sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Dior Trianon -meikki


Olen aivan ihastunut Diorin tämän kevään Marie Antoinette ja Macarons -inspiroituneeseen Trianon-kokoelmaan (aiempi juttuni siitä täällä). 

Mainoskuva on yksi kauneimmista koskaan näkemistäni, ja kokoelma mielestäni yksi Diorin kaikkien aikojen parhaita. Diorin kevätkokoelmista tämän rinnalle nousevat minun mielestäni vain kevään 2012 Garden Party (vaikka viime vuoden 2013 Cherie Bowkin oli aika ihana), ja kesäkokoelmista kesän 2012 Croisette Collection ja viime kesän 2013 Bird of Paradise. Tästä voidaan tietenkin päätellä, että Diorilla on ollut viime vuosina mielestäni todella onnistuneet kevät- ja kesäkokoelmat. 

Trianon-kokoelman mainoskuvan on ottanut huippuvalokuvaaja Steven Meisel, joka kuvasi myös mm. Madonnan Sex-kirjan vuonna 1992. Kuvan tyylistä vastaa legendaarinen Vogue Parisin ex-päätoimittaja Carine Roitfeld, Mademoiselle C. Ei siis ihme, että tyyli on kohdallaan tässä kuvassa. Malli on Daria Strokous.






Mutta meikkikin on tosi kiinnostava, ja hyvin erilainen sekä väreiltään että tekniikaltaan kuin mitä yleensä nähdään.

Vaaleansininen luomiväri on meikissä aika harvinainen. Tässä se on yhdistetty vaaleanpunaiseen, jota on liikkuvalla luomella ja ulkonurkassa. Vaaleansininen luomiväri lähtee jo nenänvarresta kulmaluulle ja kohoaa ihan kulmakarvoihin asti. Suloisia pastellisävyjä kehystävät mustat tarkat rajaukset. 

Huulipuna on herkullinen ruusunpunainen ja kynsilakka söpö vaaleansininen.  







Halusin tietysti myös kokeilla meikkiä. 

Olin perjantaina käymässä Diorin maahantuojalla - I know, heaven! - ja minulle tarjottiin testattavaksi blogiani varten Trianon-kokoelman Pastel Fontanges -viisikkoa, jolla oletan että tuo mainoskuvan meikkikin on tehty.

Koska olen vähän tyhmä - ja olin Dior-shokissa, ymmärrättehän, niin paljon ihania Dioreita ympärillä! - niin sanoin että ottaisin mielummin kokoelman toisen viisikon, joka sekin on aivan yli-ihana, pinkki-violetti Pink Pompadour, jonka arvelin sopivan itselleni paremmin.

Jälkeenpäin jäin vähän harmittelemaan, sillä olisin totta kai halunnut tehdä Trianon-meikin alkuperäisellä paletilla. Mutta ei hätää, sovelsin, kuten tekin voitte tehdä jos teillä ei ole Pastel Fontangesia. 







Yritin löytää Dior-arkistoistani Pastel Fontangesia vastaavia sävyjä, ja mielestäni onnistuinkin aika hyvin. Luulen, että Pastel Fontangesin värit ovat aavistuksen shimmerisiä, mattavärejä minulla ei olisi ollutkaan.

Liikkuvalle luomelle käytin noita kahta ylintä vaaleanpunaista luomiväriä vanhasta Flower Blossom -paletistani. Hyvin ne toimivat, vaikka paletti on keväältä 2008. Olen saanut sen aikoinaan herra Pumpulipupulta tuliaisina Pariisista, joten se on minulle rakas.

Vaaleansinisen luomivärin meikkiin sain kevään 2009 Electric Lights -paletista, joka on harvinainen sininen paletti. Käytin alle vasemman alakulman kalpeaa vaaleansinistä, jota vahvistin vasemman yläkulman kirkkaammalla vaaleansinisellä. Niitä voimistin vielä vähän Diorin vanhan Seascape-paletin mattasinisellä (oikealla).






Meikki oli yllättävän helppo tehdä. Olin varannut sen tekemiseen reilusti aikaa, mutta se syntyikin tosi nopeasti. Värit ovat niin vaaleat, että niitä ei tarvinnut juurikaan häivytellä, sen kuin vain levitteli isolla siveltimellä suurpiirteisesti silmäluomille. 

Meikistä tuli kuitenkin mustien rajausten kanssa mielestäni tarpeeksi näyttävä myös iltameikiksi, sillä luomivärien sisältämä kalpea shimmer heijasteli valoissa kivasti. 

