keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kutsu Kauneuteen -tapahtuma Sokoksella

Kuten toivottavasti jo tiedättekin, Sokoksella on parhaillaan käynnissä taas ihana Kutsu Kauneuteen (vai Kauneus Kutsuu, kummin päin se meneekään) -tapahtuma. Se on tällä viikolla mm. täällä pääkaupunkiseudulla, ja ensi viikolla 5.-11.9.2011 esim. Turussa, Porissa, Kouvolassa ja Kokkolassa.


Kutsu Kauneuteen -tapahtuman aikana Sokoksella esitellään kosmetiikan uutuustuotteita. Koko viikon on erilaisia tarjouksia kosmetiikkatuotteista, tuote-esittelyjä ja muuta kivaa.

Sain taas Helsingin Sokokselta kutsun myös kauneusiltoihin. Maanantaina 29.8.2011 oli Lancome-ilta ja tiistaina 30.8. Dior. Samoina päivinä oli myös merkkien omat esittelypäivät tavaratalossa. Tänään keskiviikkona 31.8. on ollut Sensai-päivä, huomenna torstaina 1.9. on Biotherm ja perjantaina 2.9. Clinique. Viikonloppu on omistettu Lumenelle. Merkkien omina päivinä on myös erikoistarjouksia ja tuote-esittelyitä näiltä merkeiltä.

Ihanaa kun Sokos järjestää aina tämän tapahtuman, kiitos siitä! Mielestäni se vielä paranee aina kerta kerralta, eli aina on enemmän tarjouksia, tuotteita esittelyssä ja muuta kiinnostavaa oheisohjelmaa.

Ilmoittautuessani kauneusiltaan Dior oli jo täynnä, mutta ilokseni pääsin taas Lancomeen. Olin siellä jo viime keväänä, kun esiteltiin Lancomen kevään 2011 lilaa Ultra Lavande -kokoelmaa.

Menimme Lancome-iltaan yhdessä Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin ihanaisen Sonian kanssa. Sonia oli muuten meikannutkin sattumalta Lancomella. Sonialla oli kaunis vaalean liilahtava silmämeikki, joka oli tehty jollakin Lancomen vanhalla luomiväripaletilla, ehkäpä tällä Color Focus Palette 312 L'amante du matinilla (kuva Sonialta)?

Kauneusillan kaava oli aivan sama kuin keväälläkin, eli ravintola Loisteen tyylikkäässä yksityistilassa ravintola Kaarteessa Helsingin kattojen yllä lasillinen viiniä ja pientä syötävää, ja sitten nauttimaan tuote-esittelyistä.  

Meikkaajina olivat tällä kertaa meikkitaiteilija Outi Broux ja Liv-kanavaltakin tuttu Mariela Sarkima. Meikkauksen kohteet oli poimittu yleisön joukosta, viimeksihän siellä oli malleina upea Nina Herala ja Lancomen vakioasiakasrouva.

Tällä kertaa aloitettiin kokonaan ilman meikkiä, kun viimeksi malleille oli tehty jo aika pitkälle pohjat ja alustava meikki. Parempi minusta näin päin!

Nuorempaa naista meikkasi Outi Broux Lancomen tämän syksyn 29 St Honoré -kokoelmalla ja vanhempaa Mariela Sarkima uudella Doll Eyes -kokoelmalla. Ihan hauskaa, että roolit oli käännetty, eli aikuisemmalle naiselle nuorempi meikkaaja ja nuoremmille suunnattu kokoelma ja toisinpäin.

Varsinaiset tuote-esittelyt kohdistuivat enemmän ihonhoitotuotteisiin, eli erityisesti Visionnaire-seerumiin ja Rénergie-voiteisiin. Viime vuonna teemana oli Genifique-tiiviste, ja joku yleisöstä kysyikin ihan aiheellisesti, että mitä eroa oikein on Visionnairella ja Genifiquella. Ihan eri tarkoitus, sen ymmärsin, mutta tarkemmat yksityiskohdat jäivät minulle vähän epäselväksi. Kummatkin lupaavat kyllä omalla tavallaan tehdä ihoa nuoremman näköiseksi.

Oikein kiinnostavaa, jos tuotteilla saisi näkyvää eroa ihossa aikaan. Genifiqueta olen testannut, mutta en huomannut silloin mitään suurta parannusta ihossani.

Lancomen uusia meikkikokoelmia olisi voinut mielestäni esitellä kauneusillassa vieläkin enemmän, sillä ne olisivat kiinnostaneet minua kovasti. Asiakaskunta oli kuitenkin suurimmaksi osaksi vähän iäkkäämpiä tätejä, ja olimme Sonian kanssa lähes ainoita nuorempia, joten sikäli ihonhoitotuotteiden painottumisen esittelyssä ymmärtää.


Olisin kuitenkin toivonut, että esimerkiksi 29 St Honoré ja Doll Eyes -kokoelmien kaikki tuotteet olisi lyhyesti esitelty. Se kävi kuitenkin selväksi, että 29 St Honoré -kokoelman tähti on kauniin kimaltava poskipuna Maison Lancome, jossa on puuterisen pinnan päällä kohokuvana, no se Maison Lancome eli Lancomen pääkonttori 29 Rue du Faubourg St Honorélla ja Eiffel-torni.

Lisäksi kokoelmaan kuuluu ainakin ns. kulmakarvapaletti Les Oeillades Eye Palette Blondette Fatale, jossa on kaksi ruskeaa sävyä erityisesti kulmakarvoille ja kaksi muuta luomivärisävyä.

Le French Touch Absolu -huulipunia on kolme: Rouge 29, 102 Rouge Saint Honoré ja 104 Rouge Faubourg, kaikki erisävyisiä kirkkaita punaisia. 


