lauantai 9. maaliskuuta 2013

LivBox maaliskuu

Ymmärrän hyvin jos joku on jo aivan kyllästynyt näihin LivBox-juttuihin kun näitä on nyt varsinkin kosmetiikkablogit pullollaan. Itsestäni on kuitenkin hauska lukea muidenkin kokemuksia LivBoxista.

Vuorossa on siis maaliskuun boxi. Kuten helmikuussakin, sain sen vasta päivää myöhemmin kuin monet muut eli vasta perjantaina 8.3.2013, vaikka asun Helsingissä. Yritin olla kurkkimatta sisältöä etukäteen netistä, mutta en sitten kuitenkaan malttanut.

Maaliskuun LivBoxissa oli kuten tammi- ja helmikuun boxeissakin vaihtoehtoisia tuotteita. Toivoin etukäteen kovasti saavani Korresin Mango-suihkugeelin Primaveran Inkivääri & Lime -suihkugeelin sijaan, joka on minulle aivan tuntematon merkki.

Maaliskuun LivBoxin teemana oli luonnollisempi kosmetiikka. Mustan laatikon tehostevärikin oli taas vaihtunut takaisin limenvihreään, kun edellinen helmikuun boxi oli ystävänpäivän kunniaksi pinkeissä sävyissä.


Edellinen helmikuun LivBox keräsi aika paljon kritiikkiä, sillä siinä oli We Care Iconin vartalovoin ja Essien vaaleanpunaisen kynsilakan lisäksi pelkkiä näytteitä.

LivBox kuunteli palautetta herkällä korvalla, ja teki välissä tutkimustakin, että mitä tilaajat oikein toivovat. Se olikin viisasta, sillä aika monella boxin alkuvaiheessa tilanneella on nyt 3 kuukauden tilaus katkolla, ja he miettivät varmaan uutta tilausta. 

Tässä välissä LivBox uudistui myös niin, että vain kuukaudenkin tilaus kerrallaan on mahdollinen.  

Katsotaan nyt kuitenkin näitä maaliskuun boxin tuotteita.


Ziaja Vuohenmaito-päivävoide

Nähtyäni kuvat etukäteen pelkäsin, että tämä Ziajan Vuohenmaito-päivävoide olisi täysikokoinen purkki.

Olen nimittäin testannut tätä voidetta ennenkin, ja silloinkaan se ei noussut suosikikseni. Se on melko täyteläistä ja jotenkin perusvoiteen oloista. Tuntuu jopa vähän tukkivalta, eikä oikein sovellu meikin alle. 

Pidän kuitenkin monista muista puolalaisen Ziajan tuotteista kovasti. Ziaja ei ole varsinaista luonnonkosmetiikkaa, mutta pyrkii käyttämään luonnollisia ainesosia. Hintataso on melko edullinen ja hinta-laatusuhde erittäin hyvä.

Olisinkin toivonut, että Ziajalta olisi valittu boxiin joku toinen tuote. Vaikkapa suosikkini, ihanantuoksuinen kaakaokäsivoide. Näin moni olisi päässyt tutustumaan siihen ja saanut paremman kuvan merkistä. 


Burt's Bees Hand Salve -käsivoide

Mehiläisvahaan ja hunajaan pohjautuvista amerikkalaisen Burt's Beesin tuotteista maaliskuun LivBoxiin oli sen sijaan otettu Hand Salve -käsivoide. 

Näyte on tosi pieni, huulirasvapurkin kokoinen. Olisinkin toivonut, että Burt's Beesilta olisi voitu boxiin laittaa joku heidän kuuluisista huulirasvoistaan, niin Ziajalta olisi päässyt mukaan käsivoide. Kahta käsivoidettahan ei varmaan voi samaan boxiin laittaa. 

Huomaatte varmaan, että minulla on kovasti mielipiteitä, mitä miltäkin merkiltä boxissa pitäisi olla. Todellisuudessa se ei varmaan ole niin yksinkertaista, vaan riippuu paljon siitäkin mitä tuotteita myyjillä on tarjota, mitä he erityisesti haluavat markkinoida jne. Itse vain toivoisin, että kun kyseessä ovat kivat ja hyvät merkit, voitaisiin boxiin laittaa heidän tuotteidensa parhaimmistoa, jotta muutkin pääsisivät testaamaan niitä ja voisivat ehkä löytää myös uusia suosikkeja.

Testaan silti itse oikein mielelläni myös Burt's Beesin käsivoiteen. Sitäkin on nimittäin kehuttu, ja Burt's Bees on minusta merkkinä tosi kiinnostava. Itseasiassa vastasinkin LivBoxin kyselyyn, että toivoisin boxiin mieluiten vaikka vain näytekokoisiakin tuotteita Suomessa muuten harvinaisemmilta merkeiltä tai vaihtoehtoisesti kiinnostavia uutuuksia. Siitä näkökulmasta olenkin tosi tyytyväinen maaliskuun boxiin.


