keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Goldwell Dualsenses Rich Repair -hiustuotteet

Nyt kuulkaa löytyi hiustuotteet, jotka tekevät sen mitä lupaavat! 

Goldwell mainostaa Rich Repair -tuotteidensa saavan hiuksista terveemmän näköiset jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.  

Goldwellilla huomasivat, että ihastuin aiemmin heidän Dualsenses Color -tehohoitoonsa (juttuni siitä täällä), ja lähettivät minulle sen takia testiin nämä saman Dualsenses-linjan Rich Repair -hiustenhoitotuotteet. 


Aluksi ajattelin, että Rich Repairit eivät välttämättä olisi juuri minun tarpeisiini, sillä en varsinaisesti ajatellut kärsiväni vaurioituneista, katkeilevista tai rasittuneista hiuksista. Ovathan värjätyt hiukseni tosin kuivahkot ja ajoittain jopa pörröiset, mutta en ajatellut, että juuri sen vuoksi hiukset tarvitsisivat elvytystä, pehmeyttä ja kiiltoa, jota nämä Rich Repairit lupaavat tuoda. Koska Goldwellin Color-tehohoito on kuitenkin niin hyvä, olin utelias ja halusin kokeilla millaisia nämä Rich Repairit olisivat.

Olen koko elämäni ostellut uskollisesti erilaisia shampoita ja hoitoaineita, joita kampaajat suosittelevat huomaamatta ihmeempää muutosta. Nämä Goldwellin Rich Repairit hoitavat kuitenkin hiuksiani niin, että pörröisyys on kadonnut, ja hiukset ovat juuri sitä mitä mainostetaan: terveemmän ja kiiltävämmän oloiset. Silti ne eivät lässäytä tukkaa, jota pelkään ehkä vieläkin enemmän kuin sitä kuivaa pörröä. 


Rich Repair -sarjaan kuuluu shampoon ja hoitoaineen lisäksi vaikka minkälaista tuotetta, on jätettävää lämpöaktiivista hoitosuihketta ja seerumia.

Hoitosuihke on itseasiassa aika kätevä föönauksen alle, sillä se on lämpöaktiivinen.

Seerumille minulla ei ole juurikaan ollut tarvetta, sillä jo pelkät shampoo ja hoitoaine hoitavat hiuksiani niin hyvin, että en tunne tarvitsevani seerumista lisätehoa. Sen pitäisi kuitenkin syvähoitaa hiuksia 6 eri tavalla: lisätä kiiltoa, pehmeyttä, elastisuutta, sileyttä, latvojen terveyttä ja vähentää hiusten katkeilua. 


Dualsenses Rich Repair -sarjaan kuuluu myös vastaava 60 sec Treatment -syvähoito kuin Goldwellin Color-sarjaankin.

Pidän tässäkin erityisesti nopeasta minuutin vaikutusajasta ja tehokkuudesta, aivan kuin Color-hoidossakin.

Minulla on vastaava Moroccanoilin tehohoitopurkki, mutta siinä koen ongelmalliseksi vaikutusajan, joka on 5 minuuttia. Olen kirjoittanut ennenkin, että minulla ei vain riitä hermo seistä suihkussa niin kauan odottelemassa että hoitoaine vaikuttaa. 

Rich Repair -syvähoidollekaan ei ole minun hiuksissani enää niin suurta tarvetta, sillä pelkkä tavallinen Rich Repair -hoitoainekin riittää aika hyvin.

Rich Repair -tuotteita on miellyttävä käyttää, ja tuoksu on ylellinen vaniljainen.

Yleensä en ole edes kovin kiinnostunut siitä, mitä hiustenhoitoaineiden incit sisältävät, jos ne kerran toimivat. Koska nämä olivat kuitenkin poikkeuksellisen hyviä, kopioin kiinnostuneille tähän eri hoitoaineiden incit (10 ensimmäistä vaikuttavaa ainetta). Tuotteiden kaksoisvaikutteinen, hoitava koostumus on kuulemma patentoitu.

Goldwell Dualsenses Rich Repair Anti-Breakage Conditioner

Aqua, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride, Sodium PCA, Hydrolyzed Keratin, Octyldodecyl PCA, Glycoproteins, Dimethicone, Panthenol... 


Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Hydrolyzed Keratin, Myristyl Myristate, Octyldodecyl PCA, Amodimethicone, Glycoproteins, Sodium PCA...