Huulipuna on IsaDoran kevätkokoelmasta Pink Peony, joka on paljon kirkkaampi pinkki kuin Diorin mainoskuvassa oli, sillä halusin iltameikkiin vähän väriä. Vaaleampi huulipuna kyllä sopii päiväkäyttöön paljon paremmin. Luulen, että Diorin mainoskuvassa voisi olla sävy Courtisane. 

Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä meikkiä vaikka olisit aloittelevakin meikkaaja, sillä tämä oli tosiaan yllättävän helppo tehdä, mutta silti tosi nätti. 







Trianon-meikkejä tullaan näkemään täällä Pumpulipupussa tänä keväänä vielä paljon lisääkin, sillä katsokaa millaisen määrän Trianon-ihanuuksia sain Diorin maahantuojalta! 

Kaikissa pakkauksissa lukee "Trianon Edition", niin ihanaa! Olen niin onnellinen, että sain ne muistoksi nimenomaan tästä viehättävästä Trianon-kokoelmasta. 






Tässä näette koko Trianon-kokoelman displayn. 

Kokoelma ei ole siis pelkkää hempeää tyttömäistä vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, vaan sieltä löytyy myös täyteläistä violettia, voimakasta aniliininpunaista ja herkullista vihreää aikuisempaankin makuun. 






Seuraavan Trianon-meikin aion tehdä huomenna näillä suloisuuksilla eli Diorblush Pink Reveriella, Pink Pompadour -viisikolla ja Bloom -kynsilakalla. 

Voiko ihanampaa tapaa aloittaa maanantai-aamu olla? 

27 kommenttia:

  1. Voih, ihania! Rusettien rakastajana jään kuolaamaan noita tuotteita, lääh :D

    Harvoin Dior onnistuu vakuuttamaan mut kausilookillaan, mutta tämä kyllä vei mut mennessään! Tuskin kyllä ostan mitään itselleni kokoelmasta, en vaan keksi mitään järkevää syytä maksaa noista ihanuuksista niin paljon kuin Suomessa näistä pyydetään… Tyydyn ihailemaan kokoelmaa sun esittelemänä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusetit toistuvat muutenkin Diorin tuotteissa usein, sillä itse Christian Dior käytti niitä usein suunnittelemissaan asuissa, ja myös Miss Dior -hajuvesipullojen koristeluissa on siksi rusetteja. :)

      Minä taas rakastan Diorin kausimeikkejä, mielestäni Diorin look on usein se markkinoiden ykkönen ja trendsetter. Toinen on tietysti myös Chanel, mutta Diorin meikeissä on lisäksi vielä yleensä se huippulaatu. Tämän kevään meikkimuoti tulee siis selvästi olemaan pastellisävyjä, ja erityisesti vaaleansininen on huippumuodikas! :)

      Diorit ovat kyllä Suomessa ihan järkyttävän kalliita. Siksi ostan itse usein kausikokoelmasta vain yhden tuotteen muistoksi, ja senkin usein tax freesta. Siksi olikin nyt niin ainutlaatuista saada testiin melkein koko kausikokoelma. Nyt kun olen käyttänyt tuotteita yhdessä, ymmärrän mihin sekin idea perustuu: yhdessä ne ovat vain niin paljon enemmän. Mutta totta kai kaikki mainoskuvien inspiroivat lookit voi toteuttaa myös itseltä jo ennestään löytyvillä tuotteilla, niin kuin minäkin yritin tässä meikissä tehdä. :)

      Poista
  2. Oi, miten ihania! En malta odottaa, että saan lukea tästä kokoelmasta lisää sinun kokemuksiasi ;) Poskipunista tuo persikkaisempi sävy sopisi ehkä minulle paremmin, mutta viime kuukausina olen rohkeasti heittäytynyt myös pinkin maailmaan, joten ehkäpä tuo Pink Reverie voisi olla kokeilemisen arvoinen!? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivätkö olekin! Aivan käsittämättömän ihania! Trianon on kyllä yksi Diorin ihanimmista kausilookeista ikinä! <3

      Poskipunat tässä lookissa olivat mielestäni todella onnistuneet. Molemmat ovat kuulaita, keväisiä sävyjä. Persikkainen Corail Bagatelle olisi tietysti varma valinta sinun upean punaisen tukkasi kanssa, mutta viileämpi pinkki Pink Reverie voisi taas olla aika raikas. Kokeilin Pink Reverieta jo eilen, ja poskilla se ei ole ollenkaan noin sähäkkä ja kirkas, vaan ennemminkin vain kauniin luonnollinen, tyttömäinen puna. :)