29 St Honoré on hyvin klassinen look. Mustat rajaukset, ruskeasävyiset luomivärit, kirkas punainen huulipuna sekä punaiset tai mustat kynnet kohtalokkaaseen 1930- ja 1940 luvun tyyliin. C'est French, c'est chic, c'est Lancome!

Pidän kokoelmasta kovasti, sillä olen vuosikausia meikannut aina vain samalla kaavalla, eli pääpaino silmissä ja luomiväreissä. Nyt kesän aikana innostuin kirkkaista huulipunista, ja olen koittanut välillä kääntää rutiiniani toisin päin, eli pääpainoa huuliin. Nyt siis Lancomen taiteellinen johtaja Aaron de Mey, joka on suunnitellut 29 St Honoré -kokoelman suosittaa myös tätä, ja minä aion tarttua tilaisuuteen.

Lancome Doll Eyesista kehuttiin tietysti uutta Hypnose Doll Eyes -ripsiväriä ja erityisesti sen harjaa, jolla pitäisi päästä käsiksi niihin pienimpiin ja hennoimpiin reunaripsiinkin. Aion kyllä ehdottomasti testata tuon Doll Eyes -ripsarin, kunhan saan ensin vanhat ripsivärivarastoni kulutettua loppuun.

Lisäksi Mariela Sarkima mainitsi Doll Eyesista, että kaksi kokoelman luomiväripaleteista sopii erityisen hyvin suomalaisille ja kaikenvärisille silmille. Mielestäni ne olivat ruskea Baby Nu ja liilahtava Baby Glam, jotka näkyvätkin sattumalta juuri alla olevassa kuvassa.Mariela Sarkima oli itse meikannut Lancome Doll Eyes -paletilla Baby Pop, jossa on turkoosin sinertäviä sävyjä.

Lancome Hypnose Doll Eyes -ripsivärin harja on myös kuvattu Mariela Sarkiman uuteen meikkikirjaan Make Up Bible, joka julkaistiin myös maanantaina. Se on myynnissä yksinoikeudella Sokoksissa ja Emotioneissa Kutsu Kauneuteen -tapahtuman ajan, ja tulee sen jälkeen ymmärtääkseni myös tavallisiin kirjakauppoihin.

Sonia oli päättänyt jo etukäteen, että hän ostaa ko. meikkiraamatun. Minä olin epäilevämpi, sillä minulla on mielestäni jo kaksi aika hyvää englanninkielistä meikkikirjaa, Robert Jonesin Makeup Makeovers ja Kevyn Aucoinin Making Faces.


Makeup Makeovers on enemmän perusteos ja Making Facesissa on sitten värikkäitä ja inspiroivia erikoismeikkejäkin.

Kävin kuitenkin eilen Sokoksella vielä katsomassa Mariela Sarkiman Make Up Biblea, ja kiinnostuin kyllä. Siinä vaikutti olevan hyvin selkeitä kuvia ja ohjeita, niin että tumpelommankin (minun!) pitäisi tajuta. Sain 30 euron hintaisesta kirjasta vielä -15 % alennusta Sokoksen alennussetelillä, joten it was a deal.


Sonia sai kirjaansa omistuskirjoituksen Mariela Sarkimalta, koska oli oikeaan aikaan sitä ostamassa. Minä jäin ilman, kun harkitsin näin yön yli. Jos Mariela Sarkima on kuitenkin Kauneusmessuilla meikkailemassa lokakuussa, niin aion pyytää siellä omistuskirjoituksen kirjaani. Nyt kun on kerran tällainen harvinainen tilaisuus, että tekijäkin on suomalainen!

Halusin ostaa lisäksi jotakin minua inspiroivasta, kauniista 29 St Honoré -kokoelmasta. 29 St Honoréhan on siis Maison Lancomen osoite Pariisissa, ja jostakin minä halusin muistaa tämän kokoelman, joka on Lancomelta ikään kuin paluu alkuun, vuoteen 1935 jolloin Lancome on perustettu.

Päädyin yhteen kokoelman huulipunista, sillä luomivärejähän minulla on jo – no, riittävästi. Silti jäin kyllä vielä harkitsemaan tuota kulmakarvapalettiakin, sen verran kivalta se vaikutti.

Huulipunista lämpimimmän punainen numero 102 vaikutti juuri sopivalta minulle, ja lisäksi koostumus tuntui kivan kostealta ja hyvin levittyvältä. Ja kuinkas ollakaan, sen nimi on juuri Rouge Saint-Honoré. Parempaa muistoa kokoelmasta on vaikeampi keksiäkään.

Minulla ei valitettavasti ollut aikaa jäädä shoppailemaan kauneusillan päättymisen jälkeen, vaikka olimme saaneet -15 %:n alennussetelit sille illalle kaikista Lancomen tuotteista. Kutsu Kauneuteen -esitteen mukana tuli kuitenkin taas perinteinen -20 %:n alennuslappunen mistä tahansa kosmetiikkatuotteesta, joten päätin käyttää sen Lancomen huulipunaan.   

Lämpimän punainen 102 Rouge Saint-Honoré oli kuitenkin loppuunmyyty Helsingin keskustan Sokokselta jo heti maanantaina. Ymmärrän sen hyvin, sillä muillakin Lancomen kauneusiltaan osallistuneilla oli varmaankin ollut sama ajatus, että punaista huulipunaahan tarvitsee AINA ja se on helpoin ostos tästä kausilookista.

29 St Honorén huulipunat ovat limited edition, joten lisää ei ole ilmeisesti Helsingin Sokoksellekaan tulossa. Huono puoli näissä limited edition -huulipunissa onkin se, että jos sävyyn tykästyy, sitä ei saa lisää mistään. Mutta silläkin riskillä halusin kokeilla.   