Goldwell Dualsenses Rich Repair 6 Effects Serum

Aqua, Trisiloxane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Polyquarternium-37, Amodimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Sodium PCA, Hydrolyzed Kreatin, Octyldodecyl PCA, Glycoproteins, Panthenol, Glycerin...


Tavallisen hoitoaineen incissä ilahdutti, että se ei vain näyttäisi meikkaavan hiuksia hoidetun näköiseksi, vaan sisältäisi aidosti hoitavia aineita. Sama koskee 60 sekunnin syvähoitoa.

Sen sijaan seerumin incin käynnistyminen runsailla silikoneilla vähän ihmetytti, sillä hoitoaineissa ne ovat vasta sijoilla 9 ja 8.Goldwellilta on tullut nyt uutuutena myös Wintercare -sarja, jota myydään yhdessä paketissa, jossa tulee shampoon ja tehohoidon lisäksi myös käsivoide.

Kokeilin niitäkin nyt näillä kovilla talvipakkasilla, jolloin ihan kaikki ihoa ja hiuksia myöten kuivuu ja sähköistyy ihan järkyttävästi.

Hiukseni eivät nyt kärsineet ja kuivuneet pakkasesta niin kuin yleensä. Koin kuitenkin Wintercare-tuotteet omille hennoille hiuksilleni jopa ehkä liian hoitavana, sillä hiukset näyttivät pesun jälkeen jo seuraavana päivänä vähän latteilta ja rasvaisen oloisilta. Niinpä heti pakkasten loputtua siirryin äkkiä takaisin Rich Repair -sarjan pariin.

Kivaa kuitenkin että tällaisia pakkasta ja talvea varten kehitettyjä erikoistuotteita on, sillä olosuhteethan ovat ainakin täällä Pohjolassa tosi vaativat!


Tässä vielä vertailukuva juuri ennen kampaajaa käytettyäni Goldwell Rich Repair -sarjan tuotteita parin kuukauden ajan edellisestä kampaajakäynnistä lähtien.

Yleensä hiukseni ovat juuri ennen kampaajakäyntiä aivan kuivan hamppuiset. Nyt kuivuutta näkyy vain latvoissa. Omasta mielestäni hiukseni ovatkin pysyneet paremmassa kunnossa kampaajakäyntien välillä kuin koskaan aiemmin.Toki hiukset kiiltävät vielä ihan eri tavalla kampaajan jälkeen.

Olen muuten takaisin samalla mieskampaajalla, jolla kävin syksyn aluksi (Helsinkiläisessä trendikampaamossa -juttuni täällä). Minulla on teoria, että (hetero)mieskampaajat tekevät seksikkäämpää tukkaa kuin muut. 

Viimeksi syksyllä samalta kampaajalta lähtiessäni minut pysäytti kadulla amerikkalainen turistimies, joka kehui hiuksiani. Nyt sain taas sellaista sileää, sensuellia sex kitten -tukkaa kuin viimeksikin. Minusta tässä on vain selkeä ero, ja totta kai aion käydä tällä mieskampaajalla myös jatkossakin!


J.K. Karkkipäivä-blogissa oli sattumalta tänään myös juttu Goldwell Dualsenses Ultra Volume Touch-Up Spray -kuivashampoosta, joka sekin teki täsmälleen mitä lupasi: "jättää hiukset luonnollisen hoidetuiksi ja antaa tervettä kiiltoa". Päteeköhän tämä kaikkiin Goldwellin hiustuotteisiin? 

8 kommenttia:

 1. Mä en ole koskaan kokeillut Goldwellin tuotteita, mutta postauksesi herätti kyllä kiinnostukseni!

  Vähän hymyilin täällä sille, että minulta jäävät aina kaikki naamiot käyttämättä, koska jopa 3-5 minuutin vaikutusaika on yksinkertaisesti aiiiiiivan liian pitkä :) Ollaan siis samanlaisia hätähousuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakaan ei ollut ennen näitä tuotteita aiempia kokemuksia Goldwellista, mutta kaikki nyt kokeilemani tuotteet ovat olleet tasaisen laadukkaita ja tehneet nimenomaan juuri sen mitä ovat luvanneetkin, joten olen ollut hyvin tyytyväinen. Goldwellia myydään kai pääasiassa kampaamoissa, joten on varmaan vähän sattumastakin kiinni, että sattuuko juuri omassa kampaamossa olemaan Goldwellia myynnissä. Nykyisessä kampaamossani on merkkinä Label M, ja aiemmassa oli Purelogy, Moroccanoil ja Vidal Sassoon. Sitähän sitä yleensä ostaa, mitä se oma kampaaja sattuu suosittelemaan. :)

