sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Laveran uudistuneet meikit

Luonnonkosmetiikkamerkki Lavera lanseerasi uudistuneet meikkinsä Helsingissä Taiteiden yönä elokuun lopussa kahvila Villipuutarhassa.

Koska jonkin universumin lain mukaan kaikki kiva tapahtuu usein samoina päivinä, olin itse silloin nauttimassa Tukholman yöstä. Minua harmitti hirveästi, sillä paikalla olisi ollut meikkaaja tekemässä demo-meikkejä, ja olen myös jo pitkään halunnut käydä Villipuutarha-kahvilassa Kalliossa.


Koska Laveralla oltiin kuitenkin niin mukavia, sain valita itselleni uusia meikkejä testiin, vaikka en päässytkään niiden esittelytilaisuuteen.

Minua kiinnostivat erityisesti luomivärit, sillä niiden laadulla ei ole aiemmin luonnonkosmetiikassa juhlittu.

Lavera toi markkinoille myös uuden Butterfly Effect Mascaran, jonka pitäisi levittää, tuuheuttaa ja pidentää ripsiä. 

Luonnonkosmetiikan ripsivärit ovat olleet vielä huonommassa huudossa kuin luomivärit, eikä tälläkään perhosefektillä valitettavasti kovin paljon aihetta juhlaan ollut. Ripseni eivät varsinaisesti alkaneet muistuttaa perhosia, niin kuin alempana meikkikuvissa näette. Hyvä juttu silti että tuotekehitystä yritetään luonnonkosmetiikan ripsareissakin tehdä, sillä tiedän monen haluavan nimenomaan ripsivärin luonnonkosmetiikasta, koska se on niin lähellä arkoja silmiä. 

Luomivärien mukaan Laveralta oli laitettu vielä kosteuttava ja hoitava Brilliant Care -huulipuna sävyssä 02 Strawberry Pink, koska ajateltiin että se sointuisi hyvin valitsemiini luomiväreihin

 
Näin alkusyksystä sinisen, punaisen ja violetin yhdistelmä on inspiroinut minua kovasti.

Olen käyttänyt lähes pelkästään sen värisiä vaatteita, ja kynteni olen lakannut usein kylmän pinkiksi.

Kuvassa Essien upea Tour de Finance.


Ja katsokaas kuinka nätisti Laveran luomiväritkin asettuvat tähän värimaailmaan!

Kaksi ylintä ovat Beautiful Mineral Eyeshadow -mineraaliluomivärejä sävyissä 02 Pearly Rose ja 07 Diamond Violet.

Sininen on Illuminating Eye Shadow -hohdeluomiväri sävyssä 02 Blue Orchid.

Kaikissa luomiväreissä on hohtoa jonkin verran. Sinisestä hohdeluomiväristä sanotaan erikseen, että sitä pitäisi voida käyttää kuivana ja kosteana. Jotenkin uskon, että myös nuo mineraaliluomivärit taipuisivat siihen.

Näiden lisäksi Laveralla on mineraaliluomivärit sävyissä 01 Golden Glory, 03 Latte Macchiato, 04 Shiny Taupe, 06 Green Olive ja 10 Matt'n Blue sekä hohdeluomivärit 03 Blue Galaxy ja 04 Exotic Khaki. Lisäksi Laveran valikoimaan kuuluu 3 neljän luomivärin palettia. Kaikki luomivärit näkyvät Laveran nettisivuilla täällä.


Meikkasin ensin mineraaliluomiväreillä Pearly Rose ja Diamond Violet.

Tein oikein klassisen silmämeikin, missä vaaleanpunainen on sisänurkassa ja violetti varjostaa. 


Olin tosi tyytyväinen luomivärien laatuun ja pidin kovasti hohtavasta lopputuloksesta.

Metallisuus vielä jännittävästi korostui, kun olin luomivärien kanssa Uimastadionin saunassa. Tästä siis päättelen, että niitä voisi käyttää kosteanakin.

Meikkitaiteilija Mariela Sarkiman mukaan syksyn trendikkäin meikki on 3-4 metallinhohtoisen sävyn yhdistelmä. Tässä nyt vasta lähestytään sitä kahdella luomivärillä.


Hohdeluomiväri Blue Orchid oli sävyltään todella kaunis. Utuinen sininen, kuin sadepäivän pilvi.

Käytin Blue Orchidia yksinään silmämeikissä, jotta sen kaunis väri pääsisi kunnolla esiin.

Punaisen ja sinisen yhdistelmän voi toteuttaa myös näin: punainen tukka ja sinistä luomiväriä!


Karkkipäivä-blogissa on vielä tarkempi esittely Laveran uudistuneista meikeistä täällä.

4 kommenttia:

 1. Harmi, ettet päässyt paikalle! Olisi ollut kiva nähdä suakin :) Ihana muuten sun blogin uusi ulkoasu! Tykkään. Oon kans miettinyt jotain muutosta oman blogini ulkoasulle. Tällainen pelkistetty ulkonäkö on musta tosi kaunis, mutta toisaalta haluaisin blogiini jotain vähän erilaista. Täytyy kokeilla eri vaihtoehtoja sitten kun on aikaa, ettei tule tehtyä vahinkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä tosi harmi, olisi ollut ihanaa nähdä myös sinua! Toivottavasti teillä oli kiva ilta! Minun on pitänyt käydä myös Villipuutarhassa jo pitkään, mutta aina olen päätynyt muualle tai se on ollut kiinni. Täytyy toivoa että nyt joku viikonloppu onnistuisi.

   Kiva kun huomasit uudistuksen! Olen jo pidemmän aikaa halunnut jotain muutosta, mutta nyt vasta löytyi aikaa tehdä edes jotakin. Minun on pakko tehdä yksinkertaista, kun en osaa mitään muuta. :) Nyt on kyllä monilla tosi hienoja, ammattisuunnittelijoilta tilattuja blogipohjia, sellainen olisi kyllä upea. Esim. Neiti Kameleontti ja Maitokahvia sokerilla -blogeissa. :)

   Poista
 2. Oi miten ihana tuo sinun yhdistelmäsi Pearly Rosea ja Diamond Violetia on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Se on kyllä ihan noiden uudistuneiden Laveran luomivärien ansiota. Luonnonkosmetiikan luomiväreiksi niissä on tosi hyvä hohto ja lähes metallinen lopputulos. Ihania! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)