torstai 12. joulukuuta 2013

Kivoja kosmetiikkatapahtumia Helsingissä lauantaina 14.12.2013

Hei babes,

kivoja kosmetiikka-aiheisia tapahtumavinkkejä helsinkiläisille lauantaiksi 14.12.2013:






Luonnonkosmetiikan joulumyyjäiset

Luonnonkosmetiikan joulumyyjäiset ovat Ravintola Pääpostissa 14.12.2013 klo 10-18.

Mukana mm. Alorée, Aubrey, Born to Bio, Dr. Hauschka, Flow Kosmetiikka, Lavera, Madara, Melvita, Sante, Terre d'Oc, Weleda ja Zuii eli pitkälti samoja merkkejä kuin keväisin pidettävillä luonnonkosmetiikan messuillakin. Järjestäjäkin on sama Pro luonnonkosmetiikkayhdistys ry. 

Tosi kivaa, että luonnonkosmetiikan messut ovat tavallaan ikään kuin nyt kaksi kertaa vuodessa. Ainakin siellä on aina tosi hyviä messutarjouksia.

Itse ajattelin piipahtaa hankkimassa Flow Kosmetiikan vartalonkuorinnan ja katsoa onko esim. Laveralla hyviä joulutarjouksia, vaikkapa ihanan tuoksuista Macademia Passion -sarjaa, jota sain viime vuonna joululahjaksi. 






Make Up For Ever joulumyyjäiset

Myös ammattilaismeikkimerkki Make Up For Everilla Kalliossa (Helsinginkatu 16) vietetään lauantaina 14.12.2013 joulumyyjäisviikon huipentumaa klo 10-15. 

Kaikista (siis kaikista!) tuotteista on - 20 %:n alennus ja lisäksi MUFE:lta saa pikameikkejä Make Up For Ever Academyn oppilaiden tekemänä. Tarjolla on myös glögiä ja pientä joulunaposteltavaa. 

Mikä loistava tilaisuus saada meikki MUFE:n laadukkailla tuotteilla ja perehtyä samalla valikoimaan.

For Pros, For You, For Ever! 





Candy Shopin pikkujoulut

Candy Shopissa Lönnrotinkatu 9:ssä vietetään myös pikkujouluja lauantaina 14.12.2013 klo 11-15. 

Mainoksen mukaan kynsilakat, huulipunat ja huulikiillot ovat - 40% sekä muut tuotteet -10% koko päivän. Lisäksi tarjolla on skumppaa ja joulumuffinsseja. Samalla voi saada pikameikin tai nopean kampauksen.

Candy Shopin meikki-ja kynsilakkamerkkeihin kuuluvat poistumassa olevat laadukkaat Jemma Kidd ja Butter London sekä uusi Rococo Nail Apparel. Muita merkkejä ovat mm. Burt's Bees, Pai, Percy & Reed ja Rahua.


Reipas kosmetiikkajouluostosten tekijä kiertää kaikki paikat ja jatkaa vielä vaikka suoraan pikkujouluihin uudessa kampauksessa tai meikissä. 

Bonusvinkkinä huomenna perjantaina 13.12.2013 Lucian päivä, jolloin ihana valontuoja kävelee kynttiläkruunussaan klo 18 Tuomiokirkon portaita alas. Tämän vuoden 2013 Lucia on blondi Elin Andersson Tammisaaresta. 

Lauantaina 14.12.2013 klo 18 olisi myös Itäkeskuksen Stoassa Oriental Bling - Itämaisen tanssin pikkujoulunäytös. Vaikka oma ihana opettajanikin tanssii siellä en taida jaksaa matkustaa Itäkeskukseen asti sitä katsomaan. Vaikka niin kuin näytöksen järjestäjätkin sanovat: joulukuu on bling-kuukausi!

