lauantai 21. joulukuuta 2013

IsaDora joulu 2013 Shine Bright -kokoelma

Joulu ja uusi vuosi alkavat lähestyä, ja siitä ilosta tutustumme nyt IsaDoran juhlakauden Shine Bright -kokoelmaan.


Tänä vuonna IsaDoran Holiday-kokoelma jakautuu kahteen osaan: kylmään ja lämpimään lookkiin. Mikäänhän ei tosin estä hankkimasta molempia. Lämmin ja klassinen ruskea-punainen look sopii hyvin jouluun ja kylmän kimaltava hopea-liila-vaaleanpunainen look uuteen vuoteen. 


Sain maahantuojalta testattavakseni nämä lämpimän lookin huulituotteet. 

Kirkkaita, perinteisiä punaisia on lookissa kahdessa koostumuksessa.

Lip Chock Glossy Lip Stain on huulilakan kaltainen tuote. IsaDora itse kutsuu sitä 3 in 1 -tuotteeksi, jossa on huulipuna, -kiilto ja -lakka samassa. Ne lanseerattiin jo syksyllä 2013 IsaDoran Color Chock -kokoelmassa sillä nimellä. Tämä joulukokoelman Lip Chock -sävy 49 Rock Red on uusi sävy. Sillä saa kostean kiiltävän, jopa vähän vinyylimäisen huulimeikin.

Twist Up Gloss Stick -huulipunakynät IsaDora toi markkinoille muistaakseni ensimmäistä kertaa kesällä 2013. Ne osoittautuivat suosituiksi. Joulukokoelmaan niistä on nostettu punainen 08 Red Romance -sävy. Se on vähän oranssisen lämpimä, varmasti monelle sopiva nätti punaisen sävy.Näitä huulituotteita voi käyttää myös päällekkäin jos haluaa täydellisen, viimeistellyn punaisen huulimeikin. Aionkin ehdottomasti rock red näillä myös jouluaattona!


Uudeksi vuodeksi on sitten ihana Shine Bright -kokoelman kylmempi osuus.

Itse säästän uudeksi vuodeksi tätä kokoelman ihanasti nimettyä valkoista, kimaltavaa 775 Angel Wings -kynsilakkaa. 

Upea oli kyllä myös kokoelman violetti 776 Crown Jewel -kynsilakka. 

IsaDoralta ilmestyi myös kimaltavien hologlitter-kynsilakkojen kokoelma Holographic Nails juhlakauteen, joten sieltäkin löytyy varmasti sopivaa säihkettä.  


Shine Bright -joulukokoelmassa ilmestyi joukko erilaisia erikoistuotteita silmämeikkiin.

Twist Up Eye Gloss -luomivärikynät sopivat mielestäni parhaiten silmämeikin pohjustukseen. 

Niistä 02 Brown Sugar -sävy sopii paremmin lämpimään lookkiin ja 01 Oyster taas on täydellinen kylmän 93 Pink Smoky Eyes -luomiväripaletin alle kiinnittämään sen glitterisiä luomivärisävyjä. 

Bonuksena kokoelmassa ilmestyi vielä huikean satenkaarisävyissä kimaltava hopeinen Cream Mousse Eye Shadow 32 Stardust. Sitä on kokoelmassa kahdessa muussakin, nimenomaan kylmään uuden vuoden lookkiin sopivassa 22 Marble ja 30 Galaxy -sävyissä. Molemmat ovat olleet IsaDoran kokoelmissa jo aiemmin syksyllä 2012.  Tässä on Shine Bright -kokoelman kylmän osan luomiväripaletti Pink Smoky Eyes. 

Siinä on kimaltava valkoinen sävy, mattaisempi vaaleanpunainen, hohtava vaalea liila ja todella pigmenttinen, lähes musta tummanvioletti. 

En alunperin edes toivonut testiin maahantuojalta tätä luomiväripalettia, sillä lämpimän lookin 94 Gold & Silver Smoky Eyes -vaikutti mielestäni kaupassa swatchattuna pigmenttisemmältä ja käyttökelpoisemmalta, vaikka muistuttikin aika paljon IsaDoran syksyn 2012 kokoelman Brown Patina ja syksyn 2013 legendaarista Highlands -palettia.  


