maanantai 30. huhtikuuta 2012

Make Up For Ever kevät 2012 La Boheme -kokoelma

Hauskaa vappua pupuset!

Vapun kunniaksi minulla on teille special treat, eli Make Up For Everin kevätkokoelman 2012 La Bohème esittely.

Ranskalaisen, alun perin puhtaasti ammattilaisille tarkoitetun Make Up For Ever -sarjan perusti 1970-luvulla maskeeraaja Danielle Sanz. Ensimmäinen myymälä ja meikkistudio avattiin Pariisissa vuonna 1984. Sieltä Make Up For Ever on pikkuhiljaa levinnyt 45 eri maahan. Nykyään sen omistaa luksuskonserni LVMH.

Alun perin ammattilaisille tarkoitettuna meikkisarjana Make Up For Ever ei juurikaan mainosta, ainakaan kovin näkyvästi. Euroopassa sitä saa ainakin Sephora-kosmetiikkaketjusta. Suomessa jälleenmyyjiä ovat kosmetologit ja kampaamot. 

Meillä helsinkiläisillä on siitä etuoikeutettu asema, että Make Up For Everin maahantuoja ja noutotukku ovat Kalliossa, ja liike on auki myös meille muille kuin ammattilaisille. Osoite on Helsinginkatu 16 ja aukioloajat ovat ma, ti, to ja pe klo 10-17, ke 10-18 ja la 10-14.    

Lähellä on myös mm. puolalaista ihon- ja vartalonhoitosarjaa Ziajaa ja meikkisarjoja Pierre Rene ja Miyo maahantuovan Face Helsingin myymälä (Vaasankatu 6).

Rosoinen Kallio, joka on Helsingin vanhoja työläiskaupunginosia, voi olla muutenkin näkemisen arvoinen, joten suosittelen vaikka kesäretkeä tänne. Aivan Make Up For Everin vieressä on ihana romanttinen Villipuutarha-kahvila ja Face Helsingin vieressä kasvisruoan ystäville rento kasvisravintola Vegemesta.

Liberaalin Kallion tunnelmaan sopi hyvin myös Make Up For Everin uuden kevätkokoelman 2012 La Bohème -esittelytilaisuus.






Make Up For Everin Varaslähtö vappuun -kutsuvierasilta järjestettiin Make Up For Everin tiloissa Kalliossa viime viikon torstaina 26.4.2012.

Tarjolla oli kevätkokoelman esittelyä ja pikameikkejä, hyviä alennuksia sekä kuohuvaa juomaa ja herkullista pientä syötävää vapputunnelmissa.






Pikameikkiin ei ollut jonoa, joten minä hyppäsin heti meikkarin tuoliin.

Minulla oli torstaina lomapäivä, joten kerrankin varauduin tilaisuuteen etukäteen, enkä tehnyt valmiiksi silmämeikkiä. Onneksi en, sillä MUFEn meikkari teki minulle todella kauniin ja sopivan vihertäväsävyisen meikin kevätkokoelman uudella La Boheme -luomiväripaletilla.






La Boheme -lookin inspiraationa ovat boheemius, hippityyli, romanttisuus ja etnisyys sekä mustalaiskulttuuri. Kaikki aika kaukana minusta, mutta look on ihana!

La Boheme -lookiin kuuluu La Bohème -luomiväripaletti, kaksi Rouge Artist Natural -huulipunaa ja uusi vedenkestävä Aqua Eyes -rajauskynä musta-ruskeassa sävyssä Gypsy. 






Meikin on tarkoitus olla raikas, mutta eloisa kevääsen sopiva helmiäismeikki. Lopputulos on mielestäni värikäs ja oikein hehkuva.

Yllätyin kyllä, kun näin tämän La Boheme -mainoskuvan jälkeenpäin. Kuvassa mallilla on punainen tukka ja aika vaalea iho, aivan kuten minullakin. Nauroimme nimittäin MUFEn meikkaajan kanssa, kun meikin värit ja look sopivat yllättäen niin hyvin omiin väreihini. Olin sattumalta pukeutunutkin aika sävy sävyyn.






Kuvassa taustalla tilaisuudessa päälläni ollut ENYn silkkipaita.

Mielestäni tämä kaikki oli kuin kohtaloa, joten pakkohan minun oli ostaa tuo koko look, jota MUFEn meikkaaja käytti minulla. On muutenkin harvinaista päästä niin luksuskäsittelyyn, että ammattilainen valitsee kaikki oikeat värit, näyttää käyttötavat ja antaa hyviä vinkkejä.





La Boheme -luomiväripaletissa on kuusi sävyä. Koostumus on Make Up For Everille uusi baked powder -koostumus, jota voi käyttää sekä kuivana että kostealla siveltimellä.

La Boheme -palettiin kuuluu neljä luomiväriä kimaltelevalla koostumuksella eli turkoosi Lagoon Green, harmaanvioletti Parma Purple, ruskea Brown ja persikkainen Coral. Kaksi luomiväreistä on helmiäiskoostumuksella eli vihreä Vegetal Green ja vaalea Beige.

Kokoelman luomiväreissä pitäisi olla jopa 49 % helmiäistä, jonka pitäisi tehdä niihin tavallista voimakkaampi hehku. En tiedä kuinka paljon luomiväreissä yleensä on helmiäistä, mutta luotan kyllä Make Up For Everin laatuun. Lisäksi luomiväreissä on hoitavia ainesosia kuten E-vitamiinia ja jojobaöljyä.

Minun meikkiini MUFEn meikkaaja käytti vaaleaa Beigeä koko luomelle, vihreää Vegetal Greenia liikkuvan luomen puolivälistä ulkonurkkaan ja ruskeaa Brownia vähän varjostukseen ja kosteana rajaukseen. Kuivana luomivärien jälki on kevyempää ja luonnollisempaa ja kosteana intensiivisempää. Erityisesti tuo metsänvihreä sävy sopi erinomaisesti vihreisiin silmiini. Paletin värit ovat muutenkin heleitä, mikä sopii vaalealle ja pisamaiselle iholleni yleensä hyvin.

La Boheme -luomiväripaletissa on mielestäni hyvää se, että siinä on valmiiksi vaalea korostusväri ja tumma rajausväri. Sopii erinomaisesti esimerkiksi matkoille, sillä tämän paletin lisäksi muuta ei silmämeikkiin enää tarvita. Selvästi ammattilaisten suunnittelema!

Eniten minua mietitytti paletissa tuo turkoosi väri. Meikkaajalla oli sitä kuitenkin itsellään, ja se oli silmäluomella hyvin hillitty ja utuinen, ei mikään liian räväkkä.

Huulipunaksi MUFEn meikkaja valitsi minulle lookin kirkaamman punaisen, iridescent red coral with pearly peach higlights, niin kuin MUFE sitä kuvailee. Toinen vaihtoehto olisi ollut nudempi iridescent peach beige. En olisi itse välttämättä uskaltanut yhdistää vihreään melko voimakkaaseen silmämeikkiin kirkasta korallista huulipunaa, mutta hyvin ne tuntuivat sopivan yhteen.





La Bohemen mainoskuvassakin on itse asiassa tämä sama yhdistelmä.

Kuvassa silmämeikissä on käytetty liikkuvalla luomella ulkonurkassa turkoosia. Turkoosi on varmaan levitetty kosteana, jotta siitä on saatu noin voimakas. Alaluomella on käytetty paletin vihreää, ja huulipunana on tuo koralli.