17 kommenttia:

  1. Pääpostille suuntaan innolla, muut jäävät väliin. Korjaamolla on kanssa kai joku myyntitapahtuma, muutama kaverini on sinne suuntaamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tämä olikin telepatiaa, kun juuri kurkkasin blogiisi että sinullakin oli juttu luonnonkosmetiikan joulumyyjäisistä. Mahtavaa, koska jos en ehdi sinne voin ainakin lukea sitten varmaan sinun blogistasi millaista oli. :)

      Jos olen super-reipas, menen noihin kaikkiin, mutta täytyy katsoa vielä lauantaina sitten tarkemmin. Ihanaa kun Helsingissä taas tapahtuu! :)

      Poista
    2. Kiitos muuten vielä tiedosta, Korjaamollakin on näköjään joulumarkkinat lauantaina klo 11-17. Ainakin käsitöitä, koruja ja designia. Sehän olisi mulla sopivasti matkan varrella MUFE:lle. :)

      Poista
  2. Apua! Voisiko kuvasta päätellä, että luonnonkosmetiikan merkeillä saattaisi olla näytteitä jaossa? ;) En millään ehtisi paikalle, mutta tekisi pirusti mieli...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, en tiedä. :) Kuvat ovat varmaan vähän harhaanjohtavia, kun yritin valita tähän arkistoistani sopivia vanhoja kuvia. Tuokin on luonnonkosmetiikan messuilta keväältä 2011, jolloin messut olivat Finlandia-talossa ja vähän pienemmät kuin nykyään. Siellä ainakin oli hirveästi näytteitä jaossa, ja eiköhän niitä ole edelleenkin luonnonkosmetiikan tapahtumissa. Ainakin Lavera ja Madara ovat aina olleet avokätisiä näytteiden suhteen. Paras mahdollinen tapa tutustua tuotteisiin, olen itsekin löytänyt sitä kautta monia suosikkeja. :)

      Päätin itse ainakin mennä luonnonkosmetiikan joulumyyjäisiin, toivottavasti nähtäisiin siellä! Luulin muuten hetken että näin sut eilen kampaajallani, kun seuraavankin asiakkaan nimi oli Salla ja näytti vähän sulta, mutta et tainnut olla. :)

      Poista
  3. Onpa ihania tapahtumia! Luonnonkosmetiikka ja Make Up For Ever kiinnostaisivat kovasti,mutta taitavat kyllä molemmat jäädä väliin :/ Luen sitten teiltä ihanilta millaista on ollut! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, tänään on ihan superlauantai! :)

      Paljon muutakin tapahtuu, melkein joka paikassa on nyt joulumyyjäisiä ym. Tässä oli vain nämä kosmetiikkatapahtumat, ja vielä jälkikäteen kuulin että luonnonkosmetiikan putiikki Joliessa Uudenmaankadulla on klo 11-17 Macaron-lauantai, sen kunniaksi että Jolien tytöt ovat juuri palanneet Pariisista. Tarjolla on siis aitoja Pariisista matkanneita Pierre Herméen macaronseja. Oi jospa ehtisin piipahtaa myös siellä. MUFE:lle ja luonnonkosmetiikan joulumyyjäisiin on ainakin tarkoitus mennä. :)

      Poista
  4. Kiitos vinkeistä! Pääsen pitkästä aikaa shoppailemaan pääkaupunkiseudulle juuri tuona päivänä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kun juuri tänä lauantaina on näin paljon näitä kosmetiikan speciaalitapahtumia. Toivottavasti ehtisit näistä johonkin! :)

      Itse ajattelin näillä näkymin piipahtaa sekä MUFE:lla että luonnonkosmetiikan joulumyyjäisissä sekä mahdollisesti Joliessa Uudenmaankadulla, jossa on macaron-lauantai. Pitää suunnitella kyllä hyvin, että ehtisi mahdollisimman moneen paikkaan. Candy Shopin pikkujouluissa olin jo kertaalleen, joten se ehkä jää nyt valitettavasti väliin.

      Toivottavasti sulla olisi kiva päivä Helsingissä! :)

      Poista
  5. Myös Lumenella on Joulumarkkinat Espoon Kauklahdessa, osoitteessa Lasihytti 1, lähettämön puolella (perimmäisempi osa talosta, se halli). La 14.12. klo 9-16 ja su 15.12. klo 11-16. Merkkeinä Lumene, Cutrin, Finlayson, Familon, Ibero, sekä Boutique Armoire ja D-Dep lahjatavarat. Maksutapoina käteinen, Visa, Visa Electron ja MasterCard.
    Tehtaanmyymälän puolella eli sama rakennus mutta siinä pikkumyymälässä kaikki tuotteet -25%!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kivaa, lisää kiinnostavia kosmetiikkatapahtumia. Kiitos paljon tiedosta! Miten yhtenä päivänä voikin nyt tapahtua näin paljon kaikkea mukavaa, tulee ihan valinnanvaikeus!

