tiistai 2. lokakuuta 2012

Englantilaista tyyliä, Candy Shop ja Jemma Kidd Make Up School

Olin muutama vuosi sitten pitkällä sairauslomalla käteni murtumisen vuoksi. Silloin jäin täysin koukkuun Liv-kanavan Fashion Avenue -sarjaan, jossa englantilainen huippumalli ja fashionista Jodie Kidd shoppaili ympäri maailmaa. Sarja tuli aina klo 11 aamupäivällä, ja joka päivä oli vuorossa uusi suurkaupunki.

Lontoon jaksossa Jodien shoppailukaverina oli hänen siskonsa, meikkitaiteilija Jemma Kidd. Nämä vaaleat kaunottaret ostelivat vaatteita "for a weekend in the country". He päätyivät englantilaistakin englantilaisempiin vaihtoehtoihin: kumisaappaihin eli "wellies", Philip Treacyn hattuun ja Vivienne Westwoodille. Jakso päättyi manikyyreihin Bliss Spassa.






Joka syksy minut valtaa tämä sama innostus englantilaiseen tyyliin. 

Niinpä tänä syksynä hankin violetit Hunterin kumisaappaat, Broadway NYC Fashionin tekokarvaliivin ja Lindexin viininpunaisen huopahatun. 

Huopahatussa ja karvaliivissä on vähän myös 1970-luvun vaikutelmaa.






Kaikki näyttävät tosi kivalta yhdessä, ehkä vielä tweedjakulla ja ratsastushousuilla lisättynä.






Syksy on nimittäin tullut Helsinkiinkin ja vaahteroiden väriloisto alkaa vähitellen olla upeimmillaan.

Mutta takaisin kauniisiin Kiddin sisaruksiin. Heillä on aatelistausta ja Jemma on naimissakin kreivin kanssa. Molemmat sisarukset ovat toimineet malleina.

Sisaruksista vanhempi, Jemma (s. 1975), on kouluttautunut meikkitaiteilijaksi, ja avasi oman meikkikoulunsa Lontooseen vuonna 2003. Vuonna 2005 Jemma Kidd julkaisi meikkisarjan, jonka nimi on Jemma Kidd Make Up School

Ihanassa Karkkipäivä-blogissa oli hiljattain juttu Jemma Kidd Make Up School meikeistä. Karkkipäivässä kehuttiin erityisesti kahta tuotetta, Dewy Glow All Over Radiance Crème -hohtovoidetta ja Blushwear Crème Cheek Colour 02 Guava -voidemaista poskipunaa. Karkkipäivän Sanni oli yhdistänyt ne L'Orealin Nude Magique BB Creamiin, johon olen itsekin aivan ihastunut.

Uskon, että tuon Karkkipäivän jutun jälkeen lähti aika monta tilausta tuotteita myyvälle ihanalle Candy Shopille. Jemma Kidd Make Up Schoolia myyvät myös mm. Feelunique ja Lookfantastic






Itse halusin kannattaa uutta suomalaista nettikauppaa ja tilasin tuotteet sieltä.

Dewy Glow All Over Radiance Crème -hohtovoiteen hinta oli Candy Shopissa 22 euroa ja Blushwear Crème Cheek Colourin 18 euroa. 

Ainakin Feelunique on kyllä vähän halvempi, mutta siellä ei ole välttämättä tarjolla noita molempia tuotteita, tai ainakin nyt vaikuttivat poskipunat olevan loppu. Samoin näyttää, että Lookfantasticissa ei ole tuota Guava-poskipunaa. 

Toimituskulut Candy Shopissa olivat 2,50 euroa, kun tuotteet lähetettiin kirjeenä. 






Tuotteet tulivat Candy Shopista nopeasti muutamassa päivässä suoraan kotiin asti kannettuina ja kauniisti pakattuina.





Ja tässä ne sitten ovat.

Jemma Kidd Make Up School -meikkisarjan värit ovat näköjään musta, valkoinen ja punainen. 

Musta onkin hyvin tyypillinen väri tällaisille ammattilaistyyppisille meikkisarjoille. Jotenkin olisin kuitenkin toivonut ihanalta Jemma Kiddilta jotakin värikkäämpää ja persoonallisempaa.   





Blushwear Crème Cheek Colour 02 Guava -poskipuna on hehkuva, hedelmäinen persikkapinkki. Todella raikas!

