torstai 18. elokuuta 2011

Lancome Doll Eyes -look

Pienenä välipalana tässä ennen Yves Saint Laurentin upean syyskokoelman Midnight Garden esittelyä vähän ajankohtaista Lancome-asiaa.

Lancomeltahan on ilmestynyt syksyn 2011 virallisen 29 St Honor -kokoelman lisäksi kesän aikana myös Doll Eyes -minikokoelma.

Se rakentuu uuden Hypnose Doll Eyes -ripsivärin ympärille, ja sisältää lisäksi neljä söpöistä luomiväripalettia.

Kokoelman 1960-luvun tyylisiä mainoskuvia on jo näkynyt lehdissä jonkun aikaa. Kuva on Mario Testinon ottama, ja siinä ovat huippumallit Daria Werbowy, Elettra Wiedemann ja Arlenis Sosa.

Lancome käytti Dariaa ja Elettraa jo ainakin viime syksynä 2010 ihanan French Coquettes -kokoelman mainoskuvissa, jotka olivat myös Mario Testinon ottamia. Samoin tämän syksyn 2011 kokoelman 29 St Honore mainoskuvissa neidit taas patsastelevat. He ovat selvästi Le look de Lancome!  

Doll Eyesit ovat saatavilla nyt ainakin Stockalla ja Sokoksella. Itseasiassa näin luomivärikokoelman jo Tallinkin laivalla kesäkuun lopussa, mutta en oikein silloin ymmärtänyt mikä se oli, ihailin vain luomiväripalettien kauniin pastellisia ja karkkimaisia värejä. Ja säikähdin vähän tuota Doll Eyesin mainoskuvaa: minun makuuni silmät olivat siinä jopa vähän liian jähmettyneet ja hypnoottiset.


Parhaillaan on käynnissä myös Lancomen Hypnose Doll Eyes -silmämeikkikiertue. Valitettavasti olen sen verran myöhään liikkeellä, että osalla paikkakunnista kiertue on jo päättynyt, mutta ainakin Helsingissä se jatkuu Stockalla ja Sokoksella lauantaihin 20.8.2011 asti. Helsingin keskustan Stockalla on paikalla meikkitaiteilija Ilkka Ruotsalainen ja Sokoksella Outi Broux.

Tapahtuman idea on se, että meikkitaitelijat valitsevat jokaiselle sopivimman ripsivärin ja silmänympärysvoiteen. Ostamalla ne, saa kaupan päälle puhdistusemulsion ja kasvoveden.

Minua kyllä kiinnostaa aika paljon tuo Hypnose Doll Eyes -ripsari. Se on Lancomen mukaan samaa Hypnose-perhettä kuin alkuperäinenkin Hypnose, jota yleinsä käytän.

Hypnose Doll Eyesissa on vain erottelevampi harja, ja lisäksi se tekee tuuheuden lisäksi ripsiin myös kaarevuutta. Elikkäs siis ihanaiset nukkesilmät, "wide eyes" pitäisi tällä ripsivärillä saada, tyyliin the 60's ja Twiggy.

Lisäksi kokoelmaan kuuluu tosiaan neljä neljän värin luomiväripalettia: liilahtava Baby Glam, rusehtava Baby Nu, vihertävän sinertävä Baby Pop ja harmahtava Baby Romance, joissa kaikissa on lisäksi täyteväreinä kaksi vaaleanpunaista. Ja kaikki ovat kyllä tosi nättejä!

Doll Eyes -luomiväripaletit maksavat Suomessa 56 euroa (hui, hui!) ja Hypnose-maskarat (sekä tavallinen että uutuus Hypnose Doll Eyes) 34 euroa.
Minun suosikkejani on ollut jo pitkään tuo alkuperäinen Hypnose-ripsari. Tekee ripsiin kunnolla tuuheutta ja massaa, mutta kuitenkaan sitä ei joudu kerrostamaan ihan yhtä paljon kuin esim. Max Factor False Lash Effectia.

Itse ostan Lancomen ripsivärini usein lentokentältä. Stockalla ja Sokoksella on myös usein kampanjoita, joissa on useampi Lancomen ripsiväri paketissa vähän edullisemmin. Esimerkiksi tämän kauniin Hypnose-kaksikon ostin Sokokselta alkuvuodesta hintaan 42 euroa, jolloin hintaa yhdelle ripsarille jäi siis 21 euroa, kun normaalihinta on tuo 34.     