      Poista
  3. Ihana meikki- ja apua, mitä aarteita oot saanut! Upeita! Jään innolla odottamaan millaisia meikkejä saat näillä aikaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olin tiedätkö niin onnellinen, kokonainen Diorin kausilook, meinasin pyörtyä ilosta. Niin ihanaa! :)

      Minua inspiroivat kovasti myös Trianon-kokoelman sinkkuluomivärit, vaaleanvihreä Opaline ja violetti Angelique. Diorilla oli vuosia sitten viisikko, jossa oli yhdistetty vihreää ja violettia, ja väriyhdistelmä on kiinnostanut minua siitä asti. Nyt aion kokeilla kuinka nuo sävyt toimivat yhteen, sillä sain testiin myös nuo upeat sinkkuluomivärit. Eli sellainen meikki on ainakin tulossa Pink Pompadour (niin ihana nimi!) -meikin lisäksi. :)

      Poista
  4. Innolla odotan Trianon-postauksia, pastellisävyt eivät tunnu omalta jutulta, mutta näitä herkkuja on kyllä kiva ihailla kuvista ja livenäkin displaystä (toivottavasti paikalle ei vaan satu liian hyvää myyjää, niin kuin syksyllä, heh).
    Kattelinkin muuten juuri Diorin sivuilta tutoriaaleja näillä meikeillä, en ole jotenkin aiemmin älynnytkään käydä niitä vilkaisemassa. Aika raskaat vaan ne sivut, että oli vähän takkuista se videonpyöritys, mutta kyllä kannatti! Mallikin on jumalaisen kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Minustakin kaikkia ihanuuksia on aina mukavaa katsella vain kaupassa tai kuvissa, vaikka eivät juuri sillä kerralla itselle sopisikaan. Kauneudesta voi nauttia silti! Sitäpaitsi erilaiset meikilookit ovat minusta todella kiinnostavia, vaikka kaikki eivät tietenkään sovi kaikille. :)

      Huomasin samoin, että siellä Diorin nettisivuilla olisi tutoriaaleja, mutta niiden täytyy olla todella raskaita tiedostoja, sillä oma nettiyhteyteni ei valitettavasti jaksanut pyörittää niitä ollenkaan. Tosi sääli, sillä olisi ollut niin ihana nähdä niitä. Täytyy kokeilla uudelleen jossakin missä olisi vielä parempi verkko. Vähän tyhmää kyllä, olisi kiva jos olisi vaikka sitten yksinkertaisempia tiedostojakin, mutta näkyisivät kaikille. :(

      Poista
  5. Siis voisin ottaa noi kaikki. Ihania sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hei, niin minäkin! :) Sain jo varmaan puolet kokoelmasta, ja silti se toinen puolikas jäi vielä mietityttämään, tämä on niin yliluonnollisen hyvä kokoelma Diorilta. Jos en kestä, niin ostan loput tax freesta myöhemmin keväällä. Trianon on niin ihana! :)

      Poista
  6. Aivan mahtava reissu varmasti! Mulle ei Diorin kevätkokoelmat ole viime vuosina iskeneet, mutta viime kesän Paratiisikokoelma oli aivan ihana ja omistan siitä useita tuotteita. Koska meikkituotteita on jo aika paljon pitäisi tehdä enemmän tälläisiä sinun esimerkin mukaisia testausjuttuja, joissa etsitään vastaavat tuotteet jo olemassa olevista ja tehdään kokoelmaa mukaileva meikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä, ehdottomasti yksi elämäni huippukokemuksista, en unohda sitä koskaan. Olen vieläkin niin kiitollinen, että pääsin käymään Diorilla. :)

      Viime kesän Bird of Paradise oli minustakin tosi hieno ja inspiroiva kokoelma. Harvoin on meikkikokoelmissa niin paljon onnistuneita sinisen ja vihreän sävyjä kuin siinä. Kunnon muodinluojan tavoin Dior uskaltaa olla vähän erilainen, eikä mieti kausilookeja aina pelkän kaupallisuuden kautta. Vaikka tuleehan niistä menestyksiä silläkin tavalla: esim. nyt ennustan tälle Trianon-kokoelman vaaleansiniselle huikeaa suosiota. Ihanaa, kun tuli taas jotakin vähän erilaista kevääksi! :)