En ole aiemmin käyttänyt voidemaista poskipunaa. Aluksi väri tuntui hailakalta meikkivoiteen päällä ja irtopuuterin alla. Lisäsin siihen päälle kuitenkin vähän samansävyistä, puuterimaista poskipunaa, jolloin koko väri syttyi eloon. Tulos oli todella luonnollinen hehku. Voidemaisella poskipunalla saa hyvin aitoa jälkeä, ikään kuin ei olisi meikannutkaan vaan vain reippaasti ulkoillut pari tuntia. Lisäämällä siihen päälle vähän puuterimaista poskipunaa saa sellaisen kuumeisen, upean hehkun.






Dewy Glow All Over Radiance Crème -hohtovoiteessa on kermainen, vaaleana hohtava koostumus. 

Olen aiemmin käyttänyt nestemäistä Giorgio Armanin valovoidetta ja Narsin Albatross-korostuspuuteria, mutta tämän Jemma Kiddin hohtotuotteen koostumus on jotakin niiden väliltä. 

Molempien Jemma Kiddin tuotteiden mukana tuli vielä tuollaiset meikkiohjeet, "Jemma's Make Up Class". Ne olivat aika basic, mutta ehkä niistä voi jotakin vinkkejä ainakin aloitteleva meikkaaja saada.

Jemma Kidd on julkaissut myös meikkikirjan: Jemma Kidd Make-Up Masterclass (2009). Selailin sitä New Yorkissa kirjakaupassa, mutta en ostanut, mikä harmittaa minua ehkä vähän.  






Kaupan päälle yllätyksenä sain Candy Shopista vielä nämä ihanannäköiset näytteet.

Kyseessä ovat lontoolaisen Percy & Reedin Bountifully Bouncy Volumising shampoo ja hoitoaine. 

Pelkät näytteet ovat niin kauniit ja hauskasti nimetyt, että mitenköhän oikein raaskin käyttää näitä. "We're talking volume, ladies!" lukee pakettien takana.

Kuvat näyttävät siltä, että voisivatkohan ne olla suomalaisen muotipiirtäjän Laura Laineen tekemiä? 

Jos nämä toimivat edes kohtuullisesti, voisin hyvin ostaa Percy & Reed shampoota lisää vaikka just for fun, niin ihania nämä ovat!

Muutenkin kannattaa tutustua Candy Shopin valikoimaan. Sitä  pyörittää Cosmopolitanin entinen kauneustoimittaja, herttainen Heidi Valtonen, jonka olen tavannut kerran. 

Candy Sopin valikoimassa on neljä hyvin ja ammattitaidolla valittua, maineikasta englantilaissarjaa: Butter London -kynsilakat, Jemma Kidd Make Up School -meikit, Pai Skincare -ihonhoitotuotteet ja Percy & Reed -hiustuotteet. 

13 kommenttia:

  1. Kuulostaa kiinnostaville nämä Jemman tuotteet! Pitääkin käydä vähän tutustumassa :) Vaikka mun ei pitäisi ostaa yhtään mitään, törsäsin eilen itselleni kahdet uudet silmälasit, eli mun pitäisi kaiken järjen mukaan olla ostolakossa nyt ainakin kuukauden :D

    Mutta järjellä ei aina kannatakaan ajatella :D

    VastaaPoista
  2. Mäkin sain oman Candyshop-tilaukseni yhteydessä ton shampoon ja hoitsikan ja on kyllä niukat näytteet! ;D Just ja just riittivät jotenkuten pitkille hiuksille, etenkin se shampoo...

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkistä. Täytyy kurkistaa mitä kivaa Candyshop tarjoaa :)

    VastaaPoista
  4. Hihi, mä tulin vaan ihmettelemään, että meneekö Kissaämmällä lähes 10ml shampoota per pesukerta.. :D Siinä olisi ollut vielä enemmän kauhistelua kuin minulla, kun kampaajani totesi Pureologyn shampoosta, että sitten ihan vaan helmen kokoinen nokare riittää kerralla.

    VastaaPoista
  5. Nonnu: Minusta Jemma Kidd on niin ihana nainen, että tuskin ovat huonoja hänen markkinoimansa tuotteetkaan. :) Erityisesti Jemma Kidd Make Up School -merkki on mielestäni arvostettu erilaisista kasvotuotteistaan, eli juuri noista korostustuotteista, poskipunista ym. Muista minullakaan ei ole kokemusta. :)

    Minulla on kyllä aivan sama tilanne kosmetiikan ostelun suhteen. Vähän rikoin nyt ostolakkoa näiden takia, kun olivat aivan uudenlaisia tuotteita minulle. En ole aiemmin käyttänyt tuollaista voidemaista valovoidetta tai voidemaista poskipunaa.