      Itselläni ei ole autoa, joten joudun valitettavasti jättämään tuon Lumenen nyt väliin, mutta sielläpäin asuville ja autollisille ihan supervinkki. Kiitos kun laitoit tänne noin tarkat tiedot, niin kiinnostuneet pääsevät käväisemään. :)

      Voi kun aina olisi näin paljon kivaa tarjontaa! :)

      Poista
    2. Älä muuta sano, todella paljon tapahtumia ollut tänä viikonloppuna! :) Tiedoksi jatkossa, että Lumenen tehtaanmyymälä on aivan Kauklahden juna-aseman vieressä, näkyy asemalle ja kävelee alle viidessä minuutissa. :)

      Poista
    3. Kiitos paljon tiedosta, täytyy sitten seuraavalla kerralla lähteä junailemaan tai lainata autoa. :) En ole koskaan käynyt siellä Lumenen tehtaanmyymälässä, joten olen tosi utelias ja halunnut jo pitkään mennä. Seuraavalla kerralla sitten, harmi kun tämä jäi nyt välistä! :)

      Poista
  6. MUFEa en Suomessa kyllä enää tue. Ihania meikkejä mutta nimenomaan lippulaivamyymälässä Helsinginkadulla olen saanut niin huonoa palvelua, etten enää siellä asioi. Vanhemmalla rouvashenkilöllä on aina liian kiire jutella ystäviensä kanssa eikä selkeästikään halua palvella maksavaa asiakasta. Sellaisen huokailun ja silmien pyörittelyn kanssa sain meikkivoiteeni värin valittutettua, että tuli vaan paha mieli, kun vaivasin. Nuori neitokainen ei selkeästi sitä saanut tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MUFE:n meikit ovat kyllä huippulaatua, ja kun saa vain vähän vinkkejä niiden käyttöön ammattilaisilta, niin todella erinomaisia.

      Tosi ikävää kuitenkin kuulla, että olet saanut Hesarin MUFE:lla huonoa palvelua. Perusteellinen ja asiantunteva palvelu olisi nimenomaan MUFE:n tuotteiden kanssa mielestäni tarpeen, kun usein niihin tarvitsee vähän vinkkejä miten niitä käytetään. Itse en ole onneksi huomannut asiaa, mutta tuntuu todella kurjalta jos maksava asiakas tuntee olevansa vaivaksi ja häiriöksi. Syystäkin olet pahoittanut mielesi! :(

      En itse ymmärrä asiakkaiden luokittelua iän, ulkonäön tai minkään vastaavan syyn takia. Luulisi, että jokainen asiakas ja euro on arvokas. Itsekin boikotoin aina sellaisen kokemuksen jälkeen paikkaa, ei vain tee enää mieli mennä sinne, vaikka kuinka ajattelisi vain kyseen olleen yksittäisestä henkilöstä, ei koko yrityksestä.

      Poista
  7. Olisin niin halunnut tuonne Luonnonkosmetiikan joulumyyjäisiin, mutta harmittaa kun en pääse. Kirjoittele ihmeessä blogiisi millaista siellä oli! Olisi kiva lukea millaisia hankintoja teit ja mitä kaikkea kivaa siellä oli esillä :)

    beauty-highlights.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellänikin on vähän kiireinen päivä, mutta yritän silti ehtiä luonnonkosmetiikan joulumyyjäisiin, kun ainakin luonnonkosmetiikan messut ovat aina niin mahtava tapahtuma. Paljon hyviä tarjouksia, uutuustuotteita ja kaikkea kiinnostavaa. Tosi kivaa nähdä millainen tapahtuma tämä joulumyyjäiset on, en ainakaan itse muista että tätä olisi järjestetty aiemmin.

      Ja totta kai teen jutun jos vain ehdin paikalle, kivaa kun kiinnostaa! :)

      Poista

Kiitos paljon kommentistasi! :)