tiistai 17. joulukuuta 2013

New hairdo ja Ofelia Market

Olin perjantaina kampaajalla, mutta tällä kertaa muutos ei ollut niin dramaattinen kuin lokakuussa siirtyessäni redheadista brunetiksi. 






Tässä ovat hiukseni edellisen, lokakuun kampaajakerran jälkeen.

Silloin yllätyin niiden tummuutta, ja kyllä sen muutkin huomasivat. Lähes jokainen kommentoi ensi kertaa kampaajakäynnin jälkeen tavatessamme hiusten tummuutta, mutta kaikki kuitenkin vakuuttivat niiden sopivan minulle hyvin.

Alkushokin jälkeen totuin itsekin tummaan tukkaani ja aloin jopa pitää siitä kovasti. Kivaa oli, miten aivan eri värit sopivat minulle kuin punapäänä ollessani. Olin aivan innoissani, yhtäkkiä saatoin vaatteissa värien käytön puolesta matkia tyyli-idoliani Blair Waldorfia, vaikka en muuten olekaan yhtään hänen näköisensä. Mutta kai kaikilla on kuitenkin halutessaan oikeus kuvitella olevansa oman elämänsä Blair Waldorf? 

Lisäksi tummien hiusten kanssa sai huoletta käyttää vahvaa silmämeikkiä, mikä on kivaa!






Kampaajani on kuitenkin hyvin herkkä tunnelmilleni, ja koska sanoin hänelle että hiukset tuntuivat viimeksi aika tummilta vaikka myöhemmin tykästyinkin niihin, sain tällä kerralla vähän vaaleampaa väriä.

Kuparinpunaiset raidat tehtiin hiuksiin minulle uudella tekniikalla: maalaamalla. Eli hiuksiin ei laitettu normaaleja foliopapereita raitoja varten, vaan kampaaja levitti punaisen hiuksiin vapaalla kädellä. Tyvi värjättiin edelleen tummaksi, ja hiuksiin syntyi ikään kuin liukuvärjäys. 







Miten tämä liittyy sitten Ofelia Marketiin?

Luin Aikuisen naisen mahtavasta Funky and Fifty -blogista Helsingissä 8.12.2013 järjestetystä Ofelia Market -tapahtumasta. Mieleni on jo pitkään tehnyt käydä siellä, mutta koska Aikuisella naisella ja minulla on usein sama maku, nyt tartuin hänen suosittelustaan tilaisuuteen.

Ei tarvinnut kauan ihmetellä Pikku-Roballa, että missähän Ofelia Market on kun tämä hauska kyltti kutsui sisään.






Heti sisääntullessa karkkikauppa Sweetheart jakoi tikkareita. 

Ofelia Market on Burlesque, Gothic, Lolita, Retro, Rock 'n' Roll, Steampunk ja Vintage -tyylien tapahtuma. Kaikista en välttämättä edes tiedä mitä ne tarkoittavat, mutta hauskaa oli silti!






Myynnissä oli tosi kauniita, suurelta osin käsintehtyjä tavaroita.

Tässä on värikkäitä korsetteja ja muita ompelemuksia sekä Sweetheartin herkkuja.






Suosikkini Ofelia Marketissa oli Tiisin' Design, jolla oli myynnissä Burlesque-tyylisiä sulkakoristeita ja pin up -tyylisiä laukkuja ja meikkipusseja. 

Tiisin' Designin takana on pukuompelija ja modisti Tiitta Räsänen, joka ymmärtääkseni työskentelee myös Kansallisoopperassa. Ilmankos tuotteet olivat huippulaatua, sen huomasi heti!

Ja tässä palaamme takaisin Blair Waldorfiin, sillä Blair yhdisti Gossip Girlin yhdessä jaksossa häämatkalle lähtiessään helmenharmaaseen mekkoonsa sinisen rusettihiuskoristeen. Ja sehän näytti Blairin tummissa hiuksissa tietenkin todella hyvältä. 






Blair ostaa Gossip Girl -sarjassa hiuskoristeensa yleensä ihanasta Henri Bendel asustetavaratalosta. Olen itsekin käynyt siellä New Yorkissa, eikä Helsingissä ole oikeastaan mitään vastaavaa. Lähimmäs pääsee ehkä Helsingin Stockmannin Argos-hallin joulumaailma.

Tiisin' Designilla oli kuitenkin juuri samantyylisiä hiuskoristeita, ja valitsin pitkään mietittyäni tämän turkoosinsinisen. Hinta oli 24 euroa. Aion laittaa sen ainakin uudenvuoden juhliin.






Tiisin' Designilla oli myös upeita pin up -tyylisiä meikkipusseja. 

Mietin onko tämä Hawaii-teemainen jopa liian rohkea, mutta sen trooppiset värit vain vetosivat minuun näin joulukuussa. 







Pussukka oli näin suloinen myös toiselta puolelta, varmaan kaunein meikkipussi joka minulla on ikinä ollut! Hinta 14 euroa.