7 kommenttia:

 1. Löysin sattumalta blogisi, kun etsin tietoa näistä Doll Eyes-kokoelman luomiväreistä. Aika suolaiset hinnat näemmä (Baby Nu kiinnosti)! Olin muuten aivan varma, että kampanjan mainoskuvan vasemman alakulman henkilö on mies, hämmentävää. :D

  VastaaPoista
 2. Onpa hassu juttu... juuri eilen bongasin tämän Doll Eyes ripsarin ja aloin kiinnostumaan siitä. En tiedä miksi? Näin myös sen mainoskuvan ja naurahdin sitä 60-lukumaisuutta. Mä diggasin siitä. :)

  VastaaPoista
 3. Sofia Punta: Kiva kun löysit blogiini, tervetuloa!

  Aika vähän oli mielestäni tietoa missään noista Doll Eyes -luomiväripaleteista, kun itsekin googlasin. Edes Lancomen omilla nettisivuilla ei ollut juuri mitään luomiväreistä, enemmän vain tuosta Hypnose Doll Eyes -ripsiväristä. Vähän tyhmää, kun kokoelma on kuitenkin myynnissä täyttä häkää ja silmämeikkikampanjakin käynnissä.

  Baby Nu on kyllä söpöinen! Jäin muuten miettimään, että olisiko juuri se ollut Stockallakin Lancomen syyskokoelman 29 St Honoren standissa kiinni, kun siinä oleva luomiväripaletti ei mielestäni ollut kokoelmaan oikeasti kuuluva hopeinen tai kultainen, vaan tuollainen vaaleanpuna-ruskea. Tosi nätin näköinen joka tapauksessa!

  Stockkan myyjä mulle nopeasti vilautti sitä 29 St Honore -standia keskiviikkona, kun ei ollut vielä virallisesti esillä. Täytyy mennä sinne tänään tai huomenna tutkailemaan vielä tarkemmin! :)

  Apua Sofia, se alimmainen on huippumalli Daria Werbowy. Hän on minusta oikeasti tosi kaunis, mutta kieltämättä näyttää tuossa kuvassa aika maskuliiniselta. :) Mikä on tosi outoa, koska oikeasti hänellä on mielestäni melko sirot kasvot. Ehkä se on tuo lyhyt poikatukka ja tumma väri, ei vaan sovi hänelle yhtään! Mutta silmät on kieltämättä isot, ja se kai tässä kuvassa on pääasianana. :)

  Huomasin myös, että sun blogissa oli myös juttua näistä Doll Eyeseista. Täytyykin tutustua tarkemmin! :)


  Minna: Minustakin tuo uusi Hypnose Doll Eyes -ripsari kuulostaa kovin kiinnostavalta! En nyt varsinaisesti niitä nukkesilmiä tavoittele, mutta tykkään niin paljon normaalista Hypnosesta, että tuo uutuuskin kuulosti tosi hyvältä. Jospa se olisi tuuheuttava kuten Hypnose, mutta LISÄKSI vielä pidentävä ja katsetta avartava. Ei kuulosta yhtään huonolta, ehei! Eli testaan varmasti jossakin vaiheessa!

  Nyt mulla on kuitenkin varastossa jonossa nuo kaksi Hypnosea, yksi Max Factor False Lash Effect ja yksi Bourjoisin maskara, joten pelkään että ne kuivuu ennen kuin ehdin käyttämään niitä. Eli Hypnose Doll Eyes saa odottaa vielä hetken. Sittenhän sen samalla kuulee, että onko se todella hyvä, eli ovatko sitä kokeilleet tykänneet siitä. Joskus on ihan hyväkin olla uutuuksien suhteen vähän jälkijunassa. :)

  Mä tykkään ihan hirveästi yleensä 1960-luvun tyylistä, mutta jostakin syystä tuo Doll Eyesin mainoskuva ei oikein iskenyt. Ehkä johtui siitä, että kaikilla naisilla on siinä lyhyt tukka, kun mä taas tykkään niistä ihanista 60-luvun nutturoista ym. :)

