sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Jouluostoksilla Make Up For Everilla (itselleni)

Eilen lauantaina 14.12.2013 Helsingissä järjestettiin monta kivaa kosmetiikkatapahtumaa (Luonnonkosmetiikan joulumyyjäiset, Make Up For Everin joulumyyjäiset, Candy Shopin pikkujoulut, Lumenen Joulumarkkinat, Jolien Macaron-lauantai), joista en valitettavasti ehtinyt kuin yhteen eli Make Up For Everille.






Ammattilaismerkki Make Up For Everin liikkeessä Kalliossa oli jouluista tunnelmaa, ihana jouluinen alepöytä sekä pientä jouluista naposteltavaa. 

Koko valikoimasta eli kaikista normaalihintaisista tuotteista oli myös - 20 %:n alennus. 






Make Up For Ever Academyn oppilaat tekivät myös koko päivän asiakkaille pikameikkejä.

Meikeissä sai valita halusiko silmä- vai huulimeikin. 






Voi voi kun tämä salamavalon ja keinovalon yhdistelmä on armoton, mutta tässä on toisen meikkaajaopiskelijan itselleen tekemä upea jouluinen meikki. 

Tämä oli ihan uskomattoman hienon näköinen luonnossa: ei muuta kuin tasainen, kuulas iho, ja kirkkaanpunaiset silmät ja huulet. Ainutlaatuinen ja tyylikäs tulkinta joulumeikistä! 






Punainen taisi muutenkin olla päivän teema, sillä minullekin tehtiin huulimeikkinä punaiset huulet.  

Kuvassa näkyy Make Up For Everin punainen Moulin Rouge Rouge Artist Intense -huulipuna ja siihen sopiva Aqua Lip -rajauskynä sävyssä 8 C.

Moulin Rouge oli Make Up For Everin syksyn 2010 kokoelma, ja tämä upea punainen Moulin Rouge -huulipuna kuului alunperin siihen. Yleensähän MUFE:n tuotteilla ei ole nimiä, eikä niiden pakkauksia ole ammattilaistuotteina koristeltukaan, mutta nämä viehättävät kokoelmatuotteet ovat asia erikseen.

Kuka voi siis vastustaa intohimonpunaista Moulin Rouge -nimistä huulipunaa Pariisista? En minä ainakaan. Niinpä ostin sen itselleni hintaan 28,55 euroa (ilman alennusta 35,69 euroa) ja siihen sopivan huultenrajauskynän 22,58 euroa (ilman alennusta 28,23 euroa).






En olisi itse osannut valita punaista huulimeikkiä yhdistettäväksi tähän aiemmin aamulla nopeasti tekemääni kultaisen-ruskeaan silmämeikkiin. 

Olen käyttänyt meikissä IsaDoran viime joulun 2012 Northern Lights -kokoelman Lynx-luomiväripalettia. 





Kirkkaanpunainen MUFE:n Moulin Rouge sopi silmämeikkiin kuitenkin erinomaisesti, ja tavallaan viimeisteli meikin. Punaisista huulista tulikin meikin clue. 

Itseasiassa katsoin jälkeenpäin, että IsaDorankin mainoskuvissakin aikoinaan Lynx-luomiväripalettiin oli yhdistetty kirkkaanpunainen Red Carpet -huulipuna, joten kai tämä loistava yhdistelytaito ja värisilmä opetetaan ammattilaisille jo meikkauskoulussa.

Olin myös tosi tyytyväinen huulimeikkiini muutenkin. Meikkaaja sai ohuet huuleni rajattua täydellisesti ja täyteläisesti. Voi kun itsekin pystyisin samaan.

Olin siis hyvin iloinen lähtiessäni Make Up For Everilta jatkamaan iltaa. Punainen huulimeikki nosti silmämeikkini aivan uudelle tasolle ja aion käyttää yhdistelmää itsekin jatkossa. Juuri tämän takia kannattaa aina välillä mennä ammattilaisen meikattavaksi!

