maanantai 8. elokuuta 2011

Oransseja luomivärejä

Sain ihanalta All Them Shiny Things -blogin Millalta tällaisen jännittävän näköisen, söpöisen pikku paketin viime perjantaini iloksi:






Paketin päälle Milla oli kirjoittanut kivasti terveisinä: "Tässä oranssia kimalletta luomillesi".

Ja mitäs paketista sitten paljastuikaan?






No tietenkin tämän hetkisiä suosikkejani, eli lämpöisen oranssin sävyisiä luomivärejä.

Milla oli saanut nämä MSCHICn Night Fever -luomivärin ja Fyrinnaen Montalivet -samplen kaupan päälle muiden tilauksien yhteydessä. Ja kun ne olivat hänelle tarpeettomia, niin hän kysyi, että haluaisikohan joku ne. Ja minähän tietysti ilmoittauduin, kun olen nyt ollut koko kesän aivan hulluna kaikkiin tuollaisiin oransseihin/persikkaisiin/kullansävyisiin väreihin.

Kauniit kiitokset vielä Millalle tästä! Todella huomaavaista ja kivaa tarjota itselleen tarpeettomia luomivärejä sellaiselle, jolle ne saattaisivatkin sopia ja joka osaa todella arvostaa ja ihailla niitä. Kiitos siis, olet ihana!

Mutta katsotaanpas näitä kahta oranssista kaunotarta vielä tarkemmin.








MSCHICn Night Fever on väriltään punertavanoranssi. Ehkä aavistuksen jopa kuparinen.

Kiva sävy, joka ei ole mielestäni myöskään kovin yleinen. Ja pigmentti on oikein hyvä. Minulla ei ole aiempaa kokemusta MSCHICn luomiväreistä, yhtä vaaleanvihreää Sheer Aqua -mineraaliluomiväriä lukuun ottamatta, josta tykkään kyllä kovasti.

Ainoa vähän ihmetystä herättävä seikka minulle oli tuossa MSCHICn luomivärissä sen nimi. Olen tottunut siihen, että Night something viittaa yleensä tummansiniseen tai esimerkiksi kimaltavan mustaan luomiväriin. Vähän niin kuin yönpimeä, tiedättehän. Mutta tämä Night Fever onkin punertavanoranssi. Ehkä sen nimi onkin saanut inspiraationsa vaikkapa auringonlaskusta, sillä sen värejä se vähän muistuttaa.

Fyrinnae Montalivet on tuollainen kalpea, satiininen, aavistuksen oranssinen kulta. Tykkään siitä aivan hirveästi, todella kaunis sävy ja ihana himmeä hohto. En ole koskaan aikaisemmin kokeillut Fyrinnaen mineraaliluomivärejä, mutta Montalivet on ainakin aika ihana!







Tässä varjossakin otetussa swatchissa näkyy kauniisti Fyrinnaen hienovarainen, silkkinen hohto ja MSCHICn lämmin punertava sävy. Nämähän sopivat erinomaisesti myös yhteen!







Ja tässä swatchit ilta-auringossa. Näettehän, kuinka kaunis shimmer näissä silloin on.

Aivan ihanat!







Tässä vielä vertailukuvaa muista oranssisen sävyisistä luomiväreistäni tällä hetkellä.

Vasemmanpuoleinen duo on halpismerkin Ruby Kisses Sugar Cookie. Se on lahja ystävältäni Tukholmasta. Ruby Kissesin duoja saa Tukholmasta ainakin Coop-nimisestä markettiketjusta ja hinta on noin 5 euroa.

Oikeanpuoleinen trio on puolestaan IsaDoran Funky Roses. Se on alennusmyyntilöytö Tukholman Åhlensilta tältä kesältä. Se maksoi vain 4,24 euroa, mikä on kyllä halpa hinta, sillä IsaDoran nelikot (triplejä ei Suomessa myydä) maksavat Suomessa noin 16 euroa.

Tykkään molemmista näistäkin kovasti. IsaDoran oranssi luomiväri on todellakin aika puhdas oranssi, ja kun sitä yhdistää paletin keltaiseen, saa melko räikeänväristä ja näyttävää meikkiä. Ruby Kissesin duo on hillitympi, ja sopii paremmin arkikäyttöön. Siinä on todella kaunis ja pehmeästi yhteensopiva tuo väriyhdistelmä.

Elikkäs lämpimästi toivotan tervetulleeksi oranssinsävyisten luomivärieni joukkoon nyt myös nämä uudet ihanuudet, eli MSCHICn Night Feverin ja Fyrinnaen Montalivetin!

Lämpimät kiitokset tästä ihanasta paketista vielä Millalle!








Ja kuulkaa, sitten jatketaan vielä oranssin teeman parissa sen verran, että esittelen teille IsaDoran 609 Apricot Coral -kynsilakalla lakatut kynteni.

Löysin Apricot Coralin kesälomamatkalta Riiasta, ja Riian halvan hintatason johdosta maksoin siitä vain 3,51 euroa, kun IsaDoran kynsilakkojen normaalihinta Suomessa on noin 8 euroa.

Apricot Coral on ilmestynyt alun perin IsaDoran kevään 2009 Blooming Spring -kokoelmassa, joka onkin yksi kaikkien aikojen suosikkikokoelmiani IsaDoralta. Samassa kokoelmassa ilmestyi myös nyt jo legendaarinen, kesäisen herkullisia ja raikkaita sävyjä sisältävä Blooming Spring -luomiväripaletti, joka on yksi suosikkejani ja paljon käytössä minulla erityisesti kesäisin. Nyt sitten sain siihen kuuluvan kynsilakankin Apricot Coral.

