keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Make Up Store joulu 2013 Glam ja Moscow -meikit

Olin tutustumassa Make Up Storen juhlakauden meikkikokoelmiin Glam ja Moscow vähän jo itsenäisyyspäivän sinisissä tunnelmissa ravintola Kappelissa Helsingissä. 







Glam on kimaltavan glamour, vähän 1970-luvun henkinen sensuelli meikkikokoelma.






Moscow on puolestaan inspiroitunut slaavilaisesta, tsaarillisestakin viime vuosisadan kauneudesta. 

Kullanhohtava Glam on näistä ehdottomasti kaupallisempi lookki, mutta Moscow on myös erittäin kiinnostava alastomalla silmämeikillään ja voimakkailla alarajauksillaan, tummilla viiniin tahriintuneilla huulillaan ja Paisley-kuvioisilla kynsitarroilla.  






Tässä on Moscow ja Glam -lookkien avaintuotteita.

Moscow-meikkiin kuuluu ruskea Microshadow-luomiväri sävyssä Volga, joka shiftaa uskomattomasti duochromena myös metalliseen vihreään. Oikealla takana näkyy Moscow-lookin tumman viininpunainen huulipuna.

Sen edessä oikealla on taas Glam-lookin Microshadow-luomiväri sävyssä Minimalism, joka on tummanvioletti aavistuksella kultaista kimalletta.






Sain itselleni testiin myös Glam-lookin tuotteita.

Vasemmalla näkyvät fantastiset hiutaleglitter-kynsilakat Susan ja Teresa. Make Up Storen kynsilakathan nimetään aina ketjun työntekijöiden mukaan. Täydelliset uuden vuoden juhliin!

Oikeassa laidassa Minimalism-luomivärin vieressä on ruskea upea glitterrajaus Sparkling Brown. Erikoinen valinta violetti-kultaiseen meikkiin, mutta toimii hyvin. Kyllä ammattilaisilla meikkitaiteilijoilla on silmää sille mikä sopii yhteen!

Edessä on pinkki Glam-huulikiilto sinertävällä flashilla ja Slim Lipstick -mattahuulipuna sävyssä Matt 405. Laittamalla huulituotteita päällekkäin saa mattahuulipunaan vähän kiiltoa, sillä yksinään Glam-huulikiilto ei sisällä hirveästi väriä. Mutta sen sijaan siinä on toisenlainen Glam-juttu, nimittäin ledvalo, jonka kanssa huulikiiltoa näkee levittää tarvittaessa myös yökerhossa! 






Tässä on Glam-meikki Make Up Storen kauniille mallille tehtynä. 

Liikkuvalla luomella on käytetty vaaleankultaista, jauhemaista Eye Dust -luomiväriä sävyssä Sand. Mikä tahansa muukin kultainen tai vaaleanpunertava luomiväri käy. 

Siipimäiset varjostukset luomivaossa ovat violetilla Minimalism-luomivärillä, joka heijastaa myös vähän kultaa. Ylärajat on häivytetty Make Up Storen legendaarisella häivytysvärillä Muffin.






Silmiin on tehty ensin musta rajaus, ja sen päälle on tuplarajauksena laitettu ruskean kimaltava Sparkling Brown -glitterrajaus. 

Huulimeikissä on Glam-lookin vaaleanpunainen mattahuulipuna ja sen päällä aavistus Glam-huulikiiltoa. 






Silmämeikki näyttää melkein siniseltä, sillä se heijastaa tuota puvun kaunista, vähän petroolia sinistä. 

Mutta katsokaa noita taitavia varjostuksia ja häivytyksiä, kuinka niillä on luotu muoto silmiin. En kyllä ikinä pystyisi samaan. 

Poskipäilläkin valot ja varjot ovat täsmälleen oikeassa kohdassa.

Meikki on Make Up Storen meikkitaiteilijan Elenan tekemä, joka normaalisti työskentelee Make Up Storen Forumin liikkeessä Helsingissä. 






Make Up Storea myydään Suomessa muutaman oman liikkeen lisäksi 10 Sokoksella ja kaikissa Kickseissä. 