   Ollaan varmaan tasan yhtä kiireisiä ja kärsimättömiä, kun ei jakseta odotella. :) Goldwell on ainakin ymmärtänyt meidänkaltaistemme tarpeet, sillä minusta kaikki Goldwellin syvähoidot ovat noita 60 sekunnin hoitoja. Eikä siitäkään olisi mitään iloa jos ne eivät lyhyestä vaikutusajasta huolimatta toimisi. Aika huippua tuotekehitystä! :)

   Poista
 2. Hassua, että joillekin voi 5 minuutin vaikutusaika olla ihan liian pitkä! Itsellä nuo vaikutusajat taas paukkuu moninkerroin, kun teen hiusnaamion aikana kaikkea muuta; sheivaan, kuorin vartaloa, kuorin kasvoja tai laitan kasvonaamion, pesen vartalon... Mä en koe ongelmalliseksi oikein muuta kuin nuo 20 min. savipohjaiset kasvonaamiot, se on pitkä aika odotella. Niitä ei ehkä edes pitäisi tehdä suihkun yhteydessä, olisi helpompaa vaan pyöriä pitkin kämppää se naamio naamassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai itseasiassa vastaavat vartalonaamiot on vielä tuskallisempia.... Niiden vaikutusaikana ei ihan oikeasti voi tehdä MITÄÄN....

   Poista
  2. hihi, sama täällä. sheivaukset, kuorinnat, naamiot, vartalon pesut... kaikki vaan sille 5-10 min vaikutusajalle. :)

   Poista
  3. Hei, minunkin täytyy seuraavan kerran puuhastella suihkussa sheivauksia ja vartalonkuorintoja, jotta saisin edes puolet Moroccanoilin vaikutusajasta käytettyä. Kampaajani kyllä sanoi, että ei sitä ole pakko ihan sitä 5 minuuttia päässä pitää, mutta jotenkin tuntuu tuhlaukselta ja riskiltä huuhdella se pois jo 1 minuutin jälkeen, kun purkissa lukee kerran se 5 min.

   Kadehdinkin kovasti niitä joilla on sauna, helppoa ja kivaahan se on siellä naamioiden kanssa istuskella. Mutta nyt voisin kyllä seuraavalla kerralla yrittää teidän ohjeiden avulla viihdyttää itseäni siellä suihkussa edes sen 5 min, kiitos vinkeistä! :)

   Poista
 3. Mää kävin kerran kampin hairstoressa mieskampaajalla. Se teki kyllä jumalaisen tukan, mut oli muuten niin ylimielinen ja äyskivä et lähdin pahoilla mielin sieltä pois. Eihän tää tietenkään tarkota et kaikki on samanlaisia, mut olipahan vaan pakko kommentoida. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei pelkkä ihana tukka kyllä valitettavasti riitä, vaan kyllähän koko kampaajalla käymisen pitäisi olla hemmottelua ja itsensä pitäisi saada tuntea kauniiksi. En ole varma tässä omassakaan tapauksessani, että onko kaikki vaan pelkkää ulkoista olemusta, vai onko kyse myös siitä, että ko. kampaaja saa minut säteilemään myös sisäisesti kohteliaisuuksillaan! :)

   Parhaat meikkitaiteilijat saavat muuten myös aikaan samanlaisen olon. Minulla on mahtavia kokemuksia myös miespuolisista meikkaajista! :)

   Minulla on ollut tämä teoria mieskampaajista jo pitkään. Joskus lukioaikoina kävin ekan kerran mieskampaajalla, ja olin tosi tyytyväinen hänen tekemiinsä hiuksiin, mutta sitten hän vaihtoi alaa. Aina silloin tällöin olen sattumalta sen jälkeenkin sattunut mieskampaajalle, ja aina saanut ihanan tukan. Teoriani ei silti välttämättä ulotu homomiehiin saakka, mielestäni on nimenomaan kyse siitä miten mieskampaaja näkee naisasiakkaan parhaat puolet. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)