lauantai 6. lokakuuta 2012

Lavera Natural Glow Edition -meikit

Ihana luonnonkosmetiikkamerkki Lavera lanseerasi syyskuussa Natural Glow Edition -meikit.

Limited edition -kokoelmaan kuuluu seitsemän tuotetta, joista kuusi on kokonaan uusia.






Sain Laveralta testattavakseni kolme sarjan tuotteista: Soft Glowing Highlighter -hohtovoiteen, Beautiful Mineral Eyeshadow -luomivärin sävyssä Shiny Taupe 09 ja Soft Eyeliner -rajauskynän sävyssä Golden Brown.  

Tuotteiden suositushinnat ovat 9,90 euroa, 15,50 euroa ja 13,60 euroa.

Näiden lisäksi Natural Glow Edition lookiin kuuluu So Fresh Mineral Rouge Powder -poskipuna sävyssä Lovely Peach 03, Beautiful Lips -huulipuna sävyssä Coral Divine ja ennestään jo Laveran valikoimassa ollut ripsiväri Double Black Mascara. 

Natural Glow Edition -meikkejä saa ostettua mm. netistä Hyvinvoinnin tavaratalosta, jossa hinnat ovat iloksemme vielä suositushintoja edullisemmat. Esimerkiksi Shiny Taupe -luomivärin hinta on Hyvinvoinnin tavaratalossa 12,90 euroa ja Golden Brown -rajauskynän 9,90 euroa.

Minun täytyy alkuun ihan rehellisesti sanoa, että en odottanut näiltä luonnonkosmetiikan meikeiltä paljoakaan. Laveran ihonhoitotuotteisiin olen aivan rakastunut ja muutenkin olen harkinnut siirtyväni hoitotuotteissa kokonaan luonnonkosmetiikkaan.

Luonnonkosmetiikan meikeistä minulla ei ole hirveästi kokemusta, mutta ennakkoluuloja on. Odotin huonoa pigmenttiä, rakeista koostumusta ja ylipäänsä toimimattomuutta.






Laveran Soft Glowing Highlighter -korostusvoide on sävynimeltään Pearly White. Se onkin hyvin valkoista väriltään. Koostumus on kuitenkin aika läpikuultava, joten enemminkin korostusvoide tuo iholle vain kevyttä hohtoa.

Jemma Kidd Make Up Schoolin Dewy Glow All Over Radiance Crème -hohtovoide, josta kirjoitin tällä viikolla jo aiemmin, on myöskin hyvin vaaleaa, mutta silti selkeästi peittävämpää kuin Laveran korostusvoide. Jemma Kiddin hohtovoiteessa on myös ihana beigen kultainen hehku.

Olin jo valmis to write off Laveran Soft Glowing Highlighterin liian hentona, kun tykästyinkin siihen sen tuoksun vuoksi. Highlighter tuoksuu kevyesti hunajaiselle, jonka vuoksi sen käyttämisestä tulee tervehenkinen olo ja hyvä mieli, niin kuin yleensäkin luonnonkosmetiikasta. Hirveän rasvaiselle iholle en kuitenkaan Soft Glowing Highlighteria suosittelisi, sillä se jättää aavistuksen "vetisen" pinnan, joka voi alkaa rasvaisella iholla näyttää turhan öljyiseltä.  






Beautiful Mineral Eyeshadow -luomiväri sävyssä Shiny Taupe 09 on hillitty ja tyylikäs harmaanruskea.

Sävy on hyvin lähellä MACin kuuluisaa Copperplate-luomiväriä, joka tosin nimestään huolimatta ei ole kuparia nähnytkään, vaan on ennemminkin kylmä harmaanruskea. Nutriaksikin tuota väriä on mielestäni joskus kutsuttu ja englanniksi siis taupe.

Laveran Shiny Taupe on nimensä mukaisesti vähän hohtavampi ja helmiäisempi kuin MACin Copperplate, joka on koostumukseltaan lähellä mattaa.

Olen koittanut käyttää Laveran Shiny Taupea varovaisesti tuosta oikeasta reunasta, koska luomivärissä on niin kauniit kohokuvioinnit.

Shiny Taupe -luomiväri näyttää valtavalta, mutta värin alla onkin kotelo, jossa on aplikaattori ja peili. Minulle ne ovat sinänsä tarpeettomat, sillä en juuri koskaan meikkaa luomivärien mukana tulleilla siveltimillä tai ilman isompaa peiliä. 