Sain meikkitaitelija Outi Brouxilta vakuutuksen, että lämmin 102 sopisi minulle ”kuin nenä päähän”, joten lähdin metsästämään sitä Hakaniemen Sokokselta. Hakaniemen Sokoksella niitä oli vielä plenty, koska Hakaniemi ei välttämättä ole Lancomen yli 30 euron huulipunien kovimman kysynnän aluetta.    


Huulipunan hinta oli 34 euroa, joten aika paljon kirpaisi, vaikka sainkin siitä alennusta 6 euroa, eli maksoin lopulta 28 euroa. Ehdottomasti kallein huulipunani tähän mennessä!

En kuitenkaan uskaltanut luottaa, että 29 St Honoré olisi välttämättä ilmestynyt vielä Helsinki-Vantaalle, josta lennän nyt syyskuun aikana sekä Kroatiaan että Kööpenhaminaan. Joudun vielä nyt ensimmäisellä kerralla sinne halpalentoterminaalin puolelle, jonka tax freen valikoima on lievästi sanottuna rajoittunut.


Outi Broux mainitsi minulle vielä erikseen, että 29 St Honoré -kokoelman huulipunissa on upea art deco -hylsy. Pidän kovasti art deco -tyylistä, joten odotukseni olivat korkealla, vaikka huulipunan hylsy ei yleensä minulle nyt niin paljon merkitsekään. 

Aluksi Rouge Saint-Honorén hylsy vaikutti minusta aika yksinkertaiselta ja tavalliselta. Mitä enemmän sitä kuitenkin katselin, sitä enemmän aloin sitä arvostaa. Sehän on kuin vanhoissa 1930-luvun huulipunissa voisi kuvitella olevan. Lancomen tyyli ja yhtenäinen linja kestää siis viimeisiin yksityiskohtiin asti. Sinänsä hyvä, sillä vähän minua hirvittää kuinka paljon huulipunaan törsäsinkään.

Lancomen Le French Touch Absolu -huulipunien hylsy on myös selvästi laadukkaampaa materiaalia kuin L’Oreal Color Riche -huulipunien vastaavat kultaiset hylsyt. Lorkku on muovia ja Lancome metallia, siinä on varmaan niiden suurin ero.  


Aluksi vähän epäilevin mielin vertasin Lancome 102 Rouge Saint-Honorén sävyä aiempiin punaisiin huulipuniini eli MAC Russian Rediin (vasemmalla) ja L’Oreal 377 Perfect Rediin (oikealla). Pelkäsin ostaneeni tyhmänä aivan samanvärisen huulipunan kuin minkä jo omistan. On niissä kuitenkin selvästi eroja, eli L’Oreal Perfect Red on selvästi oranssimpi, ja MACn Russian Red taas tummempi matta. Rouge Saint-Honoré menee ehkä aavistuksen kuitenkin kylmään ja koralliin.

Olen tykännyt L’Oreal Perfect Redista jo todella paljon, mutta nainenhan haluaa aina vaihtelua, ja mahdollisesti sen vielä paremman punaisen. Nyt kokeilen vielä Yves Rocherille syksyksi ilmestynyttä kirkkaanpunaista Coleurs Nature -huulipunaa, niin katsotaan sitten että mikä näistä punaisista kaunottarista on paras.

Samasta tehtaastahan Lancome ja L’Oreal varmaankin tulevat, ja valitettavasti myös haju on melkein sama. L’Orealin Color Riche -huulipunathan ”tuoksuvat” voimakkaasti vanhanaikaiselle vahalle ja parfyymille, mikä onkin niiden ainoa huono puoli. Lancomessa tuoksu on onneksi aavistuksen lievempi ja marjamaisempi, mutta silti aika tätimäinen. En tykkää yhtään! MAC on sentään ymmärtänyt tuoksuttaa huulipunansa ihanalla vaniljalla.Yksi asia mihin kiinnitin lisäksi huomiota oli huulipunien pituus. Lancome Rouge Saint-Honoré  on aika pikkuinen ja lyhyt (hinta n. 35 euroa). L’Oreal Perfect Red on selvästi pidempi (hinta n. 12 euroa) ja MAC Russian Red pisin (hinta n. 17 euroa). En tiedä välittääkö kukaan näistä määrä-hintasuhteista, mutta jonkin verran ne toki kiinnostavat, kun hintaerot ovat kerran noinkin suuret. Laatuerot saattavatkin sitten olla ihan kokonaan toinen juttu.Tässä vielä swatchit huulipunista varjossa, eli vasemmalta MAC Russian Red, keskellä Lancome 102 Rouge Saint-Honoré ja oikealla L'Oreal 377 Perfect Red.


Ja tässä vielä sama juttu auringonvalossa. MAC Russian Red on selvästi matta, kun taas Rouge Saint-Honoré ja Perfect Red ovat kiiltäviä. Kauniita kyllä kaikki! 

24 kommenttia:

 1. Oikein ihanalle kuulostaa tuo kauneusilta. Täytyisi varmaan liittyä s-ryhmän jäseneksi, että saisi itsekkin noita kutsuja :) . Dior olisi kyllä aivan ehdoton lemppari. Oon aina tykännyt Diorin meikeistä. Mulla olisi sulle blogissani tunnustus.

  VastaaPoista
 2. Ooh, metallinen hylsy! Kuulostaa ihanalta :D Täällä toinen yksityiskohtien rakastaja... Tuo Lorkun hylsy on kyllä ihan kamala, pelkään koko ajan että se menee rikki käsilaukussa pyöriessään.

