perjantai 20. toukokuuta 2011

IsaDora Glamour White -kynsilakka, kultaa ja Santogold

Okei ladies, nyt jotakin vähän erilaista.

Eli klikatkaa tästä olkaa hyvät Santogoldin Shove It taustamusiikiksenne.

Ja sitten katsokaa kuinka se toimi inspiraationa kynsilleni. Sillä maailman surkeimmillakin kynsikoristelijoilla ja aloittelijoillakin voi olla inspiraationsa:

We think you're a joke. 
Shove your hope where it don't shine.


Pohjalla IsaDoran kaunis, kaunis uutuus, 649 Glamour White.

Glamour White on melko peittävä puhdas valkoinen shimmeri aavistuksella kultaa. Ei voi mitään, rakastan valkoisia kynsilakkoja, vaikka usein käytänkin muita sävyjä. Valkoiset kynsilakat ovat vain eniten ominta minua.

Ostin Glamour Whiten tänään Sokokselta, kun siellä oli asiakasomistajille - 15 %:n alennuspäivä. IsaDoran kynsilakkojen normaalihinta on 7,90 euroa, joten alennuksen kanssa hinnaksi jäi 6,71 euroa.

Miettikää miltä tämä hehkuva valkoinen näyttää ruskettunutta ihoa vasten. Todellinen kesälakka!


Glamour White kuuluu IsaDoran spring/summer 2011 Trend Nails -sarjaan, jossa on muutenkin aivan ihania kesäsävyjä. Lisäksi se tulee ilmestymään IsaDoran kesän 2011 Ocean Drive -meikkikokoelmassa, jota odotan jo kovasti.  Siitä kokoelmasta melko varma kotiutus tulee Glamour Whiten lisäksi olemaan pastellinen 66 Ocean Dream -luomiväripaletti. 

Sokoselle oli muuten jo tullut IsaDoran kesän Bronzing make-up 2011 kokoelma. Stockkalla ei vielä näkynyt. Jos siitä kokoelmasta jotakin haluatte, Sokoksella on ainakin Helsingissä tuo - 15 %:n alennus sunnuntaihin 22.5.2011 asti. Ainakin kokoelman luomiväripaletti 65 Khaki Bronze vaikutti upealta, mutta minä skippaan nyt shimmerit toistaiseksi.  


Glamour Whiten päälle sitten koristelut kullalla. Tietenkin.

Kuvio on niin nähty muissa blogeissa ja varmaan helpointa mitä nail art -lakoilla voi tehdä. Mutta minä tarvitsin jonkun pomminvarman, sillä tämä oli eka kerta kun yritin koristella kynsiä vapaalla kädellä.


Ajattelin vaan, että kyllä minä nyt piirtää osaan ja annoin mennä. Olin lopputulokseen ihan tyytyväinen, kun ei se ole katsokaa nyt niin tarkkaa.

Joka tapauksessa tuntui, että ehkä nämä nail art -lakat ovat enemmän "mun juttu" kuin Konadit.

Koristelulakka on Color Clubin Art Club You're Golden. Tilasin sen ja muita koristelakkoja 8ty8 Beautysta.


Kunnon shove it -tyyliin 8ty8 Beauty jätti kuitenkin toimittamasta puolet tilauksestani. Ja se mitä tuli, tuli Yhdysvalloista viikossa. So what's up with that?

We think you're a joke. 
Shove your hope where it don't shine.

Täytyy reklamoida sinne huomenna.


Tämä laulaja Santogold (a.k.a. Santigold tai Santi White) on aitoja Brooklynin tyttöjä.

Loistava Shove It -biisi soi myös Gossip Girlin 2. tuotantokauden jaksossa taustalla kun Serena nousee koulun kuningattareksi (the onset of a new social dynasty, when Constance becomes the House of van der Woodsen) ja tekee samalla Danista kissanruokaa. Koko jakso on sotateemalla. Se, mikä minua mietityttää tuossa kohtauksessa on, että what is the message sent ihanalta Serenalta tällä biisillä?