MUFElla on myös meikkiohje tästä meikistä. Yläluomen sisänurkassa on paletin liila ja luomen keskelle on jätetty beige pilkku korostukseen. Luomivaossa on ruskeaa ja sen yläpuolella persikkaa. Beige on kulmaluulla.






Kuulkaas, jos oikein yrittäisin, niin osaisinkohan tehdä teille mallista tämän saman meikkilookin... Ainakin haluan kokeilla!

Pisteet Make Up For Everille ammattilaismerkkinä myös siitä, että La Bohemen mainoskuvan meikki on selvästi tehty lookin tuotteilla. Aina sekään ei nimittäin ole itsestäänselvää, mutta ammattilaisilta ei nyt voisi vähempää olettaa.





Minua viehätti myös kovasti La Boheme -kokoelman tuotteiden ulkonäkö.

Make Up For Ever on suunnattu ensisijaisesti ammattimeikkaajille, joten tuotteiden ulkonäkö on yleensä aika pelkistetty ja yksinkertainen. Ammattilaiskäytössä kun ei tarvitse ulkonäöllä koreilla, laadukas sisältö riittää. Tässä kausikokoelmassa kuitenkin myös pakkauksiin on panostettu.

La Boheme -luomiväripaletti on koristeltu tilkkutäkkimäisillä, Provence-vaikutteisilla kankailla, jotka ovat Danielle Sanzin matkoilta ja kauniisti värikoordinoitu. Luomiväripaletti suljetaan vaaleanliilalla silkkinauhalla. Myös huulipunan kotelo ja hylsy on koristeltu kokoelman kukkatunnuksella. Ihania yksityiskohtia! 

La Boheme -luomiväripaletin hinta on 60,30 euroa ja huulipunan 33,50 euroa.

Make Up For Everin kutsuvierasillassa luomiväripaletista oli kuitenkin - 25 %:n alennus ja kaikista muista meikkituotteista - 20 %:n alennus, joten hintaa jäi 45,20 euroa ja 26,80 euroa.





Make Up For Everilla on myös erinomaiset meikkipohjat.

Olen aiemmin kokeillut MUFEn legendaarista HD High Definition Foundation -meikkivoidetta. Koin sen kuitenkin itselleni hieman raskaaksi ja paksuksi. Keskustelin MUFEn myyjän kanssa tästä, ja saattaa olla että amatöörinä en vain osannut levittää ensisijaisesti ammattilaiskäyttöön tarkoitettua pohjaa oikein. 

Make Up For Everin Face & Body -meikkivoide on sen sijaan kevyempää. Myyjä arveli, että sen peitto saattaisi riittää minulle, sillä minulla ei ihmeempiä iho-ongelmia ole, paitsi nenässä mielestäni ikävästi erottuvat ihohuokoset. 

Myös ihanaisen Des Plumes Noires -blogin pitäjä, maskeeraaja Jonna suositteli tätä MUFEn Face & Body -meikkivoidetta.

Face & Body -meikkivoiteella lopputuloksen pitäisi olla hyvin luonnollinen. Minulla oli Make Up For Everin kutsuvierasillassa itselläni käytössä kokeiluun saamani L'Oreal Lumi Magique -meikkivoide, josta kirjoitin aiemmin täällä. Ammattilaisen silmään se sai nenäni näyttämään siltä kuin minulla olisi rasvainen iho, sen verran kosteaa ja kiiltävää se on. Sain siis ystävällisesti kokeiluuni nyt Make Up For Everin Face & Body -meikkivoidetta, josko se sopisi minulle paremmin.  




Varsinaisesti tulin ostamaan Make Up For Everilta lisää erinomaisena pitämääni HD High Definition Powder -irtopuuteria.

Pidän HD-puuterista kovasti, sillä se on valkoista läpinäkyvää, eikä siten muuta huolella valitun meikkivoiteen sävyä. Koostumus on hyvin hienojakoinen ja puuteri levittyy kauniisti. 





Specialtilaisuuden kunniaksi sain myös näytteitä Make Up For Everin tuotteista sekä tuollaisen kätevän pikkuisen hiusklipsin helpottamaan meikkailuja.

Näytteet ovat HD High Definition Primerista, jota olenkin käyttänyt välillä, ja josta pidän kovasti. Aivan yhtä hyvää kuin tällä hetkellä käytössäni oleva, toinen suosittu meikinalusprimer Smashbox Photo Finish.

Lisäksi sain näytteen HD High Definition Foundation -meikkivoiteesta, jonka osalta nyt siis mielenkiinnolla kokeilen, että vaikuttaako levitystekniikka lopputulokseen.

Kolmas näyte on UV Prime suojakertoimella SPF 50. Tähän minulla on kovat odotukset, josko vihdoinkin löytyisi tarpeeksi kevyt mutta tehokas aurinkosuoja meikkivoiteen alle.

Viimeinen näyte on myös oikein mielenkiintoinen HD High Definition Blush. En ole koskaan kokeillut voidemaista poskipunaa, joten nyt pääsen aloittamaan aivan huipulta eli Make Up For Everista.

Palaamme näihin tuotteisiin vielä kun olen saanut testailtua niitä.

Kiitokset vielä Make Up For Everin tytöille ihanasta illasta ja kaikille riemukasta vappua!


Kokoelman mainoskuvat on julkaistu Make Up For Everin luvalla.

torstai 26. huhtikuuta 2012

Cesars Shopin avoimet ovet perjantaina 27.4.2012

Cesars Shop on helsinkiläinen kynsitarvikkeiden ja kynsilakkojen nettikauppa ja maahantuoja.

Cesars tuo maahan mm. kynsikoristelutarvikkeita Konadeja sekä ihania Color Clubin kynsilakkoja. Lisäksi Cesars järjestää koulutusta rakennekynsien ja ripsien pidennysten tekemisessä.

Cesars Shop sijaitsi ennen Helsingin Kruununhaassa. Samassa yhteydessä oli myös kynsistudio, ja sieltä saattoi noutaa nettikauppatilauksensa ilman postikuluja tai käydä itse ostoksilla.

Nyt Cesars Shop on muuttanut uusiin tiloihin Helsingin Kaisaniemeen, ja on auki ostoksia varten meille muille kuin ammattilaisille vain noin kerran kuukaudessa avointen ovien päivänä. Verkkokauppa palvelee toki normaalisti edelleen.

Seuraava avointen ovien päivä on huomenna perjantaina 27.4.2012 klo 10-18.






Kävin itse Cesarsin avointen ovien päivässä viimeksi maaliskuussa. Huomenna en valitettavasti pääse.

Myös muita kivoja bloggaajatyttösiä kävi Cesars Shopin lehdistötilaisuudessa huhtikuussa. Heidän juttuihinsa Cesars Shopista pääset tästä:

Passion for Nails
Shiny Nail Art
Tyttö ilman helmikorvakorua

Cesars Shop on Kaisaniemessä nykyään vähän vaikeammin löydettävissä kuin Kruununhaassa. Osoite on Vuorikatu 22 A. 

Liike sijaitsee nykyään kellaritiloissa, joten se ei näy kadulle. Sen sijaan ovessa on avointen ovien päivänä tällainen lappu, ja sisälle pääsee ovikelloa soittamalla.  





Kannattaa mennä rohkeasti vain, sillä sisällä odottaa tällainen näkymä.