      Itse yritän myös jatkossa tehdä enemmän sellaisia inspiraatiojuttuja tänne blogiinkin, kuin haalia vain aina uutta ja uutta kosmetiikkaa. Se on itsellekin tosi opettavaista ja kiinnostavaa: miten saa omista varastoista valittua oikeat tuotteet ja loihdittua samantyyppisen meikin. Meillä kaikilla on varmaan jo niin paljon kosmetiikkaa, että yleensä oikeat sävyt on mahdollista löytää. Tosi hauskaa puuhaa! :)

      Poista
  7. Siis noi paletit on NIIN kauniita! <3 ja ihana oli tuo sun meikki :) Iik, Dior on vaan niin rakkautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin, pelkkä kuvien ottokin oli aivan eye candya. Yleensä inhoan tuotekuvien ottamista, mutta näitä oli tosi kiva valokuvata kun olivat niin kauniita. Ja kuvatkin onnistuivat aika hyvin! :)

      Kiitos paljon! Bonusefektinä meikissä oli, että kun käytin pastellisävyjä, näytin yhtäkkiä paljon nuoremmalta. Ihanasti raikasti ilmettä. Nämä pastellit tulevat kyllä olemaan vielä parhaimillaan kun kevätaurinko alkaa pian paistaa. :)

      Dior on minulle kyllä meikkipuolella suosikkini Chanelin lisäksi, there is nothing better than that! Useammin pitäisi hemmotella itseään Diorilla huomasin nyt kun ihastelin näitä saamianikin tuotteita. :)

      Poista
  8. Kokoelma on aivan ihana! Rusetit on ihanan tyttömäiset ja Pink Pompadour -paletti veti minunkin huomion heti itseensä - en yhtään ihmettele, että toivoit nimenomaan sitä vaikka toinenkin paletti upea on.:) Mielenkiinnolla odotan meikkiä myös tällä Diorin paletilla - varmasti ihanaa arjenluksusta meikata heti aamun aluksi Diorilla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trianon-kokoelma on kyllä aika tasaisen, täydellisen ihana! Toinen toistaan suloisempia, kiinnostavampia ja laadukkaampia tuotteita, ja aivan uusiakin innovaatioita kuten Marie Antoinetten Trianon-linnan posliinien inspiroima Trianon Edition Perle-kynsilakka ja Fusion Mono Matte -voidemaiset mattaluomivärit. Ihastuin itseasiassa tähän kokoelmaan niin paljon, että nyt olen alkanut haaveilla Pariisin matkasta, jotta voisin käydä Versaillesissa ja Petit Trianonissa katsomassa, mistä Diorin inspiraatio on oikein peräisin. :)

      Kiitos lohdutuksesta, että Pink Pompadour -paletti oli ehkä sittenkin oikea valinta. Itseasiassa olen nyt jälkeenpäin samaa mieltä itsekin meikattuani sillä ensimmäisen kerran. Sillä saa todella hienon, tyylikkään ja helposti häivytettävän meikin aikaan, olen aivan ihastunut siihen. Teen sitten jutun siitäkin tänne myöhemmin. :)

      Poista
  9. Kuten sulle lauantaina sanoinkin, niin tuo iso rusettipaletti olisi niin mua! Pakkaus on valtavan ihana, ja sävytkin kaikki sellaisia jotka minulle sopivat :) Voi, kunpa niitä riittäisi aleen asti, ostaisin vaikka olisi vain -50%...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trianon-paletin värit sopisivat kyllä sinulle aivan erinomaisesti, ja rusettikin olisi aivan tyyliäsi. Muistan että Diorin kevään 2012 Garden Party -kokoelmassa oli aika samantyyppinen Granville Garden -paletti, ja sitä ainakin sai täällä Helsingissä alesta myöhemmin. En muista oliko Sokoksella silloin ihan - 50 %:n alella, mutta ehkä se - 40 % ainakin. Nuo Diorin kokoelmien tähtipaletit ovat kyllä niin huikean kalliita keräilytuotteita, että melkein pitää aleen odottaakin raaskiakseen satsata siihen.

      Itselleni Trianon-paletin sävyt eivät ole ehkä ne aivan parhaimmat, mutta olin tosi onnellinen, että sain testiin sen sijaan nuo kokoelman mono-luomivärit, eli vaaleanvihreän Opalinen ja violetin Angeliquen. Aion yhdistää ne meikissä, niin pääsen minäkin kokeilemaan vihreää courtisane-meikkiä. :)