Olin kuitenkin tosi iloinen, että sain Pink Smoky Eyes -luomiväripaletin testiin, sillä se osoittautui meikatessa tosi hienoksi ja kiinnostavaksi. 

Paletin liila, vähän metallinen sävy on ainutlaatuinen. Se on tässäkin meikissä pääosassa. Se muodostaa silmäluomelle lähes foliomaisen pinnan kun sitä pakkaa aplikaattorilla Oyster-pohjustajan päälle.

Liila loistaa aivan upeasti tietyssä valossa myös lämmintä beigekultaa. Kas näin:


Voiko luomiväri olla duochrome niin kuin kynsilakatkin?

Eli tietyssä valossa liila ja tietyssä kalpea kulta. Tämä IsaDoran Pink Smoky Eyes -paletin liila näyttäisi olevan. 

Tässä meikissä liila on liikkuvalla luomella, valkoinen kimallus sisänurkassa ja pigmenttinen tummanliila varjostaa.

Tein tällä kaavalla meikin vaikka kuinka monta kertaa peräkkäin, niin innoissani tuosta Pink Smoky Eyes -paletista olin. 

Sitten vasta löysin netistä IsaDoran Global-nettisivuilta erinomaisen tutoriaalin Pink Smoky Eyes -paletille (täällä!), ja kokeilin sitä.


Tutoriaalin ohjeilla sain aikaiseksi tällaisen klassisemman silmämeikin.

Tässä valkoinen kimallus on edelleen sisänurkassa ja kulmaluulla, heikko vaaleanpunainen ripsirajassa, liila huomattavasti kevyemmällä kädellä liikkuvalla luomella ja tummanvioletti varjostuksissa.

Värejä en valitettavasti saanut toistumaan ollenkaan yhtä kirkkaina kuin tutoriaalissa, minun ihollani meikki oli ennemminkin tummanharmaa.

Itseasiassa huomasin, että luomiväripaletin nimi oli Pink Smoky Eyes vasta tätä juttua kirjoittaessani. Mielestäni tämä tutoriaalimeikkikään ei ole varsinaisesti smoky eyes. Se oli kuitenkin ensimmäisenä mielessäni paletin nähdessäni. Ajattelin nimenomaan, että sen värit sopisivat erinomaisesti smoky eyesiin. Olen kuitenkin tehnyt violetteja smokyja tänä syksynä niin paljon, että halusin vaihteeksi koittaa muutakin. 


Yksi viileän kokoelmanosan huipputuotteista on vielä tässä.

Perfect Moisture Lipstick -huulipunan sävy 130 Rose Chrome on tosi viehättävä roosa. Sopii kauniisti yhteen harmahtavan liilan silmämeikin kanssa, ja täydellisesti varmaan siihen smoky eyes -meikkiinkin. 

Kivaa oli myös, että kokoelmassa ilmestyi huulipunaan sopiva huultenrajauskynä 34 Vintage Pink. 


Rose Chrome -huulipuna on sellainen kiiltävä ja pullistava sävy, joka saa vielä bonuksena huulet näyttämään täyteläisemmältä.

Shine Bright babes!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oi kiitos! Pink Smoky Eyes -paletilla sai aika hienon meikin, ja erityisesti ihastuin tuohon Rose Chrome -huulipunaan, todella kauniit yhdessä! :)

   Poista
 2. Voi että, nuo kauniit silmämeikit saivat nyt haaveilemaan Pink Smoky -paletista, vaikka nimenomaan hankin sen toisen kun ajattelin että se on enemmän mun näköinen. Mutta teinköhän virheen sittenkin..? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin olisin varmaan sen Gold & Silver Smoky Eyes -paletin ostanut pigmentin puolesta. IsaDoralla katsoivat varmaan, että tuohon testiin toivomaani Rose Chrome -huulipunaan menisi kivasti Pink Smoky Eyes -paletti, ja siksi sain sen testiin. Siinä on kyllä poikkeuksellisen ihana vaalein liila sävy, ja hyvä pigmentti myös tummimassa violetissa sävyssä. Valkoinen on perusglitter, ja vaaleanpunainen paletin heikoin. Mutta liilat nostavat luomiväripaletin ihan uudelle tasolle, todella hieno! :)