Tälle pöydälle on koottu erilaisia erikoistarjouksia.

Minä löysin tuolta alennuskorista mm. Color Clubin Stuck on You -aluslakan, jonka pitäisi parantaa kynsilakan kestävyyttä. Tarpeellinen minulle ainakin matkoille, jolloin pitäisi pärjätä mielellään samalla kynsilakalla siististi useita päiviä.

Stuck on You oli ilman pakkausta, joten sen hinta oli 8 euroa, kun se normaalisti maksaa melkein 15 euroa.  





Osa Cesars Shopissa käymisen hauskuutta on näiden erinomaisten tarjousten lisäksi se, että siellä ovat esillä kaikki Color Clubin uusimmat kynsilakkakokoelmat.

Tämä Color Clubin Copy Coats Collection näytti minusta erityisen hauskalta. Kokoelmaan kuuluu 6 väritöntä päällyslakkaa, jotka tuoksuvat erilaisilta suosituilta parfyymeiltä.   

Mimic = YSL Parisienne
Duplicity = Dolce and Gabbana Light Blue
Dead Ringer = Marc Jacobs Daisy
Parallel Universe = Burberry Brit
Replica = Marc Jacobs Lola
Copycat = Burberry Classic


Tuoksun lisäksi näiden pitäisi toimia ihan kuin tavalliset päällyslakat eli lisätä kiiltoa, suojata manikyyria ja parantaa sen kestoa.

Hinta on 14,25 euroa pullo. Koko kokoelmasta voisi ehkä saada vähän alennusta jos nätisti kysyisi tuolla Cesars Shopissa...






Cesars Shopissa on myös esillä koko Color Clubin huikea muu valikoima.

Sen vuoksi suosittelen nimenomaan menemään paikan päälle jos teillä on vain mahdollisuus, koska silloin kynsilakat näkee myös luonnossa. Toki myös nettikaupasta voi tilata jos jo tietää mitä haluaa tai luottaa kuviin. Itsestäni on kuitenkin kiva nähdä kynsilakat myös livenä ennen ostamista mikäli vain mahdollista. Tähän Cesars Shop on erinomainen, sillä missään muualla ei ole tätä koko valikoimaa näkyvissä.  






Tässä on Color Clubin Art Club -koristelulakkoja. Kuten huomaatte, värejä löytyy!






Tämä ihanuus on Color Clubin chic All About French Collection.

All About French -kokoelman kynsilakat on tarkoitettu ranskalaisen manikyyrin tekemiseen, joten ne ovat läpikuultavia hempeitä värejä.






Cesars myy jonkin verran myös Essien kynsilakkoja.

Tässä on Essieitä kauniisti valmiisti pakattuna. Näitä oli kuulemma jaettu lahjaksi kun avointen ovien päivät aloitettiin niiden markkinoimiseksi. Ihana yllätys tulla kynsilakkaostoksille ja saada tällainen suloinen Essie-paketti samalla lahjaksi!






Mutta sitten oikein varsinainen nähtävyys. Ette kyllä ikinä arvaa mikä tämä on!

Nimittäin suuri suosikkini, supertähti Britney Spears kävi tanssityttöineen Cesars Finlandilla laitattamassa kyntensä edellisen Suomen konserttinsa yhteydessä viime syksynä.

Olin itse Britney Spearsin konsertissa, ja luin tästä vierailusta Cesars Shopissa vasta jälkikäteen. Lovely Lenore's -blogin Lenore oli mukana tekemässä kynsiä Britneyn taustatanssijoille ja kirjoitti siitä tässä.

Tämä on siis se tuoli jolla Britney Spears istui kynsihuollon aikana, iik!

Hyvä etten innoissani tällännyt omaakin peppuani tuohon siltä varalta, että tähtipölystä tarttuisi jotakin vielä minuunkin.





Cesars Shopista on myös saatavana kuumia uutuuksia maailmalta.

Tämä on Inm Out The Door America's No. 1 Super Fast Drying Top Coat pikakuivattava päällyslakka.

Sen luvataan kuivattavan 45 sekunnissa yhden kynsilakkakerroksen.






Inm Out The Door -pikakuivattaja on kova haastaja legendaarisille amerikkalaisille kynsilakan pikakuivattajille Poshelle ja Seche Vitelle, sillä se on valittu vuoden 2012 parhaaksi Top Coatiksi ammattilaislehti Nail Pro -lehden lukijoiden äänestyksessä.

Inm Out The Door -pikakuivattajan hinta on Cesars Shopissa mielestäni aika kohtuullinen, 11,90 euroa. Vastaava nopea pikakuivattaja Seche Vite maksaa Kickseissä 13 euroa.






Sama Inm eli International Nail Manufacturers -merkki tekee myös hienoja Northern Lights -hologrammipäällyslakkoja. 

Niitä on hopeinen ja kultainen. Northern Lights Hologram Top Coat sisältää mikrohologrammiglitteriä, joka tulee kunnolla esiin vasta kun pulloa ravistaa.

Todella kiinnostava uutuus, hinta 12,90 euroa.   

Sain itse testattavakseni tällaisen kultaisen Northern Lightsin. Olen kaivannut kultaista glitterpäällyslakkaa, joten tämä hologrammiupeus saa nyt toimia sellaisena.





Tässä vielä lopuksi kaikki ostokseni Cesars Shopista.

Cesars Shopissa on laaja valikoima kynsitarroja ja water decalseja eli veden avulla käytettäviä siirtokuvia. Olen halunnut jo pitkään kokeilla water decalseja, ja nyt ihastuin näihin värikkäisiin ja iloisiin perhosiin. Pidän muutenkin kovasti perhosista, joten ihanaa saada niitä koristeeksi kynsiin.

Tämä nimenomainen Water Decal 196 -arkki maksaa Cesarsin nettikaupassa 2,50 euroa. Sain sen kuitenkin avointen ovien päivän tarjouksena 2 eurolla.

Avoimien ovien päivänä Cesars Shopissa on juuri tuollaisia hauskoja yllätyksiä, että muitakin tuotteita voi saada vähän edullisemmin kuin vain varsinaisella alennuspöydällä olevia. Nämäkin tarrat olivat ihan normaalisti Cesarsin valtavassa tarrahyllyssä tarjolla. 

Ylhäällä Color Clubin Stuck on You -aluslakan vieressä on Color Clubin 0-60 Speedy Top Coat -pikakuivattaja. Myös se oli ilman pakkausta, joten sain sen 8 eurolla samoin kuin tuon Stuck On You -aluslakan, vaikka oikea hinta on molemmille 14,72 euroa.

Halusin pikakuivattajan, jossa ei ole myrkyllistä tolueenia kuten noissa Inm Out The Door ja Seche Vite -pikakuivattajissa, ja minulle suositeltiin tätä Color Clubia. Cesars Shopissa on erinomaista myös tämä, että vaihtoehtoja löytyy jos haluaa, niin laaja valikoima on.

Color Clubien alapuolella on Essien ihanasta Luxeffects -kokoelmasta vaaleanpunainen metallinen lastulakka A Cut Above.

Ihastuin Essien Luxeffects -kokoelmaan kovasti. Upeita, erilaisia efektejä sisältäviä päällyslakkoja Essieltä, joka yleensä pysyttelee tyylikkäissä ja turvallisissa vaaleanpunaisissa ja nudeissa cremeissä ja shimmereissä.  

