sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lahja IsaDoran maahantuojalta Berneriltä


Muistakaapa Pumpulipupun IsaDora-aiheinen synttäriarvonta täällä. Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 1.2.2012 klo 20.

Tämän blogin pitämisen parhaita puolia teidän ihanien lukijoiden lisäksi on, että saa etuoikeuden tehdä yhteistyötä lempparimerkkiensä edustajien kanssa.

Minun ehdoton suosikkini edullisemmista meikkimerkeistä on ruotsalainen IsaDora, jota maahantuo Suomeen Berner Oy.

Joulun jälkeen sain yllätyksenä pakettikortin, jossa luki vain mysteerisesti "David Beckham lahjat". En ymmärtänyt yhtään mistä oli kysymys, mutta menin totta kai uteliaana postiin hakemaan paketin.






Paketti oli iso, ja siinä oli edelleen vain sama teksti päällä "David Beckham lahjat".

Ajattelin, että onkohan joku vahingossa tilannut jotakin jalkapallofanituotteita meille. Paketin avattuani sieltä paljastui kuitenkin hyvän joulun ja uuden vuoden toivotukset Berneriltä ja ihania lahjoja.






David Beckham lahjat tarkoittikin David Beckham Homme Eau de Toilettea. 

David Beckhamin nimikkotuoksun David Beckham Hommen olemus on kuin sen esikuvana ollut mies: karismaattinen ja hienostunut. Tuoksussa on metsäisyyttä ja hienovaraista mausteisuutta, jotka tekevät tuoksusta sekä maskuliinisen että aistillisen.

Samaan David Beckham Homme -sarjaan kuuluu myös after shave lotion ja deodorantti.






Varsinaisen tuoksun lisäksi paketissa oli hienoja pahvisia David Beckham -mainoskortteja.

Jos itse tuoksun suhteen oli ajateltu kosmetiikkabloggaajan miestä, joka joutuu valitettavasti put up with some serious purkki- ja purnukkakasoja sekä tuotekuvauksia oudoissa paikoissa kuten keittiönpöydällä, näissä korteissa oli kyllä ajateltu kosmetiikkabloggaajaa itseään.

Check out the hotness! Nam, en voi muuta sanoa!

Teidän tyttöjen iloksi julkaisen siis nämä kuvat myös täällä. Kyllä on aika ihana miehekäs mies! Vaikka Victoria Beckhamista eli Posh Spicesta (joo, minä muistan vielä senkin) en muuten niin paljon välitäkään, niin täytyy kyllä sanoa, että hänellä on miesmaku kohdallaan.






Itse tuoksu oli pakattu ensin päällimmäisiin pahveihin, jossa oli David Beckhamin kuva, ja sitten vielä toiseen pahvilaatikkoon, johon oli mustilla kirjaimilla tyylitelty David Beckhamin nimi. Lisäksi pahvissa oli valkoinen aukko, jonka ajattelin hienovaraisesti symboloivan jalkapalloa. Samat mustat kirjaimet ja pallo toistuvat myös pullossa.

Ulkonäköön oli siis panostettu, ei vain miehen vaan myös pullon osalta. Vaikutelma oli laadukas ja tyylikäs.

Koitin kysyä mieheltäni mielipidettä David Beckham Hommesta, mutta hän ei osannut sanoa muuta kuin että se on hänestä perushyvä tuoksu. Useimmille miehille tämä mielipiteenä varmaan riittääkin. Minä aistin tuoksussa samaa metsäisyyttä ja raikkautta kuin mainoksessakin luvataan. David Beckham Homme on mielestäni miellyttävän miehekäs tuoksu.

David Beckham Homme Eau de Toilette 30 ml:n hinta on kaupoissa noin 28 euroa.  

Oletan, että David Beckham Homme on suosittua myös nuorempien naisten parissa, sillä kuulin kahden neitosen etsivän sitä epätoivoisesti Kicksissä muutama viikko sitten.





Mutta ei Bernerillä silti vain miestäni muistettu.

Itse sain Kate Mossin yhden nimikkotuoksun Lilabelle.

Maailmankuulun huippumallin tuoksu on nimetty hänen tyttärensä mukaan. Pehmeä itämainen, kukkaishedelmäinen tuoksu yhdistelee moderneja ja klassisia tuoksusävyjä.

Kate Mossilla on myös muita nimikkotuoksuja: Kate, Love Blossoms, Vintage Muse ja Vintage by Kate. Tuoksusarjoihin kuuluu myös suihkugeelit, vartalovoiteet ja deodorantit.

