tiistai 10. huhtikuuta 2012

Maria Montazami -huulipunat

Tämä on minusta niin hauska ilmiö, että tästä on pakko kirjoittaa.

Tiedättehän ruotsalaisen sarjan Svenska Hollywoodfruar eli Ruotsin miljonääriäidit, joka on tullut Suomessa Liviltä keskiviikkoiltaisin?

Sarja kertoo Hollywoodissa asuvista ruotsalaisista kotirouvista, jotka ovat naimisissa rikkaiden amerikkalaismiesten kanssa. Mielestäni on aivan ihanaa seurata naisten luksuselämää La-la-landissa. Sarja on ihan huikean viihdyttävä!

Erityisen kivaa sarjassa on myös se, että suurin osa rouvista on yli nelikymppisiä, ja silti edelleen hyvin näyttäviä ja hehkeitä. Tosin botoxit ja kauneusleikkauksetkaan eivät valitettavasti ole vieraita tässä maailmassa.    

Suosikkini oli alun perin herttainen ja lämminsydäminen kotiäiti Maria Montazami. Sittemmin se vaihtui kaikkea pinkkiä ja leopardikuosia rakastavaan, suloisen lapsekkaaseen liikenaiseen Päivi Hackeriin, joka puhui välillä itsestään hassusti kolmannessa persoonassa. Ja nyt suosikkini on mallimaisen kaunis ja trendikäs, hyvin suorasanainen Isabel Adrian.  

Kaliforniassa asuva neljän lapsen äiti Maria Montazami on ainoa, joka on ollut sarjassa alusta lähtien.

Maria Montazamin lookissa olennaisinta on valtava vaalea kiharapilvi with extensions, tummempi silmämeikki ja nudehuulipuna.

Hän on tunnettu huulipunariippuvuudestaan, jota hän lisäilee koko ajan.

"Utan läppstift känner jag mig naken, rädd och exposed" sanoi Maria sarjassa puhuessaan suhteestaan huulipunaan. Maria on myös kertonut ostavansa suosikkihuulipunasävyään jopa 15 kappaletta kerrallaan, sillä huulipunaa pitää olla aina saatavilla.




Ja tiedättekö mitä, ruotsalainen Make Up Store on nyt tehnyt yhteistyössä Maria Montazamin kanssa huulipunasarjan!

Aivan loistava idea, sillä moni on varmaan kysellyt, että mitä huulipunaa Maria oikein käyttää.

Yhdessä sarjan jaksoista selvisi, että Maria Montazamin vakiohuulipunasävy oli discontinued, ja pääsimme hänen kanssaan ostoksille etsimään uutta. Sitä aivan täydellistä ei valitettavasti silloin löytynyt, mutta ehkä se on nyt tässä. Kerrotaan, että Maria Montazami olisi päässyt vapaasti valitsemaan suosikkinsa Maria Montazami huulipunaksi Make Up Storen valikoimasta.  




Make Up Storen Maria Montazami -sarjaan kuuluu kaksi huulipunaa: jo aiemmin viime syksynä 2011 ilmestynyt rusehtava nude nimeltä Maria Montazami ja nyt kesäksi tullut roosampi nude Maria Montazami Pink.

Lisäksi sarjaan kuuluu huulipuniin sopiva rajauskynä ja bling-bling paljettimeikkilaukku.

Kaikki tuotteet myydään yhdessä Maria Montazami huulipunakitissä, jonka hinta on 49 euroa. Yksittäin ostettuna huulipunat maksavat 19 euroa kappaleelta, niin kuin muutkin MUS:n huulipunat. Huultenrajauskynä maksaa 15 euroa.

Näistä kahdesta huulipunasävystä suositumpi oli selvästi nyt ollut tuo raikkaampi ja roosampi nude Maria Montazami Pink, sillä sen jäljellä olevien huulipunien pino oli huomattavasti pienempi.




Oikeanpuolimmainen Maria Montazami Pink vaikuttikin minusti oikein kivalta ja käyttökelpoiselta nude-punalta.

Sen sijaan original vaaleanruskea Maria Montazami on aika hurja. Kaikkihan tiedämme varmaan käsitteen peitepuikkohuulet, ja nyt ollaan tytöt aika lähellä sitä. Apua!

Nudeja huulipunia on minusta olemassa kahdenlaisia. Toisten tarkoituksena on peittää huulten oma väri kokonaan ja tehdä niistä ihonväriset. Näitä edustaa tuo ensimmäinen Maria Montazami huulipuna. Toisten nudejen tarkoitus on sen sijaan olla hillityn beigen vaaleanpunaisia, my lips but better tyyliin. Niitä edustaa tuo oikeanpuolimmainen Maria Montazami Pink sävy. 

