maanantai 11. maaliskuuta 2013

IsaDora Bella Vita -kevätmeikki

IsaDoran tämän kevään 2013 suloisen pastellisen meikkikokoelman nimi on Bella Vita

Kirjoitin siitä aiemmin esittelyjutun tänne Pumpulipupuun täällä.

Kokoelman inspiraationa on Audrey Hepburn 1950-luvulla nykypäivän twistillä.






Viime viikolla Helsingin Sokoksella muutama päivä oli omistettu IsaDoran Bella Vita -kevätlookin esittelylle. 





Jopa kosmetiikkaosaston mallinuket oli hauskasti puettu Bella Vitan jäätelö- ja karkkisävyihin.

Tästä näkee myös hyvin kokoelman värit, eli liilaa, minttua, vaaleanpunaista ja tehosteena aavistus vaaleankeltaista.

1980-luku, anyone?






Bella Vita -meikit ovat tässä. 

Kokoelmaan kuuluu mm. pastellivärinen luomiväripaletti Gelato, vaaleanpunainen poskipuna Pink Blossom, nestemäinen musta Flex Tip Eyeliner -rajaustussi ja vaaleanpunainen Jelly Kiss Ballerina -huulipuna ja Bubble Gum -huulikiilto.   

Lisäksi kokoelmassa on beigejä sävyjä kuten Jelly Kiss -huulipunat Cappuccino ja Biscotti sekä kynsilakka Macchiato. 

Inspiraationa väreille ovat Välimeren alueen kahvilat ja Italian Rivieran jäätelöt!






IsaDora-tapahtumassa oli paikalla myös IsaDoran norjalainen meikkitaiteilija Stephan Ulvund Oien, joka teki IsaDora-meikkejä Sokoksen asiakkaille. 

Stephan Oien on IsaDoran International Makeup Artist, joka on tänä vuonna myös Ruotsin Malmössa pidettävien Euroviisujen virallinen Makeup Artist Eurovision 2013.  Hän tulee tekemään Euroviisujen semifinalistien ja finalistien meikit. Tuotteina käytetään tietenkin IsaDoraa, joka on Euroviisujen National Makeup Partner. Malmö on myös kaupunki, jossa IsaDora perustettiin tasan 30 vuotta sitten vuonna 1983.  

Minua jännittää, että millaisihan upeita meikkilookeja Euroviisuissa nähdään, sillä siellä meikkitaiteilijat voivat muutenkin päästää mielikuvituksensa valloilleen. Finaali on 18.5., ja  tänä vuonna aion ehdottomasti katsoa sen pitkästä aikaa, niin utelias olen!

Yllä olevassa kuvassa näkyy Stephanin meikatessaan käyttämiä välineitä. Ylimmällä hyllyllä on Bella Vita -kokoelman huulipunia ja keskimmäisellä näkyy Gelato-luomiväripaletti. 

Ihan alimpana on musta meikkilaukku, jonka kanssa meikkitaiteilija matkustaa. Sieltä löytyi vaikka mitä IsaDora-aarteita!






Tässä on itse supermukava ja taitava meikkitaiteilija, eli Stephan Oien keskittyneenä kirjoittamassa käyttämiään meikkejä asiakkaan face chartiin. 






Minulla oli itsellänikin IsaDoran kutsusta ilo päästä Stephanin meikattavaksi, mutta sitä ennen ehdin seurata kun hän teki Bella Vita -meikin tälle kaunottarelle. 

Luomiväreinä on käytetty Gelato-paletin pastellivärejä. Vastapainona hempeille pastelleille silmänrajaukset ovat hyvin voimakkaat ja kissamaiset.

Rajaukset on tehty kevätkokoelmaankin kuuluvalla Flex Tip Eyeliner -rajaustussilla. Stephan Oien oli hyvin ihastunut siihen, ja kertoi että mm. Yves Saint Laurentilla on valikoimassaan hyvin samanlainen rajaustussi.  

