tiistai 26. maaliskuuta 2013

Guerlain kevät 2013 -meikkikokoelma

Ikävöin kovasti Pariisiin, joten sen vuoksi kevään 2013 meikkikokoelmien lemppareideni esittely huipentuu iki-ihanaan, ranskalaistakin ranskalaisempaan Guerlainiin.

Perinteikäs Maison Guerlain on perustettu jo vuonna 1828, joten sillä on rohkeutta katsella kevättäkin vähän eri näkökulmasta. 

Luulin ensin, että Guerlainin kevään 2013 koko meikkikokoelman nimi on Cils d'Enfer. Se kuitenkin tarkoittaa mielestäni suoraan käännettynä infernaalisia, suorastaan helvetinmoisia silmäripsiä, joten se on varmaankin vain uuden Cils d'Enfer Maxi Lash -ripsivärin nimi, jonka ympärille kokoelma ilmeisesti rakentuu.

Kokoelman mainoskuvassa on pääosassa paitsi Guerlainin vakiokasvo, huippumalli Natalia Vodianova, myös malvanvärinen pinkki huulipuna. Mainoskuvassa ei näy luomiväriä oikeastaan ollenkaan. Tarkoitus onkin varmaan erityisesti mainostaa uutta Cils d'Enfer Maxi-Lash -ripsiväriä. Sen pitäisi saada aikaan maksimaalisen tuuheat ja kaarevat ripset kolmen eri polymeerin yhteistoiminnalla. Guerlain mainostaa sitä "The It-Accessory Mascarana, joka on ripsien ehdoton liittolainen".  

Valitettavasti en voi näyttää teille mainoskuvaa, sillä sen käyttö on hyvin rajoitettua, varmaankin Natalia Vodianovan takia. Linkki Temptaliaan, jossa se on, kuitenkin tässä.

Mainoskuvan huulipuna on todennäköisesti kevätkokoelman neljästä huulipunasta jompikumpi malvaan menevistä sävyistä, joko fuksiampi ja tummempi 761 Flirt tai vaaleampi violetti 762 Rendez-Vous. 601 Romance on aavistuksen marjapuuronsävyinen vaaleanpunainen nude. Erinomaisia sävyjä yleensä minulle, joten ehkä ostankin niistä jonkun.

Sen sijaan kokoelman neljäs huulipuna on aivan eri sävymaailmaa. 600 Ballade on lämpimän persikkainen nude.

Guerlainin huulipunien hinta on 39,60 euroa, joten luksusmerkin kanssa ollaan tekemisissä.

Luomiväripaletteja on kokoelmassa kaksi. Toinen Attrape-Couer (Sydämen ansa?) on liilassa harmoniassa ja perinteisempi kevätpaletti. Todella kaunis kyllä!

Guerlain kuvailee Attrape-Couerin värejä seuraavasti: "Häikäisevä paletti, jossa malvanväri, violetti ja valkoinen valaisevat purppuraa.".

Minulle tulee paletista mieleen jäiset orvokit. 






Toinen Coup de Foudre (Salaman isku?) luomiväripaletti on erikoisempi tulkinta keväästä. Siinä on murrettuja vihreitä sävyjä ja keskellä yllättäen lämmin oranssi. Vähän kuin ensimmäiset kirkkaat auringonsäteet tai kukat kevään vihreyden keskellä.  

Guerlainin mukaan kyseessä on "Mysteerinen paletti, jossa on vihreää, hopeista platinaa ja pronssista khakia yhdessä eloisan korallin kanssa.".

Minulla on Guerlainin viime kevään 2012 -kokoelman vaaleanpunainen luomiväripaletti Les Roses, joka on yksi kaikkien aikojen suosikkejani. Laatu on erinomainen, joten odotukset ovat korkealla tämänkin kevään luomiväripalettien suhteen.