Olen jo pitkään halunnut kokeilla Luxeffects -kokoelmasta jotakin. Vaalea kimaltava Shine of the Times, jota Essie kuvailee sanoilla skintillating opalescence muistuttaa mielestäni liikaa Goshin Rainbowta, joka minulla jo on. Kultainen As Gold As It Gets - gilded lamé sparkles - olisi ollut myös ihana, mutta päädyin nyt tähän A Cut Aboveen: shattered pink diamond glitz. Ajattelin tehdä sillä ainakin liukuvärjäysranskiksen, jonka tippeihin tulevat nuo vaaleanpunaiset, metalliset hiutaleet. Vastaava kynsilakka hopeisena Luxeffects -kokoelmassa on Set In Stones: disco mirror ball chaos!

Essien Luxeffects -kynsilakkojen normaalihinta Cesars Shopissa on 16,50 euroa. Tällä kerralla kuitenkin Essiet olivat avoimien ovien päivässä alennuksessa, ja maksoin tuosta A Cut Abovesta vain 7,50 euroa.

Luulen kyllä, että täytyy lopulta hankkia nuo loputkin Luxeffects-lakat, sen verran upeilta ne vaikuttavat!

Oikein jännittää teidän puolestanne, että mitähän hyviä tarjouksia Cesars Shopin avointen ovien päivässä huomenna on. Kerrottehan jos menette!

tiistai 24. huhtikuuta 2012

L'Oreal Lumi Magique -meikkivoide

Sain L'Orealilta testattavakseni uuden Lumi Magique -meikkivoiteen.

Tämä olikin hyvä juttu, sillä en ole koskaan käyttänyt ihan tavallisia, marketista saatavia meikkivoiteita Lumenea lukuun ottamatta, vaan aina panostanut laadukkaampaan. Olen nimittäin aina ollut sitä mieltä, että meikkivoiteet ovat tuoteryhmä, jossa hinta ja laatu korreloivat. En siis olisi ikinä kokeillut tätä meikkivoidetta, ellei sitä olisi lähetetty minulle ilmaiseksi testattavaksi.






Heti ensin on kehuttava Lumi Magiquen ulkonäköä ja nimeä.

Pullo on painava lasia ja muistuttaa ulkonäöltään L'Orealin muita meikkivoiteita. Erityisesti pidän kuitenkin tuosta metallisesta roosasta väristä jota on pullon pumppuosassa, mielestäni se on tyylikäs. Sanoisin, että muotoilu on onnistunut ja pullo on melko kalliin ja viehättävän näköinen.

Ja nimi Lumi on aivan ihana! L'Orealin mukaan Lumi Magique -meikkivoide nimittäin heijastaa valoa. Mikä olisikaan sopivampi ja kauniimpi nimi tälle kuin Lumi.  

Tarkistin vielä, että tämän nimi on ulkomaillakin Lumi. En silti valitettavasti usko, että se tulee suomen kielestä, sillä englanniksi valoisa on luminous.

L'Oreal Paris Lumi Magique meikkivoiteessa on täysin uusi, valoa heijastava koostumus. Se on kehitetty korostamaan ihon omaa luonnollista hehkua. Meikkivoide sisältää noin 40 % puhdasta vettä (tavallinen meikkivoide sisältää noin 20 % vettä). Iho on kosteutettu, raikkaan kaunis ja pienet virheet on piilotettu. Lumi Magique meikkivoide luo valoa kasvoille ja antaa kevyen raikkaan tunteen.  






Käytän normaalisti palkittua ja kallista Giorgio Armani Luminous Silk meikkivoidetta. 

Giorgio Armani Luminous Silk on melko kevyt meikkivoide, joka tekee hyvin luonnollisen lopputuloksen. Ammattimeikkaajan mukaan se näyttää minulla siltä kun minulla ei olisi meikkivoidetta ollenkaan.

Lumi Magique on paksumpaa ja tahmeampaa. Armani Luminous Silk levittyy paremmin ja tasaisemmin, mutta Lumi Magique peittää sitten vastaavasti enemmän. Lumi Magique tekee aavistuksen maskimaisen pinnan verrattuna Armaniin, joka sulautuu ihoon näkymättömästi. Mitään kovin vahvaa peittoa Lumi ei kuitenkaan tuo, eli mikään ongelmaihon meikkivoide se ei mielestäni ole. Itselläni on melko hyvä iho.

Kestävyydessä on mielestäni myös vähän eroa Armanin eduksi. Armani pysyy iholla siistinä aivan niin pitkään kun tahdon. Lumi saattaa alkaa vähitellen liikkua ja kertyä esim. nenänpieliin pitkän työpäivän aikana. Lumi Magiquen kostean koostumuksen vuoksi en myöskään suosittelisi sitä rasvaiselle iholle. Omalle kuivalle iholleni meikkivoide sopii ihan hyvin.

Tässä alakuvassa vasemmalla on Lumi ja oikealla Armani. En häivyttänyt niitä kuvaan yhtään, jotta näkisitte eron.

Lumi Magiquesta minulle lähetettiin vaalein sävy, Rose PearlLumi Magiqueta on saatavissa 5 eri sävyssä: Rose Pearl, Rose Porcelain, Pure Pearl, Gold Linen ja Rose Sand. Armani Luminous Silk on sävyltään numero 4.

Kuvassa näkyy hyvin, että Armani on juoksevampaa ja vesimäisempää, kun taas Lumi on peittävämpää.






Tietyssä kulmassa valon osuessa siihen Lumi Magique heijastaa valoa paljon enemmän kuin Giorgio Armani Luminous Silk. Kirkkaassa valossa Lumi on hohtava, lähes shimmerinen kun Armani on mattaisempi.

Sitten kuitenkin mielenkiintoisin testitulos.

Kun käytin Lumi Magiqueta ensimmäistä kertaa, paras ystäväni luuli että olen salaa käynyt ottamassa ihooni jotain kauneuspiikkejä. Eli turvautunut vähän muihinkin keinoihin kuin pelkästään uuteen meikkivoiteeseen, niin hehkeältä kuulemma näytin.

Toisella kerralla sama ilmiö tapahtui taas: tällä kertaa toinen ystäväni kehui, että näytän jotenkin erityisen hyvältä ja hehkuvalta. 

Tämä ei voi enää olla sattumaa, vaan sen on pakko olla tuo meikkivoide. Uskon, että se on se valonheijastavuus, joka sen tekee.

Luulen, että tässä tulee käymään niin, että siirryn yli 50 euroa pullo maksavasta Armanista tuohon Stockalla 16,90 euroa maksavaan Lumiin aika nopeasti. Sokoksella Lumi Magiquen hinta on 18,50 euroa.

Aluksi luulin, että L'Oreal Lumi Magique on vain halvempi versio saman talon Lancomen valoa heijastavasta meikkivoiteesta Teint Miraclesta (Nyt, Aura on tiedettämme!). Karkkipäivä-blogin Sannin mukaan näin ei kuitenkaan pitäisi olla. Sannin arvioon Lumi Magique -meikkivoiteesta pääset tästä.

Uuteen Lumi Magique -sarjaan kuuluu myös primer ja valokynä.






Pakko myös esitellä teille toinen ihana Lumi, eli Lumi Clutch Bag Sofia.

Se on suomalaisen Lumin soft line -sarjaa ja aivan ihanan pehmoista nahkaa. Olen aivan rakastunut siihen.






