torstai 21. maaliskuuta 2013

Amsterdamin kosmetiikkatarjonta

Lomailimme viikonloppuna herra Pumpulipupun kanssa Amsterdamissa. Matkan teemana oli taidetta ja tulppaaneja, mutta valitettavasti kumpikaan ei täysin toteutunut.


Hollantilaiset rakastavat selvästi kukkia, mutta kevät oli vielä aika alkutekijöissään eivätkä tulppaanit olleet alkaneet vielä kukkia. Näin niitä vain Amsterdamin suurella kukkatorilla.

Taiteenkaan osalta homma ei mennyt ihan putkeen, sillä suurin taidemuseo Rijksmuseum, jossa on kaikki suuret mestarit Rembrandtista alkaen, avaa pitkän remontin jälkeen vasta huhtikuussa 2013. Samoin van Goghit olivat evakossa omasta taidemuseostaan, mutta näimme sentään väistötiloissa kuuluisat, keltaiset auringonkukat. Modernin taiteen museossa ihastuin de Kooningin abstrakteihin keväisiin teoksiin ja CoBrA (Copenhagen, Brussels, Amsterdam) -koulukunnan leikillisiin, lapsenomaisiin maalauksiin. 

Muodista sen verran, että kukkakuosia oli joka paikassa, myös Guccin ja Jimmy Choon ikkunassa. Ralph Laurenilla luotettiin trooppisiin, kirkkaisiin väreihin, Mulberrylla oli hempeää vaaleanvihreää ja Burberrylla karkkipaperimaisia metallivärejä. 

Mutta sitten siihen kosmetiikkatarjontaan, ja paras ensimmäiseksi.


Skins Cosmeticsin takia kannattaa jo melkein pelkästään matkustaa Amsterdamiin.

Skins Cosmeticsin liike sijaitsee suositulla ostosalueella, 9 pikkukatua, niin kuin aluetta kutsutaan.

Skins Cosmetics on täynnä harvinaisia designparfyymimerkkejä ja kosmetiikkaa, jota on muuten vaikea Euroopasta saada. Painotus kosmetiikan osalta on selvästi luonnollisella puolella. Skins Cosmeticsista löytyy mm. luonnonkosmetiikan luksussarja Patyka, Rodial, Rahua-hiustuotteet, Philosophy, Dr. Brandt ja ruotsalainen Estelle & Thild. Meikkipuolella on Laura Mercier!

Kuljin hyllyjä läpi ja tajusin, että varmaan kaikki minulle tuntemattomatkin merkit ovat jotakin huippukosmetiikkamerkkejä, kun ne kerran tässä seurassa olivat. Tuli hiukea tunne: niin paljon maailman parasta kosmetiikkaa saman katon alla, jotka pystyvät varmaan vaikka mihin ihmeisiin! Vaikka mitä huipputuotteita, joiden olemassaolosta en ole tiennyt!

Vaikka myyjät tarjosivat apuaan, en oikein osannut tarttua mihinkään. Dr. Brandtin BB-voidetta testasin, mutta se oli minulle liian tumma.

Skins Cosmeticsiin pitäisi ehdottomasti mennä pitkään mietityn ja harkitun ostoslistan kanssa! Minulle tuli shokki tarjonnasta, enkä osannut ostaa oikein mitään. Vähän samalla tavalla kuin ensimmäisen kerran Sephorassa New Yorkissa.  

   
Skins Cosmetics sijaitsi 9 pikkukadun ostosalueella, jossa oli muutenkin paljon söpöjä pieniä kauppoja. 

Tässä on Darlingsin mainoskyltti: Clothes, Coffee and Cupcakes. Niitä todella olikin, eli monessa vaatekaupassa oli samassa yhteydessä myös kahvila. 


Toinen harvinaisuus oli Jordaanin alueella tämä Perfumes of the Past -kauppa.

Tänne kannattaa suunnata, jos oma suosikkituoksu on lakkautettu jo vuosia sitten!


Nyt kauppa ei ollut auki, mutta tutkin pitkään kaupan ovessa olevia pikkuisia miniatyyripulloja.

