keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma

Syksyn kivoin kosmetiikkatapahtuma on nyt käynnissä, eli Kutsu Kauneuteen -viikko Sokoksella 1.-7.9.2014.


Sokoksen Beauty News -lehden mukana tuli alennusseteli, jolla saa - 20 %:n alennuksen yhdestä normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta miltä tahansa merkiltä.

Tänään keskiviikkona 3.9. on Helsingin Sokoksella ihanista ihanimman eli Diorin oma etupäivä. Huomenna torstaina 4.9. on iloisena yllätyksenä amerikkalainen Estee Lauder, jolla en muista ennen olleen omaa päivää. 

Maanantaina oli Lancome, eilen tiistaina Biotherm ja perjantaina Clinique, lauantaina Sensai ja sunnuntaina Lumene. 

Niin kivaa mennä katsomaan ovatko syksyn meikkikokoelmat ja muut uutuudet jo saapuneet osastoille!

Beauty News -lehdessä meikkitaiteilija Mariela Sarkima kertoo, että syksyn muodikkaimpia luomivärisävyjä ovat liila, luumu, kulta, pronssi sekä petroolin- ja limenvihreä. Trendikkäintä on 3-4 eri metallinhohtoisen sävyn käyttäminen meikissä. Huulimeikkiin Mariela Sarkima suosittelee klassista punaista, pehmeää roosaa tai raikasta pinkkiä.

Beauty Newsin kansi antaa myös hienosti jo viitteitä Kutsu Kauneuteen -tapahtuman visuaalisen ilmeen uudistumisesta. Ainakin Helsingin Sokoksella vanhat pinkit matot oli vaihdettu tyylikkäisiin mustiin ja kosmetiikkapisteet oli puolestaan koristeltu pinkeillä orkideoilla.

Helsingin Sokoksella tapahtumaa juontaa meikkitaiteilija ja kampaaja Outi Broux. Hän antoi niin hyviä ja järkeenkäypiä neuvoja hiustenlaittoon ainakin viime syksyn I Love Me -messujen luennollaan (juttuni täällä), että mielenkiinnolla kuulisin mitä hänellä on sanottavana!

2 kommenttia:

 1. Eksyin blogiisi ja huomasin, että olet oikein ekspertti lentokenttien tax free valikoimassa! ;)
  Osaatko sanoa löytyykö Helsinki-Vantaalta tai Lontoon Gatwickin kentältä MACia tai BareMineralsia?

  Kiitos myös Sokoksen kauneuspäivien vinkistä, pitääkin mennä viikonloppuna käymään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa kun eksyit tänne! :)

   Tykkään kovasti matkustaa, ja minusta on hauskaa vertailla eri lentokenttien tax free -valikoimaa. Matkajutut ovatkin tässä blogissa aika luettuja. :)

   Helsinki-Vantaalla ei ainakaan ole MAC:ia, eikä tietääkseni myöskään Bare Mineralsia. En kyllä itse käytä Bare Mineralsia, joten en niin kiinnitä sen tuotteisiin huomiota. Viimeisimmältä Tukholman matkaltani kyllä muistan, että Åhlensilla oli oikein hieno Bare Minerals -tiski. :)

   Lontoon Gatwickissa en ole valitettavasti käynyt, mutta Heathrowlla ja Manchesterissa ainakin on lentokentällä MAC, joten toivoa voi olla. Bare Mineralsista en valitettavasti osaa sanoa.

   Ostolakossa-kosmetiikkablogissa matkusteltiin yhdessä vaiheessa kovasti Helsingin ja Lontoon väliä, joten sieltä voi hyvin löytyä tietoa myös Gatwickin lentokentän kosmetiikkavalikoimasta. Toivottavasti löytäisit etsimäsi! :)

   Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)