Minun Sofia Lumini on väriltään cognac eli konjakki ja todella kätevä. Säilytän siellä all my valuables eli se on periaatteessa a bag in a bag, eli siirtelen sitä laukusta toiseen. Mutta välillä kaivan sen myös suuremmasta kassista ulkoilemaan itsekseen, niin nätti se on.

Sain sen äidiltäni syntymäpäivälahjaksi viime vuonna. Hinta oli aika huima, 160 euroa, mutta laadusta kannattaa nähtävästi maksaa.

Suomalaisen, New Yorkissa vuonna 2000 perustetun Lumin myymälät ovat Helsingissä Senaatintorilla ja Pursimiehenkatu 14:ssa. Lisäksi heillä on nettikauppa. Lumin kuuluisin tuote on varmaan Supermarket Bag -laukku. Lumin suunnittelija Sanna Kantola on suunnitellut aiemmin laukkuja Ralph Laurenille. Nyt Lumia myydään Suomesta jo 25 maahan.  

Yksi Lumin tärkeimmistä arvoista on laadun ohella kestävyys: When you love it, you keep it!  

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste; viikko 22, inspiraationa laulu

31 viikon kynsilakkahaaste jatkuu tällä kivalla inspired by... osiolla.

Tällä kerralla vuorossa on inspired by a song, inspiraationa laulu. 






Otin tämän aika kirjaimellisesti enkä lähtenyt mihinkään hurjempiin kokeiluihin. Tarvitsin kynnet, joilla selviää alkuviikon töissä eli jotka ovat riittävän hillityt ja konservatiiviset kokouksiin ja muihin happeninkeihin.






Kynsilakkana IsaDoran kultainen 652 Gold Sparkles.

Gold Sparkles on kaunis kalpea kulta, eli ei hirveän lämmin tai oranssinen. Ja kultainen metallisuus toistuu nätisti ilman että se olisi aivan liian bling bling in your face.

Ja mikähän laulu tälle oli sitten inspiraationa?

No tietenkin vanha suosikkini, Kanye Westin ja Jamie Foxin Gold Digger vuodelta 2005 Late Registration -levyltä, jossa on aivan ihana video vanhan ajan pin up -kuvituksineen.

Gotta love the lyrics too:

Oh she's a gold digger way over town,
- That dig's on me.


Rakastan tuota värikästä kieltä ja coolia amerikan slangia sekä viittauksia toisiin hip hop -hottiksiin:

From what I heard she got a baby by Busta.
My best friend say she use to f*** with Usher.
I don't care what none of you all say I still love her.








Oikeastaan halusin kultaiset kynnet myös siksi, että olen nyt ihastunut tähän jalokiven väriseen vihreään. Näyttää aivan upealta punertavan tukkani ja pisamaisen vaalean ihoni kanssa.

Tämä on harvinainen väri, jota ei saa silloin kun se ei ole muodissa. Mutta nyt se on, big time. Kiitos vain Gucci, joka toi tämän kevään 2012 runwaylle yhdessä mustan, lateksimaisen silmämeikin kanssa sekä Yves Saint Laurent, joka tarjoaa samaa vihreää syksylle 2012. Myös Ralph Lauren on aikoinaan tehnyt tämänsävyistä smaragdinvihreää tunnetuksi, tämä alla oleva laukku on syksyltä 2011.






Olimme perjantaina bestikseni kanssa shoppailemassa, ja ostin silloin Vero Modasta yläkuvassa näkyvän vihreän satiinisen topin ja villatakin. Niihin kuin yhdistää kultaisen kynsilakan ja kuparisen värisen luomivärin sekä sen punaisen tukan, it's a knockout babies.  


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Luonnonkosmetiikan messut 2012

Viime viikonloppuna 14.-15.4.2012 Helsingissä Finlandia-talossa järjestettiin Luonnonkaunis-luonnonkosmetiikkamessut. 

Olin siellä myös viime vuonna, ja kehuessani kivaa tapahtumaa ystävilleni kaksi hyvää ystävääni halusi tänä vuonna lähteä mukaani. Myös muut ystäväni olivat erittäin kiinnostuneita.

Mielestäni tämä kertoo ehdottomasti luonnonkosmetiikan noususta. Ystäväni ovat ihan tavallisia nuoria naisia eli eivät mitään kosmetiikkaharrastajia tai hippityttösiä. Silti he ovat kiinnostuneita vaihtamaan jopa kaikki käyttämänsä kosmetiikkatuotteet luonnonkosmetiikkaan.

Tämän trendin kanssa linjassa on se, että luonnonkosmetiikan messut olivat kuulemma tänä vuonna vielä isommat kuin viime vuonna. Minusta ne olivat kyllä suurin piirtein samankokoiset, mutta ehkä näytteilleasettajia oli vähän enemmän.

Sisäänpääsymaksu messuille oli 5 euroa, johon sisältyi naulakkomaksu. Lisäksi 1000 ensimmäistä kävijää saivat ekokassin, jossa oli sisällä arvokuponki. Onneksi noita kasseja oli jäänyt vielä sunnuntaillekin jolloin itse vierailimme messuilla, sillä arvokuponki oli - 50 %:n alennus yhdestä tuotteesta messuilla. Todella hyvä etu, sillä siinä säästi jo nopeasti sen 5 euron sisäänpääsymaksun jos osti vähänkään kalliimman tuotteen! 

Strategianamme oli kiertää ja kartoittaa ensin koko messutarjonta ja tehdä vasta sitten ostokset. Toinen ystävistäni lipesi kuitenkin tästä suunnitelmasta jo noin puolessavälissä kierrosta ostamalla Laveran ripsivärin, niin hyviä messutarjoukset olivat.  






Ensimmäisenä tutustuimme tarkemmin ihanaan ranskalaiseen värikosmetiikan merkkiin Couleur Caramel.

Couleur Caramel -sarjan idea on se, että sen kasviperäiset tuotteet hoitavat ihoa samalla kun ehostavat. Couleur Caramelin meikkituotteissa ei käytetä ihoa tukkivia tai ärsyttäviä synteettisiä yhdisteitä (petrokemian tuotteita, silikoneja, PEG:tä, fenoksietanolia tai parabeenejä). Iho saa hengittää vapaasti ja tuotteet sopivat myös herkälle iholle.

Bonuksena on se, että sarjan värikkäät tuotteet ovat kauniita kuin karkit ja ihanasti pakattuja.

Couleur Caramelin osastolla oli myös meikkaaja. Olimme messuilla heti niiden avauduttua, joten meikkiin ei ollut jonoa ja ystäväni pääsivät vuorotellen meikkaajan tuoliin.

Toinen ystävistäni etsi poskipunaa ja aurinkopuuteria, joten meikkaaja valitsi niihin hänelle sopivat sävyt. Lisäksi ystävälleni tehtiin tyylikäs ja hänelle erinomaisesti sopiva harmaa silmämeikki.

Toinen ystävistäni tarvitsi apua meikkivoiteen sävyn valinnassa. Minusta tämä oli erinomaista palvelua messuilla, että tuotteiden valintaan sai apua ammattilaiselta ja niitä pääsi myös testaamaan ennen ostamista. Ihan toista kuin yrittää kaupassa vain valita yksikseen testereistä sopivaa meikkivoidetta tai poskipunaa itselleen!

Esittelen ystävieni ostokset Couleur Caramelilta ja muilta merkeiltä vielä tarkemmin tämän postauksen lopussa. 