Niistä tuo vihreä Coup de Foudre on minusta kiinnostavampi, koska se on niin erilainen kevätpaletiksi. Myönnettävä on kuitenkin, että sen värit näyttäisivät ehdottomasti parhaalta pariisitarten tumman oliivinsävyisellä iholla. Liila Attrape-Couer sopisi vaaleaan heleään ihooni ja vihreisiin silmiini ehdottomasti paremmin. Se olikin jo loppu yhdessä vaiheessa mm. Helsingin Sokokselta, joten se on ollut ilmeisen suosittu.

Itse käyttäisin Coup de Foudre -palettia niin, että laittaisin silmän sisäkulmaan tuikahduksen oranssia, ja muuten vihreää. Paletin kanssa käytettäväksi on varmaan suunniteltu huulipunista nudepersikka 600 Ballade. 

Guerlainin luomiväripalettien hinta on 61,20 euroa. 







Guerlainilla on tapana myös jokaisessa kokoelmassaan julkaista uusi versio yhdestä suosituimmista tuotteistaan, Meteorites Perles -puuterihelmistä. Niissä ei kai lopputuloksen kannalta välttämättä suurta eroa ole, mutta monet haluavat kerätä niitä kauniiden pakkausten vuoksi. 

Tänä vuonna Meteorites Perles du Paradis ovat tavallista isompia XXL-kuulia kauniin vaaleanpunaisissa ja pastellisissa sävyissä. Niiden on tarkoitus lempeästi valaista kasvoja ja lisätä hehkua. 

Tässä näemme myös viittauksen Cils d'Enfer -nimeen, sillä Guerlainin mukaan helmet tulevat paholaismaisen kauniissa pakkauksessa. Minusta pakkaus on ehkä ennemminkin kuvankaunis ja söpö.

Valoa tuovien Meteorites Perles du Paradis -puuteripallojen hinta on 72 euroa.


Tältä näyttää siis Pariisin kevät tänä vuonna. Jäätyneitä liiloja, khakinvihreää ja häivähdys oranssia sekä suloista vaaleanpunaista. Cést tres jolie!


Kuvista kiitos Guerlainille!



Muita kevään meikkikokoelmien esittelyjä täällä Pumpulipupussa: 

8 kommenttia:

  1. Mä niiiiiin haluaisin noi palleroiset, mutta hinta on kyllä aivan järkyttävä! Silti haluaisin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä aivan ihanat, mutta tosi kalliit!

      Itse onnistuin löytämään omat Meteoritesini joulun jälkeen alesta n. 35 eurolla. Ne olivat vielä viime vuoden kesäkokoelmasta keräilyharvinaisuudet, Pucci-sarjan Perles d'Azur. Samoin joulukokoelman Meteoriteseja Perles du Dragon näkyi joulun jälkeen - 30 %:n alessa. Ehkä siis kannattaa pitää kesäaleissa silmät auki, jos et sitten sorru jo ennen sitä. :)

      Poista
  2. Vaikka keräilen selektiivistä kosmetiikkaa on Guerlain sellainen merkki, jonka ohitan yleensä hyvin nopeasti. Upeat, mutta hillittömän kalliit meikkipaletit (varsinkin ne 6-sävyn vakkarikokoelmatuotteet) eivät saa minun kukkaronnyörejä auki kun pigmentit ovat kuitenkin "vain" tavalliset tai jopa hiukan vaatimattomat.

    Tämä kokoelma oli oikein kaunis ja se sisältää juuri sitä rakastamaani vihreää, mutta päädyin siltikin mielummin Estee Lauderiin, jonka väri-ilottelut puhuttelevat minua paljon enemmän.

    Luomivärit ovat heikkouteni, mutta en osta vain upeaa pakkausdesingia, haluan rahoilleni myös värivastinetta. Kieltäydyn myös innostumasta korostushelmistä, sillä niidenkin hinta on kipurajani yläpuolella ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen taas nyt jotenkin innostunut Guerlainista!

