maanantai 8. syyskuuta 2014

Glorian muotinäytöksen meikkilookit ja Lumenen syysuutuuksia

Gloria-lehden muotinäytös oli nyt lauantaina 6.9.2014 poikkeuksellisessa paikassa, eli Helsingin Ruoholahdessa toimistotalossa Glorian toimituksen tulevissa tiloissa.

Tämä oli Glorian muotinäytösten 9. vuosi. Aiemmin Gloria Fashion Show on ollut mm. Töölön Korjaamolla, Vanhalla ylioppilastalolla ja teltassa Töölönlahdella. Ihan hauskaa vaihtelua oli tämä Ruoholahden toimistotilakin, jonne oli kuitenkin rakennettu kunnollinen valkoisena kiiltävä catwalk ja nouseva katsomo. 


Tällä kertaa muotinäytöksen vaatteet eivät olleet minusta niin inspiroivia kuin joskus aiempina vuosina. Mutta sen sijaan lavameikit olivat minusta oikein mielenkiintoisia.

Muotinäytöksen meikit oli tehty suomalaisen Lumenen tuotteilla, ja niistä vastasi meikkitaiteilija Mariela Sarkima 10-henkisen Lumene-teamin kanssa.

Mariela Sarkima kertoi Gloria Fashion Shown käsiohjelmassa, että tänä syksynä nude tekee vahvan paluun meikkisävyihin.

Se näkyi mielestäni hienosti näytöksessäkin, sillä bongasin kaksi nude-lookia. Pelkkä tavallinen nude-meikki ei mielestäni sopinut niin hyvin muotinäytöksen lavameikiksi koviin valoihin, vaikka siihenkin oli haettu jotakin extraa voimakkailla korostuksilla ja varjostuksilla.

Sen sijaan nude-meikki, jossa kulmakarvatkin oli meikattu vaaleiksi, mutta huulet olivat kirkkaan punaiset oli aivan fantastinen. Mallien hiukset oli kammattu vain yksinkertaisesti taakse kasvoilta geelillä tai vastaavalla, ja latva oli takana auki yhtenä runsaana mattona.

Valitettavasti en onnistunut saamaan meikistä yllä olevaa parempaa kuvaa, mutta Glorian nettisivuilla täällä oli lisää kuvia muotinäytöksestä.

Toinen hieno meikkilook oli Cara Delevigne -henkinen, voimakkaasti kulmakarvoja korostava meikki. Siinä oli myös erittäin vahvat, sini-vihreät silmänrajaukset, joten fokus oli tosi intensiivisesti silmissä. Tässä lookissa tukka oli sotkuisella kalanruotoletillä.


Muotinäytöksen meikit olivat hienosti linjassa Lumenen uuden syyskokoelman Nude & Matt -kanssa.

Siihen kuuluu 4 eri nudenväristä kynsilakkaa: 2 Frosted Matt -lopputuloksella ja 2 Frosted Pearl -efektillä. Lumene kuvailee ensimmäisiä maitomaisiksi creme-sävyiksi, joissa on huurteinen soft touch -pinta. Jälkimmäiset taas sisältävät metallipigmenttejä, ja niillä syntyy helmiäismatta lopputulos. 


Kynsilakkojen lisäksi Nude & Matt -kokoelmaan kuuluu kaksi ruskeasävyistä luomiväri-duoa ja kaksi nude-huulipunaa: roosaan taittuva ruskea (89 Kuunvalo) ja hohtava vaaleanruskea (91 Vuodenajat).  


Kuinka tyylikkäiltä ja hienostuneilta näyttivätkään maitokahvin väriset, rauhalliset ja täyteläiset nude-sävyt pitkästä aikaa!

Olisitteko uskoneet, että Lumene on tämän syksyn trendsetter meikkilookeissa?

Gloria Fashion Shown goodie bagissa Lumenen beigesävyinen kynsilakka 35 Aamuinen sade yhdistyi Fazerin Pure Dark -uutuussuklaiden sävyihin. Myös ACO:n Soft Bronzing -kasvovoide oli samoissa ihanissa himmeän kultaisen-beigeissä sävyissä. 

Hei, mitä muuta nainen haluaisi goodie bagissa kuin suklaata ja meikkejä? Gloria oli oivaltanut tämän.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)