torstai 4. elokuuta 2011

Top 10 -listojen parhaat

Parhaiden kosmetiikkatuotteiden Top 10 -listan tekoon haastamistani All Them Shiny Things, Manicure Madness ja Pink Fantasy ovat jo ehtineet tehdä omat listansa. Kiitos tytöt, todella kiinnostavia ja kivoja listauksia teitte!

Lukiessani muiden Top 10 -listoja huomasin, että muutamat tuotteet olivat jopa useammalla listalla top kympissä. Voisikohan tästä päätellä, että ne ovat erityisen hyviä, kun niin monet, ehkä jopa vielä tavallista paremmin kosmetiikkaan perehtyneet tyttelit ovat valinneet niitä parhaiksi?


En tehnyt mitään aukotonta ja todella tarkkaa vertailua eri listojen välillä, mutta tässä niitä tuotteita, joiden ainakin havaitsin olevan useammalla listalla:


Silmämeikki

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustaja

Tämän listasivat All Them Shiny Things, Charming Nails, Glitz & Glam, Nonnula, One of Beauty's Daughters ja Pink Fantasy.

UDPP:tä listattiin siis ehdottomasti eniten, ja ansiostakin kyllä. Se oli yhteensä kuudella listalla kuudestatoista vertaamastani.

UDPP on omastakin mielestäni kerrassaan erinomainen, ja olisi päässyt omallekin listalleni, ellen olisi kuullut, että Too Facedin Shadow Insurancen pitäisi olla yhtä hyvä. Sitä en ole vielä kokeillut, joten en vielä uskaltanut julistaa UDPP:tä parhaaksi.

UDPP pitää silmämeikit paikallaan varmasti koko päivän, ja parantaa aavistuksen myös värien intensiteettiä. Sitä on saatavan originaalina, joka sopii kaikkien luomivärien alle, sekä Eden, Greed ja Sin -versioina. Greed ja Sin ovat shimmerisiä ja Eden mattainen. Greed on keltaisempi kulta ja Sin vaaleanpunaisempi, jos mietitte niiden kahden välillä. Tarkalleen ottaen Pink Fantasy muuten valitsi suosikikseen UDPP:istä nimenomaan Sinin.   

Muuten loistavan UDPP:n ainoa huono puoli on ollut sen vanha pullomainen pakkaus, josta tuotetta kaivetaan huulikiiltomaisella aplikaattorilla. Se vaikuttaa muutaman kuukauden käytön jälkeen siltä, että pakkauksen sisältö olisi jo loppumassa, vaikka sitä on vielä varmaan ainakin reilusti yli puolet jäljellä. Poistamalla pullon suulta valkoisen annostelijan saa käyttöikää vielä reilusti lisää. Tuubimuoto olisi kuitenkin huomattavasti kätevämpi. Mm. Too Facedin Shadow Insurance on tuubissa.

Ilmeisesti Urban Decay on saanut palautetta tämän legendaarisen silmämeikinpohjustajansa hankalasta pakkauksesta ja kuunnellut sitä herkällä korvalla, sillä pakkaus on hiljattain muuttunut tuubimuotoiseksi. Hienoa, vaikka ko. primerin nimikin "potion" (sanakirjan mukaan "juoma", esim. "lääkejuoma" tai "lemmenjuoma") on varmaan alunperin tullut erikoisesta, pullomaisesta pakkauksesta. Melkoinen magic potion UDPP on joka tapauksessa!


Inglot Freedom System -luomiväripaletit

Nämä listasivat Gently Out of Time, Manicure Madness, Meikkileikkejä, Nonnula ja Serrated Beauty.

Inglotin freedom-systeemihän on kieltämättä aivan loistava. Siinä saa koota itselleen mieleisen luomiväripaletin eri väreistä. Luomivärejä on pyöreinä ja neliöinä ja erilaisissa koostumuksissa. Luomiväripaleteissa vaihtoehtoja on neliöissä 10, 5, 4 ja 2 ja pyöreissä 10, 5 ja 3 luomiväriä. Luomivärejä voi myös irroitella paleteista (huom. rikkoutumisvaara, niin kuin omalla kohdallani kävi!) ja vaihdella niiden paikkoja keskenään.