Lavera Trend Sensitive Liquid Eyeliner -rajauskynä

Sitten ihana Lavera, joka on näistä nyt ensimmäinen ihan aito sertifioitu luonnonkosmetiikan merkki.

Laveralla on mielestäni ymmärretty LivBoxin arvo markkinointivälineenä ja pantu boxiin parasta. Tämä Laveran nestemäinen eyeliner on nimittäin todella pidetty ja kehuttu. Luulen, että tämä avaa myös monella silmiä siihen, että luonnonkosmetiikan meikitkin voivat olla laadukkaita ja toimivia.  

Laveran eyeliner oli myös maaliskuun boxin ainoa normaalikokoinen tuote. Sen hinta on 18,10 euroa.


Ma Provence -palashampoo

Sitten tuote, joka takuulla täyttää uutuusarvon eli Ma Provence -palashampoo.

Kiinnostuin tästä palashampoosta jo syksyllä, kun kuulin että nämä oli myyty loppuun edellisenä keväänä luonnonkosmetiikan messuilla Ranskassa. 

Idea on minusta todella kiinnostava: shampoo on tiivistetyssä muodossa, ja yksi tällainen pala vastaa kahta pullollista nestemäistä shampoota.

Olen itse hyvin tarkka värjättyjen hiusteni hoidosta, joten en usko itse testaavani tätä siitä vakuuttelustakaan huolimatta, että tämä ei kuivata hiuksia.

Palashampoon lopullinen sijoituspaikka tuleekin olemaan herra Pumpulipupu, joka on ihastunut vähän yllättäenkin luonnonkosmetiikan shampoisiin. Luulen, että tämä voisi olla hänellä aika kätevä kesällä purjeveneessä. 


Korres Japanese Rose -suihkugeeli

Suihkugeeli yllätti minut, sillä luulin että vaihtoehtoina oli vain Korresin Mango tai Primaveran Inkivääri & Lime.

Minä sainkin tämän Korresin Japanese Rose -suihkugeelin reilussa matkakoossa.

Tuoksu on kukkaisen hienostunut. Ei mikään perinteinen ruusu, vaan vähän makeampi ja hedelmäisempi.

Lähellä luonnonkosmetiikkaa olevaa kreikkalaista Korresia testaan myös erittäin mielelläni, sillä uskon sen tuotteiden olevan laadukkaita.


Maaliskuun LivBoxin yhteenveto: ihanaa luonnollisempaa kosmetiikkaa, kiinnostavia näytteitä ja 1 täysikokoinen laatutuote Laveralta. 


Aika kauas on silti tultu marraskuun näyteboxin 5 täysikokoisesta tuotteesta. Joulukuussakin täysikokoisia tuotteita oli vielä 3 ja tammi- ja helmikuussa 2. 

14 euron sijoituksella sain kuitenkin 18 euron luonnonkosmetiikan eyelinerin, tyylikkään matkasuihkugeelin, hyvän pienen käsivoiteen ja hauskan lahjan herra Pumpulipupulle. 

Olen tyytyväinen ja odotan innolla huhtikuun LivBoxia!

7 kommenttia:

 1. Vaikka näytekokoja oli taas enemmän kuin ekoissa "houkutusboxeissa", olisin tykännyt kovasti tästä boxista JOS en olisi lähes saanut astmakohtausta laatikkoa avatessani :D Kaksi otin omaan kokeiluun, kolme lähti ihan vaan vahvan hajunsa takia eteenpäin. Allergiat on aina henkilökohtaisia juttuja joten osasin odottaakin jossain vaiheessa tuotteita, joita en voi käyttää. Vastapainoksi olisi kuitenkin hauskaa saada "allergiaystävällinen" boxi, yhden saisi ihan varmasti täyteen sellaisilla tuotteilla, niin hyvä (ja monille sopiva!) valikoima esim. tuoksuttomissa tuotteissa alkaa nykyään olemaan :)

  VastaaPoista
 2. Voi mäkin olisin mielummin halunnut korresin suihkugeelin. Sain sen primaveran ja tuoksu on niin vahva että pää oli hetken kipeä jopa, mulla välillä käy noin joistain tuoksuista. Vaikutti olevan melkein vesimäistä muutenkin, eikä korkki napsahtanut kunnolla kiinni... Muuten boxi oli oikeen kiinnostava ja kokeilen muut tuotteet innolla, varsinkin laveran eyelinerin ! :)

  VastaaPoista
 3. Helena: Minuakaan eivät näytekoot haittaa, jos ne ovat kivoja näytteitä. :) Tässä boxissa mielestäni todella kivoja olivat Burt's Beesin käsirasva ja Korresin suihkugeeli. Mukavaa myös että oli vahva luonnonkosmetiikan teema. :)

  Allergiaystävällinen boxi olisi minusta tosi hyvä idea! Varmaan monella on lähipiirissä allergikkoja, joille olisi kiva ostaa joskus kosmetiiikkaa vaikka lahjaksi, ja sitä ennen tuotteita voisi olla kiva testailla. Sitäpaitsi aika monella ihmisellä on muutenkin yliherkkyyksiä, eikä se kemikaalikuorma meille kenellekään hyvää tee!