Tunnistin sieltä Salvador Dalin turkoosissa huulipullossa olleen parfyymin, joka minulla oli joskus 1990-luvulla (viides hylly alhaalta, keskellä).  


Muutoin näin Amsterdamissa ainakin Kiehl'sin, joka oli sivukadulla luksusostoskadulta P.C. Hoofstraatilta, lähellä suuria taidemuseoita. Kiehl's sopikin sinne hyvin, sillä kivijalkamyymälä muistutti New Yorkin East Villagesta, josta Kiehl's on kotoisin. 

Keskihintaisemmalla ostoskadulla Leidestraatilla oli Inglotin iso pop-up myymälä, Hollannin oma merkki Rituals ja mm. Body Shop.  

Luonnonkosmetiikka oli selvästi myös suosittua, ja sitä myytiin lukuisissa ekokaupoissa ja mm. De Tuinen -ketjussa. Sieltä sai mm. Weledaa, Burt's Beesia ja hauskasti nimettyä Yes To Carrotsia. 

Suuria kosmetiikan ketjuliikkeitä vaikutti olevan kaksi: Ici Paris XL ja Douglas. Ici Parisissa oli perusselektiiviset merkit ja L'Orealit, ja Douglasissa vähän vielä laajempi tarjonta. Ketjujen siisteimmät ja ylellisimmät liikkeet olivat luksusostoskadulla P.C. Hoofstraatilla. 

P.C. Hoofstraatin Douglasissa oli harvinaisempia parfyymeja (Armani Privé, Tom Ford, Acqua di Parma, Hermes) ja laaja valikoima amerikkalaista laadukasta meikkimerkkiä Bobbi Brownia. Douglasissa myytiin myös OPI:n kynsilakkoja. 

OPI:a oli myös runsaasti keskihintaisemmalla Leidestraatilla sijaitsevassa DA-kosmetiikkaliikkeessä. DA myi myös Essieta. Lisäksi DA:ssa oli hollantilaista kynsilakkamerkkiä KOH:ia. Kynsilakkojen hinnat olivat edullisemmat kuin Suomessa, eli OPI:t 14,25 euroa ja Essiet 10,15 euroa. Saatavana olivat myös uusimmat kausikokoelmat; OPI:lta Mariah Carey ja Euro Centrale ja Essielta Madison Ave-Hue, jossa oli tosi nättejä liiloja.    

Sephoraa Amsterdamissa ei ole, vaikka Hollannissa kai muuten onkin. Mikähän tähän voisi olla selityksenä, en ymmärrä kun Amsterdam on kuitenkin pääkaupunki. 

Aikaisemmin Amsterdamissa on myös ollut Shu Uemuran liike, mutta nyt se on tietääkseni lopettanut. Harmi, koska olisin todella mielelläni käynyt siellä!

Onnistuin löytämään myös yhden metsästämäni harvinaisuuden Kruidvat-halpakauppaketjusta.

Kruidvat myi Essenceä, ja sain sieltä tämän kauan kaipaamani Peel Off -aluslakan glitterkynsilakkojen alle. 

Pakkauksessa lukee top innovation, ja olen ehdottomasti samaa mieltä. Inhoan glitterlakkojen poistoa, mutta tällä aluslakalla ne pitäisi saada vain kuorittua pois kynneltä.

Jännityksellä odotan miten tämä toimii! Varovaisena tyttönä otin näin alkuun vain yhden pullon, vaikka saattaa kyllä tulla Amsterdamiin ikävä jos tämä toimii! 

Hintaa Essencen Peel Off -aluslakalla oli vain 2,39 euroa.

Jos Essencen Peel Off osoittautuu toimivaksi keksinnöksi, uskon kuitenkin että on vain ajan kysymys, milloin suuremmat kynsilakkamerkit tulevat perässä.


Tässä tällaista pientä katsausta Amsterdmin kosmetiikkatarjontaan. Itselleni jäi kaupungista hieman sekava kuva, sillä se oli levittäytynyt useisiin pieniin keskustoihin, joissa oli kaikissa oma tarjontansa. 