  Tuon kaltaisissa tapahtumissa olisi hauska käydä, mutta en ehkä kuitenkaan jaksa fanittaa niin paljoa että jaksaisin oikein ilmoittautua ja kaikkea. Laiska minä :) Mutta tosi kiva lukea jonkun toisen blogista näistä jutuista, pysyy itsekin vähän kärryillä!

  VastaaPoista
 3. Oli se juurikin tuo kyseinen Lancômen luomiväripaletti, se on mulla työmeikkipalettina parhaillaan. :)

  Mä jollain kieroutuneella tavalla tykkään pienemmistä pakkauksista meikeissä, siitä saa hyvän tekosyyn hankkia taas uuden kun edellinen loppuu. Kyllä tosin sellaisissa, joita ostan aina samaa (shampoo, meikinpohjuste sun muut) ärsyttää aina törkeästi kun tuote loppuu nopeasti.

  VastaaPoista
 4. Ai hitto, mä haluan sellaiseen tapahtumaan kans, jossa tuntee itsensä nuoreksi. :D

  Ja toi MACin Russian Red, voi läääääh... Nyt olisi rahaa, mutta ei paikkaa mistä tuo ihanuus hankkia. En ala.

  Milla/AllThemShinyThings

  VastaaPoista
 5. Kiva kun postailet näistä tapahtumista yms. :)
  Lisa Eldridgellä oli You Tube -kanavallaan pari videota, jossa esitteli keräämiään vanhoja meikkejä, ja ne pakkaukset oli u-pei-ta, miksei enää valmisteta sellaisia? Edes Guerlainin pakkaukset eivät vedä niille 20-50 -lukujen pakkauksille vertoja.

  VastaaPoista
 6. Kun sain s-postia Sokokselta ko. tapahtumasta, niin ajattelin heti, että Pumpulipupu kirjoittelee ihan varmana aiheesta ja minä pääsen lukemaan siitä. :)

  Olisi ollu niin kiva olla Sonian ja sinun mukana... :)

  Katsoin, että Kouvolan Lancome on maanantaina ja juuri sinne en pääse, kun olen Kotkassa koko päivän koemaskeja tekemässä näyttelijöille. :( Perjantaina on Dior ja silloinkaan en ehdi, kun on rakennekynsien tekoa jne. :( Sensailla olisi kyllä hyvä maskara tarjous... Ja keskiviikkona ehtisin Sokokselle... täytyy katsoa...

  VastaaPoista
 7. Vauhtimamma: Siellä oli kyllä tosi kivaa, ihanaa kun Suomessakin joskus järjestetään tuollaisia tapahtumia!

  Ehdottomasti kannattaa liittyä S:ään, siellä on minusta nykyään parhaat alennukset ja tarjoukset ja juuri nuo ihanat kauneustapahtumat. :)

  Diorilla on kyllä yleensä niin kauniita kausilookkeja ja vaikka mitä kivaa. Ensi kerralla aion oikein kytätä kutsua että varmasti pääsisin myös Dior-iltaan kun nyt molemmilla kerroilla se on jo ollut täynnä. Muitakin Dior-faneja siis löytyy! :)

  Kiitos sulle tosi paljon ihana tunnustuksesta, olen oikein otettu. Tykkään sunkin blogista valtavasti! :)


  Elisa: Ihana että säkin tykkäät. Kyllä kauniit tuotteet tuovat iloa elämään. :)

  Ne Lorkun hylsyt on kyllä jotenkin aika halvan tuntuisia, vaikka valokuvissa näyttävätkin ihan kivalta. :) Saa tosiaan nähdä että kuinka kauan kestävät. Mutta huulipunista tykkään, miinus kyllä se inha haju!

  Nyt vaan ihmeessä mukaan Elisa seuraavaan kauneusiltaan, siellä oli tosi kivaa. Mä voin vaikka ilmoittaa sutkin ensi kerralla jos haluat tulla. :)

  Minusta näistä tapahtumista on myös kiva kirjoittaa, sillä jos en itse pääsisi jonnekin, minustakin olisi hauska lukea siitä jonkun blogista. :) Kun kaikilla ei ole kuitenkaan aina mahdollisuutta päästä eikä niitä kaikilla paikkakunnilla myöskään järjestetä. :)


  Sonia: Eli mä arvasin oikein kun selailin vähän sun ihania Lancome-kuvia. Meikki oli kyllä tosi nätti! :)

  Mulla on ihan sama, että mua ärsyttää kun ne aina käytettävät rutiinituotteet loppuu, ja taas on mentävä ostamaan lisää samaa vanhaa tylsää, hohhoijaa. Mutta kaikkea uutta on sen sijaan kiva kokeilla. Eikä mua tällä huulipunan kulutuksella paljon kyllä haittaa tuo pieni pakkaus, ihme jos saan tuonkaan koskaan loppuun. :)

  Kiitos sulle vielä seurasta, oli tosi kivaa! :)

  VastaaPoista
 8. Milla: Hah hah, tervetuloa siis Sokoksen kauneusiltaan. :) Sä olet niin ihana! Kuule harvassa on nykyään ne tapahtumat missä mäkään olen nuorin, joten ehkä siksi siellä oli niin kivaa! :)

  Russian Red on kyllä hieno, ja varsinkin sen nimi on minusta niin hyvin oivallettu. Ei ehkä paras punainen mulle, mutta hyvä sekin on omistaa jos joskus tarvitsee oikein dramaattista huulipunaa. :)

  MACia saa kyllä tilattua Stockman Beautyihinkin jos sellainen läheltä löytyy. Russian Red kuuluu vielä mielestäni MACn vakiovalikoimaan, eli ei ole mitään kausikokoelmaa tms. :)


