tiistai 10. joulukuuta 2013

Love from Paris; Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljy

Kirjoitin marraskuussa Born to Bion Monoi -kuivaöljystä ja siitä mitä kuivaöljyt ovat. Ne ovat siis useamman öljyn kevyitä sekoituksia, jotka suihkutetaan iholle. 

Nuxen maahantuoja otti juttuni perusteella yhteyttä ja kysyi haluaisinko testata ranskalaista kuivaöljyjen grande damea, Nuxen kuuluisaa Huile Prodigieusea

Huile Prodigieuse lanseerattiin 20 vuotta sitten. Se on todella legenda, Nuxe on ilmoittanut että 1 Huile Prodigieuse myydään maailmalla joka 6 sekunti. 






Nyt joulun kunniaksi Nuxen Huile Prodigieusea saa loppuvuoden ajan myös Eiffel-tornilla koristellussa Love from Paris -pullossa ja lahjapakkauksessa. 

Itse toivoin että testituotteeni olisi nimenomaan tämä Love from Paris -erikoispullo, parce que c'est Paris! 

Myös Nuxen päämaja sijaitsee Pariisissa. Sen perusti aikoinaan nuori nainen, vuonna 1962 syntynyt Aliza Jabès, joka osti 1989 Pariisista pienen kasvipohjaisiin tuotteisiin erikoistuneen tuotekehityslaboratorion Nuxen. Huile Prodigieuse oli uuden Nuxen ensimmäisiä tuotteita. Nykyään Nuxea myydään yli 60 maassa, mutta se on edelleen perheyhtiö, jota johtaa Aliza Jabès. Ideakin on edelleen sama: luonnollisia, ylellisiä tuotteita, Natural & Luxe. 

Nuxe Huile Prodigieuse sisältää mainoksen mukaan 6 eri kasviöljyä: macademiaöljyä, manteliöljyä, hasselpähkinäöljyä, kameliaöljyä, purasruohoöljyä, oliiviöljyä ja auringonkukkaöljyä (vai hups, niitä taitaa olla siinä 7, oliiviöljyn ja auringonkukansiemenöljyn katsoin itse pullon inci-listasta). 

Nuxen Huile Prodigieusen sisältämät öljyt ovat osin eri kuin Born to Bion Monoi-kuivaöljyssä, joka sisältää ilmoituksen mukaan myös 6 eri öljyä, mm. jojoba-, argan- ja ruusunmarjaöljyä Tahiti Monoi -öljyn lisäksi. Auringonkukansiemenöljy on tuotteille yhteinen.

Ihotuntumaltaan Nuxe Huile Prodigieuse on hyvin kevyt ja todellakin kuiva, melkein sitä ei edes uskoisi rasvaiseksi öljyksi. Se jättää ihon todella kauniin kosteutetuksi, ravituksi ja hehkuvaksi. Mainioita tuotteita nämä öljyt erityisesti vanhenevalle iholle!

Tuoksusta en Nuxen Huile Prodigieusessa pidä. Born to Bion Monoi-kuivaöljy tuoksuu ihanalle kookokselle ja mantelille, mutta Nuxen tuoksu on vanhanaikaisen parfyyminen. Tuoksussa pitäisi olla appelsiininkukkaa, luumua, ruusua, kieloa, valkoista liljaa eli kaikkia mahdollisia kukkia sekä vaniljaa ja meripihkaa. 

Toisaalta Nuxe on kevyempää ja imeytyy paremmin kuin Born to Bio Monoi, joten se sopii sikäli vielä paremmin myös päiväkäyttöön vaatteiden alle.






Nuxe Huile Prodigieuse ei sisällä silikoneja tai mineraaliöljyjä, vaan on 97,8 prosenttisesti luonnon raaka-aineista.

Nuxen vuonna 2007 perustettu Bio Beaute -linja on ymmärtääkseni kokonaan luonnonkosmetiikkaa.