Couleur Caramel on myös siitä kiva, että siltä tulee kausikokoelmat kaksi kertaa vuodessa.

Tämä suloinen kokoelma on tämän kevään ja kesän 2012 Riviera Bar. Aivan ihanaa, että luonnonkosmetiikan tuotteissakin on tällä tavalla panostettu houkuttelevaan ulkonäköön!

Kesäkokoelman tuotteet ovat kesäaikaan sopien kevyempiä koostumukseltaan kuin muut.

Myös tuotteiden nimet ilahduttivat minua. Nuo mattahuulipunat ovat nimeltään Negresco  ja Martinez. Ne ovat luksushotelleja Nizzassa ja Cannesissa. Luomivärit ovat Coquillage, Bain de Soleil ja Bord de Mer eli simpukka, aurinkokylpy ja merenranta jos nyt osaan suomentaa nuo oikein. Poskipunista persikkaisempi on Cocktail d'Agrumes eli sitruscocktail ja roosampi Cocktail Fruits Rouges eli punaisten marjojen cocktail. Ystäväni osti itse asiassa juuri tuon kesälookin punaisten marjojen cocktail -poskipunan itselleen.

Lisäksi Riviera Bar -lookiin kuuluu uutuuksina sävyttävä päivävoide, maskara ja eyeliner.






Ihastuin myös näihin L'Atelier des Delices -tuotteisiin Couleur Caramelin osastolla.

Meille kerrottiin, että L'atelier des Delices on Couleur Caramelin uudistunut ihonhoitolinja, josta löytyy nyt myös enemmän mm. anti-age tuotteita. Anti-age luonnonkosmetiikkaakin siis on! 

Aivan ihana oli esimerkiksi tämä Hydra Corps -vartalovoide, joka tuoksui herkulliselle toffeelle. Ihanaa luonnonkosmetiikan luksusta, mutta hui mitkä hinnat! Esimerkiksi tämä vartalovoide maksoi muistaakseni 26 euroa, mikä oli mielestäni aivan liikaa vaikka ihana tämä olikin.






Luonnonkosmetiikan merkeistä lempparini ihonhoitotuotteissa ovat Madara ja Lavera. Niiden osastot olivat messuilla vierekkäin.

Latvialaisella Madaralla on tehokkaita ja hyvin luonnollisia tuotteita. Tuotteet ovat jotenkin hyvin tervehenkisiä, ja niiden käyttämisestä tulee hyvä olo. Varoituksen sanana kuitenkin, että Madaran tuotteet tuoksuvat minusta ruoholle ja avokadolle, joten kannattaa nuuskuttaa ennen kuin ostaa. Tuoksuun kuitenkin tottuu käytössä ja siitä voi alkaa jopa pitää niin kuin minulle kävi.

Madaralla oli esillä laaja valikoima messuilla ja todella hyviä messutarjouksia.

Aiemmin testaamani Madaran kuivan ihon syväkosteuttava kasvovoide oli tarjouksessa messuhintaan 22 euroa, kun oikea hinta on 27,50 euroa. Koska ihoni on edelleen osoittanut merkkejä kuivuudesta, ostin sen ja käytin siihen saamani - 50 %:n alennuskupongin. Hinnaksi jäi uskomattomat 11 euroa.  

Myös Madaran käsivoiteet olivat alennuksessa hintaan 6 euroa, kun niiden oikea hinta on yli 10 euroa. Harkitsin sellaisen ostamista jo kesällä Riiassa, mutta en raaskinut. Nyt tartuin sitten hyvään messutarjoukseen ja ostin käsivoiteen. Huomasin muuten, että Madaran käsivoiteet olivat alennuksessa nyt myös Stockan Hulluilla Päivillä samaan hintaan.

Käsivoidetarjoukseen sain vinkin oikeastaan suloiselta Sinistä pintaa -blogin Helliniltä, jonka tapasin ilokseni myös messuilla. Hellinin messupostaukseen pääset tästä.

Myös Karkkipäivä -blogin ihana Sanni oli ollut luonnonkosmetiikan messuilla edellisenä päivänä tekemässä meikkinäytöksen Laveran tuotteilla, mutta häntä en valitettavasti sitten enää sunnuntaina tavannut. Sannin juttu messuilta tässä.






Ystäväni etsi messuilta vartalovoidetta, ja hänkin päätyi lopulta näihin Madaran ihanuuksiin.

Madaralta oli tarjolla alennuksella kahta vartalovoidetta, ravitsevaa (nourishing) ja kiinteyttävää (contouring). Kahden lapsen äitinä ystäväni valitsi sen kiinteyttävän, toiveikkaana jos se vaikka jotakin auttaisi.

Testasin itse tuota vartalovoidetta kädelleni, ja se tuntui kyllä aivan ihanan pehmoiselta.






Laveran osastolla oli tarjolla ihonhoitotuotteita ja meikkejä.

Lisäksi esillä oli tämä uusi Born to Bio -sarja, jonka makean trooppisen tuoksuista mangosuihkugeeliä pääsin testaamaan jo aiemmin.

Messutarjous 5 euroa suihkugeeleistä oli näissäkin hyvä sillä oikea hinta on noin 7,50 euroa.

Suloisia, iloisenvärisiä pulloja ja kivoja tuotteita!

Esillä oli koko Born to Bion valikoima, ja minua jäi jälkeenpäin harmittamaan, etten ostanut miehelleni noita alahyllyllä näkyviä miesten suihkugeelejä.






Messujen juontajana oli ex-missi Noora Hautakangas. Ihanaa, vähän kauneutta ja glamouria messuille, eli luonnonkosmetiikkakaan ei ole missään nimessä tylsää tai liian maanläheistä.

Messuilla olisi ollut myös luentoja, haastatteluja ja näytöksiä, mutta ne menivät meiltä vähän ohi kun kiersimme niin innoissamme noita näytteilleasettajia ja metsästimme kivoja tuotteita.






Messutarjouksia tosiaan riitti, esimerkiksi nämä Nvey Econ meikit olivat kaikki - 50 % - 70 %.

Mielestäni tällaiset messut ovat juuri kivoimmat, joissa esitellään uutuuksia, saa hyvää tietoa tuotevalikoimasta ja lisäksi on erinomaisia messutarjouksia tuotteista.





Benecosin ripsivärien messutarjous 5 euroa oli ollut suosittu ja ripsivärit olivat melkein loppu kun saavuimme Benecosin pöydälle.

Ystäväni nappasivat heti tästä ripsivärit itselleen, ja muutenkin tutustuimme Benecosin tuotteisiin perusteellisesti.

Benecos on minusta kiva, vähän edullisempi mutta hyvälaatuinen luonnonkosmetiikan meikkisarja.





Messutarjouksina Benecosilta oli tarjolla muun muassa mineraali-irtopuutereita ja luomivärejä hintaan 6 euroa ja huulipunia ja huulikiiltoja hintaan 4 euroa.

Ystäväni ostivat molemmat mineraalipuuterit, jotka sopivat käytettäväksi sekä irtopuuterina meikkivoiteen päällä tai yksinään.

Tummahiuksinen ystäväni osti lisäksi Benecosin vadelmanpunaisen Pink Rose -huulipunan, jota myös Karkkipäivän Sanni ylisti aiemmin. Lisäksi ostimme ystäväni kanssa molemmat nudenpunaiset Honey Rose -huulipunat.