Kotikaupungissaan Tukholmassa Make Up Store on nyt ensimmäisenä uudistamassa konseptiaan, ja uuden konseptin mukainen lippulaivaliike on jo avattu Norrlandsgatanilla. Siellä on luovuttu kokonaan mm. hyllyasettelusta, jotta meikit olisivat lähempänä asiakasta ja niihin olisi helpompi tutustua.

Uuden konseptin mukaisia ovat myös nämä Make Up Store nallet, jotka kurkkivat tässä goodie bageista. Sellaisen saa yli 100 euron Make Up Store -ostoksesta. 






Nalle ei kuitenkaan ole vain pelkkä nalle, vaan siitä saa maskotin laukkuun, josta tulee itsestäänkin tarvittaessa lisäkauppakassi. Kätsy söpöläinen!

Nalleja on eri kuoseissa, nämä ovat Glam-lookin nalleja.

Ylemmässä kuvassa näkyy myös Make Up Storen joulupakkausten kuosi, joka on Moscow-meikkikokoelman tunnuskuvio. Samaa kuviota on myös Moscow-lookin Nail Tips Russia -kynsitarroissa. 






Make Up Store on muutenkin panostanut nyt juhlakaudella kynsiin. Sieltä saa erilaisia glitter- ja strassikynsikoristeita sekä uutuutena myös kaviaarikynsilakkoja.







Tässä tehdään mallille sinisiä glitterranskis-kynsiä. 

Niissä koko kynsi lakataan ensin läpinäkyvällä aluslakalla. Kun se on vielä märkää, siveltimellä tuputellaan kynnen päähän irtoglitteriä. Päälimmäiseksi laitetaan vielä päällyslakka.

Sivellin ei ole muuten mikään varsinainen kynsienkoristelusivellin, vaan Make Up Storen normaalivalikoimaan kuuluva, synteettistä karvaa oleva Mascara Fan Brush -ripsiharja






Onneksi sain sen itselleni testiin, samoin kuin vaaleanpuna-vihreän Cosmonova -glitterin ja Diamond -strassit, niin pääsen kokeilemaan tätä tekniikkaa kotonakin.

Juttelimme Make Up Storen Joensuun liikkeessä työskentelevän, kynsikoristeluja tekevän myyjän kanssa. Hän sanoi minusta hyvin, että asiakkaan ei tarvitsekaan tietää etukäteen kaikkia näitä vinkkejä ja keksiä esimerkiksi itse sitä, että ripsiharjaa voi käyttää kynsien koristeluun. Riittää että menee Make Up Storen liikkeeseen ja kertoo haluavansa vaikka jotakin ekstrakivaa pikkujouluihin. Myyjät osaavat kyllä sitten ideoida ja neuvoa tuotteiden käytössä.






Make Up Store on lähtenyt kynsikoristelubuumiin mukaan myös kaviaarikoristeiden osalta. Kaviaarihelmiä on ainakin pinkkinä, turkoosina ja hopeisena.

Niiden kanssa toimitaan niin, että kynnet lakataan ensin alle sopivalla kynsilakkasävyllä. Kun lakka on vielä märkää, ripotellaan kaviaarihelmet siihen päälle tuon laatikon yläpuolella. Kaviaarihelmipurkin kansi muodostaa suppilon, jolla ylimääräiset helmet saa kaadettua takaisin purkkiin.

Kaviaarilakkaukset eivät ole kovin kestäviä, mutta ne sopivat hyvin esimerkiksi yhdeksi illaksi juhliin katseenkiinnittäjäksi. Niitä ei tarvitse myöskään tehdä jokaiseen sormeen, vaan vaikka vain nimettömiin aksenttikynsiksi.  







Mutta jos haluaa selvitä tosi helpolla, kannattaa tietysti käyttää näitä valmiita efektikynsilakkoja. 

Hopea-pronssinen Teresa sopisi varmaan upeasti vaikka kultaisen kynsilakan päälle, ja sini-punainen Susan violetin. 







Kynsiä en enää ehdi itse huomiseksi lakata, mutta aion tehdä meikin näillä Glam-lookin tuotteilla, sillä olen menossa ruotsalaisen The Soundsin keikalle huomenna Tavastialle.