    Kosmetiikan ostelulla on kyllä hyvin harvoin tekemistä järjen kanssa. :)


    Kissaämmä: Hei, kiva kuulla että sinäkin olet tilannut Candy Shopista. :)

    Minä en kiinnittänyt vielä mitään huomiota shamppoon ja hoitoaineen määrään, kun vain ihailin noita kauniita pakkauksia. Saattavat jäädä minulta jopa kokonaan avaamatta, kun ovat niin nätit. :)

    Mutta shamppootahan neuvotaan aina laittamaan hyvin vähän, joten oletkohan vain tottunut käyttämään sitä liikaa... Tai sitten sinulla on vain niin paksu ja pitkä tukka, mistä olen kyllä syvästi kateellinen. :)


    Ninni: Olepas hyvä! Candy Shopin valikoima on kyllä ihana! Ja kaikki merkkejä joita ei Suomesta saa, hyvin on kyllä valittu. :)


    Myy: Sinä huomasitkin, että noissa lukee että shamppoota ja hoitoainetta olisi 7 ml. Minulle luku ei sano kyllä mitään, mutta puristelin pusseja (joo, huvittavaa!), ja kyllä siellä tuntui jonkun verran sitä ainetta olevan. Veikkaan, että tämä kaikki johtuu vain siitä, että Kissiksella on niin hurmaavan paksut hiukset, että niihin ei tuo määrä riitä. Toista on valitettavasti täällä!

    Minäkin olen ymmärtänyt niin, että varsinkin laadukasta shamppoota pitäisi käyttää kerrallaan vain hyvin pieni määrä. Itse varmaan toteutan sitä huomaamattamani, sillä minulla shamppoot kestävät käytössä aina ikuisuuden, yksi pullo varmaan vuosia. Viime vuonnakaan ei loppunut kosmetiikkatilastoni mukaan yhtäkään. :)

    VastaaPoista
  6. Hah,minä maailman tyylittömin muistan ton sarjan,oli hauskaa katsottavaa.
    Se että itse näytän "Todella upeeta" Edinalta ei estä minua ihailemasta muiden tyylikkyyttä ja kauniita vaatteita =)

    Poskipunan väri on kaunis mutta mulle ei mätsäis yhtään..

    VastaaPoista
  7. Joo tiedän, että shampoota tulee käyttää tosi vähän kerrallaan ja sillä varmasti aina lutraankin, mutta mun tuossa testerissä shampoota oli TODELLA vähän, tai sitten se jotenkin jumahti siihen pakkaukseen, vaikka miten puristelin? :( Lisäksi se ei ollut ehkä niin kovin hyvin vaahtoavaa, joten mulle toi testeri oli kyllä todella niukka, mutta riitti kuitenkin. Lopputuloksesta kyllä pidin, hiukset vaikuttivat selkeästi paksummilta!

    Mutta mullahan siis EI ole mitenkään erityisen paksuja hiuksia, pitää heti korjata tämä harhaluulo! :D

    VastaaPoista
  8. Mikä sävy sulla muuten on tosta Jemma Kidin hohtovoiteesta? Feeluniquessa oli vaan yks sävy saatavilla...hmm...

    VastaaPoista
  9. TylyMuija: Ihanaa, että edes joku muukin on nähnyt ja muistaa tuon sarjan! Muistan, että harmittelin aikoinaan että mitä kaikkea kivaa sitä tulekaan televisiosta päiväaikaan kun on töissä, ja miksi ne eivät voi tulla myöhemmin illalla. Lähetysaika klo 11 aamupäivällä oli niin outo. Mielestäni Fashion Avenue kyllä uusittiin myöhemmin ilta-aikaan. Nythän Liv voisi taas vaikka lähettää sen uudelleen, oli se sen verran kiva! :)

    Oi, Eddyhän on ihana, niin monet naurut olen kyllä saanut niidenkin ladyjen kanssa. Absolutely fabulous! :)

    Minulle taas tuo poskipuna on juuri oikea sävy. Vaalealla ihollani näyttävät parhailta juuri tuollaiset heleät, jopa aavistuksen kylmät ja kirkkaat sävyt. :)


    Kissis: Hei, sun nimimerkki onkin vaihtunut tässä välissä. :)

    Onpas kiinnostavaa, minun täytyy myös katsoa että miten paljon minulla lopulta on tuota shamppoota näytteessä. Kun sehän ei ole kyllä yhtään kivaa jos näytekoossa on pihistelty, eihän siitä sillä tavalla oikeaa kuvaa saa. Mutta vähän kyllä epäilen että hiuksesikin ovat ihanan paksut. :)

    Minä kyllä myös tykkäisin, että shamppoo vaahtoaisi kunnolla. Muuten jotenkin tuntuu, että se ei pese niin hyvin, vaikka ei sillä kyllä varmaan todellisuuudessa ole merkitystä asiaan. Minulla oli kesällä käytössä sellainen UV-säteilyltä suojaava shamppoo, ja se ei kyllä vaahdonnut yhtään, joten siinä varmaan totuin siihen vaahtoamattomuuteen.

