maanantai 30. kesäkuuta 2014

IsaDora kesä 2014 Sunset in Rio -kokoelma

Brasilia on nyt jalkapallon MM-kisojen vuoksi kuumempi kuin koskaan. Moni meikkimerkkikin on hakenut sieltä inspiraation kausikokoelmalleen.

OPI:n Brazil-kynsilakkakokoelma ilmestyi jo keväällä. Clarinsin Colours of Brazil ja IsaDoran Sunset in Rio -kokoelmat puolestaan nyt kesäksi. 






Clarinsin Colours of Brazil -kesämeikissä tehostevärinä beigelle ja ruskeille on kirkas sininen. IsaDoralla on sinisen lisäksi vihreää ja oranssia, jotka ovat samalla kokoelman päävärit.






Kirkas vihreä kyllä sopii Brasiliaan. Trooppisten sademetsien lisäksi Brasilian lipussakin on vihreää ja keltaista.

Myös Helsingin sambakarnevaalien suojelijaksi Brasiliasta kutsuttu Passista, huipputanssija Egili Oliveira oli pukeutunut Brasilian lipun väreihin tanssiessaan sambakulkueen edessä. Hän oli oikeasti kuin perhonen tanssiessaan, en ole aiemmin nähnyt vastaavaa.

Helsingin sambakarnevaalit järjestettiin lauantaina 7.6.2014 ja kulkue kulki koko Helsingin keskustan läpi. Oikeastihan sambakarnevaalit ovat Rio de Janeirossa helmi-maaliskuussa laskiaisen aikaan. 






Tässä on swatcheja IsaDoran Sunset in Rio -kokoelman meikeistä.

Ylärivissä näkyvät Eye Glow -sinkkuluomivärit: kalpean kultainen 02 Golden Sand, ruskeankultainen 07 Hazel, hopeansinertävä 20 Ocean Wave ja vihreä 21 Amazonas.

Kokoelman Gel Eyeliner -silmänrajausväreistä löytyy hurjasti pigmenttiä: vihreä 08 Turquoise ja sininen 09 Aqua. 

Alarivissä ovat kokoelman Twist-Up Gloss Stick -huulipunakynät 14 Rio Red ja 15 Knock Out Pink. Niiden vieressä on oranssi tavallinen huulipuna 167 Rio Fever.

Kokoelman poskipunat ovat voidemaisia ja sticki-muodossa. Ne ovat tosi ruskeita ja ennemminkin kuin varjostusvärejä: punertavampi 89 Sunset in Rio ja beigempi 88 Bermuda Bronze. Erikoista muuten, että kokoelman nimituote on nimenomaan poskipuna, Sunset in Rio.

Parhaimmillaan tämän kokoelman värit ovat varmasti ruskettuneella iholla loppukesällä.






Sain IsaDoralta blogia varten testiin kattavan setin kokoelman tuotteita. Niillä pystyi tekemään koko Sunset in Rio -kokoelman mainoskuvan meikin. 

Vasemmalta Bermuda Bronze -poskipuna/varjostusväri, Coral Glow -huulikiilto, Rio Red -huulipunakynä, Amazonas-luomiväri, Turquoise-geelieyeliner ja Copacabana-kynsilakka.








Sunset in Rio -kokoelman mainosmeikki on tässä. Hehkuvaa vihreää ja oranssia, näyttää kuumalta!

Silmämeikissä on selvästi käytetty Amazonas-luomiväriä koko silmäluomella ja Turquoise-geelirajausta. Varjostuksena on ehkä lisäksi jotain ruskeaa. Huulilla on varmaan Rio Red -huulipunakynä tai oranssi Rio Fever -huulipuna.

Kynsilakkana on selvästi oranssi Copacabana. Muut kokoelmaan kuuluvat kynsilakat ovat beige pinkkiin heijastava duochrome Ipanema Beach ja persikkaisen nude Peachy Colada. Ihania nimiä! 

IsaDoralta ilmestyi Sunset in Rio -kokoelman lisäksi myös Rio Carneval -niminen kynsilakka- ja huulikiiltokokoelma, jossa on lisää iloisenvärisiä kynsilakkoja. 






Tässä on Sunset in Rio -kokoelman Copacabana kynsilläni.

Rakastettavan nimen lisäksi sävy on aivan upea, kirkas oranssi. 

Copacabana keräsi vähintään yhdet kehut päivässä kaupanmyyjiltä, kavereilta ym. Ansiosta.

IsaDoralta on ilmestynyt Gel Nail Lacquer -kokoelma erikoiskestäviä geelilakkoja, mutta myös Copacabana kesti kynsilläni merkillepantavan hyvin. Jopa pidempään kuin Lumenen vartavasten kestäviksi suunnitellut Gel Effect -kynsilakat! IsaDoran geelilakkoja en ole vielä ehtinyt testata. 