Onneksi olin tulostanut etukäteen Sinistä pintaa -blogista Hellinin mukavat Amsterdamin tuoksu- ja kosmetiikkatarjontaa koskevat jutut viime keväältä mukaani. Ilman niitä olisinkin ollut ihan hukassa!


Mennessä ostin Helsinki-Vantaan lentokentältä perinteiset Sensain kaksoispuhdistukset Cleansing Oil ja Creamy Soap varastoon. Hintaa niillä oli 38,20 euroa kappaleelta.

Lentokentän Finnair Shopista muuten sikäli suru-uutisia, että Finnair Shop luopuu luonnonkosmetiikkamerkki Weledasta. Se on ollut mielestäni toistaiseksi ainoa luonnonkosmetiikan merkki lentokentällä. Hyvänä puolena tässä oli tietysti se, että Weledan tuotteet olivat kaikki - 40 %:n alennuksessa.

En kuitenkaan ostanut Weledaa, vaan paluumatkalla Amsterdamin lentokentältä L'Occitanen kirkastavan Angelica-kasvoveden. Testailin hetki sitten erilaisia kasvovesiä, ja tästä pidin eniten, joten halusin sitä täysikokoisen pullon. Aion käyttää sitä aamupuhdistuksessa veden sijaan.

L'Occitanea saa Helsinki-Vantaan lentokentältäkin, mutta Amsterdamissa hinta oli 14,50 euroa. Täytyy huvikseni katsoa mitä se maksaisi Helsinki-Vantaalla, kun lennän seuraavan kerran. 

Amsterdamin lentokentällä pitäisi olla myös Victoria's Secretin myymälä. Se oli Euroopan ensimmäinen kun se avattiin vuonna 2011. Sen jälkeen myös Lontooseen on kai tullut Victoria's Secret. 

Victoria's Secret on kuitenkin Lounge 3:ssa, kun KLM lensi Suomeen Lounge 1:stä. Siellä käymiseen pitäisi varata kuulemma runsaasti aikaa, joten minulla ollut noin puoli tuntia ei riittänyt siihen. 

Muuten Amsterdamin lentokentän tax freessa on the usual suspects, eli isot selektiivisen kosmetiikan merkit. Lisänä on myös ranskalainen edullisempi Bourjois ja OPI, jolla oli saatavana myös Mariah Carey ja Euro Centrale -kokoelmaa. OPI:n kynsilakkojen hinta oli 11,40 euroa, eli aika paljon edullisempi kuin Suomessa.   

Lounge 1:ssä oli keskellä aulaa myös yllättäen laaja MAC:in tiski. MAC:in tunnuksia ei näkynyt kunnolla missään, mutta kyllä, siinä se oli, en nähnyt unta! Muutoin olen nähnyt MAC:ia Euroopassa mm. Kööpenhaminan ja Munchenin lentokentillä.

18 kommenttia:

 1. Voi kauhee, en mä halua enää enempää kaipuuta tuonne! Oon ollut Amsterdamissa kahdesti, yhteensä reilut 3 viikkoa, ja silti en mielestäni ole nähnyt vielä kaikkea. Esimerkiksi kosmetiikkatarjontaa en edes tutkinut vuonna 2008 kun viimeksi kävin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en nyt jotenkin lämmennyt kovasti Amsterdamille. Osasyynä oli varmasti sää: vaikka menimme kevättä vastaanottamaan, oli aika kylmää ja sateista. Olin muutama vuosi sitten Haagissa Hollannissa syksyllä, ja silloin sää oli aika samanlainen, harmaa ja kolea. Olen siis varmaan saanut Hollannista liian huonon kuvan, kun olen ollut siellä aina ihan väärään vuodenaikaan. :)

   Sen sijaan kaikki kaupat, ravintolat ym. oli laitettu tosi kauniisti ja viihtyisästi. Ihmiset olivat todella ystävällisiä ja avuliaita ja taide oli hienoa. Kivoja vaatteita oli myynnissä, ja kosmetiikkatarjontakin oli oikein hyvää. Eli niistä ei voi todellakaan valittaa! :)

