tiistai 31. toukokuuta 2011

Naisten Kymppi, Rachel Zoe sekä Zoya Rica ja Tanzy

Elikkä paljon kaikkea sekalaista höttöä tässä postauksessa, koittakaa kestää! :)

Osallistuin toissa viikonloppuna 22.5.2011 ensimmäisen kerran Naisten Kymppi -tapahtumaan.






Aivan mahtavan hauska tapahtuma: Olympiastadionilla ja Kisahallilla, aurinko paistoi, kivaa oheisohjelmaa: zumbaa ja aerobiccia, 18 000 naista ja 10 km:n juoksu. Onko parempaa tapaa viettää sunnuntaipäivää?

Hauskaa oli myös juosta kaunista rantareittiä toukokuisen vihreässä Helsingissä muiden naisten keskellä. Siitä sai valtavasti energiaa ja jaksoi paljon paremmin. Minäkin juoksin alle tunnin, vaikka olin ollut kipeänä flunssassa edellisellä viikolla, 57 minuuttia!






Naisten Kympin osallistujat saivat ilmoittautumisten mukana Me Naiset -lehden. Maaliin tultua lounaskassissa oli vielä Sara-lehti. Kylläpä meitä hemmoteltiin, rakastan kaikkia naistenlehtiä!

Mukava idea, että lukemista oli myös lounaan kanssa ja kotimatkalle.






Lounaskassissa oli myös kaikkien hyvien lounas-välipalojen (jogurttia, marjarahkaa jne., voisin elää pelkillä välipaloilla) lisäksi tuollainen hauska pinkki flamingo, jolla pääsee 2 yhden hinnalla Vantaan Flamingo Span  Spa & Wellness -osastolle. Kiva tarjous jollekin sateiselle viikonlopulle, aion kysyä jos ystäväni lähtisi kanssani.

Lisäksi kassissa oli erivärisiä hiuslenkkejä Iberolta. Minä sain turkoosit, ja näin muilla ainakin pinkkejä ja ruskeasävyisiä. Tosi kiva idea Naisten Kympin juoksijoille, sillä hiuslenkkejä tarvitsee aina!

Hiuslenkkeihin oli lisäksi kiinnitetty lappu, jolla sai - 60 %:n alennuksen Ibero Shopista Lasipalatsista. Aivan mielettömän hyvä alennus, joten ajattelin, että käyn ainakin katsomassa mitä siellä Ibero Shopissa on myynnissä.

Naisten Kympin jälkeinen maanantai oli todella sateinen päivä. Ibero Shopissa oli muitakin naistenkymppiläisiä shoppailemassa ja piristämässä mieltään sateisena päivänä.

Ibero Shopin tarjous oli vielä ruhtinaallinen, eli - 60 %:n alennus ei koskenut vain yhtä tuotetta, vaan kertaostoa eli kaikkia yhdellä kerralla ostettuja koruja ja muita tuotteita. 

Kaupassa oli koruja, hiuskoristeita ja muuta valikoimaa valtavasti, aivan ihana kauppa!

Ibero on jo 1950-luvulla perustettu korujen maahantuontiyritys, jonka kauppa on sijainnut Mannerheimintiellä Lasipalatsissa samalla paikalla jo 50-luvulta alkaen. New Yorkissa ihastuin vähän samalla ajatuksella, mutta totta kai paljon suuremmassa mittakaavassa ja luksuslaadulla toimivaan Henri Bendeliin, joka on asustetavaratalo Fifth Avenuella. Gossip Girlissakin he shoppailevat kaikki ihanat hiuspantansa ja korunsa sieltä.

Noiden Naisten Kympillä jaettujen hiuslenkkien oikea hinta oli muuten Ibero Shopissa 3,50 euroa, joten ei mikään turha mainoslahja, vaan tosi hyvin keksitty! 






Ihastuin Ibero Shopissa ensin noihin vihreisiin helmikoruihin. Vihreät helmet olivat kauden trendi -pöydällä muiden vihreiden ja vedenväristen korujen kanssa, mutta samaa mallia oli useammassakin eri värissä. Eivät varmaan olleet mitään ihan laadukkaimpia helmiä, sillä ovat niin kevyitä, mutta tykkäsin tuosta väriyhdistelmästä hirveästi. Minulla ei ole kuin yksi vihreä käsikoru, vaikka tiedän vihreän värinä sopivan minulle hyvin.

Otin samantien kaksi noita helminauhoja, sillä pidän runsaista ja isoista koruista. Olen sen verran pitkä, että minulle eivät mielestäni sovi mitkään ohuet ja hennot pikkupiperrykset, vaan pitää olla näyttävää!  