Inglotin luomivärit ovat oikein hyvälaatuisia ja suhteessa melko kohtuuhintaisia. Lisäksi hutien todennäköisyys pienenee huomattavasti kun värit saa itse valita, sillä useinhan valmiissa luomiväripaleteissa voi olla ainakin muutama sävy, joista ei niin tykkää.

Minulla on kuitenkin ollut Inglotin luomivärien kanssa erikoinen ongelma: ne ovat jopa liian pigmenttisiä makuuni. Meikkaan yleensä aika raskaalla kädellä ja voimakkaasti, joten olen huomannut, että tästä tyylistäni johtuen aivan hirveän voimakaspigmenttiset luomivärit eivät sovi minulle. Inglotin luomiväreillä lopputulos on minulla helposti liian tumma ja voimakas. Erikoinen ongelma tämäkin, joten ymmärrän silti hyvin, että muut tykkäävät näistä Inglotin luomiväreistä kovasti!


Urban Decay Naked -luomiväripaletti

Tämän listasivat Glitz & Glam ja My Beauty Diary.

Omistan tämän pelkkiä erivärisiä ruskeita ja harmaita sisältävän, jo legendaariseen maineeseen kohonneen luomiväripaletin itsekin.

Kaikkien Nakedin luomivärien laatu on varsin korkeatasoinen, ja siitä löytyy sävyjä niin lämpimään kuin kylmäänkin silmämeikkiin. Nakedilla pystyy myös tekemään sekä päivä- että iltameikin, joten itse olen siirtänyt sen lähes kokonaan matkakäyttöön. Todella kätevä siinä tarkoituksessa, sillä sillä pärjää yksinään, jos ei vaan kauheasti kaipaa muita värejä.

Kirjoitan Nakedista vielä tarkemmin lähiaikoina, mutta nyt tyydyn sanomaan, että on mielestäni erittäin hyvä ja käyttökelpoinen luomiväripaletti, mutta en ole kuitenkaan niin häikäistynyt kuin useimmat ovat olleet.


MACn siveltimet

Nämä olivat sekä omalla listallani että My Beauty Diaryn listalla.

Melko kalliita, mutta erittäin laadukkaita ja hyviä. Nostivat minut meikkauksessa ihan uudelle tasolle.


Ripsivärit

Ripsivärithän kuuluvat oikeastaan silmämeikkiin, mutta olkoot nyt näin omana ryhmänään hahmottamisen helpottamiseksi.

Maybelline The Falsies -ripsiväri

Tämän listasivat Beautification Box ja One of Beauty's Daughters.

Nimen perusteella olettaisin, että The Falsies tekisi samantyyppistä jälkeä kuin Max Factorin ihan hyvä False Lash Effect, jota olen itse paljon käytellyt.

Mielenkiintoista muuten, että Pink Fantasy otti omalle listalleen Max Factorin False Lash Effectin mainiten sen nimenomaan olevan parempi kuin mm. Maybellinen The Falsies. It's mascara war!

Itse olen luottanut ripsiväreissä Max Factorin False Lash Effectin lisäksi Lancomen Hypnoseen. Myös IsaDoralta saamani Flashy Curl Mascara on ollut oikein hyvä, ja mikä ihaninta helpompi poistaa kuin Lancome tai varsinkaan Max Factor, jota on kerrostettava niin paljon näyttävän lopputuloksen saamiseksi, että sen poistaminen on tuskaa IsaDoraan verrattuna.

Olen kuitenkin aina avoin kokeilemaan myös muita ripsivärejä, joten voi olla, että testaan tuon The Falsiesinkin jossakin vaiheessa. Toistaiseksi minulla on kuitenkin Lancomen Hypnosea varastossa vielä ainakin vuoden tarpeiksi.


Maybelline Lash Stiletto -ripsiväri

Lash Stiletton listasivat Gently Out of Time ja Serrated Beauty.