Ensin ajattelin, että onkohan Apricot Coral liian pliisu, mutta nyt olen tykästynyt siihen oikein kovasti. Kaunis, aavistuksen kuulas ja hempeä persikansävy, joka on ihanan kesäinen.


Ja kiitos bloggerille taas for messing up my photos. Vakuutan teille, että ne olivat täysin teräviä vielä omalla koneellani!  


8 kommenttia:

  1. Vau, noi saamasi luomivärit on taas hyvä esimerkki siitä, että tylsemmän näköinen väri voi olla toosi upea iholla! Ihanat. (:

    VastaaPoista
  2. Oleppas hyvä. :) Ps. Tästä lähtien tiedän, kenelle kaupitella kaikkea oranssia ja muuta lämmintä... :D

    VastaaPoista
  3. Hmm... totaah... mulle tuli tuosta Night Fever nimestä oma ajatuksen juoksu. ;D Itse ajattelin, että nimi ja väri viittaisi yöllä lakanoiden väliseen "kuumeeseen". ;) Yleensä sanaa fever käytetään sellaiseen intohimoiseen kuumeeseen. Mutta, mutta minä olen surkea kielissä. :D Tälläinen ajatusyhtälö vain minulle syntyi tuosta väristä ja sen nimestä. :)

    Todella kauniilta näyttää ja olisi tosi mukava nähdä meikkejä noista. :) Tuo Fyrinnaen näyttää vähän samalta kun yksi minun Minerals luomiväri, mutta en milään muista nimeä... oisko se ollut Sunny? Olen nyt laiska, enkä jaksa hilpasta tästä koneelta katsomaan. *vetoaa rankkaan flunssaan ja voipuneeseen oloonsa* :D

    VastaaPoista
  4. Mulle tuli samanlaisia assosiaatioita tuosta nimestä kuin Minnalla.
    Ihania herkkuvärejä jälleen, muakin edelleen miellyttää tuommoiset, juuri ostin alesta oranssin helmiäisen lakan.

    VastaaPoista
  5. Palkitsin sinut blogissani! ;)

    VastaaPoista
  6. (Todella upea) Layrä: Joo, olet aivan oikeassa, eli nuohan ei näytä purkeissa juuri miltään. :) Varsinkaan tuo Fyrinnae, joka pääsee täyteen loistoonsa todellakin vasta iholla.

    Taas oivallinen esimerkki siitä, ettei saisi ostaa luomivärejä pelkän ulkonäon perusteella, vaan pitäisi aina swatchata. Mä olen vasta viime aikoina opetellut sitä, koska ulkonäkö voi todellakin pettää. :) Purkissa hienon näköinen luomiväri voi olla iholla ihan mitätön ja toisinpäin. :)

    Milla/All Them Shiny Things: Kiitos tosiaan vielä sulle, olet niin kiltti. Ja joo, kiva jos kauppaat mulle jatkossakin näitä lämpimiä, ovat tosi ihania! Hyvä juttu kun meille sopii just eri värit, sulle kylmät ja mulle lämpimät. :)


    Minna: Sä olet varmaan oikeassa, että jotenkin siihen se nimi liittyy. :) Mä olen niin hölmö, että mulle ei tullut se vaihtoehto edes mieleen. Elikkäs intohimon punaista on ilmeisesti haettu. :)

    Vaikka jotenkin minusta tuo ruosteinen oranssinpunainen ei ole sellainen väri, että ajattelisin laittavani sitä millekään kuumille deiteille (no mutta eihän mulla sellaisia kyllä nykyään oikein olekaan!). Enemmän se on minusta sellainen vähän erikoinen ja trendikäs, funky, kuin hot, hot, hot. Mutta ehkä se sitten MSCHICn mielestä on! :)

    Joo, koitan laittaa tänne meikkiäkin noilla luomiväreillä. Ihan innoissani odotan pääseväni meikkailemaan niillä. Olen käyttänyt koko kesän vain noita vaaleita, oransseja ja kultaisia värejä, ja tänään kun laitoin tummanruskeaa niin hui kuinka vahvalta yhtäkkiä näytti. Eli äkkiä takaisin lämpimiin ja kultaisiin sävyihin. :)

    Kuulostaa kivalta myös tuo sun Fyrinnaeta muistuttava mineraaliluomiväri! Jotenkin musta tuntuu, että olisin jo nähnyt sen sun blogissakin jossakin ihanassa meikissä. :)

    Ja pikaista paranemista sulle, tosi kurjaa olla kipeänä näin kesällä!


    Hellin: Kyllä te varmaan olette Minnan kanssa oikeassa, eli punaista intohimon kuumetta on haettu. Mä olin niin pihalla, vaan jotain auringonlaskuja mietin. :) Mutta sopii se väri kyllä siihenkin assosiaatioon, eli samoja sävyjä siinä on kuin auringonlaskussa usein. :)

    Oranssit, persikat ja lämpimät kullansävyt ovat kyllä niin ihania. Jotenkin olen tänä kesänä isnnostunut niistä enemmän kuin koskaan ennen.

    Kiva, että löysit sellaisen oranssin helmiäislakan alesta, on varmasti ihana! :)


    Pia: Kiitos tosi paljon, olen ihan otettu, ihanaa. Vau!

    VastaaPoista
  7. Munkin mielestä noi oranssit/pronssiset sävyt on niin ihania nyt. Ja sopii päivettyneelle iholle!
    http://powderpuff-powderpuff.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Powderpuff: Oranssit, kullat ja pronssit sopivat kyllä niin hyvin tähän loppukesän rusketukseen. Olen aivan innoissani niistä, niin ihanan pehmeä ja lämmin vaikutelma niistä tulee. :)

    Kiva muuten kun jätit linkin blogiisi, käynkin heti kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)