keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Lush Christmas Eve -kylpyvaahtoviipale

Veljeni osti jokin aika sitten uuden asunnon, jossa on yksi nykyään aika harvinainen luksusfasiliteetti: nimittäin kylpyamme!

Jos sattuu rakastamaan englantilaisen Lushin kylpyjuttuja, niin tämähän on aivan ihanaa! Selvyyden vuoksi: siis minä rakastan, ei veljeni.

Veljeni lupasi että saan mennä hänen luokseen joku kerta kylpemään rakkaiden Lushieni kanssa, ja nyt olen suunnitellut toteuttavani sen tänä tulevana loppiaisena. Ja totta kai raportoin myös tänne Pumpulipupuun sieltä, vaikka suoraan vaahtokylvystä. :)


Halusin kuitenkin ostaa myös veljelleni joululahjaksi jonkun kivan kylpyjutun Lushilta, jotta hänkin pääsisi kokeilemaan niitä. Veljelläni oli kyllä melkoiset epäilykset vaahtokylvyn miehekkyyden suhteen.

Niinpä pyysin Lushin myyjää esittelemään minulle maskuliinisimman kylpytuotteen mitä heillä on. Hirveästi ei ollut kyllä valinnanvaraa, joten jouduin tekemään nopean satularatkaisun ja ottamaan sinisen Christmas Eve -kylpyvaahtoviipaleen.

Isäänikin nauratti, kun esittelin löytöäni, ja hän sanoi vain lakonisesti, että varmaan he myivät Lushilla parasta mitä heillä oli... 

Okei, pakko myöntää, että ei tämä nyt kovin miehekäs ole. Mutta se on sininen ja siitä tulee sinistä vaahtoa!  


Lush kuvailee Christmas Eve -kylpyvaahtoviipaletta näin:

Murenna juoksevaan kylpyveteen, niin saat ihania tuoksuvia vaahtokumpuja sekä illanhämynsinisen, rauhoittavan kukkean tuoksuisen veden.


Mutta hei, kyllä miehetkin voivat nauttia vaahtokummuista ja kukkasten tuoksusta!

Lush suosittelee sinistä Christmas Evea jouluaattoyölle, mutta kyllä se sopii mielestäni myös hyvin näihin uuden vuoden yönsinisiin päiviin.

Christmas Eve -kylpyvaahtoviipaleen hinta oli Helsingin Citykäytävän Lushilla 5,95 euroa.Itselleni ostin jo aiemmin Yuzu and Cocoa -bubbleroonin. Sitä Lush kuvailee näin:

Kun tarvitset hieman auringonpaistetta päivään, rahtusen tropiikin herkullisuutta arjen keskelle sekä kenties hieman positiivisempaa katsantokantaa elämään, nappaa tämä iloinen bubblerooni!

Sen lisäksi että se antaa hedelmäisen herkullisen tuoksun sekä valtavan, valkoisen vaahtovuoren, se myös jättää ihosi pehmoiseksi ja hoidetuksi.


Yuzu and Cocoa tuoksuu todella ihanalle ananakselle ja makealle. Se sisältää kookosöljyä ja sheavoita, joten se myös kosteuttaa ihoa.

Bubblerooni tarkoittaa Lushilla tuotetta, jossa on vaahtokylpy ja ihoa kosteuttava kylpyöljy yhdessä.

Oranssin Yuzu and Cocoa -bubbleroonin hinta Suomen Lushilla oli 5,95 euroa. Bubblerooneja on myös vaaleanpunaisen ruusuinen Rose Jam ja pirteän vihreä The Green.


Kaikkia Lushin kylpyvaahtoviipaleita kannattaa murustella pienemmiksi, niin niistä riittää useampaankin kylpyyn. Esimerkiksi tuosta sinisestä Christmas Evesta pitäisi tulla ainakin kolme kylpyä ja oranssista Yuzu and Cocoasta kaksi.

Lushin myyjä myös demonstroi minulle miten kylpyvaahtoviipaleet toimivat laittamalla palasen viipaletta vesikannun pohjalle ja kaatamalla siihen päälle vettä toisesta kannusta. Eli viipale kannattaa laittaa kylpyammeessa suoraan juoksevan hanan alle, niin siitä tulee kunnolla vaahtoa.