Mielenkiintoista, että Top 10 -listoille oli päässyt monta Maybellinen ripsaria, mutta kenenkään en huomannut listaavan esim. Lancomen ripsareita, jotka ovat olleet oikein hyviä omassa käytössäni ja joiden tiedän olevan myös yleisesti hyvin suosittuja.

Tämä Maybellinen Lash Stilettohan kuulostaa erittäin hyvältä, sillä tämän pitäisi olla sekä pidentävä että tuuhentava. Pitkäänhän olen jo ihmetellyt, että miksi maskaroita markkinoidaan aina joko pidentävänä tai tuuheuttavana, sillä minä ainakin kaipaisin molempia ominaisuuksia. Olen vain ajatellut, että kai ne ovat sitten jotenkin toisensa poissulkevia, eli että sama massa ei taivu molempiin, mutta nyt siis tämä Lash Stiletto lupaa ainakin kumpaakin.

Luulenkin, että tämä menee seuraavaksi omalle kokeilulistalleni.


Kasvot

MAC Mineralize Skinfinish

Tämä oli Lazy Dynamiten (natural) ja Charming Nailsin listalla.

Yritin epätoivoisesti ymmärtää MACn nettisivuilta mikä tämä on, kun luulin sitä ensin mineraalimeikkipohjaksi. Kyseessä on kuitenkin ilmeisesti jonkinlainen korostus/hohtotuote. Kertokaa minulle jos tiedätte tarkemmin, kiitos.

Varmasti kokeilemisen arvoinen tuttavuus joka tapauksessa, kun nuo kaksi kokenutta meikkigurua Lazy Dynamite ja Charming Nailskin tätä suosittavat.


Meow Cosmetics Flawless Feline Mineral Foundation

Tämän olivat listanneet All Them Shiny Things, My Beauty Diary ja Pretty Sweet.

All Them Shiny Thingsilla ja Pretty Sweetilla oli vielä tarkennuksena väritkin eli jos olette näiden neitien sävyissä, niin All Them Shiny Thingsin Milla käyttää Sleek Siamesea ja Pretty Sweetin Mirssiina Frisky Koratia.  

Tässä on meillä siis nyt ymmärtääkseni se mineraalipohja. Flawless Feline on ilmeisesti Meow Cosmeticsin pohjista peittävin. Muut vaihtoehdot ovat kevyt Purrr-fect Puss ja medium Pampered Puss.

En ole itse koskaan kokeillut mineraalimeikkipohjaa, mutta tästä voisin kyllä mieluusti aloittaa. Ihana kissamainen imago tuolla Meow Cosmeticsilla, miau!


NARSn poskipunat

NARSn poskipunat olivat sekä Lazy Dynamiten listalla, että omalla listallani. Itse valitsin parhaaksi vielä tarkemmin sanoen NARSn kuuluisan persikkaisen "fits all" -sävyn Orgasm, muita en ole kokeillut.

Toinen tuote NARSilta, jota haluaisin kokeilla on sen kehutut huulipunat. HQhairista saisi tilattua...


Huulet
MACn huulipunat

Tästä pääsemmekin sitten sopivasti huulipuniin, eli MACn huulipunat olivat listanneet sekä Charming Nails että My Beauty Diary.

Itsekin olisin voinut laittaa ne listalleni, samoin kuin MACn huulikiillot, joita myös Lazy Dynamite oli harkinnut listalleen. Myös Gently Out of Timen listalla oli MAC Lipglass sävyssä Prrr.

Kaikki todella laadukkaita, hyviä tuotteita. Pigmentin ja hyvän levittyvyyden lisäksi minulle on tärkeää MACn huulituotteissa tuoksu; se on ihanan vaniljainen, joka tekee tuotteiden käyttämisestä todella miellyttävää.


Kynnet

Seche Vite pikakuivattava päällyslakka

Seche Vite pääsi Charmings Nailsin, Manicure Madnessin ja Meikkileikkejä listoille.

