perjantai 14. helmikuuta 2014

Lumene CC ystävällekin, Sokos Beauty News ja Mariela Sarkima

Ihanaa ystävänpäivää muruset!

Ystävänpäivän paras tarjous on Sokosella, joka myy ystävällisesti 2 kpl Lumenen Color Correcting CC -voidetta yhden hinnalla 16,50 euroa. Tarjous on voimassa sunnuntaihin 16.2.2014 asti. Eli nyt voit hankkia edullisesti Lumene CC:n sekä itsellesi että ystävällesi!

Lumenen CC on hämmästyttävän hyvä. Se tekee täydellistä, peittävää ja virheetöntä pintaa. Sävyjä on 3 eri ja vaaleinkin on tarpeeksi vaalea. Lisäksi CC:ssä on suojakerroin SPF 20, joten se on hyvä kesäksikin.  Sokoksen kauneusmainonta on myös uudistunut. Kauneuskuvasto on nyt vuoden alusta nimeltään Beauty News ja sen toteutuksesta vastaa Beauty Editor, meikkitaiteilija Mariela Sarkima, joka on pitkään tehnyt yhteistyötä Sokoksen kanssa muutenkin. 

Beauty News -kuvastossa on tarjouksia, tapahtumatietoja ja uutuustuotteiden esittelyitä. Lisäksi lehdessä on Mariela Sarkiman toimittama sivu "Kauneuden ilmiöt by Mariela Sarkima". Tällä kertaa se keskittyy käsiin ja kynsiin, jotka ovat esillä lehden kansikuvassakin. Kansikuvan meikki ja hiukset ovat myös Mariela Sarkiman tekemät. Kansikuva on tyyliltäänkin ihan Mariela Sarkiman oloinen!

Beauty News löytyy myös Sokoksen nettisivuilta täältä. Siellä oli yllättäen mm. paljon tarkemmat tiedot Sokoksen helmikuun kauneustapahtumista kuin itse lehdessä. 

Beauty News onkin Sokoksen mukaan ns. mediakokonaisuus, joka ilmestyy sekä printtinä että verkossa 6 kertaa vuoden aikana (helmi-, maalis-, huhti-, kesä-, elo- ja lokakuussa). Mahtavaa, että kosmetiikkamainontaan panostetaan nyt Sokoksella näin paljon!  

Paperisessa kauneuskuvastossa on painettuna niitä sellaisia pieniä mustavalkoisia neliönkuvia, joista pitäisi varmaan ainakin älypuhelimella päästä hyppäämään oikeille nettisivuille. En ymmärrä miten ne toimivat ainakaan tietokoneella käytettyinä, eikä lehdessäkään ollut ohjetta niille. Neliöstä olisi pitänyt päästä mm. lehden kansikuvan ja sirkusmanikyyrin making of -videoon, jota en löytänyt heti Sokoksen nettisivuilta nopeasti selailemalla. Ja kun vihdoin löysin videon, se ei valitettavasti toiminut. Eli en nyt sitten tiedä miten nuo väriosiokynnet kansikuvassa tarkalleen ottaen on tehty, mutta veikkaan teippiä.

Jäin myös vähän miettimään, että mitähän tapahtuu Sokoksen ihanalle Kutsu Kauneuteen -kauneustapahtumalle, joka on järjestetty aina keväisin ja syksyisin. Jatkaakohan se edelleen vai muuttuuko sekin Beauty joksikin?

Mariela Sarkima viimeistelee parhaillaan itse Hair Bible -hiusopastaan, joka ilmestyy 31.3.2014. Se on jatko-osa vuonna 2011 ilmestyneelle Make Up Biblelle. Meikkaajan ja kampaajan koulutuksen saanut Mariela Sarkima hallitseekin hyvin molemmat alat.

Mariela Sarkimasta ilmestyi hetki sitten myös koskettava ja herttainen haastattelu Kauneus ja Terveys -lehdessä, tästä linkistä siihen.
 
Ihanaa ystävänpäivää!