Olen kyllä aina ihaillut Kate Mossin tyyliä. Itse en välttämättä pukeutuisi samalla tavalla, eikä hänen rockahtava tyylinsä ole lähellä omaani, mutta silti arvostan yhtenäistä, selkeää ja tunnistettavaa linjaa.





Kate Mossin Lilabelle -tuoksun pakkaus on naisellinen pinkki yksinkertaisilla koristeluilla. Itse pullo on aika vanhanaikaisen näköinen, ja toi mieleeni englantilaiset vanhemmat rouvat ja countrysiden.

Pullon koristeellisessa korkissa on myös vähän itämaisia vaikutteita. Sähäkkänä yksityiskohtana on kuitenkin pullon pinkki suutinosa, joka tekee siitä modernin ja omaperäisen, ihan kuin Kate itsekin.





Lilabellen tuoksu on kukkainen, itämainen, mausteinen ja vähän mystinen, salaperäinen. Myski ja ambra tuovat mieleen parhaan ystäväni, tumman kaunottaren, jolle tämä tuoksu sopisi erinomaisesti. Hän tuoksuttikin sitä minulta ja piti siitä kovasti.

Kate Moss Lilabelle Eau de Toilette 30 ml:n hinta on kaupoissa noin 22 euroa.  

Sekä David Beckham että Kate Moss -tuoksut ovat siis ns. julkkistuoksuja. Vastaaviahan on ainakin Beyoncella, Britney Spearsilla, Jennifer Lopezilla, Christina Aguileralla, Celine Dionilla ja Kylie Minoguella.

Monestihan näitä pidetään aika teinijuttuina, mutta tiedän myös monia aikuisempia naisia, jotka ovat löytäneet näiden joukosta suosikkejaan. Parhaimmillaanhan nämä tuoksut ovat aika mainstreamia, helppoja ja kivoja ja miellyttävät monia.

Ainakin itse koen kolmekymppisenä kaupunkilaisnaisena kuuluvani aika hyvin tuon Kate Moss -tuoksun kohderyhmään. Muistan kun Kate Moss esiintyi ensimmäisissä Calvin Kleinin mainoksissa ja miten waif ja heroin chic -look breikkasi 1990-luvulla. Olen seurannut hänen uraansa siitä asti, ja muistan mm. myös kuinka great Kate tepasteli 2000-luvulla Glastonburyn festareiden kurassa vähän levinneissä mustissa kajaleissa, minishortseissa, tupakka kädessä ja Hunter-saappaat jalassa, jotka ovatkin olleet suosittuja siitä lähtien. Voisi sitä olla huonompikin samaistumiskohde kuin kohta nelikymppinen huippumalli!

Olen myös tykännyt kovasti toisen Bernerin maahantuoman merkin Rimmelin syksyllä 2011 lanseeraamista Kate Moss -huulipunista. Kate Mosshan on muutenkin tehnyt yhteistyötä Rimmelin kanssa, mutta syksyllä hän suunnitteli merkille kuusi huulipunaa. Olen ollut monta kertaa jo sortumassakin niihin, mutta sitten olen aina ajatellut, että löytyyhän minulta kirkkaanpunaista ja pinkkiä huulipunaa muutenkin, ei siinä välttämättä tarvitse lukea päällä Kate Moss. Mutta uskon että hankin sellaisen kyllä vielä ennen pitkää, valitettavasti ne ovat vain olleet lopussa monesta paikasta.






Mutta sitten vielä ihanin lahjayllätys, eli IsaDoraa totta kai!

Katsoin ensin vain, että olin saanut hopeisen IsaDoran kynsilakan, ja varmistin että se ei ollut minulla jo ennestään oleva 651 Silver Sparkles.

Ajattelin, että hopeinen kynsilakka sopisi joka tapauksessa oikein hyvin uuden vuoden kynsilakaksi.





Kun avasin paketin, huomasinkin saaneeni IsaDora Graffiti Nail Top -kynsilakan 812 Silver
Flicks.

Oi miten onnellinen olin, sillä tämä hopeinen graffitilakka on jo ollut pitkään loppuunmyyty monesta paikasta!






Olen himoinnut hopeista graffitilakkaa siitä asti kun näin Charming Nailsin tämän lakkauksen Essie Haute As Hellolla ja OPI Silver Shatterilla.

Jotenkin lämpimän persikan ja kimaltavan hopean yhdistelmä viehätti minua suunnattomasti.

