perjantai 20. tammikuuta 2012

31 viikon kynsilakkahaaste: viikko 9, sateenkaarikynnet

31 viikon kynsilakkahaaste jatkuu, vuorossa viikko 9, sateenkaarikynnet.







Olen niin innostunut tästä haasteesta, että aion varmaan toteuttaa tämän tämän päätyttyä myös silmämeikkihaasteena. Taikka ehkä jopa ennen sitä, jos oikein innostun. Ainakin nuo haasteen alkupään värit sopisivat hyvin myös silmämeikkeihin: punaista, oranssia, vihreää jne. luomiväriä.  

 





Tämän kerran haaste oli kuitenkin sateenkaarikynnet, ja aloitin lakkamalla kynnet ensin pohjalle hopeisen valkoisella OPI Birthday Babella. Se on hyvin kaunis, kiiltävä, kylmään hopeaan shiftaava lakka.

Aioin nimittäin olla ovela ja tehdä nämä sateenkaarikynnet sateenkaarenvärisillä glitterlakoilla sen sijaan, että olisin alkanut tuhertaa jotakin sateenkaarilakkauksia erivärisillä kynsilakoilla.








Minulla on jopa kynsilakka, jonka nimessä on sateenkaari eli Gosh Rainbow. Se on vaalea, vähän jopa kellertävä kynsilakka, jossa on oransseja, keltaisia ja vihreitä hiutaleita. Todella hieno kynsilakka, joka ei kuitenkaan enää valitettavasti kuulu Goshin valikoimaan. Omani ostin kesällä Sokoksen alesta 3,50 eurolla, varsinainen löytö!

Gosh Rainbown vieressä on China Glazen ihana Fairy Dust. Kuten kuvasta näette, se todella heijastaa sateenkaaren värejä. Fairy Dust sopii erityisen hyvin kuorruttamaan muita kynsilakkoja. Suloista keijupölyä!

Fairy Dustin vieressä on vähän samantyyppinen Wet n Wild Kaleidoscope. Fairy Dustin glitter on hienompaa, kun taas Kaleidoscopen on vähän isompaa ja karkeampaa. Molemmat heijastelevat kuitenkin kaikissa sateenkaaren väreissä.

Kaleidoscopen olen saanut Wet n Wildilta blogilahjaksi, mutta olisin voinut hyvin ostaa sen itsekin. Wet n Wild on hyvin edullinen merkki, ja sitä myy mm. Seppälä. En ole kuitenkaan valitettavasti varma kuuluuko Kaleidoscope enää valikoimaan.

Viimeisenä oikealla sitten kynsilakka, josta en ollut ihan varma voiko sitä laskea näihin sateenkaarilakkoihin. OPI Happy Anniversary sopii myös parhaiten muiden kynsilakkojen päälle. Se on valkoinen täynnä hyvin hienoa valkoista shimmeriä, joka sekin heijastaa hienovaraisesti sateenkaarta. Todella kaunis lakka, yksi lemppareistani.








Kynsilleni näistä valitsin OPI Birthday Baben päälle Wet n Wild Kaleidoscopen.

Inspiraationa näille kynsille olivat talviset lumihanget, jotka säteilevät pakkasessa sateenkaaren värejä.







Kaleidoscope sopi kauniisti hopeaan vivahtavan Birthday Baben päälle. Sen sateenkaariglitter on aika selvästi erottuvaa ja heijastaa hienosti kaikkia sateenkaaren sävyjä aina valosta riippuen.

Do you approve?


31 viikon kynsilakkahaasteen muihin osiin pääset tästä.

7 kommenttia:

  1. Ooh vau <3 Ihanan erilainen tapa toteuttaa sateenkaaripäivä, pointsit luovuudesta sinne!

    VastaaPoista
  2. Onpas nätin näköiset :) Itelle tuli mieleen ihan hääkynnet, johtuisiko se sitten lakan pohjaväristä :D

    VastaaPoista
  3. Sulle on haaste mun blogissa: http://meikkistudio.blogspot.com/2012/01/viisi-unelmaa.html

    ps. Kauniit kynnet :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan kuulonen haaste!!! :) hienot kynnet tuli!

    VastaaPoista
  5. Jane: Kiitos kovasti! Tämä oli kyllä ihan pakon sanelemaa, kun en todellakaan osaa hyvin tehdä mitään kynsikoristeluja tms. Mutta hyvä puoli on se, että silloin on tosiaan yritettävä olla edes luova. :)


    Serrated B: Oi kiitos sulle! Ihana mielikuva, että sulle tuli mieleen hääkynnet! Tämä olisi ainakin helppo tapa toteuttaa ne, ja kauniisti sopisivat ainakin talvihäihin! :)


    Gloss: Kiitos sekä haasteesta että kehuista! Kuten jo sulle kommentoinkin, haaste ei tule tuottamaan mulle mitään vaikeuksia, aina keksin viisi ihanaa asiaa jotka haluaisin. :)


    Anniina: Kiitos paljon, kiva että tykkäsit! Nämä oli vielä tosi helpot tehdä, ja itsekin olin yllättynyt kuinka kauniisti nuo OPI Birthday Babe ja Wet n Wild Kaleidoscope sopivat yhteen. Yksinkertainen on näköjään kaunista! :)

    VastaaPoista
  6. En voi sanoa muuta kuin, että todella kauniit kynnet.

    VastaaPoista
  7. TQ: Voi kiitos, oi miten nätisti sanottu! Joskus näköjään yksinkertaisetkin koristelut voivat olla kauniit, kun vaikeampiakaan en osaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)