Muistattehan myös, että jos haluatte tilata enemmän Lushin tuotteita kerralla, niin Lushin Englannin nettikauppa tulee postikuluineenkin halvemmaksi kuin Suomesta tuotteiden tilaaminen tai ostaminen. Esimerkiksi bubbleroonien hinta on Englannin Lushilla 2,95 puntaa eli 3,54 euroa kun ne Suomessa maksavat tuon 5,95 e. Joissain tuoteryhmissä hintaero on vieläkin suurempi.


Mikäs olisikaan ihanampaa kuin tylsässä ja kylmän sateisessa tammikuussa trooppinen ja hemmotteleva kylpy, suosittelen lämpimästi!

3 kommenttia:

 1. Oi mä muistan ne ajat kun oli kylpyamme. :) Mieheni ja minun vuokra-asunnossa oli, mutta kun ostimme tämän oman talon, niin ei enää ole päässy kylvyistä nauttimaan kun satunnaisesti hotelleissa. ;)

  Meistä kumpikin nautti vaahtokylvyissä ja joskus ostin Body Shopin kylpykuuliakin. Siihen aikaan en Lusheista edes tiennyt kun meillä oli amme, sillä ostimme tämän nykyisen talomme kesällä 2003. Mutta ensimmäisen kerran luin Lushin ihanista saippuoista 2005, muistaaksein...

  Olemme miehen kanssa aina silloin tällöin ikävöinneet ammetta. :( Mutta ei viitsi tänne sellaista veden ja energian tuhlaajaa hommata, vaikka meille mahtuisikin.

  Sitten kun tiedän meneväni hotelliin missä on amme, niin mun on ostettava noita ihania Lushin kylpyjuttuja. :D

  VastaaPoista
 2. Oi joi, kylpyamme olisi kyllä luksusta! Harmittaa aina, kun käy Lushissa, kun ei voi ostaa niitä kylpytuotteita. Joskus muuten testasin kylpytuotteita jalkakylpyyn. Toimihan ne siinäkin ihan kivasti, mutta olisi se niin eri asia päästä nauttimaan rentouttavasta Lush-kylvystä!

  VastaaPoista
 3. Minna: Oi, ihanalta kuulostaa teidän muistot kylpyammeesta!

  Minäkin muistan ne Body Shopin pienet kylpykuulat. Minusta tuntuu, että yhdessä vaiheessa teininä 1990-luvulla niitä sai ja annettiin joululahjaksi vaikka ei kylpyammetta ollutkaan. :) Oliskohan niitä vieläkin Body Shopissa... :)

  Kaikkein ihaninta olisi kylpyamme juuri kotona, niin voisi pulahtaa kylpyyn juuri silloin kuin huvittaa. Se on vielä niin rentouttavaakin. Mutta energiasyöppö, sitä en ollut ennen ajatellutkaan...

  Katsoin googlesta, niin Ison-Omenan Lush Espoossa olisi avattu maaliskuussa 2008 ja Helsingin Citykäytävän liike vähän myöhemmin. Se on kyllä ollut ensimmäinen kerta kun olen itse niistä kuullut, vaikka sitä ennenkin liikkeet oli kai Tukholmassa ja Tallinnassa.

  Olen muuten menossa ensi viikolla juuri Tallinnaan, joten sielläkin voisi hotellissa kokeilla Lusheja. Hotellien kylpyammeet ovat kyllä erinomainen vinkki, ja kivointa on vielä jos ihania Lusheja voi ostaa paikanpäältä, ettei tarvitse niitä mukana raahailla. :)


  Purkkihullu: Huvittavaa vaan, kun nykyään tuntuu että kaikki haluaa aina eroon remontissa ym. siitä kylpyammeesta jos vain mahdollista. Ja me taas nimenomaan arvostettaisiin sitä! :)

  Hotelleissa niitä vielä onneksi on yleensä ja ulkomailla kai enemmän muutenkin, joten ainakin siellä voi yrittää käyttää tilaisuutta hyväkseen ja päästä kylpemään. :)

  Oi, sä olet kyllä aika kekseliäs jos käytit niitä Lushin kylpyjuttuja jalkakylvyssä! Ihan hyvä idea, pääsehän siinäkin varmasti vähän tunnelmaan. :)

  Mä en ole ennen kokeillut tuollaista Lush kylpyä, joten vähän jännittääkin että millainen se lopulta on! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)