Ja ansiosta pääsikin näiden kovan tason kynsilakka-asiantuntijoiden suosioon. Käytin aiemmin Poshen pikakuivattavaa päällyslakkaa, joka sekin on hemmetin hyvää. Seche Vite on silti vielä parempaa. Haju on melko tymäkän alkoholinen, mutta kyllä kiiltää, kestää ja kuivuu nopeasti. Mitä sitä voi enempää kynsilakan pikakuivattajalta pyytää? Olisi ansainnut kyllä päästä omalle listallenikin.

Seche Vitea saa tilattua netistä sekä nykyään myös ostettua hieman kalliimmalla Kickseistä. Ja ladies, jos ette vielä omista kynsilakan pikakuivattajaa, niin hankkikaa, mikä vain. Mullistaa kynsien lakkauksenne ja tekee siitä niin helppoa ja nopeaa!


Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine

Löytyy Charming Nailsin ja Manicure Madnessin listalta.

Dependin vihreä kynsilakanpoistoaine on erikoisen hajuista ja öljymäistä. Hyvin erilaista kuin mikään muu kynsilakanpoistoaine. Asetooniton, hellävarainen kynsille ja kaiken muun hyvän lisäksi vielä ympäristöystävällinenkin. Kynsilakan poisto kestää hieman tavallisia kynsilakanpoistoaineita pidempään, mutta kun Dependiä oppii käyttämään, siihen tottuu kyllä.

Minäkin käytin ennen Dependiä, ennen kuin muutuin sille allergiseksi. Se teki sormenpäihini pientä, inhottavaa ihottumaa. Sen vuoksi siirryin Maybellinen vihreään kynsilakanpoistoaineeseen, joka on sekin oikein hyvää ja jonka kanssa minulla ei ole vastaavaa ongelmaa ollut.


Hiukset

Tigi Bead Head Masterpiece -hiuslakka

Tämä oli All Them Shiny Thingsin ja Let Your Nails Shinen listoilla.

Itse olen kokeillut Tigiltä vain Bed Head Maxxed Out ja Rockaholic Fun Times -hiuslakkoja, joista jälkimmäisestä tykkään, ensimmäisestä en niinkään. Seuraavaksi kyllä kokeiluun pääsee tuo Masterpiece, olen kuullut muiltakin kehuja siitä.


Elikkäs tässäpä näitä. Toivottavasti teillekin olisi jotakin iloa tästä postauksesta, minulla ainakin oli hauskaa tätä tehdessä.

Lämpimät kiitokset vielä kaikille Top 10 -listan tehneille, todella mielenkiintoista! Ja jos olette tehneet Top 10 -listan, jota ei ole tässä mainittu tai olette löytäneet muilta kiinnostavia listoja, niin vinkatkaa niistä ihmeessä niin pääsemme tutustumaan!

17 kommenttia:

 1. Tämä oli kyllä hauska haaste tehdä ja lukea muiden. :P
  Kiva kun jaksoit koota nämä yleisimmät! Itse en hoksannutkaan, miten samat tuotteet olivat muidenkin suosikkeja.

  VastaaPoista
 2. Tulin heti vinkkaamaan kesken lukemisen, että UDPP on nykyään 11 ml tuubissa. Huomisessa postauksessa on kuva. ;) Hihkuin onnesta kun ne on nyt tuubeja, sillä ammattikäytössä tuubi on paras mahdollinen.

  Nyt menen jatkaa juttusi lukemista... ;D

  VastaaPoista
 3. Tää postaus oli loistava! Kiva, että keksit tehdä tälläisen vertailun... niin ja jaksoit tehdä. On tuossa ollut hommaa.

  Paljon on kokeilun arvoisia tuotteita. En edes muista mitä omalla listalla oli. :D Tuo Lash Stiletto maskara oli minunkin suosikki, vaikka ei listallani ollutkaan, mutta nyt on uusi suosikki. Lumenen True Natural Volume.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia havaintoja. Ainakin ripsareissa on kiva kuulla mielipiteitä, vaikken aina samoista tykkääkään. Jää jonnekin takaraivoon, että joku on tykännyt ja tulee ostettua itselle esim. tarjouksesta. Luottoripsaria kun vähän etsiskelen, sillä Cover Girl on paras, mutta kun ebaysta on vähän vaikee välillä löytää JUST SITÄ PARASTA. Kai pitäisi palata False Lash Effectiin, sitä sais ainakin ihan normikaupoista :)

  Oma lista on vielä työn alla, varmaan vloppuna postaan sen.