Sain Make Up Storen meikkaajalta hyvät ohjeetkin, että miten meikin voi muuntaa päivän työmeikistä helposti iltaan juhlameikiksi.

Aamulla meikin voi tehdä vain tavalliseen tapaan Eye Dust Sandilla ja Minimalism -luomivärillä. Mustat rajauksetkin voi laittaa jo valmiiksi, ja illan tullen sitten vain vetää niiden päälle ruskean kimaltavan glitterrajauksen. 

Jos yhtään onnistun meikissä, näette sen seuraavalla kerralla!

11 kommenttia:

  1. Hei, selailin vanhempia postauksia ja huomasin itselleni niin ajankohtaisen eli hiustenkuivaajan hankinnan....eli mistä löytyy label m hiustenkuivaaja, googlettelin vaain eipäs löytynyt tietoa.
    ps. ihana tuo mallin meikki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse ostin Label M -hiustenkuivaajan kampaajaltani, se on samanlainen kuin kampaamossakin on käytössä. Ja kyllä ihan super, eli voin suositella. Sekä tyylikäs muotoilultaan että professional. Mutta tämä oli sielläkin ainoa kyseistä mallia. Olen menossa kampaajalle ensi viikolla, joten voin kysyä että mistä niitä saisi. Itse olin tyytyväinen että ostin hiustenkuivaajan nimenomaan kampaamosta, koska epäilen että tavaratalojen mallit eivät olisi yhtä tehokkaita.

      Niin on, todella taitavasti tehty meikki, kevyt ja näyttävä samaan aikaan! :)

      Poista
    2. Label M:n maahantuoja on Q Hair -kampaamo Helsingissä Uudenmaankadulla, joten sieltä voi kuulemma ainakin kysellä Label M -hiustenkuivaajia. Toivottavasti löytäisit omasi! :)

      Poista
  2. Ihanaa keikkaa ja tietenkin hyvää itsenäisyyspäivää! Innolla odotellaan niitä vaaleanpunaisia cosmonova-kynsiä. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja samoin! The Soundsin Maja Ivarsson oli vain niin hyvä taas, tykkäsin aivan valtavasti. Rock queen! :)

      Itsekin odotan malttamattomana että pääsen käyttämään Cosmonovaa. Lyhensin kyllä valitettavasti juuri kynsiäni, joten täytyy odottaa muutama viikko, koska uskon että tuollainen glitterhile näyttää parhaalta nimenomaan liukuvärjätyssä ranskiksessa vähän pidemmissä kynsissä. :)

      Poista
  3. Minä haluun nähdä millanen meikki noilla onnistuu :) Tuli kummasti taas tarpeita uusille tuotteille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan ok meikki onnistui, vaikka en tietenkään saanut aikaiseksi mitään noin yhtä huoliteltua ja taidokasta kuin Make Up Storen meikkaaja. Ennen töitä aamulla kiireessä meikatessa ei ole vain aikaa hienosäätää yhtään. Mutta hyvin toimi idea, että lisäsin glitterrajauksen vasta illalla. Ja voin kyllä kehua sekä Minimalism -luomiväriä että Sparkling Brown -glitterrajausta, todella erikoisia ja ihan huipputuotteita, joiden kaltaisia mulla ei ole ollut koskaan aiemmin, joten tuotetarpeesi on kyllä perusteltu. Näillä saa hienoa jälkeä aikaan! :)

      Katson miten meikkikuvat onnistui, josko saisin laitettua ne tännekin. :)

      Poista
  4. Glam on hieno ja erittäin käyttökelpoinen look, mutta noista kahdesta iskin kyllä silmäni enemmän Moscow-lookiin; se on aivan mieletön. Upea ja uniikki. Ei ehkä ihan arkiystävällinen tietenkään, mutta ei sen varmasti ole tarkoituskaan olla. :)

    Ja nyt kyllä tarvitsen Sparkling Brown -linerin. Olen aivan ihastunut lämpimiin ruskeisiin ja kultaisiin silmämeikkeihin viime aikoina, ja glitterrajauksilla saa vähän lisää näyttävyyttä helposti ja nopeasti. :)

