perjantai 28. helmikuuta 2014

Kämp Spa ja Dove Purely Pampering

Helsingin hienoin hotelli on Pohjois-Esplanadilla sijaitseva Kämp.


Luksushotellilla on tietysti myös oma spansa, Kämp Spa

Kämp Spalla on erikseen sisäänkäynti Kluuvikadulla jos haluaa käyttää vain kauneushoitolan palveluja, mutta oletan että sinne ja span yhteydessä toimivalle kuntosalille pääsee myös hotellista sisäkautta.

Kämp Spa on kuitenkin auki hotellivieraiden lisäksi myös kaikkien kaupunkilaisten iloksi.  Kämp Spassa järjestettiin eilen suuri pr-tapahtuma. Siellä oli myös mahdollisuus päästä kokeilemaan näytteitä Kämp Span kokonaisvaltaisista hoidoista. 

Kämp Spassa on saatavilla erilaisia hierontoja. Kaikki hoidot tehdään kuitenkin aina ensisijaisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Ennen niska-hartiahierontaakin hoitaja kysyi minulta, että haluanko hänen keskittyvän hieronnassa joillekin tietyille alueille.

Niska-hartiahieronnassa käytettiin nyt pr-tapahtuman vuoksi poikkeuksellisesti Doven Purely Pampering -sarjan uutuutta, Pistachio & Magnolia -vartalovoidetta. Vaikka normaalisti Kämp Span hieronnoissa käytetään eteerisiä öljyjä, sopi Doven Pistachio & Magnolia hierontaan hyvin eksoottisen ja hienostuneen tuoksunsa vuoksi. 

Oli todella Purely Pampering -kokemus! Vaikka näytehoidon kesto oli vain 20 min normaalin 50-80 min sijaan, olin täydellisen rentoutunut sen jälkeen. Kiireen ja stressin keskellä kannattaisi todellakin panostaa välillä itseensä ja mennä vaikka ihanan rentouttavaan hierontaan, se tekisi todella hyvää!  


Olen aiemminkin pitänyt kovasti Doven Purely Pampering -sarjan vartalovoiteista. Suosikkini on kermainen Shea Butter and Warm Vanilla, mutta raikkaampi Almond Cream with Hibiscuskin oli tosi hyvä.

Viime syksynä ilmestyi myös uutena Go Fresh -sarjaan (en valitettavasti tiedä mikä tämän sarjan ero on Purely Pamperingiin, molemmat ovat hyvin samankaltaisia) Pomegranate and Lemon Verbena, johon olen myös hyvin ihastunut. Se on hedelmäinen ja vähän kirpeä tuoksu.

Purely Pampering -sarjan uutuus Pistachio Cream and Magnolia on taas sitä täyteläisempää ja pehmeämpää linjaa, jos Almond & Hibiscus ja Pomegranate & Lemon Verbena ovat raikkaampia ja pirtsakampia. 

Doven vartalovoiteet ovat edullista arkipäivän hemmottelua, sillä niiden hinta on vain 4 euroa (250 ml). Kämp Span hieronnat maksavat 99-139 euroa.   


Dove ei tietenkään ole normaalisti käytössä Kämp Spassa, vaan siellä on englantilainen luonnollinen (90-100 % luonnollisia raaka-aineita) luksushoitosarja Espa. 

Minua nauratti Espa-sarjan nimi, mutta se on kuulemma sattumaa, vaikka hotelli Kämpkin sijaitsee Helsingissä Espalla. Ymmärsin niin, että Espa-sarjaa ei ole käytössä muualla Pohjoismaissa, mutta maailmalla se on tunnettu. Espassa käytetään merestä saatavia ja kasviperäisiä raaka-aineita sekä eteerisiä öljyjä. 

Espa tuli Kämp Spahan viime syksynä. Aiemmin Kämp Span hoidoissa olivat käytössä yhdessä suomalaisen Lumenen kanssa suunnitellut arktisiin kasveihin ja marjoihin kuten kanervaan ja lakkoihin perustuvat hoitotuotteet. Idea oli minusta tosi hyvä, mutta ehkä kansainvälisesti tunnettu hoitosarja on varmempi valinta luksushotellin spalle, jota saattavat käyttää jopa Helsingissä majoittuvat maailmantähdetkin. 

Mm. Madonna, Britney Spears ja Jennifer Lopez yöpyivät aikoinaan Kämpissä, ja on hauskaa kuvitella että käyttivätköhän he myös Kämp Span palveluita. Ehkä korkeintaan kuitenkin tilattuna huoneisiinsa, on nimittäin vähän vaikea kuvitella heitä hipsuttelemassa kylpytakissa ja tohveleissa Kämp Span käytävillä.


Kämp Spassa oli mahdollisuus saada näyte myös Espa-vartalohoidosta.

Minulle tehtiin aineenvaihduntaa vilkastuttava kuorinta takareisiin. Hoito aloitettiin kuivaharjauksella. Sen jälkeen oli jännittävä kylmäshokki kylmällä vedellä (josta hoitaja lupasi, että se ei kestä kauan ja yritti muutenkin tehdä siitä mahdollisimman miellyttävän), kuorinta merisuolan ja öljyn seoksella ja lopuksi rentouttava hieronta aromaterapeuttisella öljyllä.

Hoito oli osa isompaa Espa Signature Detox -vartalohoitoa (110 min, 198 euroa), jonka pitäisi puhdistaa kehoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja hoitaa selluliitti-ihon ongelmia. Uskon, että sen se tekeekin, sillä hoito tuntui hyvin tehokkaalta jo noin pienelle alueelle tehtynä. 

Kämp Spa on muutenkin todellinen luksus-spa, jossa asiakasta huomioidaan ihanasti ja palvelu toimii muutenkin. 

Hoitohuoneet ovat vähän itämaisesti sisustettuja, paljon tummaa puuta ja kynttilöitä. 


Hoitojen jälkeen pääsee rentoutumaan tähän harmoniseen ja hyvinvointia uhkuvaan, kasvihuonemaiseen valoisaan tilaan lämmitetyillä lepodivaaneilla. 

Olen jo pitkään halunnut käydä Kämp Spassa, ja se vastasi vain ihan näiden näytehoitojenkin perusteella odotuksiani, joten uskon että tulen varaamaan sinne lähiaikoina ihan kokonaisenkin hemmottelupäivän.

Kämp Spa myy myös kauneushoito&illallinen -pakettia yhdessä Kämpin alakerrassa sijaitsevan aasialaisen Yume-ravintolan kanssa (162 euroa). Minuun vetosi kuitenkin eniten ainakin aiemmin valikoimassa ollut Sunnuntain hemmottelupaketti, johon sisältyi Kämp Span vapaavalintainen rentoutushoito (50 min), pikkupullo kuohuviiniä, saunaosaston käyttö ja aamiaisbrunssi Kämp Brasseriessa (yhteensä 150 euroa). Kuvitelkaa sellaista sunnuntaita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos paljon kommentistasi! :)