   Poista
 3. Mua jäi kiinnostamaan nuo Eye Glossit, siis ovatko ne "perus" luomivärikyniä vai jotain jännempää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelinkin sinua nimenomaan luomivärikynien kohdalla, kun harkitsin että olisiko pitänyt yhdistää meikissä sävyltään tosi nätti ruskea Brown Sugar -kynä voimakkaaseen punaiseen huulipunaan. Se yhdistelmä minulla on vielä kokeilematta (ehkä jouluaattona?), kun jätin silmämeikin punaisen huulipunan kanssa kokonaan pois, toimii mielestäni hyvin myös niin.

   Luomivärikynien koostumus on aika ohut ja läpikuultava, joten siksi olen käyttänyt niitä itse vain puuteristen luomivärien pohjustukseen. Poikkeuksellista ovat kuitenkin niiden sisältämät glitterit. Ilonan Eyeshadow & Flamesta ehkä jo näitkin, että Ilona oli käyttänyt Oyster -kynää myös puuterimaisen luomivärin päällä, jolloin sen glitterit tulivat paremmin esille. Tosi hyvä idea, jota aion itsekin vielä kokeilla! :)

   Poista
 4. Voi hitsi, että olisi aivan ihana tuo paletti <3
  Ja kauniin meikin oot sillä tehnyt ^_^ !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kieltämättä aika upea! Ja paljon hienompi kuin odotin. Ajattelin, että se olisi perushileistä glitteriä, mutta liila foliomainen sävy olikin aivan ainutlaatuisen hyvä koostumukseltaan. Myös paletin tumma violetti on voimakkaan pigmenttinen.

   Voi kiitos paljon, tällä paletilla oli ihana meikkailla! :)

   Poista
 5. Mä tykkäsin tästä kokoelmasta ihan hirveästi-ja päädyin kyllä ostamaankin siitä aika paljon! :D Onneksi sain sitten tuon Pink smoky eyesin testiin, niin pääsin sitäkin kokeilemaan :B Se kyllä pesi mennen tullen lämminsävyisen siskonsa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin ollut blogissasi tosi kivoja juttuja tästä IsaDoran kokoelmasta. Ja liila meikki jossa käytit Oyster-kynää oli aivan upea! :)

   Minäkin olisin itse valinnut swatchailujen perusteella sen lämpimän luomiväripaletin, mutta onneksi kohtalo järjesti niin että pääsinkin tutustumaan tähän Pink Smoky Eyesiin, sillä ihastuin tosi paljon. Todella ainutlaatuinen paletti, jolla saa hyvin erilaisia meikkejä. Vielä on se perinteinen smoky kokeilematta, uskon että tällä paletilla siitä tulee upea! :)

   Poista
 6. Hyvät värit tuossa Pink smoky eyes
  -paletissa. Pinkkejä on ole juuri luomilla käyttänyt, mutta voisi varmaan kokeilla kun noin nätiltä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink Smoky Eyesin sävyt ovat harmoniassa, mutta erilainen koostumus tekee niistä kiinnostavat. Valkoinen on glitterhöttöä, vaaleanpunainen aika kevyt, liila foliomainen ja tumma violetti tosi voimakas. Tällä combolla saa aikaan aika hienoja meikkejä! :)

   Vaaleanpunainen on vihreäsilmäisenä suosikkisävyjäni meikissä, samoin kuin tietysti violetti. Violetit ja liilat ovat kyllä helpompia käyttää, mutta oikein annosteltuna pinkki voi olla säväyttävä. Kannattaa kokeilla (ja muistaa musta rajaus ja ripsiväri tasapainottamaan)! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)