Luulen, että osittainen selitys tälle huulipunakuningatar Maria Montazamin huulipunamaulle on rakas 1990-luku. Silloinhan oli muotia ruskea silmämeikki ja ruskeanpunainen huulipuna. Itsekin muistan käyttäneeni tätä yhdistelmää aloittaessani meikkailun joskus 1990-luvulla. Muistelen, että supermallit Cindy Crawford ja Claudia Schiffer olisivat myös edustaneet tätä tyyliä. Maria Montazami on varmaan vähän juuttunut siihen lookiin, ja siinä on selitys tälle hommalle.

Ihan mahtavaa kuitenkin, että ihanaisen Maria Montazamin kautta tämä jo unohdettu ruskeasävyinen huulipuna on nyt tullut ilmeisesti uudestaan muotiin.

Näin myös tv:stä, että Maria Montazami oli käynyt Helsingin Forumin Make Up Storessa 16.3.2012 yhdessä Make Up Storen ruotsinsuomalaisen omistajan Mika Liiaksen kanssa promoamassa huulipunasarjaansa. Minua harmitti aivan hirveästi että en huomannut tietoa vierailusta ajoissa. Olisin ehdottomasti halunnut mennä, niin kiva minusta Maria on ja niin hauska tämä idea hänen omasta huulipunasarjastaan.  

Toppen!

6 kommenttia:

  1. Hahahaaa!!! Kuule, minua nauratti ihan hirveästi, kun näin tämän yhteistyön kampanjakuvia/mainoksia Maria Montazamin kanssa. :D

    Minun on vain pakko sanoa, että tämä on hieman humoristinen kampanja, sillä valitettavasti Marian look ei ehkä ole tätä päivää ja imartele häntä, kuten oikealla hius- ja meikkilookilla voisi tehdä.

    Aivan selkeästi ysäri tulee nyt takaisin! Tukholmassa olikin jo paljon neon-värisiä vaatteita ja tämä nude-huuli Maria, ysärin Pamela Andersson lookissa on jo niin klassikkoa ysärin lopulta. :D

    En itse ostanut noita Marian huulipunia, mutta shokeeraan tässä lähipäivinä Glitz & Glamissa. ;)

    Ah, niin ihanan ysärin takaisin tulo! :D Se on sitä aikaa, kun itse olen alkanut haalimaan kosmetiikkaa ja aloittanut sen päivittäisen meikkailun, kun äitini alkoi heltymään. :D On tehty ne ysärin kömmähdykset ja opittu kantapään kautta. Nyt on sitten uuden sukupolven vuoro. ;D

    VastaaPoista
  2. Täytyy kyllä käydä vilkaisemassa paikallisessa Kick'sissä ihan vaan huvin vuoksi! Ainakin tuosta mainos-kuvasta tulee NIIN 90's-flashback että huhhuh :D

    VastaaPoista
  3. Jestas, kyseinen tv-sarja eikä myöskään nudepunat ole mun juttu.

    Itse olen jo vuosia suosinut vain vähän väriä huulille tuovia kiiltopunia varsin neutraaleissa sävyissä. Barbie pinkit ja peitepuikkohuulet eivät koskaan ole esiintyneet minun huulilla (ei edes silloin kultaisella 90-luvulla). Huulteni väri on varsin vaalea joten minulle melko helpostikin barbie huulet, mutta itse pyrin sellaiseen terveelliseen huulten punaan joka ei välttämättä lainkaan näytä meikatulta. Timanttiglitterit ja shimmerit jätän kokonaan kauppaan.

    Olen käyttänyt aikaisemmin hankittuja kuultopunia ja kiiltoja sillä mun ehostuksessa (ompas niin hienostelevan kuuloinen termi) silmämeikki on aina juju ja huulimeikki menee matalimmalta kohdalta. En koskaan rajaa huuliania ja huulimeikki onkin usein se jota en muista korjata koko päivänä. Silmämeikin tarkistan taas aina peiliin katsoessani :D.

    En ole pitkiin aikoihin ostanut edes huulipunia, kiiltoja tai näiden variaatioita joten tiedän varsin vähän nykyisistä punalaaduista.

    En ole tätä kokoelmaa nähnyt vielä missään livenä ja kyseisten leveysasteiden vuoksi se jää tod. näköisesti kokonaan katsastamatta. En tosin ole asiasta harmissani.