  Erityisesti nää listat herättää kokeiluhimoja, ja ostohimoja. Pitäisi järjestää miitti, jonne tuotaisiin kosmetiikkatuotteita ja sit pääsis hipelöimään niitä ja varmaan välttyis kalliilta virheostoksiltakin ;)

  VastaaPoista
 5. Voi, olipa tosi hyvä ja mielenkiintoinen listaus. :) Tarkennan vielä tuota MSF-asiaa, kun kerran oli jäänyt epäselväksi:
  Mineralize Skinfinishit ovat vähän sävystä ja käyttäjästä riippuen joko korostus-, poskipuna- tai aurinkopuuterikäyttöön, mutta Mineralize Skinfinish Natural, jonka itse listasin, on sellainen vähän peittävämpi puuteri. Jotain tavallisen kivipuuterin ja mineraalimeikkipohjan väliltä. Itse käytän meikkivoiteen kiinnittämiseen päivinä, jolloin kaipaan vielä vähän ekstraa.

  VastaaPoista
 6. Mulle taas ripsarina FLE (ainakin Fusion siitä) oli pienoinen pettymys. Lumenen Blueberry Curl -ripsarilla saan mielestäni tuuheammat räpsyttimet. Täytyykin tehdä empiiristä tutkimusta ja vertailla nuo ripsarit ;)

  http://liiallisuuksia.blogspot.com/2011/08/top-10-haaste.html

  Tässä nyt sitten myös minun listani :) Vähän yllättäviäkin valintoja mukana, kuten näkyy.

  VastaaPoista
 7. Ah, ja täsmennän vielä että nimenomaan Blueberry Curl Volume on se paras ripsari mulle :) Vaikkei sitäkään kyllä tullut listattua.

  VastaaPoista
 8. Nyt mäkin ehdin tehdä tuon. Tulihan sieltä tietysti multa Lancômen ripsarit listalle. :)

  VastaaPoista
 9. (Todella upea) Layrä: Kiva kun tykkäsit! Minustakin tämä oli tosi hauska tehdä. Ja tosi kiinnostavaa ja hyödyllistä oli lukea muiden listauksia. Kiva kun niin moni viitsi tehdä tämän!

  Hyvä jos sä ainakin tykkäsit tästä koonnoksesta. :) Mä rakastan kaikkia listoja ja tilastoja, joten olisin varmaan joka tapauksessa kirjoitellut näitä itselleni ylös. Luotan niin paljon teidän suosituksiin! :) Ja ainakin kaikki itselleni jo ennestään tutut tuotteet muiden listoilla ovat olleet tosi hyviä. :)


  Minna: Loistava juttu kyllä tuo UDPP:n uusi pakkaus kerta kaikkiaan! Mulla oli yksi pullo varastossa (joka näkyy myös kuvissa), ja olin jo päättänyt, että sen jälkeen siirryn siihen Too Facedin Shadow Insuranceen kun olen niin kypsynyt noihin UDPP:n hankaliin pakkauksiin.

  En pääse nyt tarkistamaan, mutta 11 ml on varmaan ainakin vähän isompikin kuin mitä vanha pullo on ollut. Hyvä juttu! :)

  Ja voi, kyllä sulla varmaan taas oli lukemista mun jutussa, kun tekstiä taas riitti. Olin vaan taas niin innostunut tästä aiheesta, että olisin voinut kirjoittaa vaikka miten pitkästi. :)

  Ja Minna, tosi kiva että tykkäsit tästä koonnoksesta! Tätä oli myös tosi hauska tehdä, vaikka tietysti aika työlästä kun piti pomppia noiden 16 eri listan välillä koko ajan. :)