    Ja tosiaan mallin meikissä huomio kiinnittyi juurikin poskien upeisiin varjostuksiin ja korostuksiin. Niiden lisäksi ei taida olla poskipunaa lainkaan? Voi kun osaisi noin upeaa jälkeä tehdä itse.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glam on sellainen pomminvarma, taatusti viehättävä look. Yksittäisinä tuotteina olin kyllä tosi positiivisesti yllättynyt Minimalism-luomiväristä ja Sparkling Brown -rajauksesta. Ne olivat paljon kiinnostavampia kuin etukäteen ajattelin, eli nostivat Glam-meikinkin ihan uudelle tasolle. Eli ei ole mikään perusnätti meikkilookki, vaan tuotteissa on kyllä ideaa. Katson jos meikkikuvani yhtään onnistuivat niin teen niistä jutun ja koitan selittää paremmin. :)

      Moscow on minusta Make Up Storelta rohkea veto, ja juuri sellaista jota tarvitaan jos aikoo hankkia edelläkävijän ja meikkitrendien suunnannäyttäjän mainetta. Silloin ei kyllä riitä tehdä pelkkiä nättejä glittermeikkejä vaan on oltava enemmänkin ideoita, ja niin tässä on. Glam ja Moscow -kokoelmat sopivat mielestäni myös erinomaisesti yhteen, eli todella onnistunut tämä Make Up Storen juhlakausi 2013. Itsekin innostuin meikkaamisesta taas kerran uudelleen näiden lookien ansiosta. Parhaista meikkikokoelmista saa juuri tällaista uutta inspiraatiota! :)

      Voin kyllä suositella Sparkling Brownia. Siinä laadun todella huomaa, eli ei ole mikään persuglitter-liner, josta tulee vähän hilettä sinne tänne, vaan todella ammattimainen tuote. Ja aivan upea kimallus. Rakastuin kyllä itse kerrasta siihen! :)

      Ja erinomainen idea, että Sparkling Brownia voisi käyttää vaikka lämpimän kultaisen tai ruskean meikin kanssa vaikka ihan arjessa. Sopii varmaan loistavasti siihen, pitää itsekin kokeilla! :)

      Todella tarkasti havainnoitu mallin kasvomeikistä, eli en ainakaan muista että Make Up Storen meikkaaja olisi sanonut käyttäneensä mitään poskipunaa. Minusta tuo mallin kuva on kuin joku opetuskuva, johon voi itsekin palata myöhemmin: juuri näille kohdille valot ja varjot pitää kasvoilla asettaa. Make Up Storen Elena on kyllä todella taitava meikkaaja, luulen että menen itsekin hänelle joku kerta meikkiin Make Up Storen liikkeeseen, varmasti osaisi opettaa lisää siinä ohessa meikkauksesta! :)

      Poista
  5. Ääääh tuo keijupölyn värinen glitterihile! Minä sain sinisen (mikä tuuri kun itsehän en ole sinisen ystävä... :D) ja siniset strassikoristeet ja hopeiset kaviaarit :D. Hauska muuten huomata että päki ei ollut kaikilla täysin sama :). Minulta uupui myös yksi luomiväri :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cosmonova on kyllä juuri ihan kuin jotain keijupölyä, kimaltaa ihan uskomattomasti vaaleanpunaista ja vihreää. Aivan upea!

      Meillä meni sitten aivan ristiin, kun itse luulin että goodie bagissa olisi nimenomaan se sininen glitter ja hopeiset kaviaarihelmet, kun niitä demonstraatiomanikyyrissä käytettiin. Ne olisivat olleet hienot nimenomaan nyt itsenäisyyspäiväksi, mutta muuten olen tietysti tyytyväinen noihin omiini, kun ovat enemmän mun värejä. :)

      Hauskaa silti, että goodie bageissa oli vähän eri sävyjä ja tuotteita, on aina kiinnostavampaa nähdä vähän erilaisia eri blogeissa käytössä. :)

      Minullakaan ei ollut kuin tuo Minimalism-luomiväri. Eye Dust Sand tuli jo siinä kesäkokoelman mukana goodie bagissa ja nappasin sen sieltä mukaan kuvaan ja meikkiini. Mutta tosi sääli jos et saanut Minimalismia, sillä se on aika upea, uniikki sävy. Heijastaa violettia, sinistä ja kultaa, oi! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)