      Poista
  10. Iik<3 Mikä ihme on tuo toinen pikkurasia? Toinen on lakka, Monon, Blushin ja 5:n ymmärrän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkurasiat ovat uusia Diorshow Fusion Mono Matte -luomivärejä, jotka ovat uutuus tässä kokoelmassa. Ne ovat voidemaisia mattaluomivärejä. Viime syksynähän Dior lanseerasi Mystic Metallics -kokoelmassa Diorshow Fusion Mono -luomivärit, jotka olivat aavistuksen shimmerisiä, ja nyt kevätkokoelmassa tulivat nämä matta-versiot. Tavallisia Diorshow Fusion Monoja kehuttiin syksyllä aika paljon, ja ne jäivätkin Diorin vakiovalikoimaan. Tosi kiinnostavaa päästä nyt testaamaan nämä mattaversiot. Minulla on niitä kaksi: beige Songe ja tummanruskea Mirage. Ideana testaamisessa on, että pääsen kokeilemaan Fusion Matteja sekä silmäluomella että varjostuksessa. Iik! :)

      Poista
  11. Minä koukutuin ihan täysin tästä Diorin kevätkokoelmasta, kun näin upean postauksesi aiheesta. Löysin vasta eilen vahingossa blogisi ja luin myös muutamia vanhempia postauksia. Marie Antoinette on muutenkin yks mun suosikkileffoista ja näissä meikeissä oli kyllä tavoitettu tää herkullinen värimaailma täydellisesti. Pakko päästä tonkimaan livenä näitä paletteja. Tosin löysin kokoelmastani lähes vastaavan viisikon, kuin tuo Pink Pompadour. Nimi oli joku a-alkuinen ja Pink muutaman vuoden takaa, joten täytyy harkita, jos sillä pärjäisi tämän kevään kiusauksen yli. Tuo vaaleampi paletti on kyllä myös niin syötävän suloinen, että se on ehkä hankittava, Kynsilakat jätän suosiolla tällä kertaa väliin. Pastelleja löytyy omasta kokoelmasta sen verran, että niillä mennään, myös vaalean sinisiä baby blue sävyjä. Nyt juuri kynsissä muuten ihan sama sävy, kuin tuo valitsemasi Pinkki, mutta tämä on vanha Givenchyn lakka vuosien takaa, jonka vain ohensin Mavalan thinnerillä sopivaksi.
    Katsku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tämä Diorin Trianon-kokoelma on kyllä niin ihana! Ja lämpimästi tervetuloa tänne, kiva kun löysit blogiini! Tykkään itse hirveästi kirjoittaa näistä eri meikkimerkkien kausikokoelmista, kun ammennan näistä aina kovasti meikki-inspiraatiota. Varsinkin kevätkokoelmat ovat suuri heikkouteni! Tänä keväänä on vielä tulossa esittelyjutut ainakin YSL:n, Guerlainin ja IsaDoran kevätkokoelmista. :)

      Sofia Coppolan Marie Antoinette on myös minun kaikkien aikojen suosikkielokuviani. Siinä on nimenomaan todella herkullisia väriyhdistelmiä, juuri eilen taas katselin sitä: keltaista, pistaasinvihreää, vaaleanpunaista, vaaleansinistä ja punaista. Niin ihanaa! :)

      Ai, nyt kun muuten sanot, niin Pink Pompadour -viisikko muuten muistuttaa aika paljon mm. Diorin Extase Pinks -viisikkoa keväältä 2010. Siinä oli kaksi harmaata sävyä kun Pink Pompadourissa on vain yksi, mutta muuten värit olivat tosi samankaltaiset, eli pinkkiä, harmaata ja violettia. Olisipa mielenkiintoista päästä vertaamaan näitä kahta, että kuinka samanlaiset oikeastaan ovat. :)

      Olen nyt meikannut ensimmäisiä kertoja Pink Pompadourilla, ja olen aivan rakastunut. Sillä saa tosi hienostuneen ja tyylikkään meikin, joka häivyttyy kuin itsestään. Upea paletti päivämeikkiin, joka ei ole kuitenkaan mikään tylsä ruskea, vaan oikeasti tosi mielenkiintoinen ja moniulotteinen. Ihana!