Essie Haute As Helloa minulla ei vieläkään ole, mutta luulen että China Glaze Peachy Keen ajaa sen asian aivan mukavasti. Sitten vain hopeista cracklea päälle, ja puoli vuotta unelmoimani lakkaus on valmis!


Kiitokset vielä Bernerille näistä lahjoista!

6 kommenttia:

  1. Ihanaa, kun sulta saa aina tietoja tällaisista uutuuksista :) Esim. hajuvesiä en niin seuraa mutta nyt tiedän sitten Beckham-uutuudenkin.

    Ja onhan se kuuma uros! :)

    Kommentoin nyt tähän kun en halua tuohon arvontapostaukseen vastata:

    Oikein hyvää synttäriä blogille! <3 Sulla on aina niin kovin ihania juttuja, ja eniten tykkään niistä kun kerrot selektiivisten merkkien kokoelmista ja valotat taustoja jonkun muotimerkin takaa. Itselläni ei ole varaa selekosmetiikkaan eikä tule olemaankaan, mutta on ihana lukea kauden trendit sinun kertomana ja omilla huomioillasi. Niistä saa inspiraatiota omiin meikkeihin ja pystyn sitten kavereille pätemään tiedoillani ;)

    Syy miksi en osallistu arvontaan on se, ettei paletin sävyt valitettavasti natsaa mun värimaailmaan. Olen niin lämpimän ihon omaava, että yritän olla haalimatta liikaa viileitä värejä. Tietysti joskus on kiva kokeilla niitäkin, mutta mielestäni on reilumpaa että paletti menee jollekin jolla on sille oikeasti käyttöä :)

    Munkin blogissa on tulossa arvonta, heti kun vaan saan kameran jostain lainaan! Ärsyttää kun kameran laturi jäi hötäkässä kotikotiin ja nyt olen tehnyt monta hienoa meikkiä, enkä ole voinut ottaa kuvaa.

    Kiitos vielä ihanasta blogista, pysyn taatusti lukijana! Ja kun mainitsit siitä, että pelkäsit jonkun puuttuvan englannin kieleen tekstissäsi, niin I kinda like it.

    VastaaPoista
  2. Niiiiiiiin samaa mieltä tuosta Posh Spicen (juu-u, muistan minäkin ;)) miesmausta :P.

    VastaaPoista
  3. Jooh, minäkin muistan Posh Spicen. Oi niitä 1990-luvun girl power -aikoja. :D

    Kate Moss -osiosta: Mitä vanhemmat edellä, sitä nuoremmat perässä;D.

    Taidan myös muistaa tuon Mossin festari-lookin. Tosi rock!

    Kyllä, Lilabellen pullo oli kuvien perusteella aika söpö.

    Juuri tuon samaisen Isadoran Graffiti Nail Top -kynsilakan 812 Silver Flicksin sain joululahjaksi. :) Hieno on.

    VastaaPoista
  4. Elisa: Kiitos paljon, tosi kiva että juttu kiinnosti! Mutta tästä on kyllä kiittäminen ihan Berneriä, olen tosi iloinen että lähettivät mulle noita tuotteita testattavaksi.

    Joo, David Beckham on kyllä aika hot, hot, hot! :)

    Ja kiitos paljon onnitteluista, oikein liikutuin taas! Sä olet niin ihana, aivan kuten likewise blogisikin on. Tykkään siitä ja sun jutuista aivan hirveästi, sä olet niin hauska! Tulee hyvä mieli aina kun luen, ja aina innolla odotan uuden jutun ilmestymistä. :)

    Tosi kiva että olet tykännyt esittelyistäni. Mulla aina juttu harhailee, mutta ehkä tässä nyt vuosien naistenlehtien lukeminen ja muodin seuraaminen ym. hyödyttää. Tämä on tosi kiva harrastus, kun ei mun kukaan ystävä jaksa näitä mun kosmetiikka- ja muotijuttuja kuunnella näin paljon. :)

    Minäkin olen vähentänyt kyllä hirveästi selektiivisen kosmetiikan ostamista kun olen tutustunut edullisempiin, mutta hyvälaatuisiin merkkeihin. Jossakin vaiheessa ostin varmanpäälle melkein pelkkää Dioria ja Chanelia, kun en uskaltanut kokeilla muutakaan, ja halusin välttää turhat hutiostokset. Nykyään ostan mitään selektiivistä todella harvoin, koska tiedän että edullisemminkin voi saada yhtä hyvää. Mutta kyllä minä edelleen inspiroidun kovasti uusista kausikokoelmista ym. Kevään meikkikokoelmia onkin taas tulossa tänne esittelyyn piakkoin. :)