    Tästä tuli kyllä nyt niin mielenkiintoista, että minun on varmaan pakko jossakin vaiheessa avata nuo näytteet, vaikka pakkaukset niin kauniita ovatkin. :)

    Hohtovoiteeni sävynumero on 01 Iced Gold. Hyvin vaalea, kullanhohtoinen sävy, joka ei onneksi mene yhtään pinkkiin, sillä siitä en tykkäisi. Nimi kuvaa kyllä aika hyvin sävyä. :)

    Katsoin Feeluniquen sivuilta, ja siellä vaikuttaisi olevan myynnissä 02 Rose Gold, joten se on varmaan nimenomaan pinkimpi. Harmi, jos haluaisit sen oletettavasti keltaisemman Iced Golden, koska Feeluniquessa näyttää tuo hohtovoide olevan tarjouksessa 15,50 euroa. Candy Shopissa on sen sijaan vain se Iced Gold, ja hinta on 22 euroa + toimituskulut vähintään 2,50 euroa. Eli nyt sitten vain arvioimaan onko ihosi kelta- vai pinkkipohjainen. Kuvien perusteella en osaa valitettavasti oikein sanoa, mutta kokemukseni on, että keltapohjainen sopii useammille. :)

    VastaaPoista
  10. Joo, kyllä varmaan keltapohjaista kaipailisin enempi. Ja hqhairilla ois se Iced Gold, ja mulla on sinne joku we miss you -kuponkikin. :P Ja postarit siellä on ilmasia kans. Joten pitänee varmaan sieltä tilailla, jos nyt tarpeeks innostun. :D

    Löysin muuten todella hyvän hiustuotteen, yritän saada siitä postausta vielä tänään.

    VastaaPoista
  11. Kissis: Se keltapohjainen on varmaan useimmille parempi, eli ehkä sitten sullekin. :)

    Kiva tietää, että myös HQ Hair myy Jemma Kidd Make Up Schoolia, sitä en ollut huomannutkaan. Hyvä jos sulla on sinne kuponki niin saat vähän alennusta. :)

    Kuule, minulla on parhaillaan testattavana myös Laveralta hyvin samantyyppinen hohtovoide jos luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Yritän vaikka tehdä niistä tänne blogiin jutunkin huomenna. :)

    Kuulostaapa kiinnostavalta, täytyy käydä ehdottomasti kurkkaamassa sun blogissa. Muutenkin luen kyllä aina joka jutun. :)

    VastaaPoista
  12. Huomaa muuten, millainen vaikutus blogeilla on tuotteiden menekkiin... Tuon Karkkipäivän jutun jälkeen nuo tuotteet ovat olleet välistä todella lopussa, kun itsekin tietty kävin katselemassa hintoja ja muuta. Nytkin kaiketi myydyimpien listalla :D

    Mä vähän pelkään käyttää voidemaisia punia, vaikka monen muun bloggaajan kokemuksen mukaan ne onkin sitten ihan helppoja :)

    VastaaPoista
  13. Elisa: Minäkin arvasin, että nämä Jemma Kiddit saatetaan myydä loppuun nopeasti, kun Karkkipäivä niitä niin kehui. Kuulin myös Make Up For Everilta, että Karkkipäivässä kehuttua MUFE:n HD meikkivoidetta on ostettu nyt kovasti. :)

    Minäkin olin ekan kerran tuota voidemaista poskipunaa kokeiltuani suorastaan järkyttynyt. En tajunnut yhtään miten sitä oli tarkoitus levittää tai häivyttää. Nopeasti sitä kuitenkin oppi, ja nyt se on minusta ihan yhtä helppo kuin tavallinen puuterimainen poskipunakin. Lopputulos on vain vielä luonnollisempi. Rohkeasti siis vain kokeilemaan, jos kaipaat todella aitoa tai syvältä hehkuvaa lopputulosta. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)