Yhdistin Copacabanan Rion hengessä vihreään paitaan ja leopardikuvioon, joihin se sopi erinomaisesti. 






Meikissä minulla ei ihan riittänyt rohkeus go all out Sunset in Rio -kokoelman mainoskuvan mukaisesti, sillä pelkästään jo vihreä Amazonas-luomiväri oli yksinään tosi kirkas, ilman että siihen olisi vielä yhdistänyt vihreän Turquoise-rajauksen. Niinpä rajasin konservatiivisemmin tummanruskealla.

Amazonasinkin kanssa minulla oli vaikeuksia ekalla kerralla tasoittaa sitä arkipäivään sopivaksi, se on nimittäin todella kirkas vihreä. Sopii kyllä hyvin jalkapallo-teemaan, sillä se on aika tarkalleen ruohonvihreä.

Tunnen yhden aidon brassi-kaunottaren, joka on hyvin luonnonkaunis ja muutenkin luonnollisen tyylin suosija. En voisi kuvitellakaan häntä vihreässä luomivärissä, enkä edes oranssissa huulipunassa. Mutta Sunset in Rio -tyyli onkin varmaan enemmän sambatanssijattarille ja muille hauskanpitäjille tarkoitettu!

Hienosti vihreä Amazonas-luomiväri kuitenkin sopi yhteen Rio Red -huulipunakynän kanssa, joka oli toinen suosikkituotteeni tästä kokoelmasta Copacabana-kynsilakan lisäksi. 






Kolmas suosikkini oli ihana Turquoise-geelirajaus. Tässä silmämeikissä se on alarajauksena yhdistettynä neutraaliin kimaltavaan beigeen yhdestä IsaDoran aiemmasta kesäpaletista (Miami-inspiroitunut Ocean Dream kesältä 2011).

Tämä meikki sopi arkeenkin. Turkoosinvihreä rajaus toi siihen kuitenkin vähän wow effectia!






Sunset in Rio on mahtava, värikäs kokoelma IsaDoralta kesään 2014! Jos olette enemmän neutraalien ruskeiden ja vaaleanpunaisten sävyjen ystäviä, on IsaDoralta myynnissä myös toinen kesäkokoelma Savannah Bronzing Make-Up. 

Osa Sunset in Rio -kokoelman meikeistä oli täällä Helsingissä ainakin kesäkuun alussa sambakarnevaalien aikaan jo loppuunmyyty Stockmannilta ja Sokokselta. Sokokselle oli kuitenkin saapunut täydennysdisplay viimeksi kun katsoin, joten ehkä myös meikkaaja Saara Sarvaksen kehumaa vihreää Amazonas-luomiväriä saa taas (hänen blogijuttunsa 5 x Värikäs silmämeikki täällä)!  

10 kommenttia:

  1. Mulla tekis niin mieli ostaa näitä tämän kokoelman luomiväreistä hiekkasävyt sekä upea vihreä! En ehkä lähtisi ensimmäisenä työpäivänäni sillä meikaten töihin, mutta aivan varmasti kesytän uudenkin työpaikan värikkäisiin meikkeihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä Amazonas olisi kyllä täydellisesti sinun värisi, mutta löytyyhän sinulta kyllä samanlaisia vihreitä myös esim. siitä Sleekin kevään Garden of Eden -paletista. :) Myös kokoelman beige-kultaiset näyttivät aika mukavilta, mutta itse olin tyytyväinen kun löysin vastaavia vanhoista IsaDora -paleteistani, joita kyllä riittää. :)

      Kivoja värejä joka tapauksessa on tässä Rio-kokoelmassa: beige, vihreä ja oranssi sopivat niin kauniisti yhteen, myös pukeutumisessa. :)

      Itselleni vihreä Amazonas oli kyllä melkein liikaa tavalliseen arkipäivään. Nyt myöhemmin olen vähän hillinnyt sen kirkkautta laittamalla sitä vähemmän liikkuvalle luomelle ja varjostamalaa ruskealla, niin se taipuu paremmin arkeen. Mutta toki voi näyttää kivalta myös yksinään, riippuu ihan siitä kuinka rohkea on! :)

      Poista
  2. Upea lakka ja ihana Amazonas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oranssi Copacabana-kynsilakka on kyllä niin mahtava! Kuin auringonsäde tässä viime aikoina vähän sateisessa säässä. Tosi onnistunut sävy! Ja näyttää superhyvältä esim. vihreän kanssa, tosi kiva! Nyt jos/kun helteet alkavat, tulee sopimaan hyvin myös aurinkoisiin päiviin! :)

      Vihreä Amazonas-luomiväri oli myös hieno, ja oikein yllätyin kun näin kuvasta miten hyvältä se näytti tuon oranssinpunaisen huulimeikin kanssa. Luulen silti, että tulen käyttämään sitä enemmän hellepäivien iltameikissä, arkimeikkiin se on jopa vähän liian räväkkä! :)