Ihan uskomattoman edullisesti ihania tuotteita! 

Benecosilta on tulossa täksi kevääksi vielä kolme uutuussävyä huulipuniin, joista ihastuin persikkaiseen sävyyn. Niiden pitäisi olla ekokauppa Ruohonjuuressa saatavissa muutaman viikon sisällä, joten aion mennä sinne piakkoin Benecos-ostoksille. Huulipunahan on kiva jos se on luonnonkosmetiikkaa, sillä sitä voi tulla vahingossa vähän syötyäkin huulilta päivän aikana.

Suurin kamppailu käytiin Benecosin puuterisiveltimestä, joita oli vain yksi jäljellä. Toinen ystävistäni osti sen hintaan 10 euroa, joka oli mielestäni edullinen hinta laadukkaasta, tuuheasta ja pehmoisesta suuresta puuterisiveltimestä. Toinen ystäväni jäi ilman, mutta onneksi Benecosia maahantuovan Ekovistan herttaiset esittelijätyttöset myivät meille testerinä olleen siveltimen messujen päätteeksi vähän alennettuun hintaan, niin kaikki olivat tyytyväisiä. Kiitos vielä Ekovistan tytöille erinomaisesta asiakaspalveluhenkisyydestä! 

Voi tulipa tästä pitkä postaus, I am sorry!

Mutta vielä jos jaksatte niin esittelen nopeasti ostoksemme luonnonkosmetiikan messuilta. Valitettavasti en muista kaikkien tuotteiden hintoja, joten ystäväni voisivat täydentää tähän postaukseen kommenteissa jos lukevat tätä.





Tässä ystäväni numero 1 saalis.

Vasemmalla on Couleur Caramelin silmämeikinpoistoaine, jonka sai kaupan päälle kun osti yhden Couleur Caramelin meikkituotteen.

Sen vieressä ovat sitten Laveran ja Benecosin ripsivärit, hinnat 10 euroa ja 5 euroa. Tuota Benecosin ripsiväriä ystäväni on jo testannut ja tykkäsi siitä.

Ripsareiden vieressä on Couleur Caramelin Hydracotton-meikkivoide. Se oli näistä kallein tuote, joten ystäväni käytti siihen - 50 %:n alennuksensa. Meikkivoiteen alapuolella on Benecosin mineraalipuuteri, 6 euroa. Ystäväni on ehtinyt nyt jo kokeilla näitä meikkivoidetta ja puuteria ja kehui niitä aivan huipuiksi!

Meikkivoiteen yläpuolella on näyte Pour Karité -shamppoosta ja sen takana tuo himoittu Benecosin puuterisivellin.

Niiden alla keskellä on Laveran Faces-sarjan sekaiholle sopivat Calendula eli kehäkukka sävytetty päivävoide, kasvovesi ja puhdistusgeeli. Muistaakseni näiden hinta oli niinkin edullinen kuin 6 euroa kappaleelta. 

Laveroiden vieressä on edullisen luonnonkosmetiikkamerkin Be Save! rentouttava suihkugeeli. Olen kuullut kehuja ainakin tämän merkin käsivoiteesta, joten suihkugeelikin voi olla hyvää.

Laveroiden alla on Born to Bion suihkugeelit tuoksuissa mango ja persikka, hinta siis 5 euroa kappaleelta. Meistä nämä hedelmäiset tuoksut olivat Born to Bion suihkugeeleissä parhaita.

Born to Biojen vieressä on Madaran näytteitä ja äärimmäisenä oikealla Madaran kiinteyttävä vartalovoide, jota kohtaan ystävälläni on kuulemma nyt suuret odotukset kun nuo muutkin tuotteet ovat osoittautuneet niin hyviksi.







Tässä sitten toisen ystäväni ostokset.

Benecosin puuterisiveltimellä aloitellaan, sen hinta oli siis 10 euroa.

Puuterisiveltimen vieressä on näyte Pour Karité -shamppoosta ja Benecosin 5 euron ripsiväri.

Ripsivärin alapuolella Benecosin huulipunat Honey Rose ja Pink Rose, à 4 euroa.

Sitten ylhäältä alas Laveran Faces-sarjan näyte villiruusu eli wild rose -kasvovoiteesta. Sen alapuolella Couleur Caramelin aurinkopuuteri ja poskipuna, joihin ystäväni käytti - 50 %:n alennussetelinsä. Niiden hinta oli noin 23 euroa, joten nyt ystäväni sai ne ikään kuin kaksi yhden hinnalla. Alimmaisena Benecosin irtopuuteri, hinta 6 euroa. 

Ylhäällä ovat saamani näytteet Madaran shamppoosta ja hoitoaineesta, jotka annoin ystävälleni sillä hän on kiinnostunut luonnonkosmetiikan shamppoista. Ja niiden alapuolella Couleur Caramelilta kaupan päälle saatu silmämeikinpuhdistaja.

Mielestäni ystäväni teki erinomaisia luonnonkosmetiikan meikkiostoksia edullisesti!






Sitten näette muka maltillisen ostajan eli minun ostokseni. Todellisuudessahan tämä johtuu siitä, että minulla on muutenkin talo täynnä kosmetiikkaa enkä oikeasti tarvitsisi mitään, niin kuin ystävälleni numero 1 selitin kun hän vertaili minun ja omien ostostensa määrää.

Vasemmalla Born to Bio -suihkugeeli mango, 5 euroa. Tämä on menossa ystävälleni numero 2 nimipäivälahjaksi kesällä, sillä hän joutui lähtemään messuilta hetkeksi ennen kuin ehdimme Born to Bio -hyllylle.

Suihkugeelin vieressä Madaran käsivoide (6 euroa) ja kuivan ihon syväkosteuttava voide (22 euroa, mutta maksoin 11). Niiden lisäksi sain näytteet Madaran sävyttävästä päivävoiteesta, yövoiteesta ja syväkosteuttavasta ihosuojasta, joka sopii tehostamaan syväkosteuttavan voiteen tehoa, joten pääsen nyt testailemaan niitäkin.

Madaran näytteiden vieressä Benecosin huulipuna sävyssä Honey Rose, 4 euroa.

Äärimmäisenä oikealla sitten Born to Bion Arganöljy, jota testaan suurella mielenkiinnolla. Olen halunnut jo pitkään kokeilla puhtaita öljyjä ihonhoidossa. Arganöljyn hinta olisi oikeasti 30 euroa, mutta minä sain sen messutarjouksena 20 eurolla.

Onnellisina ihastelimme ystävieni kanssa hyviä ostoksiamme ja jatkoimme kivaa aurinkoista päivää messujen päätteeksi lounaalla Helsingin pariisilaisimmassa kahvilassa Cafe Tin Tin Tangossa Töölössä, jossa nämä tuotekuvatkin on muiden asiakkaiden suureksi riemuksi otettu.

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Hullujen Päivien kosmetiikkatarjoukset, kevät 2012

Huhuu, taas on aika Stockmannin Hullujen Päivien.

Hullut Päivät Stockmanneilla huomisesta keskiviikosta 18.4.2012 sunnuntaihin 22.4.2012.

Hulluilla Päivillä on yleinsä aina hyviä kosmetiikkatarjouksia, niin nytkin. Tässä mielestäni niistä kiinnostavimpia:


Keskiviikko

- Biotherm BioSource -puhdistustuotteet jättikoossa 400 ml 19,90 euroa ja Multi Recharge -kosteusvoide 50 ml 39 euroa.

