sunnuntai 1. joulukuuta 2013

The Body Shopin joulutuotteet

Joulukuu aloitetaan jollakin oikein ihanalla, eli The Body Shopin joulusarjoilla.


Costume-lehti järjesti viime viikolla Helsingin Forumin Body Shopissa ostosillan, ja of course I was there. Koko Body Shopin valikoimasta oli - 20 %:n alennus lukuun ottamatta lahjapaketteja, joista oli - 10 %. 

Lisäksi illan aikana oli mahdollisuus tutustua The Body Shopin joulutuotteisiin ja saada pikameikki. Itse en valitettavasti meikkiin ehtinyt, sillä minulla oli illan aikana alkamassa vielä toiset pikkujoulut. 


Joulusarjoja ehdin kuitenkin ihastelemaan. Niitä on tänä vuonna kolme ja ne ovat samat kuin viime vuonnakin: Ginger Sparkle, Vanilla Bliss ja Cranberry Joy, eli inkivääriä, vaniljaa ja karpaloa. 

Ginger Sparkle -sarjaan kuuluu mm. suihkugeeliä, vartalovoita, vartalonkuorintaa sekä käsivoidetta ja -saippuaa. Lisäksi on inkiväärin eli piparkakkumausteen tuoksuinen huonetuoksuöljy ja huonetuoksutikut.

Inkiväärin tuoksu on vähän kirpakka, eikä ole oma suosikkini näistä joulusarjoista.


Sen sijaan Vanilla Bliss on aivan huumaavan ihana. Pehmeää, lempeää gourmand vaniljaa.

Vanilla Blisseistä löytyy edellä mainittujen tuotteiden (ei huonetuoksutikkuja?) lisäksi myös kimaltava Vanilla Bliss Shimmer Lotion -vartalovoide (15,50 euroa), johon melkein sorruin. Minulla on kuitenkin sellainen jo aiemmilta vuosilta Cranberry Joy -tuoksussa (kiitos Lazy Dynamiten Nekku!), samoin kuin monia muitakin kimaltavia vartalovoiteita, joten ehkä on joku raja siinä kuinka paljon glitteriä yksi tyttö ehtii ennen joulua käyttää. Halusin lohdutukseksi kuitenkin jotakin muuta herkullisessa vaniljan tuoksussa, joten päädyin tähän suloiseen Vanilla Bliss Hand Lotioniin (12,50 euroa, alennuksen kanssa 10 euroa).

Pyöreässä pullossa oleva käsivoide on kevyempää kuin pienessä tuubissa myytävä Vanilla Bliss -käsivoide, mutta sopii varmaan nopean imeytyvyytensä vuoksi hyvin töihin käsirasvaksi. Ja sanoinko jo, että se tuoksuu siis aivan ihanalta!

Jälkeenpäin ajatellen olisi kannattanut ehkä ostaa samalla koko Vanilla Bliss Festive Hand Care Duo (24,50 euroa), jossa olisi tullut mukana myös käsisaippua. 


Toinen lempparini tuoksunsa puolesta joulusarjoista on Cranberry Joy. Makeaa, vähän karkkista karpaloa. 

Cranberry Joysta olisi saatavana tänä vuonna myös vartalotuoksusuihke, jota en huomannut tuoksuttaa, joten pitää varmaan mennä vielä takaisin Body Shopiin. Rakastan nimittäin Cranberry Joy Shimmer Lotionin tuoksua, mutta glitterhän ei sovi ihan jokaiseen arkipäivään. 

Joulutuotteista on saatavana myös mukavia lahjapakkauksia. Omat suosikkini olivat kaikki kolme joulutuoksua sisältävä vartalovoi-pakkaus sekä Vanilla Bliss tai Cranberry Joy -pakkaukset, joissa on mm. suihkugeeli, vartalovoi ja vartalonkuorinta. Mietin pitkään, että mitä ostaisin Body Shopista ystävälleni joululahjaksi. Hän pitää kovasti Body Shopin tuotteista, mutta on Body Shopin entinen myyjä, joten siinä mielessä a tough cookie lahjansaajaksi.