   Vermeerin Tytö ja helmikorvakoru -taulu on kuulemma muuten Haagissa, vaikka alunperin luulimme että se olisi Amsterdamissa. Olisi pitänyt silloin edellisellä kerralla Haagissa käydä kyllä katsomassa se, kun van Goghin auringonkukatkin olivat paljon vaikuttavammat luonnossa. :)

   Poista
 2. Noniin tulihan se sieltä, kuten arvelinkin :D Amsterdam vaikuttaa aika hyvältä kaupungilta kosmetiikkahullun silmin. Olisi niin mukava päästä kävelemään noita katuja!

  Kerro sitten ihmeessä, miten hyvin tuo Essencen aluslakka toimii, kun olet päässyt kokeilemaan. Idea on tosi hyvä ja helpottaisi monen arkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein arvasit eli hyvin tunnet mut: yleensä matkojen jälkeen yritän tehdä myös kosmetiikatarjonnan ja -ostosten esittelyn. :) Tällä kertaa yritin vielä tehdä sen tosi nopsasti matkan jälkeen, kun heti seuraavana päivänä oli uusi matka Osloon. Siitä tulee matkajuttu sitten varmaan ensi viikolla. :)

   Kiinnostavin kauppa Amsterdamissa oli ehdottomasti tuo Skins Cosmetics. Siellä olisi voinut kyllä viettää vaikka tunteja tuotteisiin tutustuen ja niitä kokeillen. Ihan käsittämättömän hyvä valikoima erinomaisia merkkejä saman katon alla! :)

   Kivaa Amsterdamissa oli myös se, että kosmetiikkaliikkeissä sai halutessaan ihan rauhassa tutustua valikoimaan. Myyjät kysyivät yleensä kerran voivatko auttaa, ja sen jälkeen sai katsella ihan rauhassa. Vähän kuin Suomessakin, eli ehkä Hollannissakaan ei pidetä liian aktiivisista ja tyrkyttävistä myyjistä. Sen sijaan jos apua tarvitsi, sai kyllä tosi ystävällistä palvelua. :)

   Minustakin tuo Essencen aluslakka on aivan loistava oivallus. Toivon todella että se toimisi, säästäisi niin paljon hermoja, ja ehkä glitterlakkoja tulisi sen jälkeen myös käytettyä useammin. :)

   Poista
 3. Oi, olipa kiva lukea, että postauksestani oli apua. Luin nyt itsekin nuo omat matkapostaukseni ja tuli vähän haikea olo. Varsinkin kun emme nyt päässeet sinne Berliiniin miehen sairastumisen vuoksi. Olisi varmaan ollut yhtä kiva kaupunkiloma. Vaan olipa se loma mukava muutenkin.

  Minä tykkäsin Amsterdamista aivan valtavasti, ihmiset olivat tosiaan ihan älyttömän ystävällisiä ja mukavia. Moni myyjä jaksoi jaaritella kanssani hajuvesistä ja muustakin vaikka kuinka pitkään, eikä silti tullut sellaista oloa, että olisi pakko ostaa jotain. Amsterdamissa oli tosi mukava kun pystyi kävelemään joka paikkaan, olen nimittäin tosi laiska ottamaan julkisesta liikenteestä selvää. Kaverini käytti kipeän selkänsä takia matkallamme ratikoita, mutta itse mieluummin kävelin eri reittejä ja pällistelin näyteikkunoita kaikessa rauhassa.

  Mahtavaa, Oslon postaus tulossa! Olen nimittäin näillä näkymin menossa sinne kesällä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä oli tosi paljon apua, kiitos vielä! Amsterdam oli jotenkin niin sekava monine eri keskustoineen, että en olisi varmaan löytänyt mitään ilman sun apua. Ainakin tuo 9 pikkukadun alue ja Skins Cosmetics olisi mennyt minulta aivan ohi!

