perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ihanaa naistenpäivää, teetä ja melissavoidetta!

Ihanaa naistenpäivää neitoset!






Itse vietin sitä tällä kertaa vähän ekohengessä käymällä ekokauppa Ruohonjuuressa.

Ruohonjuuressa oli tänään naistenpäivän kunniaksi meikit eli kaikki värikosmetiikka - 20 %. 

Ruohonjuuressa myydään luonnonkosmetiikan meikkejä Benecosilta, Dr. Hauschkalta, Laveralta ja Logonalta. Lisäksi sieltä saa Ecotoolsin siveltimiä.

Minä en nyt kuitenkaan ostanut mitään meikkejä, sillä sain juuri paketin Bencosilta täynnä ihania kevään uutuuksia (tulossa esittelyyn piakkoin).






Huomasin myös, että Helsingin Ruohonjuuressa on tiedossa kivoja luonnokosmetiikan esittelytapahtumia lähiaikoina. 

Tänään 8.3. siellä oli ollut Madaran esittely ja huomenna lauantaina 9.3.2013 klo 11-17 K Pour Karite. Perjantaina 15.3.2013 klo 12-18 perehdytään kookosöljyihin. 2.4. on Santen luonnonkosmetiikan esittely, 6.4. Benecos ja 17.4. Flow luonnonkosmetiikka.

Tosi paljon kivoja tapahtumia! 






Menin oikeastaan ostamaan Ruohonjuureen teetä.

Sain syksyllä blogin kautta testattavakseni valikoiman Pukka-teetä ja ihastuin niihin ikihyväksi. 

Nyt ostin lisää teetä. Refresh sisältää piparminttua, lakritsia ja fenkolia. Otin myös ihanan kamomilla & vaniljan. Cleanse-teen pitäisi puhdistaa ihoa. Päivittäin nautittuna sen pitäisi ylläpitää tervettä ja hehkuvaa ihoa. Ihonhoitoa voi siis tehdä myös sisäisesti!

Tykkään Pukka-teepaketeissa myös siitä, että niissä on tarkat selostukset mitä teen on tarkoitus tehdä. Myös nuo paketit ovat aivan ihania! 

Pukka-teepakettien (20 teepussia) hinta on 4,50-5,35 euroa.







Ihanaisen Nonnulan Nonnun suosituksesta ostin myös lähikaupasta kokeiluun Clipper-teetä.

Niissäkin on ihan yhtä kauniit pakkaukset kuin noissa Pukka-teessä.

Clipperiltä valitsin lakritsiteetä ja valkoista teetä piparmintulla. Olen joskus kuullut, että valkoinen tee olisi kaikkein terveellisintä ja sisältäisi eniten antioksidantteja.

Clipper-teet ovat vähän edullisempia kuin Pukkat. Niiden hinta on 2,60-2,80 euroa (20 teepussia). 






Syksyllä alkanut teeinnostukseni on myös ystävieni tiedossa. Niinpä sain rakkaalta ystävältäni ystävänpäivälahjaksi hienon Fab Four -teesekoituksen. Sekin on Ruohonjuuresta. 

Fab Fourissa on neljää eri teetä: Ginger Kick, Vitality, Very Berry ja Evening.

Tuo riikinkukko teepakkauksessa on minusta aivan ihana. Meitä huvitti myös tuo teen merkki Higher Living. Siinä on tavoitetta!






Naistenpäivän kunniaksi naisasiakkaat saivat Ruohonjuuresta yllätyksen kassalla.

Se oli näyte Dr. Hauschkan Melissa päivävoiteesta.






Melissa päivävoide on suunnattu sekaiholle.

Esitteessä kerrotaan kiinnostavasti kuinka sekaihoa tasapainotettaessa on otettava huomioon että kuivat ihoalueet vaativat kosteutusta ja rasvaiset ihoalueet tarvitsevat ihon rasvantuotantoa hillitsevää hoitoa. Melissa päivävoide on kehitetty juuri näihin vaihteleviin tarpeisiin.

Oma ihoni on kuivemmanpuoleinen, mutta olen alkanut epäillä myös pientä sekaihoisuutta, koska t-alue on vähän rasvaisempi. Niinpä aion mielelläni testata tämän voiteen, mutta kylläkin vasta kun pahimmat talvipakkaset ovat väistyneet. 







Myös herra Pumpulipupu yllätti iloisesti näin naistenpäivän kunniaksi, ja minua oli odottamassa kotona ihana pinkki ruusu.