  Muutenkin jäin vähän miettimään sitä, että miksi ranskalainen Lancome käyttää niin paljon Daria Werbowya ja Elettra Wiedemannia, jotka ovat kuitenkin ukrainalais-kandalainen ja amerikkalainen. Tokihan hyvin ranskalaisen chic yleensä kuvissa. :) Ehkä se on myös nämä kansainväliset markkinat, mutta itse toivoisin että kovin ranskalaiseksi mieltämäni Lancome ottaisi joskus keulakuvakseen jonkun ihanan ranskalaisen kaunottaren! :)

  VastaaPoista
 4. itse jäin tuijottamaan lähes suu auki tuota mainoskuvaa, kun näin sen ekan kerran. mallithan ovat suorastaan pelottavan näköisiä! ja ripset taas kerran niin photoshopatut, oivoi. vain max factorilla (esim. tässä: http://art8amby.files.wordpress.com/2011/04/max-faxtor-false-lash-effect-fusion-mascara.jpg) on tainnut viime vuosina olla muutamia ei-photoshopatun näköisiä ripsiä...

  VastaaPoista
 5. Maijuemilia: Täytyy kyllä sanoa, että luulisi, että noin kauniista naisista saisi vielä kauniimman kuvankin, erityisesti kun kuvaamassa on vielä ollut kuuluisa Mario Testino! :)

  Stailaus on varmaan epäonnistunut jollakin tavalla. Idea on ollut hyvä, mutta lopputulos ei jollakin tavalla toimi. Mäkin ihmettelin vähän sitä kuvaa, kun noihin söpöisiin pikku luomiväripaletteihin ja nukkemaisen jäljen tekevään maskaraan olisi sopinut paremmin jokin vähän pehmeämpi ja tyttömäisempi look.

  Minustakin on ihan hullua, että ripsivärimainoksissa käytetään tekoripsiä ja kuvat photoshopataan. Luulisi, että jos maskara on hyvä, valmistaja haluaisi esitellä sitä sellaisena kuin se on todellisuudessa. Tämä nykyinen käytäntö on mielestäni johtanut siihen, että kukaan ei edes katso ripsarimainosten kuvia, vaan ripsivärit ostetaan lähes pelkästään toisten suositusten perusteella.

  Tuo Max Factorin kuva vaikuttaa tosiaan vähän aidommalta, mutta herran jestas, on tuossakin ollut työtä jos tuon on ko. ripsarilla sudittu ja kerrostettu. :)

  VastaaPoista
 6. totta, eihän noita max factorinkaan ripsiä ihan yhdellä kerroksella aikaan saada :) mutta ne eivät kuitenkaan näytä niin tietokoneella väännetyiltä ja liian täydellisiltä kuin suurin osa, esim. http://www.lashhaven.com.au/images/bigeyelash.jpg, tai aivan selkeästi tekoripsiltä (+ tietokonekäsittelyltä) kuten vaikka nämä http://www.sassisamblog.com/wp-content/uploads/2011/06/Lash_Architect_Group_01.jpg :) mielestäni koko kuvankäsittely meikkimainoksissa pitäisi kieltää. käytännössähän mainoksilla mainostetaan jotain, jota itse tuotteella ei kuitenkaan voi saavuttaa!

  VastaaPoista
 7. Maijuemilia: Olen kyllä niin samaa mieltä sun kanssa, eihän tuossa ole mitään järkeä! Ymmärrän, että mainoskuvilla on tarkoitus välittää enemmän sitä fiilistä ja yleistä vaikutelmaa kuin todenmukaisuutta, mutta nuo ovat kyllä nyt yhtä tyhjän kanssa, jos haluaisi nähdä mihin ko. ripsarit oikeasti pystyvät.

  Paljon parempi olisi jos meikkikuvia ei käsiteltäisi ollenkaan! Silloin todella hyvät tuotteet alkaisivat erottua joukosta. Voisi kyllä käydä niin, että kun joku ekaa kertaa julkaisi photoshoppaamattoman, luonnollisen kuvan se näyttäisi ihan järkyttävän karulta muihin verrattuna. Mutta nyt noista kuvista ei ole kyllä juuri mitään hyötyä, jos haluaisi tietää millaista jälkeä tuotteet oikeasti tekevät. Tosi turhauttavaa!

  VastaaPoista

Kiitos paljon kommentistasi! :)