    VastaaPoista
  4. Minna: En ole ihan varma kuinka paljon tuossa kampanjassa on ainakaan tahallista huumoria vaikka se kovin hauska meistä onkin, sillä Tukholmassa asunut ystäväni kertoi, että Maria Montazami on suuri stara ainakin Ruotsissa. Ja Helsingin Sokokseltakin tuo Maria Montazami Pink -huulipuna oli jo myyty loppuun. :)

    Mutta sä olet aivan oikeassa, tämä Marian lookhan onkin tietysti enemmän 1990-luvun loppua kuin sitä alkua tai puoliväliä jota itse muistelin. Pamela Andersonhan tietysti on tämän lookin äiti, en itse edes muistanut enää koko neitosta. :)

    En kyllä oikein tiedä ketä tuo ihonvärinen huulipuna varsinaisesti kaunistaisi, ei ole ainakaan kovin raikas tai moderni look. :)

    Hei kivaa, Glitz & Glamiin on siis tulossa jotakin oikein hauskaa, jee! :)


    Eve: Suosittelen, sen verran erikoinen kampanja on. :)

    1990-lukua tosiaan mennään, ja kuten Minna tajusi (toisin kuin minä), että tämähän on tietenkin Pamela Andersonilta vaikutteita saanut look. :)


    Eiko: Minä taas rakastan tuota Svenska Hollywoodfruar -sarjaa, niin kuin kaikkea muutakin vastaavaa hömppää. :)

    Nude-huulet sen sijaan ei ole myöskään minun juttuni, ainakaan nuo ihonväriset. Sen sijaan sellainen hillitty roosa nude -huulipuna on joskus oikein piste i:n päällä, jos silmämeikki on muuten voimakas.

    Samoin kuin sinulla minullakin fokus on yleensä aina ehdottomasti enemmän silmissä. Huulet saatan jättää kokonaan meikkaamatta, tai sitten käytän jotakin huulikiiltoa tai neutraalia huulipunaa. Vasta nyt olen viime aikoina opetellut laittamaan painopisteen joskus myös huuliin. Koen kuitenkin, että suuret silmät ovat ehdottomasti kasvojeni vahvin puoli, ja niitä haluan siksi myös meikillä mieluiten korostaa. :)

    Maria Montazamin huulipunia saa Make Up Storen omista liikkeistä ja ilmeisesti myös niiltä Sokoksilta joissa on Make Up Storen piste. Ainakin Helsingin ja Porin Sokoksilla näin näitä. Varmaan Kickseistäkin saa jos niissä on myynnissä Make Up Storea. Ei silti sillä, että luulisin että jotenkin erityisesti etsiskelisit näitä. :)

    VastaaPoista
  5. Hassua, minulle tuo rusehtava MM-nudepuna on paras nudepuna mitä olen eläissäni kokeillut! Ei peitepuikkohuulia, ei kummallista kiiltävää kelmua muuten tummien huulien päällä, sopivan kostea koostumus ja aivan upea lopputulos. Sellainen puna joka voitti Natural Coden nuden 10-0 ja näyttää uhkaavasti loppuvan :D

    Veikkaan että riippuu vahvasti omien huulien pohjasävystä. Omat huuleni ovat vahvapigmenttiset ja useat nudepunat eivät sovi joko sävyltä tai koostumukselta, mutta tämä sopii. Saattaa tällä tummalla tukallakin olla jotain tekemistä sen kanssa ettei tule ruumishuone-fiilareita kun kasvot näyttävät niin valjuilta...

    Niin ne eri jutut näyttää eri ihmisillä erilaisilta :D

    /lenorca, joka ei jostakin syystä suostu muistamaan blogger-tilinsä salasanaa...

    VastaaPoista
  6. (Anonyymi/) Lenorca: Todella kivaa kuulla, että olet tykännyt tuosta rusehtavasta Maria Montazami -huulipunasta! Hyvä, että myös tyytyväisiä käyttäjiä löytyy!

    Pitäisikin ennakkoluulottomasti vain kokeilla, niin näkisi että miten tuo sävy sopii omien huulten väriin. Minun uteliaisuuteni ainakin heräsi nyt! Uskon, että teitä tyytyväisiä käyttäjiä on paljon muitakin sillä nuo Maria Montazami huulipunat myytiin ymmärtääkseni ensimmäisellä kierroksella viime syksynä mm. Ruotsista kokonaan loppuun ja nytkin ne on pidetty Make Up Storen valikoimassa yhdessä tuon Maria Montazami Pinkin kanssa.

    Olisi kyllä todella kiinnostavaa nähdä tuo huulipuna sinun kaltaisellasi tummalla naisella, jolla on vahvat omat värit. Hienoa tietää, että se voi näyttää todella kivalta! Minun pitää ehdottomasti saada tummahiuksiset ystävänikin testaamaan ja ehkä itsekin pitäisi kokeilla noita vielä huulille. Todella mielenkiintoista! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)