   Omia matkajuttuja on joskus mukava lukea itsekin vielä jälkikäteen, niin pääsee siihen tunnelmaan ja muistaa monia yksityiskohtia. Siksi niitä on myös kiva kirjoittaa aina matkan jälkeen. :)

   Tosi harmi että ette päässeet sinne Berliiniin, olisi ollut varmasti upea matka. Mutta pääsette varmaan vielä joskus myöhemmin. En ole itse käynyt Berliinissä, mutta kiinnostaa kovasti. Ehkä te menette ensin ja me sitten perässä, niin voin taas suunnistaa siellä sun kosmetiikkajuttujen avulla. :)

   Mieheni piti myös Amsterdamista kovasti, ja haluaa ehdottomasti mennä uudelleen. En oikein tiedä mikä siinä minulla tökki, kun periaatteessa oli kuitenkin ihan kivaa. Ihmiset olivat tosiaan ihan poikkeuksellisen ystävällisiä, ja kaikki kaupat ym. laitettu tosi viihtyisästi ja nätisti.

   Meidän hotelli oli myös hyvällä paikalla, josta oli lyhyt kävelymatka museoille, Jordaaniin, Old Southiin jne. Varmaan aika lähellä missä sinäkin olit. En myöskään tykkää matkoilla yhtään jos on koko ajan pakko reissata kaupungin sisälläkin eri kulkuvälineillä, vaan haluan samalla tavalla kävellä joka paikkaan. Siinä Amsterdam oli kyllä hyvä, ja joka puolella riitti kivaa näkemistä.

   Ehkä se oli vain tuo sää, jonka vuoksi en tykännyt. Olisin niin toivonut jo keväisempää ja lämpimämpää ilmaa, mutta koleaa oli. Sen vuoksi mietin koko ajan, kuinka ihanaa olisikaan ollut samaan aikaan vaikka Italiassa tai Espanjassa. :)

   Oslon matkajuttu on tulossa! En kyllä itse menisi sinne lomalle, koska siellä on yhtä kylmä kuin Suomessa ja vielä kalliimpaa. :) Mutta jos olet päättänyt lähteä, niin mulla on vinkata sulle yksi kiva parfyymikauppa Oslosta. Ja muuten one word: Smashbox! :)

   Poista
  2. Kyllähän se sää varmasti vaikuttaa paljon yleisfiilikseen. Viime elokuun Kreikan matkalla oli tuskastuttavan kuuma, ettei oikein jaksanut tehdä mitään, joten kyllähän matkasta jäi vähän sellainen olo, että tylsää oli. Meidän Amsterdamin matkallemme osui hieman viileä, mutta aurinkoinen sää.

   Ehkä tuosta kävelysyystä mua ei oikein ole innostanut maailman isoimmat metropolit. Ja koska tykkään hyvästä palvelusta, Itä-Eurooppa tai Ranska ei kiinnosta yhtään kun olen monesti kuullut, että osaavat olla välillä aika tylyjä.

   Mulla on Oslossa kaveri, olen joskus vuosia sitten viimeksi käynyt, joten nyt on varmaan aika käydä uudelleen. Yleensä näen häntä Suomessa, kun hänellä on äidin puolen sukulaisia täällä. Oslon kosmetiikkatarjonta täytyy kyllä käydä tarkastamassa hinnoista huolimatta, kiva lukea sun vinkit! (Voit muuten varmaan kuvitella, että kaverini käy aina Suomen reissuilla kampaajalla ja shoppailemassa vaatteita ja kosmetiikkaa ;).)