Poskilla on kuulas vaaleanpunainen Pink Blossom -poskipuna ja vaaleat korostukset tuomassa lisää hohtoa asiakkaan muutenkin posliinimaisen täydelliselle iholle. 

Huulipuna on suloinen vaaleanpunainen Ballerina, ja päällä on varmaan lisäksi vähän Bubblegum-huulikiiltoa.

Kuten huomaatte, kevätpastellit sopivat hyvin myös näin tummalle naiselle, kun ne yhdistää mustiin rajauksiin. Ne eivät ole siis vain ihanien blondien juttu! 

Suloinen, tyttömäinen meikki, jossa on kuitenkin myös voimaa ja tehoa noiden mustien rajausten ansiosta.

Kiitokset myös tälle ihanalle tyttöselle, että sain näyttää hänen meikkinsä täällä, sillä minulle Stephan teki jotakin aivan muuta kuin söpöä kevätkokoelmaa.






Tässä vielä näitä Bella Vitan ihanaakin ihanampia karkkisävyisiä tuotteita.

Vasemmalla on Pink Blossom -poskipuna, joka sopii hehkeän sävynsä vuoksi varmasti hyvin vaalealle pohjoismaiselle iholle. Poskipunan hinta on 16,10 euroa.

Poskipunan vieressä on pastellinen Bella Vita -luomiväripaletti. Luomivärejä voi käyttää meikissä kaikkia yhdessä, tai sitten pareittain tai yksinään, riippuen siitä kuinka värikästä vaikutelmaa haluaa. Minusta ihana olisi esimerkiksi liilan ja mintun yhdistelmä tai liila ja keltainen. Vaaleanpunaista voi myös käyttää koko liikkuvalla luomella ja vaalenvihreää alarajauksissa. Luomiväripaletin hinta on 16,40 euroa.

Bella Vita -kokoelman kynsilakat ovat myös herkullisen jäätelösävyisiä. Tässä on niistä vaaleanpunainen Rosette ja mintunvärinen Pistacchio. IsaDoran kynsilakkojen hinta on 8,10 euroa.  






IsaDora tekee perinteisesti pastellisävyjä kevääksi.

Bella Vita on nyt kolmas pastellisävyinen neljän luomivärin paletti minulla IsaDoralta.

Yläpuolella kuvassa ovat vuoden 2011 Ocean Drive -kesäkokoelmasta Ocean Dream -niminen luomiväripaletti (Miami-teema!) ja viime kevään 2012 Pearls of Passion -kokoelmasta Rainbow Pearls -luomiväripaletti.

Vaikka sekä Ocean Dreamissa että Rainbow Pearlsissa on kauniin heleät sävyt, on luomivärien koostumus valitettavan glitterinen ja hileinen. Pigmenttiä on vain nimeksi.

Siinä mielessä tämä tämän kevään Gelato on parempi sijoitus, sillä siinä koostumus on mattainen tai satiininen ja pigmenttikin parempi.  

Minä kuitenkin rakastan pastelleja, joten pidän näistä kaikista luomiväripaleteista myös yhtä paljon!






Koskakohan sitä on kuitenkin liian vanha kevätpastelleihin?

Onneksi Bella Vita -kokoelmalla myös aikuisempi look on mahdollinen. 

Sen voi tehdä esimerkiksi näillä kevätkokoelman vaaleanpunaisen sävyillä. Niillä pääsee lähelle vaikka Diorin kevään kokonaan vaaleanpunaista Cherie Bow -lookia. 


Tipi-tii, tipi, tipi, tipi-tii, kevät on, vallaton!