  Kiva tietää, että olet tykännyt Lash Stilettosta! Mäkin ajattelin koittaa sitä seuraavaksi kun nuo mun varastossa olevat 2 kpl Hypnoseja ja 1 Max Factor joskus loppuvat (ensi vuonna??). Mutta hyvä tietää, että sitten voi löytyä vieläkin parempi, eli tuo Lumenen True Natural Volume. En ole Lumenen maskaroita käyttänytkään sitten lukiovuosien (kauan, kauan sitten), mutta siihen asti käytinkin pelkästään niitä. Muistan kun se Maybellinen vaaleanpuna-vihreä klassikkoripsari tuli Suomeen ja se oli hirveä tapaus: vihdoinkin jotakin muuta kuin Lumenea ja tätimaskaroita (joina siihen aikaan esim. Yves Saint Laurentia, Dioria ja Lancomea pidin). Oi niitä aikoja! :)

  VastaaPoista
 10. Asetonihuuruja: Eikö olekin mielenkiintoista lukea toisten listoja! Ja olen samaa mieltä, varsinkin ripsarisuositukset on musta tosi hyödyllisiä, kun olen itse arka kokeilemaan mitään ilman suosituksia kun niistä ei yhtään etukäteen tiedä millaisia ovat, ja sitten pahimmillaan sitä on jumissa sen huonon ripsarin kanssa seuraavat puoli vuotta. :)

  Joo Cover Girl saisi nyt kyllä ehdottomasti tulla Suomeen kun mm. Maybelline ja MNY:kin ovat jo nyt tulleet. En ole tahallaankaan seurannutkaan heidän tuotevalikoimaansa kun tilaaminen ebaysta on juuri niin ärsyttävää ja hankalaa kun sanoit.

  Max Factor FLE on kyllä ihan hyvä, mutta jotenkin olen nyt kyllästynyt siihen kun kuivuu mulla tuubiinsa niin nopeasti ja poistaminen on hankalaa runsaiden kerrosten vuoksi. Siksi käytän nykyään pääosin tuota Lancomen Hypnosea, joka sekin on oikein hyvä, mutta tietysti vähän kalliimpi.

  Mielenkiinnolla odotan sun listausta, kiva jos ehdit tehdä sen.

  Ja sun idea blogimiitistä on oikein hyvä, pitäähän muotibloggajatkin sellaisia. :) Voitaisiin just tuoda kaikkia ihanuuksia muille testattavaksi, ja lisäksi vaihtaa keskenään kaikki itselle epäsopivat ja tarpeettomat tuotteet. Olisi tosi kivaa!


  Nekku: Tosi kiva että tykkäsit. Näköjään tämä siis kiinnosti muitakin kuin mua, vaikka vähän pelkäsin toista! :)

  Kiitos selvennyksestä Mineral Skinfinishin suhteen! Vaikuttavat todella monikäyttöisiltä. Ja tuo natural kuulostaa kyllä oikein hyvältä, varmaan munkin pitäisi testata. Kun kaipaan nimenomaan vähän peittoa meikkivoiteen päälle kriitisimpiin kohtiin (nenä, leuka, otsa), ja siksi käytänkin niihin tuosta Diorin meikkipuuteria. Onneksi täällä Helsingissä on Stockalla MAC, niin on helppo mennä tutustumaan ja testailemaan! :)


  Elisa: Olen itse käyttänyt vain tavallista Max Factor FLE:tä, joten siitä Fusionista mulla ei valitettavasti ole kokemuksia. Mutta mun ystävällä oli just sama juttu kuin sulla, eli oli aikaisemmin käyttänyt Lumenen Blueberry Curlia ja sitten testasi FLE:tä (ihan sitä tavallista), eikä tykännyt siitä yhtään. No, hyvä puoli tässä oli se, että sain häneltä kerran kokeillun FLE:n, ja hän sai hyvillä mielin palata Bluberry Curliin, kun tiesi että sitä parempaa ei hänelle ole. Hänellä on kyllä toisin kuin minulla tuuheat ripset jo valmiiksi, joten ehkä meillä on vähän eri tarpeetkin ripsarille. :)