Onko se:

War tactics, they make me sick.
Reel your heart in run away with it.

vai

We think you're a joke. 
Shove your hope where it don't shine.


Fascinating.

Minä aion joka tapauksessa olla huomenna ghetto fabulous ja mennä pokkana töihin näissä kynsissä. Olen ylpeä, että osasin ihan itse tehdä edes näin hienot.

We think you're a joke. 
Shove your hope where it don't shine.

5 kommenttia:

 1. Tajusin tätä lukiessa että mulla ei ole kuin yksi valkoinen kynsilakka ja en tykkää siitä. :D Valkoinen kynsilakka on kätevä, mutta se joka mulla on huono kun se on joku Nivean jonka joskus ostin alennuksesta. Se ei levity tasaisesti eikä peitä kuin jonkun 5-6 lakkakerroksen jälkeen. Täytyy hankkia joku toinen valkoinen lakka kun olisi kiva tehdä ihan perus ranskis välillä. :P

  Ja ihan hyväthän nuo koristelut ovat! Itse en varmaan nail art siveltimillä osaisi mitään vääntää - en ole edes uskaltanut kokeilla! :D

  VastaaPoista
 2. Mä kävin jo aamulla ihastelemassa sun kynsiä ja tuota KYNSILAKKAA!!! WAUH! En vaan ehtiny kirjottaa ylistyksiä tuosta lakasta. Mun on saatava tuo! PAKKO, PAKKO, PAKKO, PAKKO, PAKKO.... :D

  VastaaPoista
 3. Serrated B: Mä tykkään valkoisesta kynsilakasta, kun se tekee kynsistä aina tylikkäät ja terveen näköiset. Vähän kuin ranskiskin :) Erityisesti pidemmissä kynsissä valkoinen on vain niin kaunis.

  Mutta kyllä hermo menee, jos pitää 5-6 kerrosta levittää. Toisaalta tuo sun Nivea voisi sopia juuri ranskislakaksi, kun siinä ei tarvitse todellakaan olla peittävää, vaan musta on usein nätimpää jos pohjalakka on vähän läpikuultava.

  No kiitos vaan, mun tavoite oli, että saan aikaiseksi jotakin, jossa kehtaan liikkua julkisesti ja se toteutui :) Yllättävän paljon muuten nämä koristelut kiinnosti ihmisiä; usemapikin kysyi niistä, ehkä koska mulla ei ole ennen ollut vastaavaa :)


  Minna: Ai, kiva että tykkäsit! Glamour White on kyllä kiva!

  Ekalla kerroksella levittyy vielä vähän epätasaisseti, mutta kahdella kerroksella tulee jo peittävää. Ja lopputulos on valkoisempi ja peittävämpi kuin esim. mun Opeilla, mutta ei kuitenkaan yhtään tönkkö-creme niin kuin esim. Wild and Crazyn Montanalla. Glamour White sopii mielestäni siis pohjaksi hyvin esim. kaikille koristeluille ja miksei yksinäänkin. :)

  VastaaPoista
 4. Mulla itsellä on China Glazen cremevalkoinen ja on aivan painajaismaista kynsilakkaa. Paksua, ei meinaa tasoittua ja kuivuu hitaasti! Siksi käytän sitä todella harvoin. Pitäsköhän ostaa tuo Wild and Crazyn Montana, kun oot sitä ennenkin kehunu. ;)

  VastaaPoista
 5. Minna: Se Wild and Crazyn Montana on minusta aika hyvä valkoinen creme. Ei nyt mikään aivan mahtava levittyjä, mutta ihan ok ja varsinkin siihen hintaan, kun ei maksa kuin 2,95 e. On ollut aika suosittu kynsiblogeissa sekä pohjalakaksi että koristeluun. IsaDora Glamour White on ihan erityyppinen, eli aika hyvin peittävä shimmeri. Nätimpi kyllä mielestäni, mutta Montana on hyvä valkoinen peruscreme :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)