Laveran Shiny Taupe on väriltään sellainen neutraali ruskea, joka sopii varmaan useimmille. Minulta kysytään aina välillä, että millä tuotteilla meikkaus ja vaikka luomivärin käyttö kannattaisi aloittaa. Tästä lähtien minulla on vastaus valmiina: Laveran Shiny Taupella!

Shiny Taupessa on aika kevyt pigmentti, joten aloittelijakaan ei joudu sen häivytyksen kanssa ongelmiin. Kuitenkin luomiväriä saa tarvittaessa kerrostettua tummemmaksi. Luomiväri levittyy todella pehmeästi ja hyvin. Päivämeikkiin se on erinomainen.

Shiny Taupea voi käyttää vain yksinään koko luomella tai yhdistellä sitä muihin luomivärisävyihin. Väri on niin neutraali, että se sopii varmasti useimpien muiden värien kanssa. Kokeilin myös yhdistää Shiny Taupella tehdyn silmämeikin punaiseen huulipunaan, ja se selvisi siitäkin. Aivan erinomainen perusluomiväri siis!






Kuvasin teille myös Shiny Taupella tehdyn arkisen ja nopean silmämeikin. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta joskus tarvitsee tällaista luonnollisen näköistä luomiväriä, jonka kanssa voi mennä joka paikkaan.

Rajauksena meikissä on Laveran Soft Eyeliner -rajauskynä sävyssä Golden Brown. Se yllätti myös iloisesti, eikä hävinnyt laadussa yhtään suosikilleni Diorin rajauskynälle. Laveran rajauskynä on samalla tavalla tarpeeksi kova ja pigmenttinen, jotta sillä saa siistiä ja tarkkaa jälkeä. Rajauskynää pystyy kuitenkin häivyttämään myös pehmeämmäksi tarvittaessa. 

Nimestään huolimatta Laveran Golden Brown -rajauskynä ei ole kuitenkaan kovin kultainen, vaan ennemminkin tummanruskea. Erittäin hyvä sävy kyllä rajauskynälle, tarpeeksi tumma.

Älkää muuten välittäkö ripsistäni, ne ovat olleet aivan shokissa sen jälkeen kun lopetin IsaDora Dynamic Lash Growth -tuotteiden säännöllisen käytön. Ripsiä on pudonnut jonkun verran, ja jäljellä olevat sojottavat aivan mihin sattuu. It's a mess!


Todella hyviä nämä Laveran Natural Glow Edition meikit siis! Luonnollisen kaunis, ruskeasävyinen look sopii hyvin luonnonkosmetiikkaan. Haluaisin vielä kokeilla tuota kokoelman Lovely Peach -poskipunaa ja Coral Divine -huulipunaa, joten tilaan ne varmaan vielä Hyvinvoinnin tavaratalosta (hinnat 15,90 euroa ja 13,90 euroa).

Ihanaa Lavera! 

2 kommenttia:

  1. Oonkin monesti miettinyt millasiakohan nää Laveran meikit on, mutten ole viitsinyt kokeilla. Pitääpä tutkiskella siis lisää :)

    Ja kiitos seuraamisesta :) Mullahan ei näköjään vielä edes ole mitään sivupalkkiblogilistaa :O Oon niin uus etten oo ehtiny sellasta edes miettimään :) Mut sun blogi tulee kyllä listalle ensimmäisenä!

    VastaaPoista
  2. Marjo: Minusta nämä Laveran meikit olivat tosiaan yllättävän hyviä: ainakin tuo Shiny Taupe luomiväri, ja rajauskynä, joka ei hävinnyt kyllä laadussa Diorille yhtään. Ihanaa, kun luonnonkosmetiikankin puolella on nyt saatavilla näin hyviä tuotteita! :) Varmaan ne koko ajan kehittyvät ja parantuvat, mitä enemmän ihmiset käyttävät ja kysyvät luonnonkosmetiikkaa. :)

    Ei toki kaikissa blogeissa tarvitse ollakaan mitään sivupalkkilistaa. :) Itse käytän tuota omaani muiden blogien seuraamiseen, koska luen blogeja paljon kännykällä, joka ei tykkää mistään sisäänkirjautumisista palveluihin. Tuo on kätevä, kun se on suoraan saatavilla tällä nettisivulla. :)

    Onnea uudelle kivalle blogillesi, mukavaa kun sinäkin olet innostunut tästä kivasta harrastuksesta! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)