Tähän Atlas Mountain Rose -tuoksuun liittyy hauska tarina, sillä ystäväni poikaystävä oli eräänä päivänä kysynyt, että mitä hyvää ruusuntuoksua ystäväni oli käyttänyt. Ystäväni oli ihmetellyt kysymystä, sillä hänellä oli käytössä vain oma vakioparfyyminsa, mutta oli sitten muistanut että oli halannut minua. Ja minulla oli sinä päivänä tätä Atlas Mountain Rose -vartalosuihketta, joten oletettavasti poikaystävää viehättänyt tuoksu oli se.

Nyt ajattelin siis yllätyksenä ystävälleni ostaa tämän pikkupakkauksen Atlas Mountain Rose -suihkugeeliä ja vartalovoidetta (12,50 euroa). Lisänä pakkauksessa oli myös pesukukka. Kiva vielä että kaikki olivat vaaleanpunaisessa lahjapaketissa, joka on ystäväni lempiväri. 

Body Shopin Atlas Mountain Rose ei ole mikään tätimäinen tunkkainen ruusu, vaan raikas ja moderni sekoitus. Todistettavasti siis miestenkin mieleen!Costumen ostosillassa oli myös aika hyvä goodie bag. 

100 ensimmäistä sai goodie bagin, johon kuului normaalikokoinen vartalonkuorinta ja suihkugeeli. Niitä sai kahdessa eri tuoksussa: uutuus Honeymania -hunaja tai Vineyard Peach -persikka.

Valitsin persikan, sillä se on tosi aito, makea persikka, jota olen meinannut joskus ostaakin Stockan Hulluilta Päiviltä, jossa se on ollut joskus kampanjatuotteena.


Goodie bagin mukana tuli vielä Costume-lehden lisäksi näyte Body Shopin uudesta White Musk Smoky Rose -parfyymista ja Tea Tree Pore Minimiser -seerumista. 

White Musk Smoky Rose on todella yllättävän savuinen, vähän itämainenkin suitsukemainen tuoksu. Ei minun cup of teani, mutta erikoinen ja ainutlaatuinen. 

Niin ihania kyllä nuo Body Shopin joulutuotteet, olisin voinut ostaa vaikka koko kaupan niistä tyhjäksi!  

8 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaa ihanalta! Kaikki nuo :) Täytyypä ottaa suunnaksi Body Shop!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Body Shopin joulusarjat on kyllä niin ihania. Superkivaa, että tänä vuonna sekä Vanilla Bliss että Cranberry Joy palasivat, koska ikinä ei voi tietää. Ainakin tuosta vaniljatuoksusta on välillä ollut eri variaatioitakin.

   Luulen, että omatkaan jouluostokseni eivät olleet vielä tässä, eli varmaan menen vielä takaisinkin Body Shopiin. :)

   Poista
 2. Ihania, onneksi eksyn vielä ennen joulua Helsinkiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Helsingissä Forumin Body Shop on mielestäni se one and only original, mutta Kluuvin ja Kampin pienemmätkin Body Shopit ovat ihan kivoja. Forumissa oli ainakin pöydät täynnä ihania joulutuotteita. :)

   Poista
 3. Cranberry Joy on aivan ihana tuoksu! Pakko hakea taas lisää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se on niin ihanan marjaisa ja karkkinen, tosi herkku! Tykkään itselläni olevasta Cranberry Shimmer Lotion -glittervartalovoiteesta valtavasti, ja harmittelen kun sitä ei voi käyttää ihan joka päivä. Täytyy varmaan ostaa muiksi päiviksi jotakin muuta kivaa Cranberry Joy -tuoksussa niin kauan kuin niitä nyt joulunaikaan taas saa. :)

   Poista
 4. Mä olen kuolannut noita viimeksi tänään ja jotain kivaa tekisi mieli hakea itselle ja ystävälle joululahjaksi :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin ajattelin, että tänä vuonna voisi hyvin ostaa kaikki ystävien joululahjat Body Shopista, niin ihania juttuja siellä on. Kivaa hemmotella ystäviäkin niillä. :) Ja tietysti itsekin saa iloa ainakin ostaessaan, ja ehkä sieltä löytyy jotakin mukavaa siinä sivussa vielä itsellekin lisäksi. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)