Huile Prodigieusesta on olemassa myös kimaltava Or eli kultainen versio. Testailin sitäkin nyt samaan syssyyn kaupassa, ja siinä tuoksu oli mielestäni neutraalimpi kuin originaalissa. Se jätti ihon kauniin, mutta hillityn kimaltelevaksi, ja tykkäsin siitäkin oikein paljon. Erityisesti johonkin iltajuhliin se voisi olla aika ihana.

Nuxen Huile Prodigieusen hinta on kaupoissa 32,90-34,70 euroa 100 ml (Stockalla edullisempi kuin Sokoksella). Kultainen Or-versio maksaa 44,50-46 euroa, 100 ml ja 31,50-33,50 euroa, 50 ml. Kimaltava öljy varsinkin on varmaan hyvin riittoisaa, jota sitä voi hyvin riittää pienempikin pullo.  






Love from Paris -erikoispulloja näin vain valmiissa Christmas Prodigieux -joulupakkauksissa, joihin kuului lisäksi päivävoide ja silmänympärysvoide. Niiden hinta oli 51,90 euroa, kun tuotteiden arvo on yhteensä 70,70 euroa. Aika ihana joululahja!


12 kommenttia:

  1. Tää on ollut mun oma suosikkituote jo vuosia. Jostain syystä innostun näistä kuivaöljyistä enemmän kesäisin, varsinkin se kultaversio on ihana säärille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän hyvin, kiva kuulla! :)

      Uskon samoin, että kuivaöljyt sopivat hyvin kesään. Kesällähän iho myös kuivuu auringossa. Oi, tuo kultainen Huile Prodigieuse olisi varmaan upea vähän ruskettuneella iholla. Itse olen jostakin syystä mieltänyt hohtavat vartalovoiteet vain tähän pikkujoulukauteen, mutta sopisivat erinomaisesti varmaan kesäänkin. :)

      Poista
  2. Tosiaan nätti tuo joulupakkaus ja hyvä lahjaidea myös. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! Minusta erityisesti Love from Paris -erikoispullo on ihana idea, tosi hyvin keksitty. Kun Nuxe on aidosti pariisilainen merkkikin, sen mukana tulee tuulahdus ihanaa ranskalaista eleganssia. :)

      Hei, terkkuja takaisin, kiva kun kävit kommentoimassa! :)

      Poista
  3. Ihana tuo lahjapakkaus!

    Hei pakko oli muuten tulla sinulle kirjoittamaan kun olemme Babor-jutuista kirjoitelleet, että kun kävelin yksi päivä Lahden Babor Span ohi (muutin juuri Lahteen nimittäin!) niin siinä näyteikkunassa oli Baborin ihoampullijoulukalenteri myynnissä! Jokaiselle päivälle oma hoitokapseli siis :) 89€ oli hintaa, normaalisti ne ovat kuulemma vitosen kappale, mutta kallista silti. Sain kuitenkin matkaani tarjouslapun kosteuttavasta kasvohoidosta joka ei juuri eronnut hinnaltaan niistä Tallinnan hoidoista. Saattaapi olla että testaan tämän Suomi-version myös! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin onkin, Love from Paris! :)

      Tosi kiinnostavaa kuulla Baborista! Mahtava idea tuo joulukalenteri! Oikein mielenkiintoista, että millaisihan seerumeja se sisältää ja minkälaiselle iholle sopivat. Loistavasti ajateltu, että joulukuussa voisi keskittyä ihon hoivaamiseen ja antaa sille extra-hemmottelua. Ehkä parhaita koskaan kuulemiani joulukalenteri-ideoita! :)

      Minullakin on Tallinnasta ostettu pakkaus Baborin hoitoampulleja, ehkä voisin itsekin ottaa sen käyttöön näin joulukuussa, olisi ihan kiva self-made joulukalenteri. :)

      Odotan mielenkiinnolla kokemuksiasi Lahden Babor Spasta jos päätät mennä sinne. Ainakin Tallinnassa hoidot ovat aina olleet ihan super, ja eivätköhän ole sitä Suomessakin kun samat aineet ovat käytössä. :)