10 kommenttia:

  1. Ofelia Market kuulostaa enemmän minulta - ainakin steampunk ja gothic :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, olin vähän out of place, mutta silti siellä oli huikean kivaa. Varmaan se esteettisyys yhdisti, todella kauniita tavaroita ja nätisti laittautuneita tyttöjä. Aion mennä seuraavankin kerran! :)

      Poista
  2. Oo kiinnostavan näköinen mesta kyllä! Ja aivan upea sävy hiuksissa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ofelia Market oli ihan mahtava! En tiennyt yhtään mitä odottaa, niin yllätyin tosi positiivisesti. Kiva tunnelma ja kauniita esineitä. Suosittelen ehdottomasti! :)

      Voi kiitos, kaikki kunnia kuuluu taitavalle kampaajalleni. Maalaustekniikka oli hieno, punainen on hiuksissa luonnollisesti mutta kuitenkin kiinnostavasti levitettynä. :)

      Poista
  3. Voi kiitos ihana sinä ja mukavaa että viihdyit. Ensi kerralla tehdään kyllä treffit jottemme ohita toisiamme :-)

    Onnittelut upeasta sulkakoristeesta - täydellinen väripari hiustesi kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi erinomaisesta menovinkistä! Onneksi kirjoitit Ofelia Marketista, koska muuten ajankohta olisi mennyt minulta täysin ohi. Olen kyllä kuullut siitä aiemminkin, mutta en ole vain koskaan saanut aikaiseksi mennä. Ja tästä lähtien aion olla vakiokävijä, sen verran kivaa oli. Eli toivottavasti nähdään siellä seuraavan kerran! :)

      Näin nuo Tiisin' Designin sulkakoristeet aulassa heti ensimmäiseksi sisään mennessäni, mutta ajattelin että kierrän ensin koko Marketin ja katson mitä muuta on tarjolla. Paras oli kuitenkin heti ensimmäinen kohde, vaikka paljon muutakin kivaa siellä oli. Olen jo suunnitellut koko uuden vuoden asuni ja meikkini tuon sulkakoristeen ympärille, siitä tulee hieno! :)

      Poista
  4. Ihanan kiiltävät hiukset sinulla ja molemmat sävyt ovat kyllä kauniita, voisin kuitenkin kuvitella, että sisäinen punapääsi iloitsee tästä uudesta maalatusta lookista kovastikin. ;-)

    Ofelia Market kuulostaa ihanalta! Harmi etten pääse pitkän välimatkan takia tutustumaan. :-( Meikkipussukka on mahtava! Yksi ystäväni tekee kanssa retropussukoita, aivan ihania ovat. Paljon kauniimpia tuollaiset kuin kaupan tylsät ja usein yksiväriset ja aika muoviset hökötykset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Hiukset kiiltävät kyllä parhaiten heti värjäyksen jälkeen, silloin nämäkin kuvat on otettu. Ja kameran salama tietysti vielä lisää kiiltoa, näytävät kieltämättä hienoilta kuvassa. Vielä kun tuon kiillon saisi säilytettyä pesujen jälkeenkin. :)

      On kieltämättä kivaa olla taas punatukkainen, sielultani olen varmaan eniten kuitenkin punapää, vaikka pidänkin kovasti vaihtelusta. Luulen että kesää kohti menen taas vaaleampaan ja kirkkaampaan punaiseen. Juuri katsoin kuvia kesältä, ja sellainenkin tukka näytti taas pienen tauon jälkeen tosi hyvältä. :)

      Ofelia Market oli kyllä tosi kiva kokemus. Ihana tunnelma ja kauniita esineitä, olisin viihtynyt siellä vaikka kuinka pitkään. :)

      Kiva kun tykkäsit meikkipussukastakin. Niitä oli Tiisin' Designilla vaikka kuinka monia erilaisia, oli tosi vaikeaa valita omansa. Lopulta valitsin Hawaii-teeman, kun se oli niin ihanan trooppinen ja siitä tuli hyvä mieli. Olen samaa mieltä että nämä meikkipussukat olivat sata kertaa kivempia ja omaperäisempiäkin kuin kaupassa myytävät. Ja lisäksi vielä suomalaista käsityötä, tosi hienoa! :)

      Poista
  5. Nämä sun kampaaja/hiuspostaukset on aina tosi kivoja, tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kuulla että sinä ammattilaisenakin saat jotakin irti näistä, kiitos. :)

      Itse rakastan kaikenlaisia ennen - jälkeen kuvia, ja siksi olen iloinen että keksin kuvailla hiuksiani ennen ja jälkeen kampaajan. Kivaa katsoa itsekin jälkeenpäin että millaisia kaikenlaisia värejä ja lookeja sitä on vuosien aikana ollut. Tykkään niin paljon vaihtelusta, että melkein aina on jotakin muutosta. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)