maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukokoelmat 2013; OPI Mariah Carey sekä Essie Luxeffects ja Encrusted Treasures

Olen sen verran ysäri-tyttö, että yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista joululevyistä on mielestäni Mariah Careyn Merry Christmas (1994). Myös OPI on nähnyt yhteyden, ja omistanut joulukokoelmansa 2013 laulajatar Mariah Careylle.

OPI:n ensimmäiset Liquid Sand -hiekkalakat ilmestyivät keväällä 2013 OPI:n ensimmäisessä Mariah Carey -kokoelmassa, ja aloittivat tämän tekstuurilakkavillityksen, mihin moni muukin merkki on lähtenyt mukaan. Nyt sitten OPI teki Mariah Carey -joulukokoelman, joka sisältää myös lisää hiekkalakkoja.


OPI:n Mariah Carey Holiday 2013 -kokoelmaan kuuluu 6 erilaista Liquid Sand -lakkaa.

Ylärivissä vasemmalta on vaalea beige-kultainen Silent Stars Go By, liila-hopeinen Baby Please Come Home ja ruusukulta Make Him Mine

Alarivissä vasemmalta hopeinen It's Frosty Outside, musta Emotions (joulukokoelmassa!) ja sininen Kiss Me At Midnight. 

Viimeksi OPI Mariah Carey -kokoelman kynsilakkojen nimet olivat Mariah Careyn laulujen nimiä. Tällä kertaa nimet ovat mielestäni pätkiä Mariah Careyn joululauluista. Esimerkiksi ihana "silent stars go by" on säe O Little Town of Bethlehem/Little Drummer Boy -laulusta.Mutta ei siinä vielä kaikki, sillä kuten viime kerrallakin, Mariah Carey -kokoelmaan kuuluu myös tavallisia kynsilakkoja. Niitä on tällä kertaa jopa 12, joten aika jättimäinen joulukokoelma on kyseessä, yhteensä 18 kynsilakkaa.

Tässä näkyy Mariah Carey -kokoelman tavallisista kynsilakoista osa. Ne ovat Mariah Careymaisia pehmeitä ja lämpimiä sävyjä: punaista, viininpunaista, shampanjaa, ruskeaa, kultaa ja kimallusta. 

Kuvat on otettu Cesarsilla, jossa OPI Mariah Careyt maksavat 14,80 euroa. 


OPI teki myös palveluksen meille Mariah Careyn ystäville, ja pakkasi tällä kertaa kaikki Liquid Sand -sävyt näihin minipakkauksiin.

Kolmen minikynsilakan Liquid Sand -pakkauksia on kaksi. Toisessa on kylmät sävyt ja toisessa lämpimät. 


Halusin joululakakseni ihanan roosakullan Make Him Mine (oikeanpuoleisin), joten ostin lämpimien sävyjen minipakkauksen Cesars Shopista. 

Hinta oli 13,90 euroa (sain lisäksi bloggaajaillassa - 15 % alennusta). Eli edullisemmin kuin yhden ison pullon sai 3 näitä minejä. En usko että näillä tulee lakattua niin kovin usein kun joulukin on vain kerran vuodessa, joten minikoot riittävät minulle mainiosti. Tietenkin Make Him Mine oli heti nähtävä kynsillä, ja onhan se ihana.

Himmeää ruusukultaa ja glitterin kimallusta yhdessä. 

OPI:n Liquid Sandien poistaminenkaan ei ole hirveää tuskaa, vain vähän vaivalloisempaa kuin tavallisen kynsilakan. 


Myös Essie teki eräänlaisen comeback-joulukokoelman tänä vuonna, sillä se julkaisi uudelleen alunperin jouluksi 2011 ilmestyneet Luxeffects glittertopperinsa. Ja hyvä niin, sillä nehän ovat aivan upeita. 