Nyt nautiskelen herkullista kamomilla ja vanilja -teetä ja perehdyn uuteen Livboxiin, jonka hain juuri postista. Juttu tulossa huomenna. 

Ihanaa viikonloppua murut!

11 kommenttia:

  1. eikö tuo teepaketin tipu näyttäis enemmän fasaanilta :)

    VastaaPoista
  2. rose86: Herran jestas, onkohan se sittenkin fasaani?! Lajintunnistukseni ei ole kyllä kovin vahvaa, kiva joka tapauksessa! :)

    VastaaPoista
  3. Kyl se fasulta näyttäis,tai sitte todellisen sulkasadon pyrstöpuoleltaan kokenut riikinkukko.

    Ruusu on vallan nätti,taitaa olla ruukkumallia joten iloa pidemmäksikin aikaa =)

    Mua on aiempina vuosina muistettu punaruusulla,nyt puoliso unohti.Mutta en kehtaa napista,unohdin itse edellisen hääpäivän =D

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, kun vinkkailet aina näitä tapahtumia! Voi voi, minunkin pitäisi välillä jouda muutakin teetä kuin early greyta :)

    VastaaPoista
  5. Toinen Pukkaan rakastunut ilmoittautuu! :)

    Mä olen käyttänyt Melissavoidetta sellaisen minituubin, ja tykkäsin kovasti. Sopii loistavasti meikinalusvoiteeksi :)

    VastaaPoista
  6. TylyMuija: Kyllä se varmaan fasaani on, nyt kun katsoo tarkemmin. Nuo kirkkaat värit vain hämäsivät. :) Fasaani sopii sitä paitsi paremminkin tunnukseksi tällaiselle englantilaiselle teemerkille. :)

    Pidän enemmän ruukkukukista juuri niiden paremman keston takia. Minua aina säälittää leikkokukat, kun ne ovat matkalla kohti vääjäämätöntä kuolemaa. Vähän kuin joulukuusikin. :( Vaikka pakko myöntää, että kyllähän tulppaani- tai ruusukimppu on aina nätti. Viesti on mennyt ilmeisesti perille herra Pumpulipupullekin. :)

    Tämä ruusu oli minullekin aivan poikkeuksellista hemmottelua. Moni sai ystävänpäivänä puolisoiltaan kukkia ja suklaata, mutta minä en saanut silloin mitään herralta. Ostin sitten ihan itse itselleni ystävänpäivän jälkeen vaaleanpunaisen kevätesikon. Pidän nimittäin myös suloisista kevätesikoista kovasti. Nyt sitten herra Pumpulipupukin muisti minua kukilla, kuukautta myöhemmin. :)

    Isällänikin on ollut tapana ostaa äidilleni ja minulle aina kukkia naistenpäivänä. En oikein edes tiedä mistä se on lähtöisin, mutta kaunis tapa. :)


    Eveliina: Kiitos kivasta palautteesta! :)

    Tykkään itse kovasti kaikista kosmetiikkatapahtumista, joten yritän aina muistaa kertoa niistä myös muille. Ajattelin itse, että voisin mennä Ruohonjuureen esim. kun siellä on Flow-kosmetiikan esittely, sillä se kiinnostaa minua kovasti. Joskus kesäkuussa oli myös Weleda, sekin olisi mielenkiintoinen. :)

    Suosittelen kyllä lämpimästi noita teejuomia. Varsinkin nuo Pukkat ovat ihanan pehmeänmakuisia ja herkullisia. Mielenkiinnolla testaan myös Clipperit ovatko ne yhtä hyviä, sillä ne ovat melkein puolet halvempia ja niitä saisi ihan lähikaupasta. :)

    En itse aiemmin edes tykännyt kovinkaan paljon teestä, sillä se oli minusta aina vähän karvasta. Nämä ovat aivan toista luokkaa, todellista herkkuteetä! :)


    Juille: Ihanaa, etä sinäkin olet löytänyt Pukkat! :)

    Sain testiin syksyllä sellaisen lajitelman Pukka-teetä jossa oli monia eri makuja. Sen perusteella ihastuin niihin kovasti. Kokeilin tässä välissä myös Yogi-teetä, mutta se ei ollut minusta aivan yhtä hyvää. Nyt ehdin jo maistaa tuota Pukkan kamomilla & vaniljaa, ja se oli aivan ihanaa. Toivottavasti myös nuo Clipperit olisivat hyviä. Ihanaa tee-hemmottelua! :)