   Poista
  3. Aurinkokin tekee paljon, niin on heti hyvä mieli. Voi olla että olen myös vaan väsynyt jo keväästä, enkä olisi jaksanut niin paljon ihan uutta kaupunkia. Mutta en ole kyllä lähdössä ihan heti uudelleen Amsterdamiiin, ehkä Etelä-Eurooppa on vain enemmän mun juttu. :)

   Itä-Eurooppa on kyllä ollut aina yllättävän kiehtova, vaikka koskaan en haluaisi etukäteen sinne lähteä. Aina on kuitenkin ollut mielenkiintoista, ja ihan mielelläni menen myös uudelleen. Mutta Ranskaa rakastan. Minua miellyttää siellä kulttuuri ja luonto, edes siitä joskus tylyksi väitettyä palvelua en ole koskaan havainnut. :)

   Ok, sitten ymmärrän sun Oslon matkan. Ystäviähän on aina ihan erilaista mennä katsomaan, se on aina mukavaa. Muuten mietin vain, että kuka sinne turistina haluaa matkustaa, kun on kylmää ja kallista. :) Silti tiedän monia, jotka mielellään matkustavat sinne lomalle. Ja kauniita juttuja on sielläkin, hieno uusi oopperatalo ja kuninkaan linna mm. :)

   Minusta kosmetiikka ei nyt edes ollut Oslossa ihan järkyttävän kallista, aika lailla Suomen hinnoissa. Ja tarjonta oli sikäli parempaa, että oli mm. Smashbox. Oslon lentokentältä ostamani Lancomen silmämeikinpoistoaine oli mielestäni ehkä jopa halvempi kuin Helsinki-Vantaalla, joka on yleinsä aina edullisin. Mutta ymmärrän kyllä hyvin ystävääsi, muualla hänen Norjan krunuillaan saa varmaan vaikka mitä. :)

   Koitan saada postauksen joskus lähiaikoina tehtyä, ehkä pääsiäisenä on aikaa hyvin naputella. :)

   Poista
 4. Minäkin olen tykännyt Amsterdamista tosi paljon, hassua muuten, että minulle on tullut ilmastosta melkein päinvastainen kuva eli minusta siellä on ollut ihanan leutoa ja leppeää silloin kun Suomessa on saanut palella. Mutta tietenkin on varmaan ihan tuuristakin kiinni, miten säiden kanssa käy. Vähän tässä mietimme, jos tekisimme nyt keväällä viikonloppureissun sinne taas parin vuoden tauon jälkeen. Täytyy silloin nuo Essencet pitää mielessä, olen meikkejä nähnyt eri kosmetiikkablogeissa, mutta en ainakaan ole löytänyt nettikauppaa, joka Essenceä myisi. Tuo aluslakka kuulostaa ihan huipulta! Eli kokemuksia odotellaan täälläkin. :-)

  Ja harmi, ettet päässyt sinne lentokentän Victoria's Secretille, olisi ollut kiva kuulla minkälainen se on. Mutta eihän isoilla lentokentillä tosiaan ole oikein mahdollisuutta koluta kaikkien puolien kauppoja, ellei sitten vietä koko päivää kentällä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä minulle ei vaan nyt jotenkin tämä Amsterdamin mahtavuus auennut, kun niin moni on kuitenkin pitänyt siitä. Ajankohta oli varmaan myös väärä, olisi pitänyt mennä vasta huhtikuussa, jolloin sielläkin olisi ollut paljon lämpimämpää. Nyt maa oli kyllä sula eli lunta ei ollut missään, mutta tosi kylmää ja sateista oli. Niin kuin kai Keski-Euroopassa monessa paikassa muutoinkin tänä keväänä. Minä olisin kaivannut nyt pitkän talven jälkeen jonnekin lämpimään ja aurinkoiseen, siinä kai suurin ongelma oli. Mutta herra Pumpulipupu sai valita nyt kohteen, ja minä saan valita seuraavan kerran. Sehän on tietenkin Nizza syksyllä! :)

   Essence on kai saksalainen merkki, ja sitä saa tosi hyvin nimenomaan Keski-Euroopasta. Amsterdamissa oli ainakin noissa Kruidvat-ketjun halpakaupoissa, ehkä muuallakin. Toivon todella, että tuo aluslakka toimisi, sillä se helpottaisi elämää kyllä niin paljon!

