu Uemura ja laadukas kosmetiikka, niin on todellakin vaikea vastustaa. :)

      Minua kiinnostaisivat kyllä kovasti muutkin Shu Uemuran tuotteet. Esim. poskipunia ja kasvojenhoitotuotteita on kehuttu. Eli jossakin vaiheessa on varmaan tilattava postikuluistakin huolimatta, ainakaan tilattavien tuotteiden keksiminen ei tule olemaan ongelma. Halvemmaksi tulee joka tapauksessa kuin esim. Lontoon matka. :)

      Poista
    2. Oiiii, ihana kuulla, onnittelut uusista kengistä! :-) Nyt vaan toivotaan äkkiä hyviä, sulia ja kuivia kelejä, että niitä pääsee käyttämään. Ja samat sanat muuten Shu Uemurasta, tekisi mieli kokeilla muitakin tuotteita. Ainakin vaahtomainen meikinpohjustaja kiinnostaa ja samoin oikeastaan kaikki tuosta KL:n kokoelmasta, tosin siitäkin on jo monet jutut myyty loppuun. Shu Uemuraa on muuten jonkin verran tarjolla myös Sasa.comissa (aasialainen kemppariketju, jolla myös laaja verkkokauppa); meikkejä vähemmän, mutta esim. puhdistustuotteita yms. Niitäkin olen monesti tutkaillut, mutten ole raaskinut tilata. Vielä. :-)

      Poista
  7. Myös minä kävin nappaamassa Hulluilta Päiviltä tuon Shiseidon meikkivoidesiveltimen luettuani postauksesi :) Olen aiemmin käyttänyt MAC:n sivellintä mutta en ole täysin tyytyväinen siihen ollut, on jotenkin iso ja jättää helposti siveltimen jälkiä meikkiin. En malta odottaa uuden aarteeni testaamista! Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, niin hauskaa kuulla että niin moni on nyt Shiseidon meikkivoidesiveltimen onnellinen omistaja. Toivottavasti sinäkin tykkäät siitä! Tosi kiva että Stockmann laittoi ne nyt alennukseen Hulluilla Päivillä. :)

      Shiseidon sivellin tekee mielestäni aivan erilaista jälkeä kuin MAC. Minullakin MAC nimenomaan helposti raidottaa meikkiä, ja tuntuu Shiseidon jälkeen tosi kovalta ja jäykältä. Lisäksi pitkä varsi kolisee helposti peiliin. Shiseidolla kannattaa enemminkin vähän sillä tavalla töpöttää ja pyörittää meikkivoidetta, niin saa nättiä jälkeä. Sama tekniikka ei kyllä onnistu MAC:illa ollenkaan. :)

      Aluksi mietin että jääkö MAC:in meikkivoidesivellin itselläni nyt kokonaan käyttämättä löydettyäni ihanan Shiseidon. Sitten keksin kuitenkin, että MAC:illa voi levittää voidemaisia korostustuotteita. SIihen tarkoitukseen se sopii ainakin hyvin, kun siinä jäljen kanssa ei nyt ole niin tarkkaa kun tuotetta laitetaan vain vähän. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)