Hyvä ystäväni, jolla on atooppinen iho vannoo Biothermin BioSource -kasvoveden ja kuivan ihon Multi Recharge -voiteen nimeen. Hyvä tarjous, sillä esimerkiksi Multi Rechargen oikea hinta on 60 euroa.


- Sensai Kanebo 38 C -maskara on Hullujen Päivien klassikkotarjous. Tänä vuonnna se on tarjolla tuplapakkauksessa yhdessä puhdistusvoiteen ja saippuan kanssa 31,90 euroa.

Kanebo kolmekasi ei kuulu kyllä omiin suosikkeihini. Ei tee minun makuuni tarpeeksi näyttävää tulosta enkä saa sitä millään poistettua pelkällä lämpimällä vedellä. Vihaan sen hinkkaamista irti, joten I'll pass.


- Clarins Eye Contour silmänympärysgeeli tai -voide 20 ml, 26,90 euroa.

Minulla on käytössä tuo geeli ja ihan ok tuote, pidän yleinsäkin Clarinsin ihonhoitotuotteista. Lisäksi minulla on vastaava silmänympärysnaamio eli mask. Olen ostanut ne molemmat Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin Sonialta naurettavaan euron hintaan kappale kun niiden normaalihinta on 41 euroa kappaleelta. Siihen hintaan en kyllä ikinä ostaisi näitä, eivät ne nyt niin ihmeellisiä ole.


- Lancome Hydra Zen Neurocalm -voide 30 ml, 19,90 euroa.

Perushyvä Lancomen päivävoide, jossa ilahduttavasti sisällä myös jo suojakerroin SPF 15. Hinta on puolet normaalista.


- Lumene Touch of Radiance -valokynät, tuplapakkaus 17 euroa.

Hullujen Päivien hyvä vakiotarjous. Normaalisti yksi valokynä maksaa saman 17 euroa. Olen perinteisesti ostanut Lumenen valokynää käyttävälle äidilleni tällaisen pakkauksen Hulluilta Päiviltä.


- Max Factor -ripsivärejä kaksi yhteishintaan 19,90 euroa.

Pidin aiemmin Max Factor False Lash Effect -ripsarista, mutta nyt olen kyllästynyt siihen. Vaatii hurjaa kerrostamista, eikä silti tee yhtä näyttävää jälkeä kuin nykyinen suosikkini Lancome Hypnose.


- The Body Shop Peach -vartalovoi 12 euroa.

Ihanan tuoksuinen persikkavartalovoi, ilmeisesti uutuus. Sopii kaikille ihotyypeille. Käyn ehkä hakemassa tällaisen itselleni kesäksi. Tarjolla myös persikkasuihkugeeli hintaan 5 euroa ja vartaloemulsio 10 euroa.






Max Factor False Lash Effect -ripsari, Lancome Bi-Facil -silmämeikinpoistoaine ja Klippoteket kuivashamppoo


Torstai

- Lancome Bi-Facil -silmämeikinpoistoaine, jättikoko 200 ml 34,90 euroa.

Pitkäaikainen suosikkini, todella tehokas ja hellävarainen. En kuitenkaan pidä tästä jättikoosta, sillä sen suuaukko on liian suuri ja nestettä holahtaa vanulappuun helposti liikaa. Kallista ainetta menee turhaan hukkaan, joten maksan mielummin tax freessa suhteessa vähän enemmän pienemmästä 125 ml pullosta.


- Biotherm Skin Ergetic -hoitoseerumi, 30 ml 30,90 euroa.

Kohuttu ja kehuttu parsakaaliseerumi. Olen kuitenkin nyt käyttänyt Lancomen Genifique-seerumia säännöllisesti reilusti yli kuukauden, enkä ole huomannut ihossani juuri mitään muutoksia. Siksi en jaksa nyt oikein innostua näistä seerumeista, vaikka tämä Biothermin Skin Ergetic minua periaatteessa kiinnostaisikin.


- Lumene Time Freeze -pikakaunistaja 30 ml, 15 euroa.

Kuulemma suosittu tuote aina kun on alennuksessa. Eräs meikkaaja suositteli tätä minulle, mutta en huomannut mitään muutoksia sitä käyttäessäni eikä huomannut saman tuotteen sattumalta ostanut paras ystävänikään. Mysteeri, mitä tämän on tarkoitus tehdä. Omani aion lahjoittaa äidilleni. Ihan hyvä tarjous kuitenkin, koska normaalihinta on 25 euroa.





Lumene Time Freeze -pikakaunistaja, Clarins Eye Contour Gel, Clarins Skin-Smoothing Eye Mask ja Clarins Beauty Flash Balm -pikakaunistaja


Perjantai

- Clarins Beauty Flash Balm -pikakaunistaja, 50 ml 29,90 euroa

Klassikko pikakaunistaja. Minulla tämä odottaa varastossa pääsyä testaukseen. Olen todella utelias tämän suhteen, niin kehuttu ja pidetty tuote tämä on. 


- Klippoteket kuivashamppoo, 3,50 euroa.

Mielestäni paras kuivashamppoo, jota ostan yleensä Sokoksen 3 + 1 -päiviltä. Siellä sen hinta on 3,90 euroa, mutta nyt siis Hullareilta saa samaa tavaraa vieläkin edullisemmin.


Lauantai

- Beyonce Heat Rush -parfyymi, EdT 30 ml, 19,90 euroa.

Ihan kiva hedelmäinen tuoksu, jonka olen saanut aikoinaan blogin kautta maahantuojalta lahjaksi. Jos etsit edullista mutta mukavaa tuoksua kannattaa testata. Normaalihinta tälle on 30 euroa.  






Tigi Rockaholic Fun Times Flexible Hairspray, Escada Taj Sunset EdT ja L'Occitane Shea -käsivoide


Sunnuntai

- Tigi Rockaholic Fun Times Flexible Mini -hiuskiinne, 75 ml 9,50 euroa.

Minulla on tämä jättikoossa 400 ml, ihan kiva hiuslakka. Pitää, mutta ei tee hiuksista kovia vaan luonnolliset ja taipuisat. Kova hinta silti mielestäni minipullosta.


- Escada Taj Sunset -parfyymi, EdT 50 ml, 39,90 euroa.

Escadan viime kesän ihana trooppinen ja hedelmäinen kesätuoksu. Yksi suosikkejani, jota ei varmaan tämän jälkeen enää saa, joten kannattaisi ostaa varmaan varastoon. Hinta samaa luokkaa kuin viime kesänä laivalla ja lentokentällä.


- L'Occitane Shea käsi- ja jalkavoiteet 75 ml, 9,90 euroa.

Loistavat kermaiset kosteuttajat. Ensin katsoin, että aivan mielettömän hyvä tarjous, sillä normaalisti nämä maksavat 22 euroa, ja tax freessakin vain vähän alle sen, noin 19 euroa. Tässä on kuitenkin ilmeisesti kyseessä minikoko, 75 ml, kun normaalikoko on 150 ml. Kevään Sokoksen 3 + 1 -päivien tarjous 150 millille oli 15 euroa, ja se oli siihen mennessä paras hinta jonka olen nähnyt. Nyt nämä 75 milliset ovat siis melkein normaaleissa litrahinnoissa, outoa.  


Toivottavasti teette hyviä löytöjä Hulluilta Päiviltä!