  Tosi kiva kun teit sen Top 10 -listan! Menenkin heti pian tutustumaan! :)

  Aa, mutta onkohan muuten siis tuo Blueberry Curl Volume eri asia kuin tavallinen Bluberry Curl?! En ole niin seurannut nyt Lumenen ripsareita. Mutta ystäväni käyttää siis mielestäni sitä ihan tavallista waterproof-versiona. :)


  Sonia: No voi kun kiva! Ja mä arvasin kun kirjoitin tätä juttua että sä et petä ja Lancomen ripsarit nousee listalle jos ei nyt aivan ihmeitä tapahdu! Kivaa! Menenkin heti tutustumaan myös sun listaan! :)

  VastaaPoista
 11. Harmi, että mm. tuo Lancome on vähän kalliimpaa, heti miettii sitä "testailuun ostoa" kauemmin. Täytyy varmaan keräillä näitä ideoita, kun syksyllä on tiedossa 2 tunnin koneen vaihto reissulla, joten senhän vois viettääkin sitten tax freessä ;)

  VastaaPoista
 12. Jos et ole ennen mineraalipohjaa testannut, niin kannattaa todellakin! :D Tekee ihmeitä ihon kunnolle. Ja Meow on parasta, koska löytyy värivalikoimaa. Lily Loloa olen myös kokeillut, mutta sävyvalikoima ei ole laaja.. Hyvää sekin kuitenkin oli.

  VastaaPoista
 13. Asetonihuuruja: Koneen vaihtoaika kuuluukin viettää tietysti tax-freessa! Mitä siinä muutakaan tekisi! :)

  Lancomen Hypnosea saa tosiaan tax freesta vähän edullisemmin. Olen nyt pyrkinyt vähän vertailemaan eri lentokenttien hintatasoa, ja Helsinki-Vantaa on yleensä edullisin. Lontoosta en ole tosin varma, kun puntakin on aika edullisessa kurssissa ilmeisesti edelleen euroon nähden. Mutta syyskuun Kroatian matkalla aion vahingoista viisastuneena hankkia jo lähtiessä Helsingin päässä kaikki mitä aion ostaa. :)

  Lisäksi Hypnose on usein Sokoksella tarjouksessa kampanjoiden yhteydessä sellaisessa 2 kpl:n paketissa (esim. joulu, Kutsu Kauneuteen -tapahtumat jne.). Ja nyt siellä on kuukauden kanta-asiakastarjouksena Lancomen Definicils, joka on puolestaan Tyttö ilman helmikorvakorua Sonian suosikki. Eli missään nimessä ei kannata Lancomen ripsareita ainakaan täydellä hinnalla ostaa. :)

  VastaaPoista
 14. Jep, tuo Volume on eri asia kuin perus-Curl. Sitä ei valitettavasti saa vedenkestävänä, mikä on tosi harmi! Perus-Curl käsittääkseni pidentää ja vähän tuuheuttaa, ainakaan mulla tuuhentava efekti ei ollut mitenkään poikkeava mutta tykkään perusmallia käyttää etenkin ruskeana. Harja erottelee ripset ihanasti, tosin se on ehkä hitusen liian kova :) Volume taas tuo volyymia nimensä mukaisesti, tykkään sen tuuhentavasta vaikutuksesta ja tuuhentaa mielestäni paremmin kuin FLE Fusion. Taidanpa tehdä ihan ripsarivertailupostauksen, sillä avasin just yhden Smashboxin ripsarinäytteen (joka sekin on hyvä!).

  VastaaPoista
 15. Elina: Kiitos rohkaisusta mineraalipohjan suhteen, haluaisin todellakin kokeilla!