Helminauhat maksoivat vain 2,90 euroa kappale, joten ei todellakaan ollut kallista. Alennuksen kanssa kahden käsikorun hinnaksi jäi 2,32, eli ihan käsittämättömän edullista!

Kassalla näin vielä näitä ihania sormuksia. Ne olivat huomattavasti laadukkampia kuin nuo kevyet ja muoviset helmikäsikorut. Painavaa, kunnollista metallia ja kivenä zirkoni.






Ehkä muistattekin, kun ihastuin tänä keväänä persikanväriin. Innostus on nyt laajentunut kevään edetessä kaikkeen oranssiseen ja koralliin, joten halusin ehdottomasti tämän lämmintä oranssia väriä säteilevän sormuksen. Se on samalla myös kiva muisto Naisten Kympistä. Voisinkin ensi vuonna ostaa samalla tavalla taas uuden sormuksen itselleni muistoksi ja palkinnoksi hyvin sujuneesta juoksusta. 

Sormuksen oikea hinta oli 9,90 euroa, mutta alennuksen kanssa se maksoi vain 3,96 euroa. Eli koruostokseni maksoivat yhteensä vain 6,28 euroa. Olisi pitänyt varmaan ostaa enemmänkin näitä koruja tähän hintaan!

Cocktailsormuksia - vaikka halpista ja rihkamaakin - on mielestäni Suomesta vaikea löytää. Olen ollut ihastunut amerikkalaisen stylisti Rachel Zoen tyyliin yhdistää vaaleisiin yksinkertaisiin vaatteisiin kultaa ja runsaasti sormuksia. Tosi naisellista ja kaunista.

Rachel Zoe on muutenkin puhunut paljon asusteiden merkityksestä: korkokenkien, huivien, korujen - ja oikean huulipunan ja kynsilakan. Rachelin tyyli kyllä jakaa mielipiteitä: hänelle more is more.





Kuvat Rachel Zoen kirjasta Style A to Zoe (Hachette Book Group, 2007). Tilattavissa mm. Amazonista (alkaen noin 6 dollaria) tai Suomalaisesta (12,50 euroa).


Sormukset kiinnittävät huomion käsiin ja tuovat kynsilakan upeasti esiin. Rachel Zoe käyttää yleensä kynsilakkana Chanelin hyvin tummanpunaista, lähes mustaa Vampia, jota myydään Euroopassa nimellä Rouge Noir. Sama kynsilakka oli Uma Thurmanin esittämällä Mia Wallacella dramaattisen musta-valkoisessa femme fatale -lookissa elokuvassa Pulp Fiction.






Huhutaan, että Essie Wicked olisi hyvä dupe Chanelin Vamp/Rouge Noirista. Rouge Noiria minulla ei vielä ole, mutta Essie Wicked kyllä löytyy ja tykkään siitä valtavasti.


Tumma kynsilakka luo mielestäni hyvän ja modernin kontrastin runsaalle kullalle ja sormuksille ja muuten neutraaleille väreille. Lisäksi vain vaalea pitkä tukka, aurinkolasit, korkokengät, take away -kahvi ja L.A.:n aurinko, ja you're good to go. Kesälookki on valmis!






(Rachelin lisäksi!) oranssia, kultaista ja korallinväristä valoa hehkuvat myös Zoya Rica ja Tanzy Zoyan kesän 2011 Sunshine-kokoelmasta.






Zoya Rica vaikutti ensin pullossa suosikiltani kuuden kynsilakan Sunshine-kokoelmasta. Se on erikoinen pinkin-oranssin-korallinen sävy, ihan nätti kyllä kynsilläkin.

Kaikissa Sunshine-kokoelman kynsilakoissa on runsaasti kultaista glitteriä, niin Ricassakin. Se saa ne hehkumaan auringossa, joten todella ihania kesäkynsilakkoja.






Zoya Tanzy on kuin oranssia appelsiinimarmeladia kynsillä. Tykkään todella paljon siitäkin. Näistä kynsilakoista tulee hyvälle tuulelle, ihanan värikkäitä ja iloisia sävyjä.






Ja totta kai minun piti yhdistää myös uusi zirkonisormukseni Zoya Ricaan. Todella kiva yhdistelmä: oranssia korallia hehkuivat sekä vaatteet, kynsilakka että sormus. Ihanan näköistä ja toi paljon hyvää energiaa!