  Hellin: Kiva jos tykkäsit! Tätä oli myös kiva kirjoittaa, sai ikään kuin elää uudelleen koko hauskan illan. :)

  Kuulostaa tosi kivalta Lisa Eldridge, mun pitää ehdottomasti katsoa se. Ihanaa kun meikeissä on panostettu myös pakkausten ulkonäköön, siitä tulee niin hyvä mieli. Vähän luksusta arkeen! Tuntuu, että ennen oli kaikki kauniimpaa: autot, kodinkoneet, meikit, ehkä naisetkin. :)


  Minna: No olisikin ollut tosi kivaa jos olisit päässyt meidän kanssa! Ehkä ensi kerralla voisit tehdä pienen meikkireissun tänne helsinkiin tai kuka tietää vaikka olisit joskus töissä jossakin vastaavassa tapahtumassa. Silloin mä haluan kyllä ehdottomasti kutsun! :)

  Toivottavasti siellä Kouvolassakin olisi kivat tapahtumat. Ja ainakin on hyviä tarjouksia!

  Mua harmitti vähän kun huomasin vasta jälkeen päin, että Sensai-päivän erikoistarjouksena täällä oli se Sensain nestemäinen rajaustussi. Kun oon nyt miettinyt sen ostamista tuossa Lancomen 29 St Honoré -lookin hengessä, kun ei mulla ole yhtään kunnollista nestemäistä rajausta ja sitä on kehuttu. Olisi maksanut 25 euroa, eli en tiedä saako lentokentältäkään halvemmalla. :)

  VastaaPoista
 9. Hmmh... Pitänee laittaa joku helsinkiläinen toveri se MAC ostamaan, kun ei Stockan Beautya tästä kaupungista löydy. Tosin, Illamasquan Diablo saattanee kyllä mennä tuon Russian Redin ohitse... Tumma viininpunainen on Diablo ja vielä matta. Nam, nam, nam... :)

  VastaaPoista
 10. Lisa Eldridgeen kannattaa tutustua muutenkin, kivoja videoita ja jotenkin tosi miellyttävä kuunnella ja katsella. Videot löytyy omilta kotisivuiltaankin lisaeldridge.com.
  Mulle kävi muistaakseni oman Sensain rajauksen kanssa niin, että nakitin äitini ostamaan sen minulle laivalta, ja samaan aikaan se olikin Sokoksella vissiin euron halvemmalla tarjouksessa. Taisi maksaa laivalla silloin ainakin 26 euroa. Ruskea on muuten myös hyvä vaihtoehto, näyttää melkein mustalta kuitenkin, muttei ole niin kova.

  VastaaPoista
 11. Milla: Kyllä mäkin voin käydä sulle sen Russian Redin Stockalta hakemassa jos haluat. Myisin sulle tuon omani, mutta olen sitä muutaman kerran käyttänyt, mutta vaikka siveltimellä niin ei ole enää hygieenistä. :)

  Russian Redkin on tosiaan matta, mutta se ei mene kovinkaan paljon kylmälle puolelle. Siksi sitä MAcilla varmaan suositellaankin kaikenvärisille ihonsävyille, lämpimille ja kylmille. Sulle sopiis kyllä varmaan upeasti myös vielä tummempi ja kylmempi punainen.

  IsDoran syksyn kokoelmassakin oli upea viininpunainen huulipuna. Mulla on niin vaalea ja lämmin iho, että ei taida käydä mulle kovin hyvin, joten pakko oli jättää kauppaan. Vaikka ajatuksena tuntui tosi ihanalta! :)


  Hellin: Kiitos paljon vinkistä, mun täytyy ehdottomasti tutustua tuohon Lisa Eldridgeen. Ihana vinkki, kiitos! :)

  Ja kiitos myös tosi paljon tiedoista Sensain rajauksen osalta.

  Tosi hyvä neuvo tuo, että kannattaa harkita myös ruskeaa, niin ei olisi niin kovan ja jyrkän näköinen. Luulen, että kallistun siihen, kun luulen että mulle sopii ylipäänsäkin sumuisemmat rajaukset paremmin kuin tiukat viivat. Kaikki meikkaajatkin rajaa mulle aina kynällä ja laittaa luomiväriä päälle. Nyt vaan haluaisin itse kokeilla nestemäistä ja katsoa miltä näyttää!

  Kiva tietää, että suurinpiirtein samoissa hinnoissa on Sensai varmaan tax freessa kuin mitä Sokoksen tarjouskin oli. Kun mua harmitti niin, että satuin huomaamaan Sokoksen tarjouksen vasta kun oli liian myöhäistä! :)

  VastaaPoista
 12. Voi kiitos paljon tarjoutumisesta Russian Redin hakuun. :) Luulen kuitenkin, että se Illamasquan Diablo vei voiton tällä kertaa... Luulen, että mulla ja Illamasqualla on alkamassa kaunis rakkaustarina... Niin pitkiä aikoja olen roikkunut niiden sivuilla ja katsonut YouTubesta heidän videoitaan. :D

  VastaaPoista
 13. Minua saa sitten raahailla mukaan ja pyydellä erilaisiin kosmetapahtumiin kun ensi viikolla tänne ihan for real muutan ^^'. Missaan jostain kumman syystä "kaikki", kotikaupungissa kun ei koskaan ollut mitään niin ei sitä oikein osaa etsiä mitään kanavaa mistä alkaisi bongailemaan kivoja juttuja.

  VastaaPoista
 14. Olis kyllä niin kiva lähteä joskus johonkin tällaiseen tapahtumaan! Asustelen vaan täällä Tampereen suunnalla, ja vaikka täälläkin noita on niin tuntuvat aina olevan huonoon aikaan jos ajattelee mun työvuoroja... :/ Eikä täältä niin helposti löytys kaveria tollaseen mukaan.

