lauantai 27. lokakuuta 2012

Angry Birds by Lumene -kosmetiikkatuotteet

Olette varmaan jo kuulleetkin, että kaksi suomalaista yhtiötä, Lumene ja Rovio ovat yhdistäneet voimansa ja aloittaneet yhteistyön Angry Birds by Lumene -kosmetiikkatuotteiden merkeissä. 

Yhteistyön kautta haetaan uusia kohderyhmiä ja kansainvälistä kasvua. Kuulostaa hyvältä!


Angry Birdsit vierailivat eilen Helsingin Stockmannin päivittäiskosmetiikan osastolla mainostamassa uusia tuotteitaan.

Kuvassa vihainen lintu.

En ole itse koskaan pelannut Rovion Angry Birds -peliä, mutta hauskin juttu pitkään aikaan minusta oli se kun liikenneministeri Merja Kyllönen ja asunto- ja viestintäministeri Krista Kiuru nimesivät itsensä liikenne- ja viestintäministeriön Angry Birdseiksi.  


Lumenen Angry Birds -sarjaan kuuluu neljä tuotetta: 

punainen lakkasuihkugeeli
keltainen karpalovartaloemulsio
vihreä vadelmashamppoo
vaaleansininen mustikkakäsivoide


Suosittuja lasten keskuudessa ovat kuulemma olleet erityisesti lakkasuihkugeeli ja vadelmashamppoo. Karpalovartaloemulsio ja mustikkakäsivoide ovat sitten ehkä vähän aikuisempaan makuun. 

Stockmannin tuote-esittelijä kertoi, että Angry Birds -tuotteita on ostettu myös paljon mm. pikkujoululahjoiksi.

Angry Birds by Lumene -tuotteiden raaka-aineina on käytetty pohjoisia marjoja ja ne sopivat päivittäiseen käyttöön. Kaikkien tuotteiden hinta on 7,90 euroa. 

Stockmannilla seikkaili myös vihreä possu.

Lapset olivat tosi suloisia, kun he menivät silittelemään noita hahmoja. Lopuksi hahmot vietiin nukkumaan takahuoneeseen. Ne tarvitsivat oman saattajan, sillä tuollaisen ison pallon ei ole aivan helppo liikkua Stockmannin ruuhkassa. 


Vihainen lintu vartioi kosmetiikkatuotteita.

Ei vaan, oikeasti ne olivat ihan kilttejä.


Pääsin jo aiemmin testaamaan Angry Birds -mustikkakäsivoidetta Stockmannilla ohi kulkiessani.

Tykkäsin kovasti sen aavistuksen makeasta ja raikkaasta tuoksusta ja nopeasta imeytyvyydestä.


Ja sitten tunnustuksiin: kyllä, olen yli kolmekymppinen uranainen ja ostin 8 eurolla Angry Birds -käsivoiteen.

Puolustuksen puheenvuorona on todettava, että yritin kyllä kysyä, olisiko samaa käsivoidetta saatavana Lumenella tavallisena käsivoiteena ilman Angry Birdin kuvaa. Ei kuulemma ole, vain joku vähän ravitsevampi löytyy. En kyllä tiedä olisinko ostanut, vaikka se olisi ollut halvempikin kuin Angry Bird. Niin suloinen tuo lintu minusta oli!

Ajattelin, että käsivoide olisi pienen kokonsa (75 ml), nopean imeytyvyytensä ja napsautuskorkkinsa vuoksi juuri sopiva käsilaukkuun. Nyt kun kylmät ilmat ovat taas alkaneet, käteni kuivuvat ihan järkyttävästi.

Sen verran vilkaisin inciä, että voiteessa on karitevoita ja manteliöljyä sekä sitä mustikansiemenöljyä.


Angry Birdseista oli saatavana myös tällaisia valmiita lahjapakkauksia, joissa oli lakkasuihkugeeli ja vadelmashamppoo. 

Jotta lahja ei olisi niin tylsä lapsille, mukana oli myös Angry Bird -avaimenperä. Niitä oli 6 erilaista, minä valitsin tuon vaaleansinisen linnun.

Pakkauksen hinta oli 20 euroa. Ostin tämän paketin vanhimmalle kummipojalleni, mutta en pistäisi itsekään pahakseni, vaikka saisin tällaisen joululahjaksi!

Kosmetiikka voi olla myös hauskaa, ja jos tällä tavalla saadaan lapset käyttämään suihkugeelejä ja shamppoita, niin hyvähän se vain on! 