5 kommenttia:

  1. Uskaltaisikohan sitä joskus lähteä johonkin juoksutapahtumaan... Tekisi mieli mutta emmin kuntoni vuoksi.

    VastaaPoista
  2. KORUJA!!!! Minna rrrrakastaa myös koruja! Siksi oma blogi onkin Glitz & Glam ;) Korut ovat yleensä säihkyviä ja antavat arkeen juhlavaa tuntua. Itse en osaa käydä edes kaupassa ilman koruja. :D Minäkö turhamainen? NÖY! :D Omat korut ovat lähinnä rihkamaa, sillä tykkään näyttävistä koruista ja eihän tälläsellä tavallisella taatelin tallaajalla ole varaa sellaisiin koruihin mitä nuo Hollywoodin tähdet käyttää. :( Kun tykkään vaihtelusta, niin siksi en satsaa yhteen kalliiseen koruun, vaan ostan monta halpaa ja voin vaihdella niitä. ;) Tosin on minulla yksi täysin rihkamaa oleva rannekoru Glitteristä ja se makso 35,90 €, mutta sain sen ystäviltäni lahjaksi, koska en itse raaskinu maksaa kauniistakaan rihkamasta niin paljoa. :D

    Tuo sinun sormus on UPEA! Ja se näyttää tyrmäävän hyvältä kynsilakan kanssa. :) Itse en osaa käyttää ns. korusormuksia. :( Minulla on nykyää vain yksi timanttisormus nimettömässä. ;)

    VastaaPoista
  3. Ansku: No totta kai uskallat! :) Esim. tuo Naisten Kymppikin on ihan leikkimielinen tapahtuma, ja tärkeintä on joka tapauksessa mukava yhdessäolo. Ei ole todellakaan pakko juosta koko matkaa. Monet vain kävelevät ja nauttivat kauniista auringonpaisteesta.

    En ollut itsekään aiemmin osallistunut mihinkään isompiin tapahtumiin, mutta nyt innostuin kerrasta. Oli tosi kivaa, joten suosittelen ehdottomasti! :)


    Minna: Korut on minustakin niin kiva tapa piristää muuten yksinkertaista asua. Ja aika edullisestikin, kun ei todellakaan tarvitse olla mitään aitoja. Pukukorutkin ja muu rihkama voi olla todella kivan näköisiä ja näyttäviä. :)

    Mäkin ostan mielummin monta edullisempaa kuin yhden tosi kalliin, vaikka ymmärrän toki niiden aitojenkin korujen viehätyksen. Mutta niitä joutuu sitten varomaankin ihan eri tavalla, joten arkeen sopivat kyllä paremmin ihan vain tavalliset edullisemmat korut.

    Kiva kun tykkäät sormuksesta! En ole kyllä ihan varma, miten tuollaiset cocktail ym. isokiviset rihkamasormukset sopivat aitojen kihla- tai vihkisormusten kanssa. Voi ehkä näyttää vähän oudolta, joten itse ottaisin ehkä kihla- tai vihkisormuksen pois siksi aikaa. Mutta sekin voi tuntua ikävältä, sillä jotkut haluavat pitää esim. vihkisormuksen aina sormessa, mikä on minusta kyllä tosi kaunis ajatus! :)

    VastaaPoista
  4. Kääk, mä oon niin kade kade kade, että oot päässyt tonne kipittelemään :) . Ennen lapsia tuli kipiteltyä pari puolikasta. Hinku lenkkipoluille ois kova. Mutta vaikea ylläpitää motivaatiota, kun tällä hetkellä arki lasten kanssa on niin hektistä monesti. Tuo Rachel Zoen tyyli kolahtaa. Tykkään itekkin isoista koruista ja korkeista kengistä. Sulla on valtavan kauniin malliset kynnet. Omat kasvaa melkeen pystysuoraan ylöspäin :D . Siksi suosinkin geelejä.

    VastaaPoista
  5. Vauhtimamma: Oli kyllä todella kivaa juosta tuollaisessa suuressa tapahtumassa. Harmi kun sä et nyt pääse! Mua muuten nauratti tuo kipittää -sana, ihana! :)

    Juoksuhan voisi kyllä sinänsä sopia lapsiperheen mammallekin harrastukseksi, kun se ei ole aikatauluihin sidottua. Mutta ymmärrän hyvin, että sille tuntuu silti vaikealta löytää aikaa ja varmaan osin jaksamistakin. Mutta pian kun sun lapset on vähän isompia, niin pääset taas varmasti juoksemaan. Sitä paitsi lasten kanssa voi tehdä kaikkea muuta kivaa liikuntaa, touhuilla pihalla jne. :)

    Musta kanssa Rachel Zoen tyyli on kiva. Hänellä on kyllä silmää erityisesti noille asusteille, eli pystyy niillä hienosti tekemään yksinkertaisistakin asuista mielenkiintoisia!

    Ja kiitos kehuista kynsien osalta! Ystävänikin aina kehuvat niitä. :) Hyvällä hoidolla kasvavatkin ihan kivasti. Siksi en tarvitsisikaan geelejä, mutta niihin saisi kyllä tehtyä ihania koristelujuttuja. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)