tiistai 17. huhtikuuta 2012

Hullujen Päivien kosmetiikkatarjoukset, kevät 2012

Huhuu, taas on aika Stockmannin Hullujen Päivien.

Hullut Päivät Stockmanneilla huomisesta keskiviikosta 18.4.2012 sunnuntaihin 22.4.2012.

Hulluilla Päivillä on yleinsä aina hyviä kosmetiikkatarjouksia, niin nytkin. Tässä mielestäni niistä kiinnostavimpia:


Keskiviikko

- Biotherm BioSource -puhdistustuotteet jättikoossa 400 ml 19,90 euroa ja Multi Recharge -kosteusvoide 50 ml 39 euroa.

Hyvä ystäväni, jolla on atooppinen iho vannoo Biothermin BioSource -kasvoveden ja kuivan ihon Multi Recharge -voiteen nimeen. Hyvä tarjous, sillä esimerkiksi Multi Rechargen oikea hinta on 60 euroa.


- Sensai Kanebo 38 C -maskara on Hullujen Päivien klassikkotarjous. Tänä vuonnna se on tarjolla tuplapakkauksessa yhdessä puhdistusvoiteen ja saippuan kanssa 31,90 euroa.

Kanebo kolmekasi ei kuulu kyllä omiin suosikkeihini. Ei tee minun makuuni tarpeeksi näyttävää tulosta enkä saa sitä millään poistettua pelkällä lämpimällä vedellä. Vihaan sen hinkkaamista irti, joten I'll pass.


- Clarins Eye Contour silmänympärysgeeli tai -voide 20 ml, 26,90 euroa.

Minulla on käytössä tuo geeli ja ihan ok tuote, pidän yleinsäkin Clarinsin ihonhoitotuotteista. Lisäksi minulla on vastaava silmänympärysnaamio eli mask. Olen ostanut ne molemmat Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonialta naurettavaan euron hintaan kappale kun niiden normaalihinta on 41 euroa kappaleelta. Siihen hintaan en kyllä ikinä ostaisi näitä, eivät ne nyt niin ihmeellisiä ole.


- Lancome Hydra Zen Neurocalm -voide 30 ml, 19,90 euroa.

Perushyvä Lancomen päivävoide, jossa ilahduttavasti sisällä myös jo suojakerroin SPF 15. Hinta on puolet normaalista.


- Lumene Touch of Radiance -valokynät, tuplapakkaus 17 euroa.

Hullujen Päivien hyvä vakiotarjous. Normaalisti yksi valokynä maksaa saman 17 euroa. Olen perinteisesti ostanut Lumenen valokynää käyttävälle äidilleni tällaisen pakkauksen Hulluilta Päiviltä.


- Max Factor -ripsivärejä kaksi yhteishintaan 19,90 euroa.

Pidin aiemmin Max Factor False Lash Effect -ripsarista, mutta nyt olen kyllästynyt siihen. Vaatii hurjaa kerrostamista, eikä silti tee yhtä näyttävää jälkeä kuin nykyinen suosikkini Lancome Hypnose.


- The Body Shop Peach -vartalovoi 12 euroa.

Ihanan tuoksuinen persikkavartalovoi, ilmeisesti uutuus. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyn ehkä hakemassa tällaisen itselleni kesäksi. Tarjolla myös persikkasuihkugeeli hintaan 5 euroa ja vartaloemulsio 10 euroa.






Max Factor False Lash Effect -ripsari, Lancome Bi-Facil -silmämeikinpoistoaine ja Klippoteket kuivashamppoo


Torstai

- Lancome Bi-Facil -silmämeikinpoistoaine, jättikoko 200 ml 34,90 euroa.

Pitkäaikainen suosikkini, todella tehokas ja hellävarainen. En kuitenkaan pidä tästä jättikoosta, sillä sen suuaukko on liian suuri ja nestettä holahtaa vanulappuun helposti liikaa. Kallista ainetta menee turhaan hukkaan, joten maksan mielummin tax freessa suhteessa vähän enemmän pienemmästä 125 ml pullosta.


- Biotherm Skin Ergetic -hoitoseerumi, 30 ml 30,90 euroa.

Kohuttu ja kehuttu parsakaaliseerumi. Olen kuitenkin nyt käyttänyt Lancomen Genifique-seerumia säännöllisesti reilusti yli kuukauden, enkä ole huomannut ihossani juuri mitään muutoksia. Siksi en jaksa nyt oikein innostua näistä seerumeista, vaikka tämä Biothermin Skin Ergetic minua periaatteessa kiinnostaisikin.


- Lumene Time Freeze -pikakaunistaja 30 ml, 15 euroa.