  Pitää tehdä joskus visiitti Helsinkiin ja käydä vaikka siellä kuuluisalla MAC-tiskillä. :)

  VastaaPoista
 15. Olisi kyllä joskus kiva nähdäkin, vaikka isolla porukalla jossakin tapahtumassa tai sitten ihan muuten vain. :) Täältä Kouvolasta ei aja stadiin kun 1,5-2 tuntia... riippuen stadin pään ruuhkasta. ;D Nim. pk-seudun ruuhkissa joskus jumittanut. :D Tosin minä inhoan Helsingin keskustassa ajamista, kun mie oon maalta. :D Joten tulisin varmaan junalla, kun tarviihan se auto saada parkkiin ja parkkimaksut maksaa kanssa paljon.

  Tuli tässä mieleeni, että jos keskiviikkona menen Sokokselle pyörähtää, niin ostanko rajaustussin sinulle? Olen menossa Kouvolan keskustaan keskiviikkona... eli siis sehän on jo huomenna! :D

  Nyt minun tarvitsee tästä taas mennä... heräsin tosi, tosi aikasee aamulla, jotta ehdin edes vähän kierrellä blogeja ja kommentoida toisille. ;)

  VastaaPoista
 16. Minna, joku kosmetiikkabloggarimiitti ois kyllä niin hieno juttu että! Sille sais varmaan sponsoreitakin :)

  VastaaPoista
 17. Hei kaikki ja anteeksi, että en ole vastannut kommentteihinne! Ihanaa kun niitä on tullut taas näin paljon, kiitos mussut! Olin viikon matkailemassa Kroatiassa, mutta nyt taas back in business! :)


  Milla: Tuo Illamasquan Diablohan vaikuttaa todella upealta. Ihana kylmä, vähän huurteisen violetti viininpunainen. Tulee kyllä olemaan sulla upea! MACn Russian Red on paljon, paljon klassisempi punainen, tuossa Diablossa on paljon enemmän ideaa. Varmasti hyvä valinta, ihana! :)

  Illamasqua vaikuttaa muutenkin tosi kiinnostavalta. Lähinnä blogeista olen tähän asti seurannut sitä, ja ainakin sen kynsilakat ovat olleet suosittuja ja kehuttuja. :)


  Panda: Joo, lämpimästi tervetuloa mukaan, tosi kiva jos lähdet! :)

  Yritän laittaa tänne blogiinkin tietoa aina jos jotakin kivaa huomaan. Lisäksi Tyttö ilman helmikorvakorua -blogin ihana Soniahan asuu myös Helsingissä, ja olen itsekin saanut häneltä tosi hyviä vinkkejä aina Helsingin kosmetiikkatapahtumista. Mm. luonnonkosmetiikan messut Finlandia-talolla alkukeväästä oli tosi kivat. Helsingissä on myös välillä tosi hyviä kosmetiikan ystävämyyntejä ym. Lucy http://hiuksenhienosti.blogspot.com vinkkailee ilokseni usein niistä. Esim. ensi viikolla 14.-15.9.2011 on Nordic Cosmeticsilla ystävämyynti Espoossa, johon itse en valitettavasti varmaankaan ehdi.

  Ja lokakuussahan on Messukeskuksessa tosi hyvät Kauneus 2011 -messut, sinne nyt ainakin ollaan myös Sonian kanssa menossa. Toivottavasti nähtäisiin siis ainakin siellä! :)


  Elisa: Tosi sääli, jos Tampereella ei niin usein ole mitään kivoja tapahtumia. Täällä Helsingissä on varmaan tietysti kyllä paras tarjonta, vaikka ei niitä täälläkään nyt niin usein aina ole. Tai sitten niistä ei vaan tiedä. Sekin on suuremman kaupungin huono puoli, että kaikenlaista tapahtuu, mutta voi mennä helposti ohi kun kaikkea kivaa ei vaan aina ehdi seurailemaan tai sitten niihin ei pääse. Esim. itse missasin tänä vuonna Gloria-lehden tosi mahtavan syysmuotinäytöksen, kun olin matkoilla juuri viime viikonloppuna jolloin se oli. Tosi harmi! Viime viikolla olisi ollut myös Sokoksen uudistuneen naistenvaateosaston avajaistapahtuma, johon sain myös kutsun, mutta en päässyt sinnekään matkan vuoksi. Tosi ikävää, että satuin olemaan poissa juuri silloin kuin jotakin kivaa olisi tapahtunut, kun nyt voi taas olla että ei ole pitkään aikaan mitään. :(

  Mullakin on vaikeuksia saada ystäviä mukaan kosmetiikkatapahtumiin! Tiettyyn rajaan jaksavat olla kiinnostuneita, mutta esim. 2 tuntia Lancomen meikkejä on helposti vain liikaa. Joudun käyttämään kaikkia keinoja: lahjontaa, kiristystä jne. saadakseni seuraa. :) Siksi olin niin iloinen, että päästiin Sonian kanssa yhdessä tuonne Lancome-iltaan. Tosi kivaa kun kerrankin joku toinen jaksaa höpötellä meikeistä yhtä paljon kuin minäkin! :)

  Elikkäs tervetuloa vain vaikka syysretkelle tänne Helsinkiin joku kerta! Ainakin esim. Messukeskuksen Muoti- ja Kauneusmessut lokakuussa on tosi hyvät! Ja MACn tiskihän on siellä Stockalla ihan pysyvästi! :) Lähden mielelläni vaikka sun kanssa, vaikka en saisi kyllä enää itse ostaa sieltä yhtään mitään. Mutta ainahan voi ihailla! :)

  VastaaPoista
 18. Minnuska (eli siis Minna): Olisi tosi kiva kyllä nähdä! :) Sieltä teiltä päinhän kannattaa ehdottomasti tulla junalla, kun se tulee niin nopsasti ja kätevästi vaikka ihan Helsingin keskustaankin asti.