  Ja erittäin hyvä tietää, että tuossa Meowssa (joka vaikuttaa muutenkin tosi ihanalta!) on myös hyvät sävyvaihtoehdot! Koska yksi syy miksi en ole aiemmin mineraalipohjaa kokeillut on se, että pelkään kuin ruttoa sitä että meikkipohja on vääränvärinen. Se on mun pahin trauma! :)

  Siksi jumitan Giorgio Armanin Luminous Silk -meikkivoiteessa nykyään, koska sen heidän konsulentti tarkisti, että varmasti sopii mun ihonväriin. En nimittäin kestä sitä, jos kasvot ovat eri väriset kuin esim. kaula. :) Armanissakin on hyvin värivaihtoehtoja, ja myös niitä vaaleimpia sävyjä jotka mulle käyvät.

  Mutta aion nyt kyllä ehdottomasti kokeilla tuota Meowta! Pretty Sweetin Mirssiinalle, joka käyttää myös Meowta, sopivat usein ainakin värikosmetiikassa ihan samat värit kuin mulle, joten voisin lähteä kokeilemaan tuota meikkipohjaakin samoista sävyistä kuin hän. Kun tuolla Meown nettisivuillakin neuvotaan, että kantsii ensin tilata sampleja, että löytyy varmasti oikea sävy. Kiitos sulle vielä tästä! :)


  Elisa: Joo, mäkin nyt katselin niitä Lumenen ripsareita pitkästä aikaa tämän innoittamana kaupassa ja huomasin, että Blueberry Volume on tosiaan ihan eri asia kuin Blueberry Curl (ja miksi mä meinaan kirjoittaa sen koko ajan ilman e-kirjainta, en tajua! :).

  Elikkäs Curl ilmeisesti juurikin pidentää, erottelee ja taivuttaa ja Volume tuo sitten sitä volumea.

  Eli ystäväni, jolla on tuuheat ripset jo valmiiksi, käyttää siis tuota Blueberry Curl waterproofia, jotta se mm. pitäisi taivutukset. Ja Max Factor FLE ei sopinut hänelle yhtään, sillä se suoristi hänen jo luonnostaan taipuiset ripsensä.

  Tosi kiva jos teet sen mascara-vertailun! Ja hyvä jos saadaan mukaan myös Smashbox, mulla ei olekaan heidän muista tuotteistaan kokemuksia kuin Photo Finish -meikinpohjustajasta, joka on kyllä todella hyvä! :)

  VastaaPoista
 16. Hei jee kiitti tästä ihanasta postauksesta! Noista kaikista tuotteista muutama muukin on todella hyvä, mutta top 10- listalle pääsee vain ne kymmenen tuotetta, olisipa ollut ainakin 15 :D FLE:kin oli yksi lemppariripsareistani reilu vuosi taaksepäin, mutta sitten sitä en ole hankkinut ikuisuuksiin...

  Niin ja kannattaa ehdottomasti testata tuo Meowin pohja, jos sulle sopii myöskin sama sävy kun mullekin :)

  VastaaPoista
 17. Mirssiina: Sorry, tämä ihana kommenttisi oli jäänyt minulta vahingossa huomaamatta!

  Kiva kun tykkäsit postauksesta, sitä oli myös hauska kirjoittaa! :)

  Mulla oli kyllä kanssa sama ongelma, että olisin voinut listata vaikka kuinka monta tosi hyvää tuotetta. Tosi vaikea oli valita, että mitkä kymmenen sitten loppujen lopuksi listalle valitsi.

  Minustakin FLE oli aikoinaan todella hyvä, mutta nyt olen vähän kyllästynyt siihen. Hirveästi joutuu kerrostamaan, ja paljon vaikeampi sen johdosta poistaa kuin esim. nyt käytössäni oleva IsaDoran ripsari, joka kuitenkin tekee loppujen lopuksi aika samanlaista jälkeä. :)

  Aion ehdottomasti kokeilla sitä Meown pohjaa. Myös Elinahan ystävällisesti suositteli sitä. Värin valinta on vain niin vaikea, että ajattelin tosiaan että voisin ehkä lähteä kokeilemaan sampleja tuosta samasta sävystä kuin sullakin, kun olen huomannut, että ainakin värikosmetiikassa meille sopii niin samat sävyt. Elikkäs ihana Rimmelin Fashion Icon, Diorin Charming Fantasy, MACn Suhi Flower jne.! :)

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)