torstai 19. joulukuuta 2013

Perinteinen Lushin joulutilaus

Kuten aiempinakin vuosina (2011, 2012), tilasin 3-6 vuotiaille kummipojilleni joululahjaksi Lushilta kylpyjuttuja.

Tilaan aina Englannin Lushilta, koska valikoima erityisesti kylpypalloissa on siellä vähän laajempi kuin Suomessa, ja lisäksi iso tilaus tulee posikulujenkin (7,95 puntaa 1 kg asti ja 9,95 puntaa 1-2 kg) kanssa vähän edullisemmaksi kuin Suomesta.

Tänä vuonna tosin valitettavasti tuntui, että pikkupojille suunnattuja kylpypallovaihtoehtoja oli vähemmän kuin edellisinä vuosina. Aiemmin olen tilannut mm. hauskoja rakettikylpypalloja, tänä vuonna en nähnyt niitä nettikaupassa.


Sen sijaan tänäkin vuonna tilasin taas näitä suloisia Melting Snowman -kylpysulia. Ne sisältävät kaakaovoita ja manteliöljyä, ja sopisivat varmaan aikuisillekin. 

Sulavat lumiukot eivät kyllä mitenkään hauskasti räjähtele tai pauku, mutta toivoisin että pojat tykkäisivät niistä silti.

Lumiukot maksoivat Englannin Lushilla 2,25 puntaa eli 2,66 euroa. Suomen nettikaupassa niitä ei näy.


Ja katsokaas näitä kavereita, voiko suloisempaa edes olla? 

Pingviinit muodostavat kylpyvaahtoa ja tuoksuvat Välimereltä: mandariineilta ja appelsiininkukilta.

Hinta britti-Lushilla oli 2,95 puntaa eli 3,49 euroa, Suomessa 5,95 euroa.Nämä vähän epämääräiset ukkelit ovat myös lumiukkoja, vaikka luulinkin niitä ensin tontuiksi.

Snowmanit ovat kylpypalloja, jotka tuoksuvat vaniljalle ja sisältävät ihoa kosteuttavaa kaakaovoita.

Hinta Briteissä 2,50 puntaa eli 2,96 euroa, Suomessa 4,50 euroa.Nämä Shoot for the Stars -kylpypallot olivat eniten sitä osastoa mitä etsin. Näistä pitäisi tulla Lushin lupauksen mukaan kylvyssä Pieni Seikkailu Linnunradalle. 

Kylpypallojen pitäisi sisältää pieniä tähtiä ja muodostaa kylpyammeen pinnalle värikästä huurretta. Siitä lapset varmasti pitävät!

Hinta Briteissä 3,25 puntaa eli 3,84 euroa, Suomessa 5,95 euroa.  


Tämä Ickle Baby Bot -kylpypallo voi olla pojista tylsin vaihtoehto, mutta otin ne koska ne kuitenkin näyttävät robotilta. Melkein kaikki muut kylpypallot olivat joko naisellisen vaaleanpunaisissa väreissä tai sisälsivät aikuisille paremmin sopivia tuoksuja kuten ylang ylangia.

Ickle Baby Bot rauhoittaa pienimpiä lapsia laventelin ja santelipuun tuoksulla. Onneksi sen pitäisi tehdä myös poreita, joten se ei toivottavasti ole ihan tylsä, vaikka se on for babies

Price in England 1,95 puntaa eli 2,31 euroa ja Suomessa 4,20 euroa.


Yhteensä tilaukseni hinnaksi (3 lapselle) tuli Englannista postikuluineen 57,55 euroa. Suomesta ostettuna nämä olisivat maksaneet 73,80 euroa tai nettikaupasta tilattuina postikuluineen 78,50 euroa, eli kannatti siis taas tilata Englannista asti. 

Jälkeenpäin vielä katsoin, että Lushin valmiit lahjapaketitkin olisivat olleet ihan kivoja, ensi vuonna täytyy ehkä tilatakin sellaisia.

Tosin nyt eivät tilaukset enää ehdi jouluksi Englannista Suomeen, tämänkin tulo kesti jouluruuhkassa melkein 2 viikkoa. Mutta Helsingin Asematunnelin Lushista näitä vielä saa!