      Vaikka olenkin täysin tyytyväinen ihanaan Pink Pompadouriin, minua jäi myös mietityttämään vaalean pastellinen Pastel Fontanges -paletti. Luulen että tsekkaan sen vielä ensi viikolla lentokentällä, jos sitten kuitenkin hankkisin myös sen. Tuntuu että en voi saada kyllikseni tästä Trianon-kokoelmasta, niin ihana se on. Nyt haaveilen jo Pariisin matkasta, jotta pääsisin Versaillesiin ja Marie Antoinetten Petit Trianoniin. Katsotaan kuinka pitkälle tämä ihastus minut johtaa! Olen nimittäin ollut nyt syksyisin pari kertaa Cannesissa La Croisette -rantakadulla, ja joka kerta minusta se on erityisen kivaa siksi, että muistelen Diorin Croisette-kokoelmaa kesältä 2012, joka on sen mukaan nimetty. :)

      Diorin nettisivuilla oli muuten tutoriaaleja noilla Trianon-kokoelman meikeillä, ja näytti siltä että meikkaajalla oli kynsissään juuri tuo pinkki Bloom-kynsilakka. Näytti tosi pirteältä ja hehkeältä! :)

      Poista
    2. Sehän se juuri olikin; Extase Pinks. Meikkasin sillä aamulla ystävänpäivän "kunniaksi", mutta sen kanssa on sellainen ihana ongelma, että Diorin luomiväreissä on niin hyvät pigmentit, että tällä paletilla ei saa riittävän pastellista lopputulosta. Olikin otettava apuun Diorin viime vuoden taxfree paletti, josta löytyi sopiva vaaleanpunainen. Hyviä nämä kokoelmapostauksesi, koska niistä saa vinkkejä hyödyntää jo olemassa oleviakin meikkivarastojaan. Millainen tuo Croisette 2012 oli? Täytyykin käydä googlettamassa, jos löytyisi. Menen tänään katselemaan tuota kokoelmaa Stockalle tai johonkin ja suuri riski todellakin on, että tulen sieltä sen vaaleamman paletin kanssa ulos. Se pinkki poskipunakin on kyllä todella ihan mielettömän ihana. Tästä asiasta voisi jauhaa loputtomiin. Olen jo roikkunut moneen otteeseen siellä Diorin sivuillakin katsomassa niitä tutoriaaleja ja yritin tehdä samoilla opeilla oman aamumeikkini tänään. Minulta löytyy tuo Nude meikkivoidekin, mutta olin pitänyt sitä hankalana levittää. Siina tutoriaalissa se levitettiinkin pensselillä ja johan toimii minullakin. Tänään kynsissäni on OPIn Pink Friday.
      Katsku

      Poista
    3. Vaaleanpunainen, violetti ja harmaa on vain niin toimiva yhdistelmä silmämeikissä, että siksi Diorinkin kannattaa varmaan toistaa sitä: ensin Extase Pinks ja nyt Pink Pompadour. Diorin perusvalikoimastahan ihan tällaista palettia ei taida löytyäkään, joten kiva että kausikokoelmissa sai nyt toisen mahdollisuuden ostaa sellaisen. :)

      En itse ole kokeillut Extase Pinksia, mutta pigmentti kuulostaa voimakkaammalta kuin Pink Pompadourissa. Pink Pompadourissa se on aika hento, ja ensin ajattelin että pitäisiköhän sitä vahvistaa jollakin värillisellä pohjustajalla. Yleensä en kyllä tee Dioreille niin, koska niiden idea menee mielestäni vähän pilalle tällaisilla kikoilla. Halvemmille luomiväreille käytän kyllä välillä sitä, ja tietysti joskus myös iltameikissä. Kun sain Pink Pompadour -meikin valmiiksi, ymmärsin kuitenkin että vaimea pigmentti oli varmaan nimenomaan tarkoituksellinen. Meikistä tuli tosi hienostunut ja tyylikäs ja se häivyttyi ihan itsestään. Eli nyt en haluaisi enää että paletti olisi yhtään toisenlainen, koska tällaista minulla ei ole vielä ennestään. :)

      Croisette oli myös pastellinen kokoelma, jossa oli uudenlaisia koostumuksia geelimäisissä luomiväreissä, kylmiä Art Deco -tyylisiä pastellisävyjä Swimming Pool -viisikossa ja lämpimiä ruskeita, oransseja ja keltaisia Aurora-viisikossa. Värit olivat aika poikkeuksellisia ja 1950-luvun tyylisiä, hyvin viileitä harmaalla taitettuja ja lämpimiä ruskealla murrettuja. Kokonaisuus oli tosi hieno, erilainen ja taiteellinen. Siksi se on jäänyt mieleeni, ja tietysti myös siksi, että se on omistettu yhdelle lempikaupungilleni ja kadulleni maailmassa: Cannesin Promenade de La Croisettelle.