5 kommenttia:

  1. Osaatko sanoa tuleeko kevät kokoelman Eyebrown lifter-korostuskynä pysyvästi myyntiin Isadoralle vai onko vain kevään ajan?Olen ihastunut tuotteeseen ja mietin että pitääkö käydä hamstraamassa itselle toinen jos ovat myynnissä vain hetken :)

    VastaaPoista
  2. Kävin just tänään katsomassa sitä Sokoksella. Onneks ei tarttunu mukaan kun Tropical Pink huultenrajauskynä :) Olihan ne meikit ihanan suloisia mutta en ehkä käyttäis noita luomivärejä ihan noin joka päivä :) xx carolin, Min Boudoir

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli sama mieleen tosta poskipunasta, että näyttää varmasti tosi upealta vaalealla iholla. Voisi kokeilla itselle, sillä oon saanut lempinimekseni ''A4'' :D

    VastaaPoista
  4. Jotenkin kummasti mullekin on eksynyt tästä kokoelmasta Ballerina ja se Eyebrow Lifter.. ;)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi: Ainakin lehdistötiedotteen mukaan sen pitäisi jäädä pysyvään valikoimaan, joten sikäli ei ole tarvetta hamstrata. :)

    IsaDoran meikkaaja Stephan Oien käytti Eyebrow Lifter -kynää minulle tekemässään meikissä silmämeikin pohjustajana. Se vaikutti toimivan siinäkin käytössä oikein hyvin. Sain kynän myös itselleni testiin, joten kirjoittelen siitä myös mielipiteitä kun ehdin testailemaan. Olen kyllä kuullut muiltakin hyvää palautetta korostuskynästä, vaikuttaa olevan suosittu tuote. Minun pitää vaan vielä ostaa se kynälle sopiva teroitin kun olen kadottanut johonkin vanhan jumbokynille sopivan teroittimeni. :)


    Carolin: Ai, kiva! Olikohan siellä vielä se IsaDora tapahtumakin jos kävit Helsingin Sokoksella. Minusta oli tosi hauskaa, ettö myös mallinuket oli puettu Bella Vita -kokoelman sävyihin! :)

    Se pinkki huultenrajauskynä on varmasti hyvä kaikkien vaaleanpunaisten ja pinkkien huulipunien kanssa. En ole tosin aiemmin testannut IsaDoran huultenrajauskyniä, mutta nyt sain testiin tuon beigen Nude Skin -rajauskynän. Se olikin tosi hyvä juttu, sillä olen jo pitkään etsinyt nudea huultenrajauskynää. Niitä on yllättävän harvalla ainakin edullisemmalla merkillä! :)

    Minäkin käytän pastellisävyjä enimmäkseen vain keväisin ja kesäisin. Välillä tulee toki talvellakin inspiraatio meikata jollakin jäisellä pastellilla, mutta varsinkin syksyisin käytän enimmäkseen murrettuja sävyjä ja ruskeita. Mutta sitähän ihanampaa on kaivaa ne pastelliluomivärit esiin kun kevätaurinko alkaa kurkistella! :)


    Satu: Arvaan sen siitä, että itselläni on tosi kalpea iho varsinkin talvisin, ja juuri tuonsävyinen poskipuna herättää sen eloon. Jotenkin tuollaiset kuulaat ja puhtaat värit toimivat parhaiten vaalealla iholla. :)

    Ihana lempinimi, arvaa nauroinko! Ihan loistava oivallus! :)


    Juille: Minäkin ostin sen Ballerinan jo ennen kuin menin IsaDoralle meikkiin. Tykkään tosi paljon noiden Jelly Kiss -huulipunien koostumuksesta ja ihanasta vaniljantuoksusta. Minulla on toissa vuoden Fanciful -kevätkokoelmasta Jelly Kiss -huulipuna Pink Parfait, joka on aikalailla samaa sävy kuin tuo Ballerina. Ehkä ihan aavistuksen tummempi. Olen käyttänyt sitä niin paljon, että ajattelin että toiselle samantyyppiselle keväiselle huulipunalle tulee varmasti käyttöä. :)

    Sain nyt myös itse IsaDoralta sen Eyebrow Lifterin kokeiluun. Tosi jännittävää nähdä mitä tykkään. Minusta se muistuttaa vähän sitä Nyxin supersuosittua valkoista Milk Jumbo Pencilia, mutta on vain sävyltään vaaleanpunaisempi. Nyt minulla on ne molemmat, joten voin vertailla. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)