5 kommenttia:

 1. Kyllä nuo vissiin aika lailla samaa tavaraa ovat kuin muutkin lumenen tuotteet:

  http://www.ostolakossa.com/2012/10/ai-me-oltiinkin-jo-tuttuja.html

  VastaaPoista
 2. Minäkin olin tulossa vinkkaamaan tuosta Virven postauksesta! :) Sinänsä ihan fiksua, että näihin on käytetty (ainakin melkein) valmiita ja hyväksi todettuja pohjia.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos paljon linkistä! Minulta olikin mennyt ohi tuo Ostolakon Virven postaus, kun olen ollut niin paljon reissussa viime aikoina, vaikka yleensä luen Ostolakkoa säännöllisesti. :)

  Mutta onpas kummallista, sillä tuon Lumenen Berry Refresh -mustikkakäsivoiteen inci näyttää tosiaan aivan samalta kuin Angry Birds -käsivoiteen. Ja kuitenkin kysyin jopa kolmelta eri Lumenen konsulentilta, että onko Lumenella vastaavaa mustikkakäsivoidetta normaalivalikoimassa ilman linnun kuvaa, ja kaikki sanoivat ei. Yksi tosin mainitsi, että ravitsevampi käsivoide löytyy ja tarkoitti siis ilmeisesti tuota Berry Refresh -mustikkakäsivoidetta.

  Ensi kerralla ostan kyllä Berry Refreshiä, sillä sen hinta 5 euroa 150 ml on huomattavasti kannattavampi kuin puolet pienemmän 75 ml Angry Birdsin, joka maksaa vieläpä 8 euroa. Onneksi Berry Refresh -käsivoide on edes pumppupullossa kun taas tuon Angry Birdsin voi laittaa käsilaukkuun, muuten olisi vielä pettyneempi olo!


  Myy: Kiitos sullekin tiedosta, en ollut huomannutkaan Virven juttua!

  Itselleni Lumene ei ole niin tuttu, kun en yleensä käytä sitä, joten en oikein tunne valikoimaa. Kysyin kuitenkin asiaa kolmelta eri Lumenen myyjältä ja kaikki sanoivat, että vastaavaa käsivoidetta kuin Angry Birds ei Lumenen valikoimassa ole. Lumene ei olisi kuitenkaan hirveästi hävinnyt, vaikka olisivat myyneet minulle tuon huomattavasti edullisemman Berry Refresh -mustikkakäsivoiteen, kun samaa merkkiä kerran molemmat ovat.

  Minunkin ensimmäinen olettamukseni oli, että näihin Angry Birdseihin olisi käytetty Lumenen valmiita tuotteita, ja pakattu ne vain uudelleen Angry Birds -pakkauksiin. Olinkin yllättynyt, kun myyjät sanoivat että näin ei ole. Totuus taitaa siis olla jotakin siltä väliltä. Sinänsä se on minustakin ihan ymmärrettävää, mutta sen voisi myös kertoa jos joku asiaa nimenomaan kysyy. :(

  VastaaPoista
 4. Rakastan tuota Ostolakossa mainittua Lumenen käsirasvaa. Ihana tuoksu, älyttömän toimiva ja kaikista paras on pumppupullo! Ei huvita rasvaisilla käsillä säätää tuubin kanssa. Täydellinen yöpöydällä.

  VastaaPoista
 5. Markka: Kiva kuulla, että olet tykännyt Lumenen mustikkakäsirasvasta! Se onkin paljon parempi diili kuin tuo Angry Birds -käsirasva. Tavallista mustikkakäsirasvaa 150 ml maksaa vain 5 euroa.

  Jos tykästyn Angry Birdsiin, ostan varmasti Lumenen tavallista mustikkaa seuraavaksi. Tuollainen pumppupullo on kyllä tosi kätevä! Minulla se sopisi hyvin myös esim. töihin, koska sielläkin on hyvä jos on pumppupullo ja käsivoide imeytyy nopeasti.

  Nyt minulla on töissä OPIn Avojuice -käsirasva marjatuoksussa, ja minusta tuo Lumenen mustikkakäsirasvan tuoksu oli ihan yhtä hyvä kuin siinä. Erona on vain se, että OPI (200 ml) maksaa yli 20 euroa ja Lumene (150 ml) 5 euroa. Eli siirryn todennäköisesti Lumeneen. :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)