  Itse olisin ainakin iloinen "allergiaboxista"! :)


  Marie: Voi harmi että sait sen Primaveran! Itseänikin olisi harmittanut se, kun vaihtoehtona oli kuitenkin Korres. Siis en tietenkään tiedä vaikka tuo Primavera olisi ollut kuinka hyvä ja kiva, mutta olen nyt kuitenkin tyytyväinen että sain Korresin.

  Primavera on itselleni aivan tuntematon merkki, vaikka muuten seuraan aika paljon ljuonnonkosmetiikan valikoimaa.

  Googlailin vähän Primaveraa, ja erinomaista siinä on ainakin se, että se on ihan aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Ehkä se on monille tutemattomampi siksi, että sitä myydään pääosin vain kauneushoitoloissa. Varmaan hyvin laadukasta kyllä! Tuon suihkugeelin pitäisi olla myös energisoiva, mikä kuulostaa aika kivalta! :)

  VastaaPoista
 4. Mä sain sen Korres suihkugeelin mikä tuoksui Mangolle. Mä en edes tiennyt että vaihtoehtoja on kolme kun yritän olla katsomatta mitään sivuja ennen kuin olen saanut oman boxin. Mun eka livbox oli helmikuu ja pidin tosi paljon siitä. Tässä boxissa parasta oli liquid eyeliner, koska mulla on ollut tarkoituksena ostaa kyseinen tuote mutta onneksi ei tarvii enää. :) xx

  www.searchingforlbd.com

  VastaaPoista
 5. Heidi: Minäkin olisin halunnut mieluiten sen Korresin Mango-suihkugeelin, on varmaan tosi ihana! Kiva että sait juuri sen! Mutta kyllä tuo Japanese Rosekin varmasti ihan kiva on, ja voihan sen Mangon ostaa sitten vaikka itse myöhemmin, jos muuten tykästyy koostumukseen ym. :)

  Minunkin eka boxini oli helmikuu, vaikka tilasin jo joulukuun puolella. Se oli mielestäni ihan ok, eniten tykkäsin Essien kynsilakasta. Olen innostunut muutenkin luonnonkosmetiikatsa, joten sikälikin minusta tämä maaliskuu oli parempi. :)

  Hyvä että Laveralta laitettiin boxiin nimenomaan se Liquid Eyeliner, uskon että moni tykkää siitä. :)

  VastaaPoista
 6. Maaliskuun Livbox oli minun ensimmäiseni ja pidin siitä kovasti.

  Luonnonkosmetiikkalaatikko tuli juuri oikeaan osoitteeseen. Sain Korresin Mango-suihkugeelin, mikä on hyvä, sillä liian voimakastuoksuinen Primavera olisi voinut olla huono minulle.
  Tuo mango-suihkugeeli oli mielestäni sopivankokoinen, sillä sen voi ottaa helposti matkoille mukaan. Erityistä ihastusta minussa herätti tuo Laveran eyeliner. Sellaista olin juuri kaivannut ja se tuli (kuin) tilauksesta. :)

  Muutkin boxin sisältämät tuotteet olivat mielenkiintoisia ja kokeilen niitä mielelläni:).

  VastaaPoista
 7. Olipas kivaa, että ekaan LivBoxiisi sattui juuri luonnollisen kosmetiikan teema, sillä sinä osaat varmasti arvostaa sitä. :)

  Itse pidän tästä teemoittamisesta, on hauskaa jos boxissa on joku vähän syvällisempikin ajatus ja yhdistävä tekijä valittujen tuotteiden takana.

  Kiva että sait juuri sen Korresin Mangon, senhän minäkin olisin halunnut. Tosin kiinnostuin nyt tuosta Primaverastakin kun luin että se on laadukasta, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Mutta olen kyllä ihan tyytyväinen omaan Japanese Roseenikin, sillä halusin kuitenkin mieluiten testata Korresin suihkugeeliä.

  Korresin suihkugeeli on kyllä sen verran reilun kokoinen, että siitä riittää varmasti vähän pidemmällekin matkalle. Hyvä vaan kun on runsaat näytekoot niin pääsee kunnolla testailemaan tuotetta. :)

  Laveralla tekivät kyllä viisaasti kun laittoivat tuon eyelinerin boxiin. Ehkä Lavera saa sitä kautta uusia ystäviä, ja ehkä myös jotkut heräävät huomaamaan että on luonnonkosmetiikan meikkejäkn. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)