  Nythän olisi lokakuussa 21.-23.10.2011 ne Kauneusmessut täällä Helsingin Messukeskuksessa. Voisi olla ihan kiinnostavat sulle ammatillisestikin. Ammattilaisten päivä on kyllä erikseen muistaakseni jo silloin perjantaina. Sonia aikoo varmaan mennä kahtenakin päivänä, ja mä meen joko lauantaina tai sunnuntaina. Olisi ihan superkivaa jos nähtäisiin siellä! Voitaisiin tehdä siitä joku isompikin kosmetiikkabloggareiden tapaaminen, kun varmaan ainakin Sonian kanssa ollaan menossa yhdessä. Ja jos vielä saadaan Pandakin mukaan. Olisi kyllä niin kivaa nähdä teitä kaikkia ihania tyttöjä! :)

  Oi, kun olet kultainen että olisit ostanut sen Sensain rajautussin mulle. Kiitos sulle ihana! Valitettavasti olin kuitenkin koko viime viikon siellä Kroatiassa, joten en nähnyt viestiäsi ajoissa. Mutta ei hätää, sillä ostin sen itse lentokentältä mennessäni. Hellinin hyvästä vinkistä valitsin pehmeämmän ruskean mustan sijaan.

  Mutta Sokoksen tarjous oli kyllä tosi hyvä. Lentokentällä rajaustussin hinta oli vielä muutaman euron kalliimpi, vaikka yleensä kaikki on siellä aina halvinta. Selvästi kannattaa siis näköjään tarttua ainakin noihin Sokoksen huipputarjouksiin!


  Elisa: Kuules, mietitään ainakin nyt siis noita Kauneusmessuja bloggaritapaamiselle. Tai tosi kiva olisi myös joku erillinen ilta, jolloin saataisiin ihan rauhassa vouhottaa yhdessä näitä kosmetiikkajuttujamme. Jokainen voisi myös tuoda suosikkituotteitaan, niin muut pääsisivät niitä ihailemaan ja testailemaan. Ei paljon muuta ohjelmaa sitten tarvittaisikaan. :) Olisi kyllä tosi kivaa, joten mietitään! :)

  VastaaPoista
 19. Katsoin Cabaret musikaalin esityskalenteria ja näyttäisi siltä, että lauantaina en pääsisi messuille, mutta sunnuntaina pääsen, koska sunnuntaisin ei pyöri esityksiä. ;)

  Minua kiinnostaisi kyllä todella kovasti mennä messuille ja olisi ihan SUPER kivaa tavata sinut tai/ja muitakin! :) *iso hymy*

  Muistin sitten kun olin lähettänyt kommentin siitä Sensain tussista, että sinähän taidat olla reissussa, etkä pääse lukemaan viestejä. Mutta kiva juttu, että sait ko. tussin kuitenkin. :)

  VastaaPoista
 20. Panda suunnitteli viime vuonna yhdessä lippujen tilaamista, mutta tarpeeksi porukkaa ei tullut mukaan. Oiskohan meitä ollut sitten lopulta joku tyyliin 8 innostunutta. Silloin ei sinänsä ollut sen kummemmin puhetta miitistä, lähinnä kimppalippualesta. Mutta jos tänä vuonna järjestäisi samaan yhteyteen jotain blogimiittiä? Olis hirveen kiva, järkätään ite itellemme tapahtumat kun maahantuojat hemmottelevat vain muotibloggareita! :)

  Mä olen tosiaan kauneusmessuilla sekä lauantain että sunnuntain, mulle ei yksi päivä riitä. :D

  VastaaPoista
 21. Niin ja mulla olis ainakin sellaisia tuotteita, mistä ei mulle ole mitään iloa ja haluaisin laittaa kiertoon. Voisin kuvitella, että tuon kaltaista tuo jotain - vie jotain -juttua vois toteuttaa ohessa. Kun tulee ostettua kaikkea itselle hukkaan mennyttä, esim. juuri tuli ostettua Maybellinen geelirajaus, jonka käyttökerrat jäävät tuohon tasan yhteen.

  VastaaPoista
 22. Ideoita sen kuin pukkaa. Erilaiset maskeeraajat järjestävät ryhmille meikkauskoulutusta. Sellaisesta saisi varmasti kustomoitua jotain bloggaajille sopivaakin. Oon aina miettinyt, mistä ihmeestä tollaseen kasataan ryhmä - kellä oikeasti on kasa kosmetiikka-hamstereita kavereina?

  Niin, tollanen totta kai maksais, mutta se voisi olla yksi idea saada jotain hassua. Ongelmana vaan, että meillä on täällä ammattilaisia seassa, joten miksi maksaa siitä, minkä on jo koulutuksen kautta oppinut... Tai sitten tehdään niin että Minna luennoi meille ja me määrätään aiheet! :)

  Toinen mahdollisuus olisi tietysti kutsua joku maahantuojan edustaja paikalle, kertomaan omista edustamista merkeistään.

  Omia HG-tuotteita ois kieltämättä jees ottaa mukaan, vaikka ihan kaikkea ei viitsikään kaverille lainata. Mä en ole niin tarkka, huulipunan mä pyyhkisin kyllä ensin ja ripsaria en toiselle lainaa, mutta melkein kaiken saa kyllä tolla pyyhkäisemisellä puhtaaksi. Niinhän ne ammattilaisetkin käyttävät samoja tuotteita eri asiakkailla.