    Minusta selektiivisten merkkien kausikokoelmat ovat nykyään vähän kuin muotikin: harva sitä haute couturea ostaa, mutta se voi silti inspiroida omaa pukeutumista, yleisiä trendejä ja edullisempia merkkejä. :)

    Oi kun olet kiltti että annat muille mahdollisuuksia arvontaan. Kivaa olisikin, jos nuo palkinnot pääsisivät arvostavaan kotiin. :)

    Itsestänikin tuntuu, että mulle sopivat paremmin lämpimät värit - tai ehkä ennemminkinkin sellaiset heleät - mutta silti kaikki meikkaajat ym. laittavat mulle aina violettia (oli lämmintä tai kylmää) silmämeikkiin, kun mulla on vihreät silmät. :)

    Voi harmi, että et ole saanut viime aikoina kuvattua meikkejäsi. Kun ne ovat niin hetken taidetta, tosi sääli!


    Sannu: I hear you girl, yummy! :)


    TQ: Ihanaa että on muitakin, jotka vielä muistavat Kate Mossin historiaa ja girl powerin, Posh Spicen, Baby Spicen, Ginger Spicen (?) ja Sport Spicen! Voi että se oli kivaa ja voi vitsi kun olin nuori silloin! :)

    Tuo Kate Mossin Lilabelle oli kyllä kaikin tavoin positiivinen yllätys ja tyylikäs ilmestys. Aluksi vierastin tuoksua sen itämaisuuden ja mystisyyden vuoksi vähäsen, mutta mitä kauemmin tuoksuttelin sitä enemmän tykkäsin. Oikein hyvä! :)

    Hei miten kivaa, että sinullakin on IsaDoran Silver Flicks! Minusta kaikkinensa idea metallisista crackleista on tosi hyvä, uskon että ne näyttävät todella hyvältä eri väristen kynsilakkojen päällä. Minäkin sain jo vaikka mitä ideoita tuon Silver Flicksin käyttöön. Olisi varmasti upea ihan yksinkertaisesti vain valkoisenkin kynsilakan päällä. Koitan laittaa tänne blogiinkin kuvia sitä mukaa kun sillä lakkailen. :)

    VastaaPoista
  5. Pumpulipupu: Joo, ja Scary Spice! :) Totisesti me oltiin nuoria silloin;D.

    IsaDoran Silver Flicksiä olen kokeillut valkoisella ja mustalla pohjalla. Pidin enemmän mustasta, mutta tottuessa valkoiseen sekin oli aika kiva:). Hieman erikoinen tosin mielestäni. (Voi tietty olla, että minulle oli vain huono pohjalakka.)

    Lilabelleä tuoksutin tänään, mutta siitä testeristä ei tullut mielestäni kovin hyvää tuoksunäytettä. Iholle jäi hieman tunkkainen tuoksu:o. Ehkä kokeilen sitä vielä jostain toisesta testeristä jossain toisessa liikkeessä.

    VastaaPoista
  6. TQ: Voi että, mä en muistanut Scary Spicea ollenkaan, kun mun suosikki oli aina Ginger Spice eli Geri Halliwell. Parhaan ystäväni suosikki oli kuitenkin Scary Spice. :)

    Ai miten kiinnostavaa, että ehdit jo kokeilla Silver Flicksilla tuota valkoinen-hopea yhdistelmää. Mä uskon, että se voisi olla kaunis, mutta täytyy tosiaan itsekin testata. Mustaa kynsilakkaa käytän harvoin, ja silloin kun käytän olen arka yhdistämään siihen mitään muuta, mutta valkoinen on suosikkejani. :)

    Hauskaa että pääsit testaamaan Lilabellea. En olekaan itse törmännyt siihen missään kaupoissa, olisi kiva nähdä se.

    Minäkään en pitänyt Lilabellen tuoksusta aluksi hirveästi, mutta mitä pidempään sitä tuoksuttelin iholla ja mitä pidemmälle se ehti kehittyä, sitä enemmän tykkäsin. Lopuksi tuoksu oli minusta oikein hyvä, puhdas ja kiehtova. :) Suosittelen siis todellakin kokeilemaan, ja antamaan sille mahdollisuuden. Pelkän ensituoksun tai testerin perusteella ei kannata tuomita. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)