      Poista
  3. Tykkään ihan valtavasti tuosta kokoelmasta. :) Mutta eipä joo kyllä Riossa mitään värikkäitä meikkejä vastaan kävellyt ja kun vietettiin kuitenkin suurin osa ajasta Copacabanalla ja Ipanemassa, niin siellähän oli sellaista muutenkin aika naturellia biitsilookia. Ah, tulipas ikävä Rioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä Sunset in Riossa on kyllä todella onnistunut, sinänsä simppeli mutta erittäin hyvin toimiva väriyhdistelmä beigeä, kultaa, pronssia, vihreää ja oranssia. Ja sävyt ovat tosi hyvät! Nämä meikit näyttäisivät kyllä niin hyviltä sun ruskettunella iholla ja tummien hiustesi kanssa. Mutta onneksi ne sopivat kivasti myös punaiseen tukkaani, vaikka ehdottomasti ruskettuneempi iho olisi näiden värien kanssa parempi. Ehkä sitten loppukesästä minullakin! :)

      Ihana kun kommentoit tähän, kun mietin sinua niin paljon tätä juttua kirjoittaessani. Kun sinä olet oikeasti käynyt siellä Brasiliassa Copacabanalla ja Ipanema Beachilla, minulle ne ovat vain ihania nimiä ja kaukainen unelma. Mutta hyvä fiilis tulee silti jo pelkistä hurmaavista nimistäkin! :)

      Hauska jos se pätee laajemminkin Brasiliaan, etteivät brassinaiset oikeasti meikkaa niin värikkäillä sävyillä kuin aina luullaan. Kaunis brasilialainen ystävänikin on hyvin luonnollinen, enkä ole koskaan nähnyt hänellä varmaan ripsiväriä enempää meikkiä. Eikä kyllä tarvitsekaan, kun on luonnostaan hehkeä ruskea iho ja mustat kulmat, hiukset ja silmäripset. Olen kuitenkin aina ihmetellyt sitä vähän, kun stereotypiat ovat niin toiset. Mutta ainakin sambakarnevaaleissa siellä varmaan näkee värikkäämpääkin tyyliä, ja tämän IsaDoran kokoelman inspiraatio onkin varmaan enemmän sieltä! :)

      Poista
  4. Nuo geelirajausvärit näyttävät tosi hyviltä. Tulispas jo kesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niissä oli aivan erinomainen pigmentti ja kauniit sävyt! Minulla oli jo ennestään IsaDoran tummansininen Gel Eyeliner sävyssä Midnight Navy syksyn 2013 Color Chock -kokoelmasta (saatu blogin kautta), jota olen käyttänyt tosi paljon smoky-meikeissä pohjalla. Tämä Sunset in Rio -kokoelman Turquoise on myös ihana, ja sopii nimenomaan rajauksiin.

      Nyt on luvattu että se kesä sieltä tulee, eli ei muuta kuin turkoosit rajaukset silmiin ja rannalle, ihanaa! :)

      Poista
  5. Ihanan sävyinen kynsilakka tuo Copacabana! Tykkään! Kokoelma on kivan värikäs ja raikas :) Tuo Turquoise-geelirajaus alkoi erityisesti houkuttelemaan. Onko vedenkestävä tai kuinka pysyvä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Olen itse aivan ihastunut Copacabana-kynsilakkaan. Todella onnistunut oranssinkorallinen sävy, vaikka minulla on ennestäänkin niitä aika monta. Tykkään kovasti, ja poikkeuksellisen paljon kehuja Copacabana sai myös muilta, missä tahansa liikuinkin. :)

      Katsoin jo ennen Sunset in Rio -kokoelman ilmestymistä tuota kokoelman mainoskuvaa, että meikki näytti ihanan trooppiselta ja hehkeältä. Kokoelman tultua kauppoihin oli kivaa havaita, että tuotteet vastasivat myös laadultaan sitä. Hyvä kesämeikki-kokoelma taas IsaDoralta! :)

      Geelirajauksessa lukee että Waterproof, ja oma kokemukseni vastaa myös sitä. Hyvin pysyy, vaikka minulla ei kyllä muutenkaan ole yleensä ongelmia tässä suhteessa. Itselleni on tärkeää myös se, että se lähtee hyvin pois silmämeikinpoistoaineella.

      IsaDoran geelirajauksissa on korkissa mukana oma pieni sivellin, joka on ihan ok. Itse levitän kyllä mielummin muulla siveltimellä, jotta saan tarkempaa jälkeä. Minulla on ennestään IsaDoran tummansininen Gel Eyeliner Midnight Navy syksyltä 2013 (saatu blogin kautta), josta olen tykännyt myös kovasti. Tummansininen on jostain syystä rajauksissa aika harvinainen väri, ja ihan syyttä, tosi hyvä. Tämän kesäkokoelman kirkkaansininen rajausväri Aqua oli myös tosi hehkuva! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)