    Tosi kivaa kuulla kokemuksia Dr. Hauschkan Melissavoiteesta. En olekaan aikaisemmin kokeillut mitään tuotteita Dr. Hauschkalta. Hyvä jos Melissa sopii myös meikin alle, sillä itse käytän yleensä aina meikkivoidetta. Mielenkiinnolla testaan! :)

    Ihanasti oli minusta myös ajateltu Ruohonjuurelta, että Naistenpäivänä kaikki naiset saivat kassalla yllätyksen. Tuli hyvä mieli! :)

    VastaaPoista
  7. Clipperit on teesuosikkeja täälläkin <3 Suosittelen kokeilemaan ainakin indian chaita (löytyy niin yrtti- kuin mustateeversio), ihan perus vihreää teetä ja sitruuna&inkivääriä.

    VastaaPoista
  8. Mukava naistenpäiväyllätys tosiaan. :) Oliko kyseessä siis Kampin Ruohonjuuri? En ole aikoihin siellä käynyt, mutta näyttää tuo näyteikkuna kovin erilaiselta kuin joskus... :D

    VastaaPoista
  9. Myy: Kiitos paljon suosituksista! Täytyy testailla myös noita Clippereitä, sillä ovat melkein puolet halvempia kuin Pukkat, saatavuus on parempi ja näyttävät myös ihanalta. Tässä tuli jo tosi monta hyvää makua kokeiltavaksi. Kiitos! :)


    Marisa: Eikös ollutkin, tuli tosi hyvä mieli! :)

    Kyllä on! Ajattelin ensin, että laitan vain tuon kuvan jossa on noita kookosöljyjä, kun ne liittyivät jutun aiheeseen enemmän. Mutta sitten toinenkin näyteikkunakuva näytti niin hauskalta ja kutsuvalta että laitoin senkin. Ihan kuin olisi kurkistanut viidakkoon talvipakkasesta. :)

    En ole itse mikään ekoihminen, ja menin Ruohonjuureen muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran etsimään ystäväni suosittelemaa sappisaippuaa tahrojen poistoon. Sitten näin Ruohonjuuren pisteen luonnonkosmetiikan messuilla ja tajusin, että siellä on hyvät valikoimat myös luonnonkosmetiikkaa. Nyt vielä ystäväni neuvoi, että siellä on myös erinomaiset valikoimat noita teelaatuja. :)

    Sisältä se ei ole ehkä uudistunut ihan niin paljon kuin näyteikkunasta näyttää, mutta kyllä se modernimpi on, ja menossa maailmalta tuttujen ekomarkettejen suuntaan. Suosittelen piipahtamaan! :)

    VastaaPoista
  10. On totta että valkoista teetä pidetään kaikkein terveellisimpänä, samoin vihreää sillä ne sisältävät enemmän EGCG antioksidanttia kuin musta tee ja kahvi. Valkoinen tee sisältää kuitenkin jonkin verran enemmän kuin vihreä. :)
    Itselläni on tuota samaa Clipperin piparminttuteetä, en vain juo sitä kovinkaan usein kun tuntuu että saa juosta sitten vessassa koko ajan... :D Mutta oikein raikas tee. Siskoni taas on suositellut sitä valkoista vadelma-teetä, pitäisi koittaa sitäkin. :)
    Ihana Nalle Puh muki! :D

    VastaaPoista
  11. Inna: Kiitos vahvistuksesta! Minun tietolähteeni oli alunperin Stockan kahvilan myyjä, joka suositteli minulle valkoista teetä kun mietin että minkä valitsisin. :)

    En itse pidä kovinkaan paljon vihreästä teestä koska se maistuu mielestäni helposti vähän kitkerälle. Valkoisessa teessä ei ole mielestäni onneksi sitä samaa makua, ja yritänkin juoda sitä aina välillä terveellisyyden vuoksi. :)

    Yritin valita noista teestä sellaisia, joissa oli kamomillaa tai piparminttua sillä joogaohjaajani suositteli niitä minulle. :) Valkoinen vadelma-tee kuulostaa myös aivan ihanalta, sitäkin pitää ehdottomasti kokeilla sillä rakastan vadelmaa. Kiva kun näissä on niin paljon herkullisia makuja joista voi valita! :)

    Nalle Puh -muki on hyvin vanha, ja muistaakseni Amerikasta. Kahvimukiksi se on vähän liian iso, mutta teehen juuri sopiva. Tulee hyvä mieli aina kun siitä juo kun se on niin söpö! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)