      Löysin blogijuttunikin kokoelmasta, täällä:

      http://pumpulipupu.blogspot.fi/2012/07/dior-kesa-2012-croisette-kokoelma.html

      Trianon-kokoelman pinkki Diorblush Pink Reverie -poskipunaan olen myös itse ihastunut. Omalla ihollani se on tosi neutraali ja hento, mutta ainutlaatuisen luonnollinen, ja sopii varmaan kaikkien meikkien kanssa. Vähän sama kuin Pink Pompadour -viisikon kanssa: odotin voimakkaita, lähes röyhkeitä pinkkejä, ja sainkin hillittyä ja tyylikästä ranskalaista chiciä. Parempi näin! :)

      Minäkin olen nyt tosi innostunut niistä Diorin tutorial-videoista! Tosi hyvin tehtyjä ja inspiroivia. Voisin itsekin yrittää tehdä meikin niiden ohjeilla ja tehdä sitten vaikka jutun tänne, olisi tosi kivaa. :)

      Mahtavaa, että sait videoista käyttökelpoisia ohjeita. Diorin tuotteet ovat lähtökohtaisesti niin laadukkaita, että joskus niiden oikea käyttö voi olla vain oikeista ohjeista kiinni. Pitää itsekin katsoa vielä tarkemmin, että mitä kaikkia kullanarvoisia neuvoja sieltä Diorin sivuilta löytyy, niin saataisiin muistakin meikeistämme vielä enemmän irti. :)

      Pink Friday on ihana! Jätin sen aikoinaan ostamatta, mutta olen katunut. Ihanasti olit meikannut ystävänpäivän teemaan: vaaleanpunainen meikki ja Pink Friday -kynsilakka. Arvostan! :)

      Poista
    4. Kiitos kaikenkattavasta vastauksestasi :) Kävin äsken katsomassa ihanan Croisette postauksesi, enkä voi kuin kauhistella, että jätin tuon Swimming pool paletin hankkimatta. Muista vielä, että ajattelin silloin, että eräs Isa Doran palettini ajaisi saman asian. Näin jälkikäteen ymmärrän, että se oli virhe arviointi. Mielestäni näissä Diorin viisikoissa on juuri se idea, että ne ovat jo sellaisenaan ihania ihan vaan vaikka hypistellä ja katsella, että wau, tällainenkin ihanuus multa löytyy. Croisette postauksesta muistin, että multahan löytyy myös tuo ihana nude aurinkopuuteri. Olisinko just siitä 2012 kesäkokoelmasta älynnyt ostaa sen :D Lajittelin muuten kaikki Dior meikkini erilliseen laatikkoon ja olihan noita kertynyt. Mulla on jopa niitä varmaan markka-aikakaudella ostettuja rasioita, jotka ovat raidallisia ja vaaleamman sinisiä;poskipuna ja irtopuuteri oli näitä. Eilen sitten ampaisin illalla kauheassa kiireessä sokokselle lähellä sulkemisaikaa ihailemaan tätä Trianon kokoelmaa. Aikahan siinä loppui kesken, enkä osannut päättää mitä ottaisin. Minulla olisi ollut 10€ alekuponkikin. Lopputulos oli, että ostin alelaarista diorin parati solo luomivärin ja säntäsin ystävätapaamiseen. Pitää mennä ensi viikolla paremmalla ajalla. Alkoi kyllä houkuttaa se rusettirasiakin. Onkohan sieltä tulossa taas kesäkokoelmakin. Miten monta viisikkoa sinulta löytyy. Olen huomannut, että joissakin blogeissa joku omistaa niitä varmaan parikymmentä. Itseäni on jäänyt kaivelemaan sunset cafe ja Earth reflection tai joku sen suuntainen nimi. Onkohan olleet kausiversioita? Huvitti, kun tiesit heti kuin apteekin hyllyltä, että extase pinks oli vuodelta 2010. Ihana jauhaa näistä jonkun asiantuntijan kanssa :)

      Poista
    5. Croisette oli kyllä hieno kokoelma, jotenkin retro! Dior tekee aina niin upeita kausikokoelmia, että saan niistä meikki-inspiraatiota vielä vuosienkin jälkeen. :)

      Diorin sinistä Parati-sävyä on kyllä kehuttu, joten varmasti hyvä hankinta! Ja muodikaskin, sillä olin tällä viikolla matkalla Keski-Euroopassa, ja kaikkien huippumuotiliikkeiden ikkunassa oli tuota kirkasta sinistä. Se on upea väri, ja nyt meikkisi voi olla kuin asuste! :)

      Valitettavasti en tiedä onko rusetinmallisia erikoispaletteja tulossa kesäkokoelmaan. Vähän epäilen, kun rusetti on tämän Trianon-kokoelman tunnus. Mutta vastaavia laajempia keräilypaletteja tulee varmaan joka kerta, ainakin niitä on viime vuosina ollut. Trianon-palettia myytiin muuten lentokentälläkin. Hintakin oli huomattavasti vähemmän, 60-70 euron välillä. :)