Kuulemma suosittu tuote aina kun on alennuksessa. Eräs meikkaaja suositteli tätä minulle, mutta en huomannut mitään muutoksia sitä käyttäessäni eikä huomannut saman tuotteen sattumalta ostanut paras ystävänikään. Mysteeri, mitä tämän on tarkoitus tehdä. Omani aion lahjoittaa äidilleni. Ihan hyvä tarjous kuitenkin, koska normaalihinta on 25 euroa.





Lumene Time Freeze -pikakaunistaja, Clarins Eye Contour Gel, Clarins Skin-Smoothing Eye Mask ja Clarins Beauty Flash Balm -pikakaunistaja


Perjantai

- Clarins Beauty Flash Balm -pikakaunistaja, 50 ml 29,90 euroa

Klassikko pikakaunistaja. Minulla tämä odottaa varastossa pääsyä testaukseen. Olen todella utelias tämän suhteen, niin kehuttu ja pidetty tuote tämä on. 


- Klippoteket kuivashamppoo, 3,50 euroa.

Mielestäni paras kuivashamppoo, jota ostan yleensä Sokoksen 3 + 1 -päiviltä. Siellä sen hinta on 3,90 euroa, mutta nyt siis Hullareilta saa samaa tavaraa vieläkin edullisemmin.


Lauantai

- Beyonce Heat Rush -parfyymi, EdT 30 ml, 19,90 euroa.

Ihan kiva hedelmäinen tuoksu, jonka olen saanut aikoinaan blogin kautta maahantuojalta lahjaksi. Jos etsit edullista mutta mukavaa tuoksua kannattaa testata. Normaalihinta tälle on 30 euroa.  






Tigi Rockaholic Fun Times Flexible Hairspray, Escada Taj Sunset EdT ja L'Occitane Shea -käsivoide


Sunnuntai

- Tigi Rockaholic Fun Times Flexible Mini -hiuskiinne, 75 ml 9,50 euroa.

Minulla on tämä jättikoossa 400 ml, ihan kiva hiuslakka. Pitää, mutta ei tee hiuksista kovia vaan luonnolliset ja taipuisat. Kova hinta silti mielestäni minipullosta.


- Escada Taj Sunset -parfyymi, EdT 50 ml, 39,90 euroa.

Escadan viime kesän ihana trooppinen ja hedelmäinen kesätuoksu. Yksi suosikkejani, jota ei varmaan tämän jälkeen enää saa, joten kannattaisi ostaa varmaan varastoon. Hinta samaa luokkaa kuin viime kesänä laivalla ja lentokentällä.


- L'Occitane Shea käsi- ja jalkavoiteet 75 ml, 9,90 euroa.

Loistavat kermaiset kosteuttajat. Ensin katsoin, että aivan mielettömän hyvä tarjous, sillä normaalisti nämä maksavat 22 euroa, ja tax freessakin vain vähän alle sen, noin 19 euroa. Tässä on kuitenkin ilmeisesti kyseessä minikoko, 75 ml, kun normaalikoko on 150 ml. Kevään Sokoksen 3 + 1 -päivien tarjous 150 millille oli 15 euroa, ja se oli siihen mennessä paras hinta jonka olen nähnyt. Nyt nämä 75 milliset ovat siis melkein normaaleissa litrahinnoissa, outoa.  


Toivottavasti teette hyviä löytöjä Hulluilta Päiviltä! 

6 kommenttia:

  1. Mulle tuo Clarinsin Beauty Flash Balm oli aikamoinen pettymys. Haisee TODELLA pahalle enkä huomannut minkäänlaista vaikutusta iholla :(

    VastaaPoista
  2. Hitsit, oli varsinainen pettymys, että L'Occitanen voiteet olivat minikokoja. Ehdin myös bongata ne kuvastosta ja miettiä saisiko niitä samaan hintaan nettikaupasta.

    Ainakin Sokoksella nettikaupasta sai vähän rajattuna valikoimana samaan hintaan tarjoustuotteita ilman postikuluja. Sama juttu näkyy olevan nyt hiusviikoilla. Kerrassan kivaa ja palvelevaa toimintaa jos minulta kysytään. Olen vähän kahden vaiheilla tilaanko tarjouksesta jotain. Mitään en nimittäin akuutisti tarvitse, mutta perinaisellisesti edulliset hinnat houkuttelevat :D

    Sensain '38 ripsareista, niiden koostumus on mielestäni kyseisen tyylisuunnan vaikein poistaa. Fiberwigin, Estee Lauderin ja Clarinsin vastaavat lähtevät lämpimällä vedellä paljon helpommin ja hinkkaamatta.