P.S. Helsinkiläisille tiedoksi kivoja ystävänpäivätapahtumia: Candy Shopissa (Lönnrotinkatu 9) synttärijuhlintaa, kuplivaa, herkkuja sekä pikakampauksia ja -meikkejä tänään pe klo 15-18 ja huomenna la klo 11-15. Make Up For Everilla (Helsinginkatu 16) puolestaan ystävänpäivämyynti ja kaikesta - 30 % tänään pe klo 11-19.

10 kommenttia:

 1. Marielan haastattelussa oli mukava henki, aikaansaava nainen hän muutenkin. Hyvää ystävänpäivää ja terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen lukenut ja nähnyt aika paljon Mariela Sarkiman haastatteluja, ja minusta hän osaa kiinnostavasti kertoa niissä ainakin jotakin uutta. Muutenkin hän puhuu poikkeuksellisen rehellisesti itsestään ja töistään, mikä on hyvin virkistävää! Tässäkin haastattelussa minusta oli hauskaa tietää, että Mariela oli syksyllä rohkeasti meikittä järjestämällään Kauneusbrunssilla, hänen perhetaustastaan ja uransa alkuvaiheista. Usein julkkisten haastattelut toistavat aina sitä samaa kaavaa, mutta Marielalla on aina uuttakin kerrottavaa! :)

   Voi, kiitos samoin sinulle ihana! <3

   Poista
  2. Kiitos ihanat Funky and Fifty ja Pumpulipupu! <3

   Poista
  3. Oi, hauskaa että satuit itsekin lukemaan tämän jutun Mariela ja kehut menivät perille. Keep up the good work, täällä jo innolla odotellaan Hair Biblea! :)

   Poista
 2. Pakko hommata toi Lumpun CC, kaikki kehuu sitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi hyvä, joten suosittelen! :)

   Mahtavaa, että kaikista maailman merkeistä juuri meidän oma Lumene onnistui kehittämään parhaan CC-voiteen. Toivoisin sille ihan maailmanmenestystäkin, sillä jos tätä tavaraa myytäisiin esim. Diorin putkiloissa olisi se jo aivan hitti. Nyt tämä on meidän suomalaisten naisten upea salaisuus! :)

   Poista
 3. Onkohan tuo tarjous myös Emotioneissa, onko mitään tietoa....? :) Mäkin nimittäin haluisin kokeilla tuota CC-voidetta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni on, sillä tarjous oli tuossa Sokoksen Beauty News -lehdessä, ja se on yhteinen Sokoksien ja Emotionien kanssa. Muutenkin luulen, että Lumenen ystävänpäiväkampanja oli laajempikin kuin pelkät S-ryhmän kaupat, sillä esim. Helsingin Stockmannilla oli samaan aikaan käynnissä Lumene-päivät, ja uskoisin että sama tarjous olisi ollut sielläkin.

   Toivottavasti löysit voiteen, sillä hinta oli kyllä nyt tosi edullinen! Samallahan voi ottaa jos haluaa vaikka kaksi sävyä jos ostaa vain itselleen, eli toisen kesäksi ja toisen talveksi. :)

   Poista
 4. Kutsu kauneuteen pysyy nimeltään samana, mutta tapahtumaa ja sen ilmettä on freesattu raikkaammaksi! :) Täältä löytyy infoa: http://s-kampanja.net/sokos/kutsu_kauneuteen/?snsrc=aws_b43fe54cbeba8a5e9c5d707a470b2a2039999329358&snkw=kutsu%20kauneuteen&gclid=CPnqqe3z4bwCFaSQcgodzisAPw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tiedosta, mahtavaa saada lisäinfoa asiasta. Ja tosi hieno juttu, että Kutsu kauneuteen jatkuu, se on minun ja monen muunkin kosmetiikasta kiinnostuneen lempitapahtumia. :)

   Onnittelut myös valinnastasi Sokoksen kosmetiikkamarkkinoinnin keulakuvaksi, tosi hieno juttu! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)