      Olen itse yrittänyt vähentää kosmetiikkamääriäni, mutta selvää on aina ollut, että kaikki Diorit jäävät. Minulla on viisikoita ehkä parisenkymmentä, en ole koskaan laskenut tarkkaa määrää. Viime vuosina en ole kyllä ostellut niitä, sillä valikoima alkaa olla aika kattava, ja uskon että sieltä melkein löytyvät kaikki tarvittavat sävyt. Myös Earth Reflection minulla on, mutta Sunset Cafe puuttuu. Siitä olen joskus kyllä haaveillut, koska sehän on aivan ihana. :) Sunset Cafe julkaistiin alunperin n. vuonna 2007, mutta muutama vuosi sitten uudelleen, ilmeisesti vähän eri koostumuksella. Toivottavasti paremmalla! :)

      Minulta ei noin vanhoja Dioreja löydykään kuin sinulta: raidallisia ja vaaleansinisiä. Itse hurahdin Dioriin jouluna 2006 ollessani Mannerheimintiellä Nina Orellin meikattavana, joka myös myy Dioria liikkeessään. Siellä on myös ajoittain hyviä Dior-tarjouksia. Siltä vuodelta on peräisin myös eka Diorin viisikkoni, pinkki-persikkainen Charming Fantasy, joka on valitettavasti kyllä pudonnut kerran lattialle ja aika murskana. Voi kun Dior julkaisisi sen joskus uudelleen, se oli vihreille silmilleni aivan upea paletti.

      Ihanaa kun jotakuta kiinnostaa nämä Dior-höpötykseni. :) Itseasiassa kun järjestin blogissani joskus jonkun kilpailun ja kysyin lukijoiden suosikkimeikkimerkkiä selektiivisen kosmetiikan puolelta, voittaja oli ylivoimaisesti Dior. :)

      Poista
    6. Diorista ei voi koskaan höpöttää liikaa :) Ihanaa, 20 eri viisikkoa! Upeaa, joskin siinä on juuri tuo, että kaikki värit alkavat jo löytyä. Minustakin olisi hienoa, jos Dior julkaisisi uudelleen lanseerauksena aiempia helmiään. Nyt olen innostunut Ready to Glow paletista ja se pitäisi olla ainakin Diorin virallisten nettisivujen mukaan edelleen heidän valikoimissaa. Siinä olisi todellä hyvät ne persikka ja pinkki minunkin vihreille silmille. Onkohan se sinun Charming Fantasy vähän saman tyyppinen.
      Voisitko joskus tehdä uuden postauksen kaikista sinulta nyt löytyvistä viisikoista maininnoilla, mikä vuosi ja kokoelma. Kiinnostaisi kovasti. Niitä on niin kiva jo pelkästään ihailla kuvistakin. Eikä haittaa yhtään mitkään lattialle tippuneet paletitkaan.
      En ole vieläkään ostanut sitä Trianonin luomiväripalettia, koska olen nyt pähkäillyt, että minultakin löytyy nuo kaikki sävyt jo ennestään, jopa se vaalensininenkin myös yhdestä ainakin 5 vuoden takaisesta taxfree Dior-paletista, jossa oli myös pieni puuteri ja poskipuna. Muidenkin merkkien minulla jo olevissa paleteissa on juuri tuo sama babyblue. Silti se Trianon olisi niin herkkupala. Lancomeltahan tulee myös usein ihania kevätkokoelmia. Löysin meikeistäni jossain heidän kokoelmassaan olleen poskipuna/korostus puuterin, jossa on iso ruusukuvio. Värikin on ihan täydellinen lilaan taittava kylmä pinkki. En ymmärrä, miten olin senkin unohtanut. Tämä Trianon kokoelma ja postauksesi siitä inspiroi minua kaivelemaan meikkilaatikoitani aivan uudessa valossa. Olen niin innostunut nyt näistä viisikoista, että laitan aika ajoin googleen kuvahaun niistä ja ihmettelen, mikä valtava määrä niitä eri yhdistelmiä on olemassa. Siellähän tietysti näkyy ne kaikki jo markkinoilta poistuneetkin paletit.
      Jospa huomenna tekisinkin keskustareissun ja menisin ihailemaan Dioreita livenä. Mikä siinä muuten on, että ne ei näytä yhtään niin hienoilta niissä testereissään kuin omissa rasioissaan.

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)