10 kommenttia:

 1. Noi sulaneet lumiukot on ehkä söpöimpiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä todella lutuisia! Ihanat mustat nappisilmät. :)

   Myös koostumus kaakaovoineen ja manteliöljyineen kuulosti sen verran kosteuttavalta, että itsekin hankkisin varmaan sulavan lumiukon jos meillä vain olisi kylpyamme! :)

   Poista
 2. Itsekin tein tilauksen Lushille jokin aika sitten, mutta en usko sen ehtivän jouluksi. Kivoja lahjoja olet tilannut pojille! :) Ovatko he muuten kommentoineet kylpyhetkiään sinulle jälkikäteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Britti-Lushilta ei varmaan ainakaan jouluksi ehdi, kun ainakin tämä tilaus kesti kauemmin kuin koskaan aiemmin. Yleensä Englannista tilaukset tulevat enintään n. viikossa, mutta tässä meni lähes kaksi. Samaan aikaan USA:sta tilaamani joogatoppi tuli nopeammin. Taitaa olla ruuhkaa Euroopan postissa. :)

   Yksi kummipojistani nimenomaan toivoi taas näitä kylpypommeja joululahjaksi, ja toivon että muutkin tykkäävät. Itselläni kun ei ole lapsia, on tosi vaikeaa tietää että mistä minkäkin ikäiset tykkäävät, ja koska nämä alkavat tuntua heistä esim. jo aivan lapsellisilta. Nämä kyllä tuottavat iloa myös kummitädille lahjanantajana! :)

   Poista
 3. Olisipa kylpyamme <3 Noi on niin suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Hirveä himo tuli kokeilla näitä itsekin! :)

   Itselläni on nykyään matkoilla tapana ostaa Lushilta joku kiva kylpyjuttu jos hotellissa on kylpyamme. Sitä odotellessa, niin kivoja kylpypalloja Lushilla taas oli! :)

   Poista
 4. Noi Lushin kylpyjutut on kyllä kivoja. Ainoa vaan, että ostin kerran jonkun keltaisen kylpypallon ja kylvyn jälkeen valkoisen ammeen pesemisessä siitä keltaisesta väristä oli isompi homma kuin siinä kylvyn valmistelussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä tosi ihania! :)

   Mutta varmaan nuo värilliset glitterhömpötykset myös sotkevat kypyammetta ja kaakeleita. Onneksi lasten ammeiden kanssa ei ole varmaan niin tarkkaa, ja muoviammeet ovat usein varmaan värillisiä jo valmiiksikin, mutta kunnon valkoisen ison keraamisen kylpyammeen puhdistamisessa voi olla kyllä hommaa. Sitäkin pitäisi varmaan vähän ennakoida kun kylpypalloa ostaa. Ainakin nuo valkoiset Melting Snowman -kylpysulat ovat turvallisia, ja Lushilla on kyllä muitakin ihania valkoisia kylpypalloja. :)

   Poista
 5. Ihania! Kyllä pojat taatusti tykkää taas :). Meillä on tyttöjen suosikki ollut sen kylpyvaahtotaikasauva. Muovailtava kylpyvaahto ei muovaudu 5-vuotiaan mukaan tarpeeksi hyvin, mutta kyllä se kelvollisen vaahdon tekee (koska vaaleanpunaista? ;)). Tuo Linnunrata vois olla aika kiva kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Joka vuosi kyllä jaksan innostua näiden kylpypallojen tilauksesta itsekin, taas oli ihanaa selailla Lushin valikoimaa ja valikoida parhaimmat. :)

   Tosi kivaa että teillä typsyt ovat tykänneet siitä Magic Wandista. Itsekin varmaan hankkisin sen ihan itselleni jos meillä olisi kylpyamme ja syynä sama kuin 5-vuotiaalla: vaaleanpunainen vaahto! :)

   Viime vuonna oli saatavana pojillekin sopiva, joulupukin viiksien näköinen valkoinen kylpyvaahtotikku, mutta tänä vuonna sitä ei ollut. Se olisi ollut kyllä hyvä, kun sitä voi helposti käyttää aina uudelleen ja uudelleen. :)

   Olisi kiva nähdä millainen tuo Linnunrata on, varmaan aikamoinen fantasiapallo! Mukavaa että tänä vuonna oli edes joitakin sellaisia, vaikka raketit puuttuivatkin nyt valikoimasta. :)

   Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)