  VastaaPoista
 23. Sonialla on iso kasa hyviä ideoita!!! :)

  Mä mietin tuota ammattimeikkaajan koulutukseen menemistä... Siis toisaalta on aina rikastuttavaa oppia eri ammattilaisten tapoja ja niksejä, mutta siinä tosiaan on se, että ko. kouluttaja varmaankin kouluttaisi sillä perustasolla, jonka minäkin jo osaan ja tiedän.

  Tietysti minä voin opettaa teille antamistanne aiheista. Olisihan siinä minulle sitten taas itsellenikin opittavaa, koska olen meinannut, että alan jossakin vaiheessa tekemään myös koulutustyötä. Kaikki hyötyisi ja eikä minulle tarvitse maksaa. ;) Sonia kirjoittaa lakinaisena minulle sellaisen "epävirallisen" työtodistuksen siitä. ;) Kävisikö sellainen diili?

  Maahantuojan edustajakin olisi kyllä kiva, mutta... toisaalta yleensä maahantuojan edustajien esittelyt eivät ole täysin vilpittömiä. Ymmärrätte varmaan mitä tarkoitan... mutta kyllä minua silti sekin kiinnostaisi.

  Jos esimerkiksi minä opetan meikkaukseen liittyviä juttuja, niin toivoisin omia siveltimiä, meikkisieniä, puuterivippoja ja meikkituotteita mukaan, mutta otan tietysti omiakin. Oikeastaan omat ripsarit ja tussimaiset eyelinerit ovat ehdottomia. Oma meikkivoidekin olisi hyvä, mutta minulta löytyy jonkun verran sävyjä ja varmasti muiltakin. Minulta kyllä tietysti löytyy ripsiväriä, eyelineria, huulipunia ja -kiiltoja, jotka ovat autenttisia, eli niihin ei ole koskettu suoraan iholle tai siveltimillä jotka olisivat olleet puhdistamattomia.

  Koska tulisin todennäköisesti junalla, niin en millään viitsisi raahata meikkipakkiani isoimpana kokoonpanona mukana (on matkalukun kokoinen), vaan toivoisin, että selviäisin salkkuni kanssa. ;)

  Mutta sovitaan mitä sovitaan, niin Glitz & Glamin Minna on messissä jos työn puolesta on sopivana ajankohtana. ;)

  VastaaPoista
 24. Minna: Mäkin voisin yrittää tulla messuille tosiaan silloin sunnuntaina, niin voitaisiin nähdä siellä. Olisi kyllä tosi kivaa! Jos vain maltan lauantaina pysyä jo poissa, tai sitten täytyy tedhä kuten Sonia ja omistaa koko viikonloppu kauneusmessuille. Ei sekään olisi yhtään hullumpaa! :)

  Sähän pääset Minna sinne Messukeskukseen muuten tosi kätevästi Kouvolasta junalla, sen kun vaan jäät pois Pasilassa ja olet käytännössä siellä. Eli helppoa on tulla! :)

  Kiitos vielä avusta sen Sensain tussin osalta. Nyt mua vain jännittää sen kokeilu, kun en ole paljon nestemäisillä rajaillut. Täytyy valita joku muu kuin työaamu sen testaamiseen, ettei vain käy hassusti! :)


  Sonia: Ihan mielettömän kivoja ideoita! Mehän voitaisiin alkaa miettiä jotakin tapaamista tosiaan sille sunnuntaille, ja olisi tosi kiva jos saataisiin silloin vielä ryhmälippualennus. Kun meitähän olisi jo varmaan ainakin neljä kiinnostunutta, eli me kaksi, Minna ja Panduska.

  Ja todella hyvä idea tuo tarpeettomien kosmetiikkatuotteiden vaihtokauppa. Kun toisen roska voi hyvin olla toisen aarre. Mäkin pääsisin varmaan kerralla eroon kaikista kylmistä sävyistäni. :)

  Mehän voitaisiin miettiä kahtakin tapahtumaa. Eli ensin nähtäisiin vain nyt kauneusmessuilla, ja sitten pidettäisiin erikseen joku oikein kiva tapaaminen, jossa voisi olla juuri tuota meikkikoulutusta ym. Olisi kyllä tarpeen mullekin, ihan ne perusopitkin! Ja voisihan muutkin kuin bloggaritkin myös osallistua. Itse ainakin luin pitkään kosmetiikkablogeja ennen kuin aloitin omani, ja olisin kyllä tosi mielelläni osallistunut johonkin tällaiseen tapahtumaan!

  Nina Orellilla Mannerheimintiellä on myös tosi kivat tilat, ja hän järjestää meikkikursseja ryhmille. Löytyy varmaan vinkkejä ammattilaisillekin. Siis jos ei haluta Minnaa vaivata, mutta kaikkein kivointa olisi tietysti jos Minna vaikka neuvoisi meitä! :)

  Mehän voidaan suunnitella tätä Sonia yhdessä kun nähdään ennen kauneusmessuja. Laitan sulle vielä s-postiakin asiasta! :)


  Minna: Sähän olisit ihan superkiltti jos vaivautuisit opettamaan meitä. Olisi kyllä todella hyödyllistä! Ja totta kai omat meikit ym. mukaan. Kaikilta varmaan löytyykin yllinkyllin, eli se ei varmaankaan ole ongelma. :)

  Me voitaisiin vaikka Sonian kanssa vähän miettiä tätä, paikkoja Helsingissä, mahdollisia sponsoreita ym. Kerrankin myös kosmetiikkablogeilla olisi joku kiva tapahtuma, olisi niin hauskaa! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)