    Löysin paikallisesta marketista IsaDoran meikit -30 % alennuksesta. (Harmi sinänsä, sillä se juoruaa merkin poistuvan kokonaan myynnistä) päätin sitten repäistä ja ostin kammoamani pastellimintun kynsilakan (Bonbon Mint) parin päivän päästä olen viisaampi siitä onko ostos kaamea virhe vain edullinen löytö :D IsaDoran tarjouksesta tarttui myös matkaan vaalea inliner kynä (jemmaan, nykyisestä kynästä on noin puolet vielä jäljellä) sekä waterproof ripsari. Ripsarin suhteen ajattelin urheasti kokeilla waterproof-laatua sillä nykyään kasvojenpuhdistusrituaaliini kuuluu aina öljyputsari.

    Lorealin uudesta kynsilakkavalikoimasta löytyi taas kirkas oranssi jolla voin testata Essien väriteoriaa :) Mulla oli varsin tuloksekas kauppareissu, vaikka tokihan lähdinkin vain katselemaan ;)

    VastaaPoista
  3. Hei hyvä kun huomasit, että L'Occitanen voiteista on myynnissä vain minikoko! Korjasin sen omaankin postaukseeni, toivottavasti en ehtinyt harhauttaa kovin monia. Oli sitten lyömätön tarjous tuo Sokoksen 14,90 siitä tuotteesta, onneksi ostin sen silloin enkä nyt haksahtanut tähän :)

    Mäkään en tykkää kolmekasista, mutta sitten taas kaverilleni se on ainoa oikea ripsari, ja lähtee häneltä ihan kevyesti huuhtaisemalla. Niin ne ovat ripset valitettavan erilaisia, mitä tulee ripsareihin.

    Mulle ei tänä keväänä löytynyt paljoa mitään hyviä tarjouksia, tosin tiukka rahatilannekin totta kai vaikuttaa asiaan. Satsaan kosmetiikan sijasta siis kunnon juoksukenkiin, yritän aloittaa jonkinasteisen kuntoilun nyt tässä :)

    VastaaPoista
  4. Bi facil on aina hyvä hankinta! Tuosta jättikoosta mulla tosin ei ole kokemusta. Amerikassa myytävä bi facil on muuten hieman eri tavaraa kuin täkäläinen versio. Tuoksu ja väri uupuvat, tai ovat ainakin huomaamattomat. Yhtä hyvin hoitaa silti hommansa. Loistava tuote, yksinkertaisesti paras silmämeikinpoistoaine ( itse tosin käytän monesti koko meikkiin ) ..

    VastaaPoista
  5. Jazzy: Tosi mielenkiintoista kuulla, kiitos paljon tiedosta!

    Clarins Beauty Flash Balmia on kehuttu niin paljon, että minua oikein jännittää kokeilla sitä. Tosin muutkaan pikakaunistajat eivät ole minulla oikein toimineet, eli en ole huomannut suurempia vaikutuksia niistä. Ehkä olemme vain valmiiksi niin kauniita! :)

    Clarinsin aurinkovoide ei myöskään tuoksu mitenkään hyvälle, vaan vähän sellaiselle vanhanaikaisen parfyymiselle. Voisikohan Beauty Flash Balmissa olla siis samantyyppinen tuoksu kuin siinä...

    Nyt pitää äkkiä käyttää muut vastaavat voiteeni pois, että pääsen kokeilemaan. :)


    Eiko: Minäkin luulin, että ne L'Occitaneen Sheat ovat niitä normaalikokoja ja hämmästelin hyvää tarjousta. Siinä katalogissa olisi kyllä voinut lukea että minikoko, kun muidenkin tuotteiden kohdalla luki niin tai vastaavasti jättikoko. Nyt varmaan aika moni erehtyi, mutta kyllähän se viimeistään sitten siellä Stockalla valitettavasti selviää...

    Nyt en ole kyllä varma, että myydänkö Stockan nettikaupassa kosmetiikkaa. Luulen, että vain vaatteita ym. Sokoksen nettikauppa on kyllä tosi hyvä varsinkin niille, joilla ei ole Sokosta lähellä. Itsekin varmaan käyttäisin sitä paljon jos en sattuisi asumaan Helsingissä. Ihan mahtavaa kun nykyään on nettikaupat, niin ulkomailtakin voi tilata vaikka mitä kivaa ihan minne vaan. Tosi hyvä juttu! :)