      Poista
  4. Ihana! Lahjapakkausta voisi vaikka pyytää joulupukilta.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, kaikki Pariisiin viittava vetoaa aina minuun, ja muutenkin olen ollut tosi tyytyväinen kaikkiin Nuxen tuotteisiiin, joita olen kokeillut. Melko kalliitahan ne toki ovat, mutta laatu kompensoi hintaa usein tosi hyvin. :)

      Poista
  5. Tasta huomaa taas miten henkilokohtaisia nuo tuoksumaut ovat, omasta mielestani tuo Nuxen oljy tuoksuu tosi hyvalle :)

    Feeluniquesta muuten ainakin saa tuota pelkkaa oljya Paris-versiona
    http://www.feelunique.com/p/NUXE-Huile-Prodigieuse-Collectors-Edition-100ml

    Ja seka Feeluniquesta etta Lookfantasticilta saa lahjapakkausta jossa on oljyn lisaksi huulivoide ja kasirasva
    http://www.lookfantastic.com/nuxe-dry-oil-set/10839225.html

    Itse kokeilin tuota oljya naytepullosta ja ostan kylla pian taysikokoisen pullon :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä tuoksut ovat nimenomaan makuasioita, mutta tosi kiinnostavaa kuulla, että sinä nimenomaan pidät Nuxen kuivaöljyn tuoksusta. Omaan makuuni se on liian perinteisen parfyyminen, kun pidän enemmän kaikenlaisista herkkutuoksuista, kuten Born to Bion Monoi-kuivaöljyn kookoksesta ja mantelista. Mutta kieltämättä Nuxen tuoksu on hyvin ranskalainen, pariisilaisen chic! :)

      Hei kiva kuulla että Feeluniquesta saa, jos joku haluaa pelkän Love from Paris -kuivaöljypullon. En ole toki varma Suomestakaan onko sitä pelkästään vain tuossa laajemmassa lahjapakkauksessa vai myös yksittäisenä, mutta ainakaan Helsingin keskustan Stockalla ei näkynyt yksittäisiä Pariisi-pulloja. :)

      Tuo Feeluniquen ja Lookfantsun Huile Prodigieuse -lahjapakkaus on minusta vielä kivempi idea kuin Suomessa myynnissä oleva, sillä ainakin itse tarvitsen käsivoidetta ja huulivoidetta aina, kasvovoiteiden ja silmänympärysvoiteen suhteen olen valikoivampi. Eli varmaan helpompi ostaa lahjaksikin tuo englantilainen setti, niin sopii varmemmin lahjansaajalle, vaikka noiden Suomen lahjapakkauksen voiteiden pitäisi olla kaikille ihotyypeille sopivia.

      Kiitos paljon vielä hyödyllisistä linkeistä!

      Minä kokeilen varmaan joskus myöhemmin myös kimaltavaa Huile Prodigieuse Or-versiota, koska sekin oli aika ihana. Nyt minulla on vielä aiempia glittervartalovoiteita hyvin jäljellä, koska niiden kulutus ei ole kuitenkaan kovin huimaa, mutta ehkä sitten vaikka kesällä! :)

      Poista
  6. Minunkin mielestä öljy tuoksuu ihanalle! En vain ole ihan sinut suihkepullon kanssa, mutta ehkä palaan seuraavassa pullossa pienempään kokoon, kun siinä ei ollut suihkemekanismia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tosi kiinnostavaa kuulla että sinäkin tykkäät tuoksusta! Omasta mielestäni kuivaöljyn tuoksu oli vähän vanhanaikaisen parfyyminen, olisin odottanut tuoksutonta versiota. Mutta jotkut tuoksuthan ovat myös sellaisia, että niihin tykästyy ajan kuluessa, ehkä tämäkin. :)

      Minusta suihkepullo on taas tosi kätevä kun siitä saa suihkuteltua öljyä laajalle alalle vartalolle helpommin. Toki se ehkä sitten myös sotkee vähän. Olen kyllä luullut että kuivaöljyt olisivat aina suihkepulloissa, mutta hyvä tietää että tuo pienempi pullo on suihkeeton. Nuxen öljy vaikuttaa kyllä niin riitoisalta, että pienemmästäkin pullosta riittää varmasti iloa pitkäksi aikaa. :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)