      Ostin silloin viime keväänä Guerlainin vaaleanpunaisen Les Roses -luomiväripaletin, ja se on aivan ihana niin sävyiltään kuin laadultaankin. Siitä jotenkin innostuin, ja sen jälkeen olen kuullut kiittävää palautetta myös muista Guerlainin luomiväripaleteista.

      Ranskalaisen talon perinteikkyys, historia ja tyyli viehättävät minua. Kallishan Guerlain on kyllä kieltämättä, mutta joskus on ihanaa hemmotella itseään vähän luksuksella. Kiva että tällainenkin ylellisyysmerkki löytyy. :)

      Minusta tämä kevään kokoelma oli vähän erikoinenkin kun se rakentui noin voimakkaasti ripsivärin ympärille. Mutta luomiväripaletit ja huulipunat ovat tosi kauniit, samoin kuin tietysti Meteoritesit. Kokoelmaan olisi voinut hyvin rakentaa jonkun selvemmänkin teeman ja tarinan ympärille. Minua sellainen aina viehättää ja saa ostamaan, kuten esim. viime kesän Pucci-teema. :)

      Meteoritesit ovat kyllä tosi, tosi kallit. Mutta jos ajattelee puhtaasti käytännölliseltä kannalta, niin niitä riittää yksi pakkaus, ja sekin kestää varmaan tosi pitkään. Eli joka kokoelmasta niitä ei todellakaan tarvitse ostella, ellei sitten ryhdy keräilijäksi. :)

      Poista
  3. Tää Guerlainin kevät on niin nätti <3 Etenkin tuo luomiväripaletti on todella kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin kiinnitin huomioni aivan ensimmäiseksi tuohon vihreään luomiväripalettiin, kun se oli kevätkokoelmaan niin erikoinen. Nyt olen innostunut myös jäisestä vaaleanliilasta. Ja Meteoritesit ovat tietysti aina ihania. Guerlain uskaltaa ajatella asiat vähän eri tavalla, suunnanäyttäjänä. :)

      Poista
  4. Pakko kommentoida tähän vanhempaan postaukseen, kun pääsin tänään testaamaan tuota vihreää luomiväri palettia ja päätyihän se sitten kotiinkin :)
    Olin Ilkka Ruotsalaisen meikattavana ja hän käytti juurikin tuota palettia minulle. Vaalea vihreä koko luomelle, tummella varjotusta ja korallilla häivytettiin reunalta kulmaluulle päin, näin saatiin lisää valoa (kai :D). Mustan rajauksen ja ripsivärin kanssa ihastuin todella paljon!
    Kaverina oli Guerlainin duo poskipuna sävyssä Peach Boy ja Maxi Shine huulikiilto aivan oranssina.
    Itse olisin tehnyt jotain täysin erilaista tuolla luomiväripaletilla, mutta olen erittäin tyytyväinen tähän vaihtoehtoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivaa että tulit kertomaan kokemuksiasi meikistä tuolla Guerlainin vihreällä paletilla, kiitos paljon! Ihan mahtavaa kuulla näin yksityiskohtaisesti, että miten Ilkka Ruotsalainen sitä käytti. :)

      Meikki kuulostaa aivan ihanalta! Minäkin innostuin nyt tosi paljon! Ooh, ehkä minukin pitää vielä harkita tuota palettia, koska juuri noin käytettynä se toimisi kyllä varmaan upeasti. :)

      Ihana kun kerroit vielä nuo muutkin kasvo- ja huulituotteet. Eli vihreä meikki yhdistettiin persikkaisiin ja oransseihin sävyihin, kuulostaa todella kivalta. :)

      En ole muuten itse koskaan ollut Ilkka Ruotsalaisen meikattavana, mutta pitää ehdottomasti mennä seuraavan kerran kun tilaisuus tulee. Hänhän meikkaa usein esim. Helsingin Stockmannilla myös Lancomelle, mutta en tiennytkään että hän tekee myös Guerlainia. Kiinnostavaa! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)