    Mielenkiintoista kuulla, että muiden merkkien vedellä poistettavat ripsarit olisivat helpompia poistaa kuin tuo Sensai. Itselleni Sensai ei sopinut yhtään, tuntui että puolet ripsistä lähti kun yritin hinkata sitä irti ja olisi pitänyt käyttää tulikuumaa vettä. Not my cup of tea siis. Onneksi vakioripsarini Lancomen Hypnose lähtee nätisti tuolla Lancomen Bi-Facil silmämeikinpoistoaineella. Muutama pyyhkäisy ja se on siinä. :)

    Hei, niin kiva lukea sun IsaDora ostoksista! Te vakiolukijat varmaan muistatte että olen suuri IsaDora-fani ja tämä aihe kiinnostaa minua AINA. Muutenkin toisten kosmetiikkaostoksista ja kokemuksista on aina niin kiva kuulla! :)

    Minulla ei itselläni ole sitä Bon Bon Mintia. Eikä varmaan tulekaan, sillä vähän sinisempi Essie Mint Candy Apple löytyy, ja sitten se IsaDoran tämän kevään aivan ihana vaaleanvihreä Marzipan, johon olen aivan rakastunut. Toivottavasti kuitenkin tykkäisit Bon Bon Mintista! Minulla on kyllä siihen sopiva samanniminen luomiväri IsaDoran viime kevään Fanciful-lookista, josta olen tykännyt kovasti. :)

    Itse olen pitänyt kaikista IsaDoran ripsiväreistä joita olen kokeillut. Tosin waterproofeja en ole testannut, kun minulla pysyy hyvin tavallisetkin ripsivärit jopa sateessa. Ja Inliner Kajal Blondehan on jo aivan klassikko! :)

    Kivaa että lähdit myös kokeilemaan kirkkaan oranssia kynsilakkaa. On varmaan tämän kesän suosituimpia värejä, niin iloisen pirtsakka ja aurinkoinen! :)


    Elisa: Hyvä jos tiedosta oli hyötyä. Onneksi tullasin varmuuden vuoksi nuo L'Occitanen tuotteiden koot ja minulla oli niitä normaalikokoisia kotona niin pystyin vertaamaan. Olisivat voineet kyllä katalogissakin mainita, että kyseessä ovat minikoot!

    Se Sokoksen tarjous oli kyllä hyvä! Toivotaan että se tulee uudelleenkin, sillä se on vielä edullisempaa kuin tax freessa tai ulkomailla. Ja nuo ovat niin loistavia voiteita, ettei muuta haluaisi enää käyttääkään! :)

    Tuokin on varmasti totta, että Sensain 38 toimii eri ihmisillä eri tavoilla. Muuten mikään ei selittäisi sen huikeaa suosiota. Uskon, että se on aina Stockan myydyimpiä kosmetiikkatuotteita tuolla Hulluilla Päivillä!

    Minulla oli sama, että en tänä vuonna löytänyt (onneksi?) juuri mitään kosmetiikkaa mitä olisi pakko saada tuolta Hullareilta. Klippoteketia voin ostaa vähän varastoon ja ehkä sen Body Shopin persikkavartalovoin, sen verran ihana ja aito tuoksu siinä oli.

    Kivaa, että olet harkinnut juoksua harrastuksena. Suosittelen sitä kyllä lämpimästi! Kätevää, kun voi harrastaa missä vain ja milloin vain. Ja lisäksi siihen jää koukkuun, tuntuu ihanalta ja kunto nousee kohisten. Tosi hyvä harrastus! :)

    VastaaPoista
  6. Tiia: Lancome Bi-Facil on kyllä niin hyvä! Normaalisti en kyllä maksaisi tuollaista hintaa mistään putsarista, mutta inhoan silmämeikkien puhdistamista niin paljon ja toisaalta meikkaan joka päivä, että tässä asiassa olen valmis panostamaan. :)

    Minulla on ollut muutama niitä Bi-Facilin jättipulloja, enkä vain kerta kaikkiaan oppinut käyttämään niitä niin, että ainetta ei tulisi joka kerta liikaa. Sen vuoksi olen siirtynyt kokonaan niihin pikkupulloihin, tulee halvemmaksikin niin. :)

    Tosi mielenkiintoista kuulla, että Amerikassa Bi-Facilkin on erilaista. Niin kuin kai muutkin Lancomen tuotteet voivat olla, ainakin luomivärit. Ei varmaan kannata viedä sinne meikkejä täältä Euroopasta asti, vaan ennemmin kannattaa valmistaa suoraan siellä. Mutta kiva kuulla että Bi-Facil on siellä yhtä tehokasta kuin täällä vanhassa maailmassakin. Mielenkiinnosta täytyy kyllä varmaan kokeilla kun seuraavan kerran pääsen USA:han! :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)