Make Up For Everin Rouge Artist Intense -huulipunat ovat tavallista pigmenttisempiä ja kestävämpiä. Aqua Rouge -huultenrajauskynät ovat jopa vedenkestäviä, joten kiva että ammattilaisen tekemä huulimeikki kestää näin myös tavallista pidempään. Itselläni se kesti koko illan siistinä.






Make Up For Everilla oli alennus koko valikoimasta - 20 %, joten nappasin myös mukaan lisää HD High Definition Primer -meikinpohjustajaa. 

Normaalisti käytän amerikkalaisen Smashboxin loistavaa Photo Finish Primer -silikonimössöä, mutta sen saatavuus on nykyään aika vaikeaa. Siksi ostin varastoon lisää tätä MUFE:n HD Primeria, joka on mielestäni aikalailla yhtä hyvää. 

HD Primeria on saatavana muuten myös vihreänsävyisenä, jos kärsii ihon punotuksesta. Vihertävä primer on hyvä myös juhlameikin alle, sillä se neutraloi illan aikana mahdollisesti syntyvää punoitusta.

HD Primerin hinta oli alennuksen kanssa 41,46 euroa, normaalisti 51,83 euroa (30 ml, mutta se on hyvin riittoisaa)

6 kommenttia:

  1. Voi kun noita alemyyjäisiä olisi muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla!

    Tervetuloa muuten blogiini vastavierailulle, siellä on tänään arvottavana kiva hemmottelupaketti!

    http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2013/12/viela-ehtii-mukaan-arvontaan-palkinnot.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävä kyllä tarjonta on usein aika pääkaupunkikeskeistä, kun suurimmat tapahtumat ja kosmetiikan maahantuojat ym. ovat täällä. Toisaalta luonnonkosmetiikan merkeistä tiedän, että Lavera ja Flow Kosmetiikka ovat esim. Hyvinkäältä ja Turussakin on kaikkea kivaa, eli toivottavasti muuallakin tapahtuu joskus. :)

      Täällä Helsingissä olikin nyt tänä viikonloppuna puolestaan valinnanvaikeus, en usko että kukaan kosmetiikkafani ehti millään kiertää noita kaikkia kivoja tapahtumia. :)

      Poista
  2. Vau, kauniit huulet kyllä ja sopivat tosiaan hyvin yhteen kultaisten luomien kanssa. Itse ajelin Helsinkiin työpäivän jälkeen ja ehdin vain luonnonkosmetiikkamyyjäisiin. En kyllä tiennytkään mistään Lumene-myyjäisistä, missä ne järjestettiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana nähdä ammattilaisen meikkaamana esimerkkiä, mihin voisi myös omassa meikissään pyrkiä. Olen ollut tosi huono tekemään huulimeikkiä, mutta tässä nyt näin millaisen minullekin saa tehtyä. Kultaisen silmämeikin ja kirkkaan punaisen huulipunan yhdistelmä oli tosi viehättävä, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! :)

      Kiva että pääsit sinne Luonnonkosmetiikan joulumyyjäisiin! Minä taas en ehtinyt sinne kun suunnitelmat muuttuivat vähän matkan varrella, mutta onneksi sentään edes tuonne MUFE:lle, joulutunnelmaa löytyi sieltäkin. :)

      Lumenen joulumarkkinoista vinkkasi lukija ja bloggaaja MS edellisen tapahtumapostaukseni yhteydessä. Ne pidettiin Espoon Kauklahdessa Lumenen tehtaanmyymälässä 14.12.-15.122013. En itsekään valitettavasti päässyt sinne, mutta tosi hyvä vinkki. Seuraavalla kerralla sitten! :)

      Poista
  3. Nam, Moulin Rouge näyttää superkauniilta :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on tosi upea! Vähän oranssiin päin kallellaan, mutta sellainen punaisen sävy, joka sopii kuulemma sekä kylmälle että lämpimälle iholle eli pitäisi käydä kaikille. Etsin jatkuvasti sitä täydellistä punaista huulipunaa, ja tämä ainakin sopi minulle tosi hyvin. Mm. MAC:illakin pitäisi muutamia legendaarisia punaisen sävyjä (Russian Red, Ruby Woo), joiden pitäisi sopia kaikille. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)