   En ollut yhtään ymmärtänyt, että se Victoria's Secret oli lentokentällä vain yhdessä terminaalissa, Lounge 3:ssa. Luulen, että se oli varmaan kaukolentojen terminaali. Mulle sanottiin, että sinne ehtisi jos aikaa olisi runsaasti, esim. tunti. Me tultiin harmi kyllä lentokentälle niin myöhään, ettei ollut mitään mahdollisuutta enää lähteä seikkailemaan sinne. Kuulin myös etukäteen, että toinen Victoria's Secret olisi ennen lentokentän turvatarkastuksia ja check-ineja olevassa lentokentän ostoskeskuksessa Schiphol Plazassa. Valitettavasti en ehtinyt sinnekään ennen sisäänmenoa, joten en tiedä pitääkö se paikkaansa. Jos olisin tiennyt tämän, olisin lähtenyt lentokentälle reilusti aikaisemmin, jotta olisin varmasti ehtinyt Victoria's Secretiin. Tosi sääli!

   Poista
 5. Matkusteluun liittyy minun kysymykseni. Olen lähdössä Yhdysvaltoihin ensi kesänä, onko sinulla komemusta kyseisen maan kosmetiikasta ja niiden hinnoista? Olen ollut siellä aikaisemmin, olen osanut Cliniquea, mitä muuta suosittelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellähän on vaikka mitä ihanaa! Itse ostaisin varmaan ainakin OPI:n ja Essien laadukkaita kynsilakkoja, jotka ovat siellä huomattavasti halvempia kuin Euroopassa. Lisäksi lempparini on vartalotuotteita myyvä ketju Bath & Body Works, josta saa ihania suihkugeelejä, vartalovoiteita ja kevyitä Body Splash -vartalotuoksuja. Myös Victoria's Secret ja sen vartalotuotteet ovat ihania. Meikkimerkeistä Bobbi Brown, NARS, Smashbox, Too Faced, Urban Decay ja Laura Mercier ovat erinomaisia, niitä saa ainakin Sephorasta. MAC on siellä on myös mielestäni edullisempaa. Oi, sinä onnellinen!

   Itsekin huomasin muuten, että Clinique on USA:ssa paljon edullisempaa kuin Euroopassa, ja olen tuonut sitä jonkun verran kavereille sieltä. :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä. Nyt täytyy vain odotella tämä kevät ja kulkea laput silmillä, ettei ostaisi mitään ennen matkaa. Laukku- ja kenkäkauppojen ohi on niin vaikea mennä... tavoiteena ostaa sieltä outletmyymälästä kaikkea kivaa. Etsin mm. hyvää (huom. kohtuuhintaista) nahkaista merkkilaukkua. Saa nähdä, mitä ne siellä maksavat.

   Poista
  3. Olepas hyvä, kiva jos näistä oli hyötyä! Kannattaa kyllä yrittää säästää, koska siellä on niin ihanaa shoppailla. Yksi maailman parhaita shoppailukohteita, varmasti.

   Ouleteista löytää yleensä vaikka mitä jos vain jaksaa penkoa. Myös nahkaiset merkkilaukut ovat siellä mielestäni usein edullisempia, varsinkin jos sattuisi vielä löytämään outletista.

   Olen niin kateellinen sinulle, oikein ihanaa matkaa! :)

   Poista
 6. Kun haikailit tuon Victoria's Secretin peraan, niin tuli mieleen mainita, etta ainakin Koopenhaminan kentalla terminaaleissa 2 ja 3 on myos kyseinen liike :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos paljon tiedosta! Olenkin useaan kertaan kuullut että sen pitäisi olla siellä ja joskus jopa kysynyt lentokentältä, mutta tuloksetta. Näillä tarkemmilla tiedoilla pitäisi nyt varmasti löytyä. Hienoa kun vahvistit tämän huhun! Nyt sitten vain odottamaan seuraavaa mahdollisuutta matkustaa Kööpenhaminaan! :)

   Poista
  2. Arlandassa on myös Victoria's Secretin putiikki.

   Poista
  3. Tosiaan, Victoria's Secret on nyt alkanut levittäytyä Euroopan lentokentille. Koskakohan tulee Helsinki-Vantaalle?! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)