Alunperin Luxeffectseja oli 5: pinkki hiutalelakka A Cut Above, kultainen glitter As Gold As It Gets, hopea-valkoinen shimmer Pure Pearlfection, hopeinen hiutalelakka Set In Stones ja läpinäkyvä hiutale-glitter Shine Of The Times.

Suomessa L'Oreal uudelleenjulkaisi näistä muut Shine Of The Timesia lukuunottamatta, jonka tilalle tuli sininen hiutalelakka Stroke of Brilliance (näkyy kuvassa oikealla).

Oikeastaan kokoelmaan kuuluisi myös uusi monivärinen glitter Jazzy Jubilant, joka näkyy tässä Cesarsin kuvassa vasemmalla ja on saatavissa sieltä. Sen vieressä on toinen uutuus Sparkle On Top, joka muistuttaa vähän edesmennyttä Shine Of The Timesia. Sparkle on Topin hiutaleet ovat kuitenkin viileän sinertäviä, kun Shine Of The Timesissa ne olivat lämpimänsävyisiä. 


Luxeffects-kynsilakat on tarkoitettu käytettäväksi topperina toisen värilakan päällä. Tällä kertaa Essie on ehdottanut valmiiksi yhdistelmiä. 

Minulta löytyy jo edelliseltä vuoden 2011 kierrokselta A Cut Above pinkki hiutalelakka. Sen pariksi Essie ehdottaa roosaa Eternal Optimistia. Minulla sitä ei ole, mutta yhdistin A Cut Aboven Essien Muchi, Muchiin. Se ei ollut kuitenkaan mielestäni niin kovin onnistunut yhdistelmä. Glitz & Glamin Minna oli sattumalta kokeillut myös tätä samaa yhdistelmää, hänen Luxeffects-juttuunsa pääset tästä.


Kultaisen As Gold As It Getsin pariksi Essien suositus on punainen A List, sinisen hiutalelakan Stroke of Brilliance harmaa Chinchillyhopeisen hiutalelakan Set In Stones beige Sand Tropez sekä hopea-valkoisen shimmerin Pure Pearlfection harmaanliila Merino Cool. 

Essie Luxeffectseja saa sekä tavallisista kaupoista L'Orealin maahantuomana mielestäni paremmalla leveällä siveltimellä 14,90 euroa, sekä Cesarsista ohuemmalla siveltimellä, jossa ne ovat tarjouksessa 10 euroa. 


Cesarsissa oli myytävänä myös Essien Encrusted Treasures -erikoiskokoelma. Siihen kuuluu 6 kynsilakkaa: Belugaria, Hors d'Oeuvres, Ignite The Night, Peak of Chic, Lots of Lux ja On A Silver Platter. 

Encrusted Treasures -kynsilakat ovat tekstuurilakkoja, joilla on kaikilla erilainen rakenne. Erikoisin on varmasti musta Belugaria, jonka nimi on ilmeisesti sanaleikki äärimmäisestä luksuksesta: Beluga kaviaarista, jota kynsilakka muistuttaakin. Kokoelma vaikuttaa muutenkin inspiroituneen ylellisistä herkuista, sillä mm. Hors d'Oeuvres tarkoittaa alkupaloja ranskalaisessa keittiössä.

Kokoelman tähti on ehdottomasti oikeanpuoleisin On A Silver Platter, joka on sekoitus hopeaa, kultaa, sinistä ja violettia. Ihan uskomaton!


Tämän jutun myötä toivotan kaikille Pumpulipupun lukijoille ihanaa joulua!

10 kommenttia:

 1. Make Him Mine on mielestäni kaikista kaunein noista. Ostin Kauneusmessuilta tuon minipullojen setin ja myöhemmin oli tilattava Make Him Mine täysikokoisena varastoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Make Him Mine on kyllä tosi nätti, se oli minunkin ehdoton suosikkini näistä. En vain ole niin hulluna hiekkalakkoihin, että uskoisin että lakkaisin sillä niin hirveän monta kertaa. Siksi ajattelin että pikkupullojen setti riittäisi, kun siinä pääsee samaan hintaan tutustumaan kahteen muuhunkin sävyyn. Mutta ehkä jos oikein ihastun on tehtävä samoin kuin sinä, kun ensi joulunahan näitä ei varmaan enää saa. :)

   Poista
 2. Kas kummaa, että vaikka kuvittelin etten halua yhtään mariah-lakkaa niin kaksi niitä on jo tullut hankittua ja lisäksi valkokultainen Pure. Essiestäkin sain viimein Set In Stonesin kokoelmani jatkoksi.

  Lämpöistä joulumieltä toivottelen sinulle myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä Mariah Carey -kokoelma oli kyllä yllättävän onnistunut, vaikka alkuun ajattelin että onkohan tylsää kun OPI tekee Mariah Carey aihetta kaksi kertaa vuoden sisään. Tosi kauniita, tyylikkäitä lakkoja kuitenkin, hyvin on valittu sävyt!

   Sen Puren muuten unohdinkin, sehän on tavallaan yhdeksästoista lakka tähän kokoelmaan, joten aika jättimäinen joulukokoelma on kyseessä. Varmaan historian suurin! :)

   Set in Stones on varmasti aika upea, ja Essien idea yhdistää hopeisia hiutaleita beigeen nude-lakkaan on mielestäni tosi hyvä. Näyttää nätiltä varmaan myös kaikkien muidenkin vaaleiden tai pastellisten sävyjen kanssa. :)

   Kiitos paljon ja samoin sinne! :)

   Poista
 3. Hyvää joulua Pupulle.

  Toivottavasti pukki muistaa jollain blogiin liittyvällä.
  Päästäisiin lukijat mukaan paketteja tutkimaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja samoin sinulle! :)

   Valitettavasti joulupukki taisi tietää, että kosmetiikkaa löytyy tästä osoitteesta jo ennestään aivan riittävästi, joten en saanut ikävä kyllä yhtään kosmetiikkalahjaa. Mutta onneksi alennusmyynnit alkoivat tänään, joten siellä tuli sitten hyvin paikattua tilanne. Juttu on tulossa! :)

   Poista
 4. Oih, onpa tuo Make Him Mine nätti! Olen ehtinyt kokeilla omasta minisetistäni vasta Silent Stars Go Byn, josta tykkäsin myös tosi paljon (ja tuo nimi on vaan niin <3).

  Ihanaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Make Him Mine on kyllä tosi kaunis, aivan ihana! :) Silent Stars Go Bykin näyttää tosi kauniilta, vaalean kalpealta kullalta, joten minä taas innolla odotan sen testaamista. Näissä kahdessa lakassa on tosi paljon samaa, mutta eroakin kyllä sitten löytyy vaaleudessa ja punertavuudessa. Ihania varmasti molemmat! :)

   Kiitos paljon ja samoin! :)

   Poista
 5. Olipa hyvä review näistä! Näistä bongasin itselleni tuon pikkupaketin Mariah Careyn normilakkoja OPIn ystävämyynneistä, mutta Essie ei ole oikein missään vaiheessa jaksanut kiinnostaa alus- ja hoitolakkoja enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! Tätä oli myös kiva kirjoittaa, kun rakastan kaikenlaisia kokoelmia. :)

   Oi, olen niin kateellinen kun pääset sinne OPI:n ystävämyynteihin. Itse olen harkinnut että pitäisiköhän matkustaa Lahteen ihan vain sitä varten, niin kivaa! :)

   Essiella on kyllä laadukkaita alus- ja hoitolakkoja, mutta myös värillisissä kynsilakoissa on sama laatu. Essiehan on ollut tunnettu miljoonasta vaaleanpunaisen ja nuden sävystään, mutta nyt viime vuosina on tullut paljon kiinnostavia kokoelmia ja kynsilakkoja! :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)